اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد امپ و پری و.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال در مورد امپ و پری و.....

با سلام و خسته نباشید به استادان صدا
    یه سری سوال واسم پیش امده خواهشمندم واسه جوابش کمکم کنید(توضیح جامع میخوام)...مرسی
    1. چگونه میشه واسه یه امپ یه پریه خوب انتخواب کرد؟؟ ایا امپدانس ورودیه امپ تو این مسئله دخیله یا نه؟؟؟؟ و کلا چه چیزایی مهمه؟؟؟
    2.اقا ما کل سایت و گشتیم این av200 پیدا نکردیم...خواهشا یه معرفت بزارین این لینکشو واسم ردیف کنین...کلی دعاتون میکنم...
    3.فیلتر ساب سونیک یا فیلتر پایین گذر یکی لازم دارم ولی میخوام کاملا حرفه ای باشه....(ترجیحا ولوم حجم و گین و فرکانس داشته باشه)
    یکی تو سایت بود.تو مدار واسطه ها...فکر کنم جناب nn عزیز درست کرده بودن....اون خوب بود اما تو لینکی که گذاشته بودن فقط دیتاشیتش بود...بی زحمت همون pbc و شماتیک و ...... بزارین ممنون میشم و دعاتون میکنم...
    4.نترسین سوال نیست... :mrgreen: :mrgreen: ببخشید زیاد سوال کردم :redface: :redface: دوستان من زیاد تو الکترنیک مثله شما حرفه ای نیستم اما یه پیشنهاد دارم که اگه اشک عزیز و بقیه دوستان قبول کنن با کمک هم یه تایپیک مخصوص واسش بزنیم
    تو این سایت همه چی هست...امپ و کراس اور و پری و .... اما همین طور که خودتون میدونین بیشتر عزیزان روی صدای بیس بحث میکنن که این نوع فرکانس اگه اشتباه نکنم مهمترین و بارزترین قسمت یه سیستم صوتیه حرفه ای و به طبع پیچیده ترین نوع طراحی رو داره مخصوصا روی انتخواب باند و باکس.....من از عزیزان میخوام یه بانک اطلاعات فنی در مورد ووفرها و باکس ها درست کنیم و با کمک هم روی پاسخ فرکانسیه باکس ها و ووفر ها بحث کنیم...من خودم اطلاعات زیادی در مورد winISD دارم و همچنین t/s parameter خوشحال میشم اونا رو به دوستان هدیه کنم.... البته با این گلا @};- @};- @};- @};- @};-

پاسخ : چند سوال در مورد امپ و پری و.....

سلام

این PCB مدار av 200

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://khosravigh.persiangig.com/AV200.rar

این هم PCB فیلتر ساب

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://maziyar123.persiangig.com/subwoofer-filtre.rar

*هر دو PCB با پروتئوس کشیده شده اند.

در مورد فیلتر عرض کنم که بهتره که بین فیلتر و آمپلی فایر ساب ، یه پری آمپ قرار بگیره. هنوز پری مناسبش رو پیدا نکردم . اگر پیدا کردم در خدمتتون قرار خواهم داد. :bye
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ممنون nn جان کجایی شما؟؟ اون فیلترت بنظر با حال میاد...میخوام درستش کنم.... اما یه چیزی .پسوند این فایل ها lyt با چی باید بازشون کنم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        سلام

این PCB مدار av 200

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://khosravigh.persiangig.com/AV200.rar

این هم PCB فیلتر ساب

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://maziyar123.persiangig.com/subwoofer-filtre.rar

*هر دو PCB با پروتئوس کشیده شده اند.

