اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی فایر

سلام دوستان ممنون از پاسخ سریعتون.

نوشته اصلی توسط nn20
    اول از همه به شما پیشنهاد میکنم که تون کنترل روی مدار رو حذف کنید و صدا رو مستقیم از فیلتر ساب به آمپ بدین . چون تون کنترلی که روی این کیت نصب کردن اصلآ مناسب نیست .
    برداشتم دوست عزیز تو عکس نگاه کن جاش خالیه.

نوشته اصلی توسط nn20
    در مورد استفاده از هر دو کانال هم روش کار به اینصورت هست که یکی از ورودیهای صدا رو به وسیله یه اپ امپ 180 درجه اختلاف فاز براش ایجاد میکنن و صدا رو به آمپ میدن . بعد خروجی آمپ میشه یک کانال که سر + و - بلندگو باید فقط به اون سوکت ها قرمز رنگ (داخل عکس آمپ شما) وصل بشه و بلندگو به GND نیاز نداره .
    الان امپلی من ترانسش دوبل 24 سه امپره .
    بنظرتون میشه اخلاف فاز ؟؟جواب میده؟؟
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
      سلام دوستان ممنون از پاسخ سریعتون.
      برداشتم دوست عزیز تو عکس نگاه کن جاش خالیه.

الان امپلی من ترانسش دوبل 24 سه امپره .
      بنظرتون میشه اخلاف فاز ؟؟جواب میده؟؟
      گفتم شاید اینکه فقط ولوم ها رو حذف کردید. اما درسته . اینطوری خیلی خوبه . تون تون کنترلش گند میزنه به صدا!
      ترانس اگه یکم آمپرش بیشتر بود بهتر میشد اما بازم مشکلی نداره . خازن های تغذیه هر کدوم اگر حداقل 10000 میکرو فاراد باشن بهتره.

من خودم با همین مدل STK بصورت بریج استفاده کردم و مشکلی نداره .

البته من اختلاف فاز رو با نرم افزار رو کامپیوتر ایجاد کردم نه با مدار .چون فقط محض تست بود!
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

درود بر شما دوستان عزیز
        میخواستم برای باند کنوود 718 یک امپ که بتونه راحت جواب باند رو بده درست کنم
        به نظر دوستان چی جواب این باند رو میده ؟؟
        tda7294 به صورت بریج؟؟؟
        سری stk اینجا زیاد گیر نمیاد فقط تونستم 4192 رو گیر بیارم که اونم دیگه تموم شد ندارن ولی خودم هنوز دارم تو خونه :nice:
        av400 رو هم که ساختم فک نکنم برای 718 خوب باشه فک کنم منفجرش کنه :cry2:
        دیگه بقیشو شما بگین :applause:
        ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        باتشکر
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

به نظر من همون مدار دارلینگتون براش مناسبه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            به نظر من همون مدار دارلینگتون براش مناسبه.
            نه این مدار کیفیتی که من میخوام رو نداره و قدرتش رو هم نداره :angry:
            نمیدونم صدای این باند رو شنیدین یانه این باند معروف به باند کیفیت هست یعنی هر جا صحبت کیفیت میشه این 718 اونجا هست :applause:
            دوستان دیگه نظری ندارین :angry:
            من خودم بیشتر نظرم روی 7294 به صورت بریج هست میخواستم ببینم میتونه اون بلند گو را تا اخر صداشو در بیاره یانه :cry2:
            باتشکر
            Fail Never

دیدگاه

7294 بریج زیر 8 اهم نمیتونه راه اندازی کنه .میتونی از 7293 اونم بصورت موازی (پارالل) استفاده کنی که کمتر از 4 اهم رو هم میتونه جواب بده.

دیدگاه

درود
                به خودم تسلیت میگم tda7294 ام ترکید (منفجررررررر) شده نمیدونم چرا این جوری ترکید خیلی هم داغ نشده بود
                این دیگه جنس چینیییییییییی اشغال اینجا میاد دیگه 6500 پول دادم جلوی چشمام دود شد رفت هوا خوب شد تو صورتم نخورد
                http://ali-elec1.persiangig.com/tda7294.jpg
                Fail Never

دیدگاه

من تضمین میکنم اون مدار دارلینگتون قدرتش از 7294 بیشتره و به راحتی پوست باندها رو میکنه. فقط پری و تن خوب و تغذیه حسابی بهش بده ببین چیکار میکنه.
                  من با کنوود کار نکردم. ولی یه جفت جیلسون داشتم که نمیدونم شانسی بود که همشون اینطور بودند. به هر حال دیگه گیر نمیاد. با این مدار و یه دونه از اون باند صدایی گرفتم که با هر ضربه که تو تاقچه میزد آویز روی آینه کاملاً تکون میخورد.از ماشین که دور میشدی فکر میکردی ساب رو ماشینه.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X