به خواست دوست خوبمون mahdi.7 یه مدار ساب با اختلاف فاز 180 درجه که تو تاپیک تصاویر امپلی فایر صحبتشو کردم میذارم .
این مدار نمونه ی ساده شده ای از مدار امپلی خودم هست و بسیار بازده بالایی داره .
البته در مورد اختلاف فاز فکر میکردم این فکر مختص خودم بوده و خیلی بکر هست ؛ که ظاهرا غلطه :biggrin:
چیزی که لازم داریم
1- یک امپلی فایر استریو (به غیر از TDA2004
)
2- مدار ساب تک ترانزیستوری با 180 درجه اختلاف فاز روی سیگنال صدا
3-مدار چاپی PCB و بعد انفجار :agree:
در مورد امپلی مشخصا عکس گذاشتم / فقط با این نوع امپلی میشه و نه با آمپلی دوبل ولتاژ و نه با خروجی های دوبل +و- دار . یعنی خروجی ها باید با منفی مشترک به 2 تا اسپیکر وصل بشه / و ما منفی رو کار نداریم و ساب رو مستقیم و بدون خازن به 2 خروجی L و R وصل میکنیم
این امپلی مد نظر ماست /تقریبا از هر واتی میشه استفاده کنید و بهتره که از یه امپلی وات بالا و ترجیحا از STK استفاده کنید
این هم کلیت مدار تک ترانزیستوری ساب که جدا از امپلی است

برای دیدن مدار کامل و واضح با جزئیات مشخص رو این عکس کلیک کنید
http://hivoltage.persiangig.com/image/HI%20SUB%20DRIVER.PNG
به عمل کرد این مدار شک نکنید / کاملا تضمین شدست و شما دومین نفری هستید که اینو میسازید
نوع ساب : باید از ساب های باکس شده با تک سوراخ استفاده کنید / عملکرد این مدار با فشار هوا بر باکس بهبود پیدا میکنه
برای ساختن باکس هم بعدا عکس و .... میذارم
با تشکر
این مدار نمونه ی ساده شده ای از مدار امپلی خودم هست و بسیار بازده بالایی داره .
البته در مورد اختلاف فاز فکر میکردم این فکر مختص خودم بوده و خیلی بکر هست ؛ که ظاهرا غلطه :biggrin:
چیزی که لازم داریم
1- یک امپلی فایر استریو (به غیر از TDA2004

2- مدار ساب تک ترانزیستوری با 180 درجه اختلاف فاز روی سیگنال صدا
3-مدار چاپی PCB و بعد انفجار :agree:
در مورد امپلی مشخصا عکس گذاشتم / فقط با این نوع امپلی میشه و نه با آمپلی دوبل ولتاژ و نه با خروجی های دوبل +و- دار . یعنی خروجی ها باید با منفی مشترک به 2 تا اسپیکر وصل بشه / و ما منفی رو کار نداریم و ساب رو مستقیم و بدون خازن به 2 خروجی L و R وصل میکنیم
این امپلی مد نظر ماست /تقریبا از هر واتی میشه استفاده کنید و بهتره که از یه امپلی وات بالا و ترجیحا از STK استفاده کنید
این هم کلیت مدار تک ترانزیستوری ساب که جدا از امپلی است
برای دیدن مدار کامل و واضح با جزئیات مشخص رو این عکس کلیک کنید
http://hivoltage.persiangig.com/image/HI%20SUB%20DRIVER.PNG
به عمل کرد این مدار شک نکنید / کاملا تضمین شدست و شما دومین نفری هستید که اینو میسازید

نوع ساب : باید از ساب های باکس شده با تک سوراخ استفاده کنید / عملکرد این مدار با فشار هوا بر باکس بهبود پیدا میکنه
برای ساختن باکس هم بعدا عکس و .... میذارم
با تشکر
دیدگاه