در مورد فیلتر عرض کنم که بهتره که بین فیلتر و آمپلی فایر ساب ، یه پری آمپ قرار بگیره. هنوز پری مناسبش رو پیدا نکردم . اگر پیدا کردم در خدمتتون قرار خواهم داد. :bye
        نوشتم که با پروتئوس باز میشه. ندارین؟
        لینک دانلود :

http://www.techno-electro.com/7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%D9%88%D8%B3-78-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%BE%DA%A9-2-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87.html

دیدگاه

دستت درد نکنه...راستی این av200 مگه مونو نیست؟؟؟؟؟؟؟ اخه من فکر میکنم استریویه!!! چون خروجیه و ورودیه چپ و راست داره ؟؟؟

دیدگاه

AV200 در حقیقت دوتا آمپ مونو در کنار هم هست که توان هر آمپ 200 واته . شما در حالت استریو( دوکانال ) 400 وات توان دارین. :nice:

دیدگاه

okeeeeey دادا....ایول خیلی خوبه...پس بگو چرا مازیار میگفت اگه تغزیش خوب باشه ساب 12 اینچی رو دود میکنه!!!!! من دو تا تایپیک تو مدار گسسته دیدم که در رابطه با av200 بود که یکیشم شما مطرح کرده بودی همشو خوندم اما در رابطه با تغزیش و پریش چیزی نگفته بودن....اگه چیزی میدونی به ما هم بگو تا فیض ببریم....مرسی

راستی تو تون تایپیک av300 اصلا لینکاش باز نمیشه انگار فیلتره یا خرابه....اگه میتونی واسم بزار چون میخوام بسازمش....
              شرمنده یه چیزه دیگه میشه هر کانال رو به یه بار 2 اهمی زد.....حسابی اذیتت کردم ها :redface: :redface:

دیدگاه

سلام میشه امپلی رو به یه بار 2 اهمی زد ولی بعد بایدهیت سینک قوی تری بزاری تا از عهده خنک کردنش بربیاد و اینکه تو این امپها بهترین کیفیت رو بار 4 اهمه فقط برا ساب رو 2 اهم میندازن و هر چی امپلی قویتر باشه ورودیش باید قویتر و پری قویتر میخواد
                موفق باشی

دیدگاه

سلام مصطفی جان...منظورت از قوی چیه؟ مگه قوی و ضعیفم داره...؟؟؟؟ اها نکنه opamp ها رو میگی.... راستی نظر ندادین ها....بانک بزنیم یا نه؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: شوخی بود ...بانک اطلاعات فنی ساب ووفر و باکس بزنیم یا میگین یه کاره بیهودست؟؟؟؟ :read:
                  هنو استاد اشک نظرشونو اعلام نکردن... :cry:

دیدگاه

اگرنظر من رو بخواهید ، یاد گرفتم مطالب جدید خیلی خوبه . هر چند که در میانش تکراری هم باشه. :icon_razz:

پس من موافقم .

در مورد مدار AV300هم خدمتتون عرض کنم که اون مدار هم 200 وات قدرت داره ولی چون ماسفتا رو زیاد کردم ، به شوخی اسمشو گذاشتم AV300. چون باید هم ولتاژ و توان تغذیه و هم قدرت درایور بالا بره بره که بشه با افزایش ترانزیستورای طبقه قدرت ، قدرت آمپ رو زیاد کرد که این موارد ثابتن .
                    پس افزایش تعداد ماسفت به 6 تا به تحمل بارهای کمتر از 4 اهم و تقسیم گرما در 6 ماسفت ختم میشه . نه افزایش قدرت.

بعدشم این AV200 استریو حداقل یه ترانس 700 وات لازم داره که تمام قدرتشو نشون بده که فکرکنم 100-110 تومنی به بالا پولش باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                      اگرنظر من رو بخواهید ، یاد گرفتم مطالب جدید خیلی خوبه . هر چند که در میانش تکراری هم باشه. :icon_razz:

