اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش های تطبیق امپدانس مدارات صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش های تطبیق امپدانس مدارات صوتی

با سلام به دوستان عزیز
    حتما" براتون پیش اومده که یک آمپلی ساختید و وقتی یک پری یا تون کنترل بهش وصل کردین دیدین که تو خروجی مقداری هوم یا وززززز یا ... وجود داره . اینجاست که بحث تطبیق امپدانس بین پری و آمپ مطرح میشه . از دوستان خواهش میکنم اگر ایده ای یا روشی برای تطبیق امپدانس مدارات واسط با آمپ دارند در اینجا مطرح کنند چون فکر می کنم مقوله مهمی هست.
    منتظر ایده هاتون هستم
    با تشکر

پاسخ : روش های تطبیق امپدانس مدارات صوتی

میتونید از اتوترنسفورمرها برای attenuate کردن خروجی استفاده کنید. به میزان دلخواه میتونید -db بدین بهش
    <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
    فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

مثل اینکه برای هیچ یک از دوستان تا حالا پیش نیومده تا پری بسازند و با آمپلیشون منچ نشده باشه . خب خدا رو شکر. اون اوایل که تازه تو سایت عضو شده بودم به استاد اشک گفتم اگر میشه نقشه یک کانال از میکسرت رو به من بده تا از روش بسازم ایشون هم گفتن اون میکسر فقط با اون آمپلی مچ شده . البته من اون موقع حرف ایشون رو باور نکردم ولی الان به حرفشون رسیدم و دیدم درست میگن .

دیدگاه

مگه میشه کسی به این مشکل بر نخورده باشه؟؟!! تمام ایراداتی که پیش میاد مال همین قسمته. آقا کیفیت آمپلی خوب نیست. یا نویز داره یا همو داره یا صدا بریده بریده و... همه و همه سر همین موضوع میباشد. سر خط:
        من هیچ وقت نتونستم منبع و فرمولی براش پیدا کنم. فقط تجربه تونسته یه جاهایی به دادم برسه. مثلاً من میدونم یه آمپلی سالم هیچ وقت هوم نداره پس اگر هوم داشتم نمیگم آمپلیم بی کیفیته. بلکه توی مدارات واسط دنبالش میگردم.
        یادمه تو یه بار داشتم از یه پری به دو تا آمپلی صدا میدادم. یکی از آمپلیها دچار هوم میشد. بدون پری هوم نداشت ولی با پری یکیش هم داشت یکیش نداشت. :eek: :eek:
        اگه آمپلی ایراد داره پس چرا بدون پری هوم نداره اگخ پری ایراد داره پس چرا اون یکی آمپ ایراد نداره؟؟؟
        خلاصه مشکل به اضافه کردن یه مقاومت47 کیلو حل شد. این مقاومت الان توی تمام دستگاههای 2 کانال من وجود داره.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

مثل اینکه برای هیچ یک از دوستان تا حالا پیش نیومده تا پری بسازند و با آمپلیشون منچ نشده باشه . خب خدا رو شکر. ا
          نه که پیش نیومده باشه . راه علمیشو بلد نیستم :rolleyes:
          تو این مواقع با یکی دوتا مقاومت مشکلو تف مالی میکنم میره :biggrin: . بعضا از خازن کوچیک هم استفاده میکنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            مگه میشه کسی به این مشکل بر نخورده باشه؟؟!! تمام ایراداتی که پیش میاد مال همین قسمته. آقا کیفیت آمپلی خوب نیست. یا نویز داره یا همو داره یا صدا بریده بریده و... همه و همه سر همین موضوع میباشد. سر خط:
            من هیچ وقت نتونستم منبع و فرمولی براش پیدا کنم. فقط تجربه تونسته یه جاهایی به دادم برسه. مثلاً من میدونم یه آمپلی سالم هیچ وقت هوم نداره پس اگر هوم داشتم نمیگم آمپلیم بی کیفیته. بلکه توی مدارات واسط دنبالش میگردم.
            یادمه تو یه بار داشتم از یه پری به دو تا آمپلی صدا میدادم. یکی از آمپلیها دچار هوم میشد. بدون پری هوم نداشت ولی با پری یکیش هم داشت یکیش نداشت. :eek: :eek:
            اگه آمپلی ایراد داره پس چرا بدون پری هوم نداره اگخ پری ایراد داره پس چرا اون یکی آمپ ایراد نداره؟؟؟
            خلاصه مشکل به اضافه کردن یه مقاومت47 کیلو حل شد. این مقاومت الان توی تمام دستگاههای 2 کانال من وجود داره.
            سلام
            استاد اشک کاملا" حق با شماست
            من الان یک آمپلی با ماسفت ساختم تو خروجی یک کمی هوم وجود داشت که با اضافه کردن یک مقاومت 1k بین ورودی و گراند صدای هوم از بین رفت و در واقع با این کار امپدانس ورودی رو پایین آوردم ولی هر نوع پری که بهش وصل می کنم بدون دادن ورودی مقدار کمی وززززتو خروجی داره به نظرتون چه کار کنم؟؟راستی او مقاومت 47 کیلو رو کجا میزارید؟؟

دیدگاه

محمد جان من فکر میکنم که امپلیت مشکل داره یکی از قطعاتش عیب داره که هوم داری چون میگی هر پری که بهش وصل میکنی مشکل داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                محمد جان من فکر میکنم که امپلیت مشکل داره یکی از قطعاتش عیب داره که هوم داری چون میگی هر پری که بهش وصل میکنی مشکل داره
                آخه با اون مقاومتی 1 کیلویی که بین ورودی و گراند قرار دادم مشکل هوم رفع شده . اون مشکل هوم به دلیل امپدانس ورودی بالا پیش میاد الان در مدار من حل شده . این شماتیک مدارم هست

دیدگاه

باز من پا برهنه اومدم! شرمنده. منم یه آمپ ساختم ولی صدا یه خرده بی کیفیت بود فکر کنم بریده بریده میشد وقتی زیادش میکردم. چون مال ماشین بود منبع تغذیش سویچینگ بود و یه صدای نویز مثل وقتی که آنتن تلوزیون رو درمیاری میزنی شبکه یک میده ولی وقتی باباطری اینکارو میکنم نه صدا توی ولم کم خیلی خوبه ولی با سویچینگ نویزه فشششششش هست.

