با سلام
اسپیکر 3 تیکه دارم که مرحله به مرحله به صورت زیر خراب شد
1- صبح که روشن میکردم ، نیم ساعت اول یکی از خروجی های باندها نویز میگرفت و کمک کم خوب میشد تا شب ، شب خاموش میکردم ولی صبح باز همین جور بود .
2- کم کم خروجی left از کار افتاد و همین جور استفاده میکردم
3- بعد خروجی right هم از کار افتاد
sub درسته و آهنگ که میزارم باس داره اما بلندگوها بسیار بسیار ضعیف شدند به طوری که صدای اسپیکر رو رو آخر میزاری باید گوشتو بچسبونی به بلندگو تا صدا رو بشنوی
تست های انجام شده
1- بلندگوها سالم هستن
2- کابلهای رابط سالم
3-کارت صدای سیستم هم سالم
کارهای انجام شده
sub رو گذاشتم تو برق باشه یه 2 ساعت ، بعد فیبر پشت به شدت داغ کرده بود ، از برق کشیدم و بازش کردم
ترانس خیلی داغ بود
ic های td20 هم 4 تا بود که روی رادیات نصب شده بود و به شدت داغ بود ( حرارت به اندازه ای که دست رو میسوزوند )
نشان ظاهری از ترکیدگی یا تیرگی رو برد یا باد کردن خازن ها ی روی برد نبود
از ترانس 3 تا سیم به برد وصل میشد که روکش سیم اونا در شدت حرارات یه کم خشک شده بود
برق داخل برد میره ولی من دیدم ترانس خیلی داغ میکنه گفتم بزار تستش کنم
نحوه تست ترانس
2 تا سیم آبی داشت - یه سیم مشکی
من از پشت برد سوکت ترانس رو ولتاژگیری کردم که ولتاژی نداشت !
گفتم شاید روی برد اتصال کوتاهی باشه که البته منطقی نیست چون اگه تصال کوتاه باشه برق جریان پیدا نمیکنه و sub کار نمیکنه
سوکت رو از برد جدا کرده و سپس ولتاژ گیری کردم اما بازم ولتاژی نداشتم
مولتی متر رو روی بوق گذاشتم و سیم های ترانس رو از لحاظ قطعی از ابتدای ترانس تا سر سوکت تست گرفتم و قطعی نداشت اما نکته جالب اینکه هر سه سیم به هم راه میدن
یعنی مشکی به هر دو آبی بوق میزنه و هر دو آبی هم به هم !
چه طور میشه ؟
بی خیال این شدم ، گفتم بزار این 4 تا ic رو عوض کنم ، ic های td 20 رو رفتم نو گرفتم آوردم جایگزین کردم و دوباره اسپیکر رو روشن کردم اما تغییری حاصل نشد
دیگه دستش نزدم گفتم بزار سوال کنم بعد گام به گام جلو برم
روی برد پل دیود هست که نمیدونم چه جور تست میشه
یه ic ریز پایه هم وسط برد وصل برد هست که نمیدونم مال چیه
لطفا راهنمائی کنید .
اسپیکر 3 تیکه دارم که مرحله به مرحله به صورت زیر خراب شد
1- صبح که روشن میکردم ، نیم ساعت اول یکی از خروجی های باندها نویز میگرفت و کمک کم خوب میشد تا شب ، شب خاموش میکردم ولی صبح باز همین جور بود .
2- کم کم خروجی left از کار افتاد و همین جور استفاده میکردم
3- بعد خروجی right هم از کار افتاد
sub درسته و آهنگ که میزارم باس داره اما بلندگوها بسیار بسیار ضعیف شدند به طوری که صدای اسپیکر رو رو آخر میزاری باید گوشتو بچسبونی به بلندگو تا صدا رو بشنوی
تست های انجام شده
1- بلندگوها سالم هستن
2- کابلهای رابط سالم
3-کارت صدای سیستم هم سالم
کارهای انجام شده
sub رو گذاشتم تو برق باشه یه 2 ساعت ، بعد فیبر پشت به شدت داغ کرده بود ، از برق کشیدم و بازش کردم
ترانس خیلی داغ بود
ic های td20 هم 4 تا بود که روی رادیات نصب شده بود و به شدت داغ بود ( حرارت به اندازه ای که دست رو میسوزوند )
نشان ظاهری از ترکیدگی یا تیرگی رو برد یا باد کردن خازن ها ی روی برد نبود
از ترانس 3 تا سیم به برد وصل میشد که روکش سیم اونا در شدت حرارات یه کم خشک شده بود
برق داخل برد میره ولی من دیدم ترانس خیلی داغ میکنه گفتم بزار تستش کنم
نحوه تست ترانس
2 تا سیم آبی داشت - یه سیم مشکی
من از پشت برد سوکت ترانس رو ولتاژگیری کردم که ولتاژی نداشت !
گفتم شاید روی برد اتصال کوتاهی باشه که البته منطقی نیست چون اگه تصال کوتاه باشه برق جریان پیدا نمیکنه و sub کار نمیکنه
سوکت رو از برد جدا کرده و سپس ولتاژ گیری کردم اما بازم ولتاژی نداشتم
مولتی متر رو روی بوق گذاشتم و سیم های ترانس رو از لحاظ قطعی از ابتدای ترانس تا سر سوکت تست گرفتم و قطعی نداشت اما نکته جالب اینکه هر سه سیم به هم راه میدن
یعنی مشکی به هر دو آبی بوق میزنه و هر دو آبی هم به هم !
چه طور میشه ؟
بی خیال این شدم ، گفتم بزار این 4 تا ic رو عوض کنم ، ic های td 20 رو رفتم نو گرفتم آوردم جایگزین کردم و دوباره اسپیکر رو روشن کردم اما تغییری حاصل نشد
دیگه دستش نزدم گفتم بزار سوال کنم بعد گام به گام جلو برم
روی برد پل دیود هست که نمیدونم چه جور تست میشه
یه ic ریز پایه هم وسط برد وصل برد هست که نمیدونم مال چیه
لطفا راهنمائی کنید .
دیدگاه