اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش دامنه خروجی آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش دامنه خروجی آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط gh.kh
    ببین عزیزم دامنه یعنی همون ولتاژ با فرض اینکه جریان ثابته و ولتاژ رو افزایش بدیم یعنی توان رو هم افزایش دادیم .
    در مورد op amp هم مدار خاصی در نظر داری.؟
    ,واقعا ازت ممنونم دوست گلم
    نه مدار خاصی مد نظر ندارم می خوام از شما کمک بگیرم.مداری که هم جریان مصرفیش پایین باشه یعنی مثل آمپلی فایرهای صوتی بالا نباشه هم دامنه رو افزایش بده.از شما می خوام اگه مداری دارید که با پ امپ باشه و بازده خوبی داشته باشه ممنون میشم که کمکم کنید دوست عزیز .
    منتظر کمکتون هستم
    یا حق

دیدگاه

با سلام : تنها راه منطقی برای افزایش دامنه در خروجی امپلی فایر ، افزایش ولتاژ در تغذیه هست البته در مواردی میشه از کاهش ولتاژ در خروجی جلوگیری کرد

مثال : فرض کن یه آی سی تقویت دارید که با تغذیه 18 ولت کار میکنه اگر خروجی یا بلندگو را ازش جدا کنی خروجی از نظر ولتاژ به اشباع میره و در این حالت اگر ولتاژ خروجی را اندازه بگیری تقریبا برابری میکنه با ولتاژ تغذیه اگر بخایم یه تعریفی از این بابت داشته باشیم اینه : هرچه اهم بلندگو افزایش پیدا کنه افت ولتاژ در خروجی هم افزایش پیدا میکنه که حد نهایی این افزایش ولتاژ برابر هست با ولتاژ منبع تغذیه

برای اینکه بدون افزایش تغذیه دامنه در خروجی زیاد بشه دو کار میشه کرد

اول : کوپل ترانسفورماتوری که ظاهرا گفتید که نمیخواهید از این نوع استفاده کنید

دوم : کوپل با استفاده از دیود و خازن که در اینجا دو مشکل به وجود میاد

1- DC شدن
      2- به خاطر استفاده از خازن در واقع این مدار به عنوان یه فیلتر عمل میکنه و پهنای باند را دچار مشکل میکنه و دیگه تقویت کننده شما از 0 تا 20 کیلوهرتز تقویت نمیکنه

و اما یه پیشنهاد : میشه در مدار تغذیه مبدل 12 به 35 ولت قرار داد با این حساب ورودی مدار 12 ولت هست و خروجی به شرط اهم بلندگو بالا دامنه مورد نظر را میشه روی بار اعمال کرد

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

دوست عزیز جناب aswhu00درست میگن اما اگر کارت با مدار ترانزیستوری راه میفته مدارارات زیادی هست مثلا مدار قبلی توانی در حد 1.5 وات میده سیگنال ورودی رو 6 برابر میکنه. در مورد تغذیه هم میتونی از مدارات dc-dc استفاده کنی که در این تان راحته.اما مدارات مجتمع محدود هستند.
        چون از پیش تایین شده هستن.اما مدارت ترانزیستوری رو میشه دستکاری کرد.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با تشکر از شما دوستان عزیز
          ببینید دوست گلم من میخوام وقتی فرکانس رو به این مدار دادم از خروجی همون فرکانس رو با توان بالاتر و دامنه بیشتر داشته باشم.اگه شما میفرمایید که از اپ آمپ استفاده نکنم بهتر است چشم.
          اگه بخوام از مدار ترانزیستوری که شما زحمتش رو کشیدید استفاده کنم برای منبع تغذیه مشکل دارم .شما میفرمایید از مبدل dcبه dc استفاده کنم .اگه میشه یه مدار مبدل بهم بدید و طریقه استفاده از اون رو در این مدار
          ؟
          منبع تغذیه من 2باطری 12 ولت 1.3 آمپر هستش .آیا با فرمایشات شما که از یک مبدل استفاده کنم و همون مدار ترانزیستوری آیا میتونم مثلا 2 ساعت مداوم از اون باطری ها کار بکشم؟
          آخه میخوام از رگولاتور 18 استفاده کنم برای قسمت تقویت کننده و ژنراتور سیگنال یک میکرو هستش
          منتظر راهنمایی شما هستم
          فدای شما
          یا حق

