اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست مدار پروتکتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست مدار پروتکتور

سلام به تمامی دوستان
    اگه کسی مدار پروتکتور داره ومیدونه که کار میکنه رو لطف کنه تو همین تاپیک قرار بده
    ویه سوال در مورد این مدار که این مدار خروجی تو خروجی آمپلی قرار میگیره یا تو ورودی بعد این که چند ثانیه بعد از روشن شدن مدار خروجی داریم چطوری این کار صورت میگیره
    یعنی یه توضیح از نحوه عمل کردش
    ببخشید اگه خواسته ها زیاد شد اگه لطف کنیدوجوابدید ممنون میشم X_X :-??
    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

پاسخ : در خواست مدار پروتکتور

سلام
    داداش بهتر نبود شما اول یه جستجو برای درخواستتون میکردین بعد اگه نبود یه تایپیک میزدین؟؟
    تو این تایپیک در مورد مدارات محافظ (پروتکتور) کاملا بحث شده و مداراتش موجوده:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59997.0
    موفق باشین...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      سلام
      داداش بهتر نبود شما اول یه جستجو برای درخواستتون میکردین بعد اگه نبود یه تایپیک میزدین؟؟
      تو این تایپیک در مورد مدارات محافظ (پروتکتور) کاملا بحث شده و مداراتش موجوده:
      موفق باشین...
      باتوجه به فرمایشات mahdi.7بله بنده اول سرچ کردم همین تاپیکی که شما زحمت کشیدین قراردادین بنده خوندم چیزی گیرم نیومد شاید مشکل از بنده باشه (تو کلاس همه که شاگرد اول نمیشن که؛ یکی هم مثل بنده باید بین شما ها باشه دیگه :-??)ولی همون طوری که گفتم من میخوام بدونم چطوری تشخیص اتصال کوتاهی میده ؛چطوری تاخیر تو ورودی میندازه وبقیه کارهایی که میتونه بکنه اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم واقعا خیلی دوست دارم از کارکردش اطلاع داشته باشم ودر نهایت بسازمش

دیدگاه

یعنی هیشکی نمیخواد جواب بده :angry: :angry: :cry2: :cry2:

[move]با تشکر[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
          سلام به تمامی دوستان
          اگه کسی مدار پروتکتور داره ومیدونه که کار میکنه رو لطف کنه تو همین تاپیک قرار بده
          بعد این که چند ثانیه بعد از روشن شدن مدار خروجی داریم چطوری این کار صورت میگیره
          یعنی یه توضیح از نحوه عمل کردش
          ببخشید اگه خواسته ها زیاد شد اگه لطف کنیدوجوابدید ممنون میشم X_X :-??
          با سلام
          دوست عزیز
          من این مدار پروتکتور رو ساختم و خوب کار میکنه :
          http://www.eeweb.com/blog/circuit_projects/soft-start-for-loudspeaker-with-dc-protection
          تایم تاخیرش هم 3 ثانیه هست.
          ویه سوال در مورد این مدار که این مدار خروجی تو خروجی آمپلی قرار میگیره یا تو ورودی
          پروتکتور بین آمپلی فایر و بلندگو قرار میگیرد یعنی خروجی آمپلی به ورودی پروتکتور و خروجی پروتکتور به بلندگو وصل میشود.

دیدگاه

با تشکر :applause:
            ببخشید مداری ندارید 12وgnd باشه یعنی منبع دوبل نباشه
            یه چیز دیگه در مورد کارکردش اگه توضیح بدید نور الانور میشه دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
              با تشکر :applause:
              ببخشید مداری ندارید 12وgnd باشه یعنی منبع دوبل نباشه
              یه چیز دیگه در مورد کارکردش اگه توضیح بدید نور الانور میشه دیگه
              سلام
              این مدار رو خودم نساختم ولی باید کار کنه مدار خوبی هم هست
              http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://alinb1390.persiangig.com/Speaker%20Protection.rar

دیدگاه

یه تاپیک هست در این باره به نام مدرا محافظ اتصال کوتاه من خودم همچین مداری ساختم و گذاشتم داخل تاپیک تو صفحه 2 لینکشم میزارم پایین این مدار مدار محافظ dc و انتی پلاپه خیلی هم دقیقه تا حالا 6 تا ازش ساختم راستی برا چه کاری میخوای استفاده کنی اگر خواستی بسازیش بگو تا pcb رو برات بزارم

دیدگاه

اساسش اینه که بسته به نوع مدار پرتکتور وقتی توی خروجی اتصالی پیش میاد جریان عبوری زیاد میشه و یا ولتاژ خروجی نزدیک به صفر میشه. پروتکتور این جریان یا ولتاژ رو اندازه گیری میکنه و اگر از مقدار رفرنسش بیشتر بود به یک تایمر فرمان میده. تایمر یک رله یا ترانزیستور یا اپتوکوپلر رو راه اندازی میکنه که اینکار بسته به آرایش مدار از ورود صدا به بلندگو یا ورود صدا به ورودی آمپلی جلوگیری میکنه. نتیجه قطع شدن صدا میشه.
                  لحظه روشن کردن مدار هم تایمر خودش وارد عمل میشه و کارهای بالا رو انجام میده و شما بعد از چند ثانیه صدا دارید. این کار برای آنتی پلپ استفاده میشه.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    یه تاپیک هست در این باره به نام مدرا محافظ اتصال کوتاه من خودم همچین مداری ساختم و گذاشتم داخل تاپیک تو صفحه 2 لینکشم میزارم پایین این مدار مدار محافظ dc و انتی پلاپه خیلی هم دقیقه تا حالا 6 تا ازش ساختم راستی برا چه کاری میخوای استفاده کنی اگر خواستی بسازیش بگو تا pcb رو برات بزارم
                    سلام
                    میشه خواهش کنم pcb بزاری که منم از روش بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      سلام
                      میشه خواهش کنم pcb خودت رو بزاری که منم از روش بسازم

دیدگاه

ساسش اینه که بسته به نوع مدار پرتکتور وقتی توی خروجی اتصالی پیش میاد جریان عبوری زیاد میشه و یا ولتاژ خروجی نزدیک به صفر میشه. پروتکتور این جریان یا ولتاژ رو اندازه گیری میکنه و اگر از مقدار رفرنسش بیشتر بود به یک تایمر فرمان میده. تایمر یک رله یا ترانزیستور یا اپتوکوپلر رو راه اندازی میکنه که اینکار بسته به آرایش مدار از ورود صدا به بلندگو یا ورود صدا به ورودی آمپلی جلوگیری میکنه. نتیجه قطع شدن صدا میشه.
                        لحظه روشن کردن مدار هم تایمر خودش وارد عمل میشه و کارهای بالا رو انجام میده و شما بعد از چند ثانیه صدا دارید. این کار برای آنتی پلپ استفاده میشه.
                        استاد لطفا میشه بگین شما تو امپ هاتون از چه مداری برای پروتکتور استفاده میکنین؟؟
                        مدار apex b500 خوبه به نظرتون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                          سلام
                          میشه خواهش کنم pcb خودت رو بزاری که منم از روش بسازم
                          بفرما اینم pcb روی عکس کلیک کن

دیدگاه

من خودم برای هر مدل یه نوع پروتکتور طراحی میکنم. روی برخی مدارات هم اصلاً استفاده نمیکنم.
                            مداری که فرمودید رو ندیدم.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...