پس من موافقم .
                      اخه میدونی عزیز دل برادر من خودم این سایت رو خیلی زیر و رو کردم راستش کم در مورد باکس و باند سوال نکردن... :eek: فقط یه چیزی که هست اصلا جمع وجور نیست...خیلی پراکندست...اگه یه بنده خدایی یه سوالی داشته باشه باید 20 صفحه رو بگرده و بخونه از اخرم وسط راه خسته میشه مجبور میشه یه تایپیک جدید باز کنه.... :mrgreen: در مورد این انتقاد یا بهتره یگم همکاری از تمامه استادان مخصوصا اشک عزیز عذر خواهم اما تایپیک فیلم و اهنگ و عکس اسپیکرا جداست ولی این مطلب مهم و پیچیده جدا نیست oo: oo:
                      امیدوار و مطمئنم که این تایپیک کاملا مسائل بروز و غیر تکراری داشته باشه هر چند که تکرار بعضی از مسائل خالی از لطف نیست...به امید همکاری بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        در مورد مدار AV300هم خدمتتون عرض کنم که اون مدار هم 200 وات قدرت داره ولی چون ماسفتا رو زیاد کردم ، به شوخی اسمشو گذاشتم AV300. چون باید هم ولتاژ و توان تغذیه و هم قدرت درایور بالا بره بره که بشه با افزایش ترانزیستورای طبقه قدرت ، قدرت آمپ رو زیاد کرد که این موارد ثابتن .
                        پس افزایش تعداد ماسفت به 6 تا به تحمل بارهای کمتر از 4 اهم و تقسیم گرما در 6 ماسفت ختم میشه . نه افزایش قدرت.

بعدشم این AV200 استریو حداقل یه ترانس 700 وات لازم داره که تمام قدرتشو نشون بده که فکرکنم 100-110 تومنی به بالا پولش باشه.
                        در مورد av 300 درسته حق با شماست اینو خودم میدونم فقط میخواستم اسمه امپتونو عوض نکنم :biggrin:
                        در ضمن من یه ترانس 55 0 55 دارم که حدودا هر سر 10 ولت بیشتر از اون چیزیه که واسه av200 یا av 400 در نظر گرفتن عیبی که نداره.؟؟؟؟..حالا اگه یه کوچولو ماسفتا داغم بشه ایرادی نیستا

دیدگاه

این چیزی که شما میفرمایید مگا جون خیلی خوبه منظورم همین بانک اطلاعاتی هست ولی به شرطی که وقتی زده شد فقط اطلاعات علمی و تجربی داخلش گذاشته بشه و نه سوال چون تاپیک های دیگه بودن مثلا همین تاپیک دکتر لیزارد که یه سری نقشه های امپلی فایر توش گذاشت خیلی خوب بود که اگر فقط نقشه توش می بود ولی از یه جا به بعد سوال ها زیادی داخلش مطرح شد که مسیر این تاپیک رو عوض کرد بهتره سوال ها تو یه تاپیک جدا مطرح بشه
                          در هر صورت اگه استاد اشک قبول کردن ما هم کمک خواهیم کرد
                          موفق باشید

دیدگاه

احسنت...مثال کاملا عالیی زدی :applause: من نظرم اینه که داخل تایپیک رو به سه قسمت مجزا تقسیم کنیم یکی فقط در رابطه با t/s parameter ووفرها و ساب ووفرها و توضیح این پارامترها که چی هستن و از کجا امدن و چه تاثیری دارن بحث بشه....در دومین قسمت انواع باکس ها(پورتد و سیلدو ....)و پاسخ فرکانسیش.کار با نرم افزارهای مربوط به طراحیه باکس( ....و winISD ).پوسته یا بدنه ی باکسهاو.....در سومین قسمت سوالات مربوط به هر دو (پروژه های دوستان) .چون مصطفی جان هر کارم بکنی بازم سوال پیش میاد و همین سوالا باعث میشه تا اون دو تا قسمت اولمون پر بارتر و مفصل تر باشه :nerd:....به همین منظور در دو قسمت اول به هیچ عنوان سوالی مطرح نمیشه و فقط اطلاعات فنی وعلمی که به نتیجه رسیدیم(یعنی سرچ و بحث در قسمت سوم) در انجا قرار میدیم.....حالا نظرتون چیه؟؟؟؟ [-(

دیدگاه

منم موافقم ولی باید استاد اشک هم نظرشونو اعلام کنن و اگه قبول کردن یه تاپیک مربوط به این موضوع ها قفل کنن بالای صفحه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X