دیدگاه

با تشکر از شما دوستان عزیز
            ببینید دوست گلم من میخوام وقتی فرکانس رو به این مدار دادم از خروجی همون فرکانس رو با توان بالاتر و دامنه بیشتر داشته باشم.اگه شما میفرمایید که از اپ آمپ استفاده نکنم بهتر است چشم.
            اگه بخوام از مدار ترانزیستوری که شما زحمتش رو کشیدید استفاده کنم برای منبع تغذیه مشکل دارم .شما میفرمایید از مبدل dcبه dc استفاده کنم .اگه میشه یه مدار مبدل بهم بدید و طریقه استفاده از اون رو در این مدار
            ؟
            منبع تغذیه من 2باطری 12 ولت 1.3 آمپر هستش .آیا با فرمایشات شما که از یک مبدل استفاده کنم و همون مدار ترانزیستوری آیا میتونم مثلا 2 ساعت مداوم از اون باطری ها کار بکشم؟
            آخه میخوام از رگولاتور 18 استفاده کنم برای قسمت تقویت کننده و ژنراتور سیگنال یک میکرو هستش
            منتظر راهنمایی شما هستم
            فدای شما
            یا حق

دیدگاه

ببین دوست عزیز وقتی رو یه باطری مینویسه 1.3 امپر ساعت یعنی اگر 1ساعت به صورت مداوم ازش همین توان (15.6وات )رو بگیری باطری کاملا تخلیه میشه.
              حالا این مدار توانی در حدود 1.3 وات مصرف میکنه یعنی توان مصرفی که از باطری کشیده میشه 1.3 وات در حالت نرماله که بشیتر شدنش به مصرف کننده بستگی داره.
              حالا بشین حساب کن ببین باطری که اگر تو یک ساعت 15.6 وات ازش بگیری تخلیه میشه ----اگر 1.3 وات بگیری چقدر زمان میبره تا تخلیه بشه.
              برا تبدیل DCبهDCهم میتونی از ای سی MC34063استفاده کنی تو دیتا شیت قطعه هم مدار هست که میتونی استفاده کنی برای تغییر ولتاژ خروجی هم تو دیتاشیت اشاره شده هم میتونی ازدوستان انجمن تغذیه کمک بگیری.
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                ببین دوست عزیز وقتی رو یه باطری مینویسه 1.3 امپر ساعت یعنی اگر 1ساعت به صورت مداوم ازش همین توان (15.6وات )رو بگیری باطری کاملا تخلیه میشه.
                حالا این مدار توانی در حدود 1.3 وات مصرف میکنه یعنی توان مصرفی که از باطری کشیده میشه 1.3 وات در حالت نرماله که بشیتر شدنش به مصرف کننده بستگی داره.
                حالا بشین حساب کن ببین باطری که اگر تو یک ساعت 15.6 وات ازش بگیری تخلیه میشه ----اگر 1.3 وات بگیری چقدر زمان میبره تا تخلیه بشه.
                برا تبدیل DCبهDCهم میتونی از ای سی MC34063استفاده کنی تو دیتا شیت قطعه هم مدار هست که میتونی استفاده کنی برای تغییر ولتاژ خروجی هم تو دیتاشیت اشاره شده هم میتونی ازدوستان انجمن تغذیه کمک بگیری.
                مهندس جون دمت گرم بابت راهنماییت خیلی آقایی
                فقط من واسه این دی سی تو دی سی گیج شدم.دیتا شیت اون آی سی رو هم گرفتم اما راستش رو بخواین چیزی سر در نیاوردم :redface: میشه بیشتر راهنماییم کنید یا اگه مداری در این زمینه هستش راهنماییم کنید .من الان چند ولت رو به چند باید تبدیل کنم :smile:
                میشه یه مدار ساده تر یعنی از لحاظ ولتاژ بدی با همیین بهره که نیاز به کانورتر نداشته باشه بهم بدید ؟
                ممنون میشم مهندس کمکم کنید
                یا حق

دیدگاه

در مورد مدار تو دیتاشیت مدار boost (افزاینده) 12 به 28 هست که میتونی ولتاژ خروجی رو هم افزایش بدی تا 60 ولت که سایتهایی هم هست که مقدار مقاومت و عناصر رو تایین میکنه.
                  http://www.nomad.ee/micros/mc34063a/
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X