اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای تعمیر قسمت صدای motherboard

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای تعمیر قسمت صدای motherboard

سلام

من چند ماه پیش هنگام تست یه آمپلی فایر ( مازیتون ) زدم و کارت صدام رو سوزوندم . :NO:

امروز گفتم ببینم چه بلایی سرش اومده...

آیسی codec رو پیدا کردم که متاسفانه آمپلی فایر های خروجی (همونی که سوخته ) داخل همین آیسی قرار دارن.( ازمسیر جک هدفون مستقیم به این آیسی رفته و دیتاشیت هم ذکر کرده)

یه آی سی رگولاتور هم هست که ولتاژ 5 ولت مدار صدا رو تغذیه میکنه که در اثر سوختن و اتصالی داخلی آی سی codec ، رگولاتور بشدت داغ میکنه .

رگولاتور پیدا میشه اما اون آیسی codec رو از کجا گیر بیارم؟

دیتاشیت رگولاتور: http://uplod.ir/zz7blt5qz08d/datasheet_9_.pdf.htm

دیتاشیت کُدٍِک و آمپ داخلی : http://uplod.ir/7c54sl4gd5gi/alc655.pdf.htm
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

پاسخ : راهنمایی برای تعمیر قسمت صدای motherboard

من چیکاره بیدم ؟؟؟؟؟؟ :angry:
    :mrgreen:
    برو خدمات کامپیوتریا احتمالا دارن :agree:
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

این آسی ها را اکثرا خود تعمیرکارها از رو مادربوردهای خرابشون در میارند .اگر پیدا نکردید من یک نفر را میشناسم مادربورد خراب زیاد داره. مدل دقیق مادربورد را برام پخ کنید تا اگر داشت بهتون خبر بدم .البته من اصفهانم ببینید هزینه خود آی سی و پستش براتون صرف میکنه یا نه
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام دوباره خدمت همه دوستان

به نظر شما من چه کار کنم؟

میصرفه که وقت بذارم و دنبال آی سیش بگردم که آیا با تعویض آیسی درست بشه یا نشه ؟؟؟!

یا اینکه یه کارت صدا بخرم ؟ نو یا دست دوم؟ از کجا بگبرم که منصف باشه ؟

من تا 10 -15 تومن نمیخوام بیشتر هزینه کنم . چون از این کامپیوترم کمتر استفاده میکنم ولی میخوام صدا هم داشته باشه. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          سلام دوباره خدمت همه دوستان

به نظر شما من چه کار کنم؟

میصرفه که وقت بذارم و دنبال آی سیش بگردم که آیا با تعویض آیسی درست بشه یا نشه ؟؟؟!

یا اینکه یه کارت صدا بخرم ؟ نو یا دست دوم؟ از کجا بگبرم که منصف باشه ؟

من تا 10 -15 تومن نمیخوام بیشتر هزینه کنم . چون از این کامپیوترم کمتر استفاده میکنم ولی میخوام صدا هم داشته باشه. :agree:
          سلام
          به نظر من یدونه کارت صدا بخرید خیال خودتون را راحت کنید چون تعویض این آی سی نیاز به سشوار داره و به قول خودتون اصلا شاید مشکل از قطعات دیگری هم باشه
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
            سلام
            به نظر من یدونه کارت صدا بخرید خیال خودتون را راحت کنید چون تعویض این آی سی نیاز به سشوار داره و به قول خودتون اصلا شاید مشکل از قطعات دیگری هم باشه
            دستگاه هیتر SMD هم دارم . امروز حتی آی سی codec و رگولاتور را از رو برد برداشتم و رگولاتور رو تست کردم و دیدم سالمه . اما 90 درصد پایه های آی سی codec با هم اتصال کوتاه شدن که باعث میشد جریان زیاد از رگولاتور عبور کنه و داغ بشه.

دیدگاه

به نظر من یه دوری تو این تعمیراتیهای کامپیوتر بزن شاید بتونی ای سی رو خیلی ارزونتر از اونچه که فکرشو میکنی بدست بیاری اگر پیدا نکردی اونوقت برو یه کارت صدا بخر تازه شاید هم خود این تعمیراتیها کارت صدای دستدو سالم و ارزون داشته باشن که کارتو راه بندازه
              موفق باشی

دیدگاه

یه کارت صدای usb بخر که درایور هم نداره قیمت هم حدود 15 بود اگه گرون نشده باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X