اینم مال امپدانسه

دیدگاه

میگم اگه اون مقاومت یک کیلو رو برداری بعد پری وصل کنی چی بازم هوم داری؟

دیدگاه

میگم اگه اون مقاومت یک کیلو رو برداری بعد پری وصل کنی چی بازم هوم داری؟
                      یک مقدار کمی وجود داره البته میشه از جک هایی استفاده کرد که وقتی فیش داخلش نیست زمین مدار رو به ورودی وصل کنه و اون صدای کم وززز از بین بره کاری که تو دستگاه های تجاری هم ازش استفاده می کنند. ولی من از فیش های مادگی RCA برای ورودی استفاده می کنم.

دیدگاه

نه محمد جان وقتی امپلی روشن میشه بدون اینکه چیزی به ورودیش وصل کنی حتی مقاومت باید بدون هیچ صدایی باشه مثل اینکه خاموشه البته اگه تو جعبه نباشه محیط تاثیر میزاره روش یه خورده خیلی خیلی کم نویز داره ولی نه اینجوری که شما میگین
                        حالا بدون اون مقاومت وقتی پری رو وصل میکنی بازم پری وز وز میندازه تو خروجی؟
                        در هر حال من میگم مشکل امپلیته یه چک کن قطعاته قبل از درایورا رو

دیدگاه

آخه با اون مقاومتی 1 کیلویی که بین ورودی و گراند قرار دادم مشکل هوم رفع شده . اون مشکل هوم به دلیل امپدانس ورودی بالا پیش میاد الان در مدار من حل شده . این شماتیک مدارم هست
                          خوب اگه رفع شده مشکل چیه ؟
                          گذاشت مقاومت با این اهم پایین در ورودی پری باعث ریز شدن صدا و ضعیف شدن صداهای بم (بیس) میشه . بهتره نویز رو با خازن کوچیک (10 نانو) رفع کنید
                          همیشه این نویزا مربوط به قطعه یا خرابی و امپدانس ...نمیشه /
                          گاهی بخاطر سیم های رابط بین دو طبقه / به خاطر طراحی و چیدمان بد PCB و تراک ها (مخصوصا تراک های اصلی ولتاژ مثبت و منفی )میتونه باشه که با خازن و مقاومت هم درست نمیشه .

1-اگر ورودی (پری) حساس مطرح و نیاز بود(مثلا واس میکروفن) ؛ان را در یک محفظه فلزی قرار بدید . یا زیر پی سی بی یه کاغذ بذارید و یه تیکه ورق کوچک فلزی از یه طرف زمین به طرف دیگه لحیم کنید .

اگر با وصل کردن یه خازن 20 نانو در ورودی تا زمین ؛ نویز قطع نشد :
                          2-اگر این برد مدار باشه AMP{{{{{{{{PRE که برق در مسیری طولی از سمت قدرت به سمت پری رفته ،در حال روشن بودن ولی با صدای کم یه تیکه سیم (نسبتا کلفت) یه سرشو به زمین خازن اصلی برق (سمت قدرت) وصل کنید و سر دیگرو به زمین یا همون تراکهای منفی سمت پری وصل کنید و در همه نقاط امتحان کنید (مهم)

دیدگاه

هیشکی منو دوست نداره :cry:

دیدگاه

نه محمد جان وقتی امپلی روشن میشه بدون اینکه چیزی به ورودیش وصل کنی حتی مقاومت باید بدون هیچ صدایی باشه مثل اینکه خاموشه البته اگه تو جعبه نباشه محیط تاثیر میزاره روش یه خورده خیلی خیلی کم نویز داره ولی نه اینجوری که شما میگین
                              حالا بدون اون مقاومت وقتی پری رو وصل میکنی بازم پری وز وز میندازه تو خروجی؟
                              اون آمپلی تو یک جعبه فلزی هست . بدون اون مقاومت و بدون این که بهش ورودی بدیم یک مقدار وزززز در خروجی هست.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                              گذاشت مقاومت با این اهم پایین در ورودی پری باعث ریز شدن صدا و ضعیف شدن صداهای بم (بیس) میشه . بهتره نویز رو با خازن کوچیک (10 نانو) رفع کنید
                              این خازن رو کجا بزارم؟؟؟

همیشه این نویزا مربوط به قطعه یا خرابی و امپدانس ...نمیشه /
                              گاهی بخاطر سیم های رابط بین دو طبقه / به خاطر طراحی و چیدمان بد PCB و تراک ها (مخصوصا تراک های اصلی ولتاژ مثبت و منفی )میتونه باشه که با خازن و مقاومت هم درست نمیشه .
                              تمام سیم هایی که استفاده کردم شیلد هستند
                              اگر ورودی (پری) حساس مطرح و نیاز بود(مثلا واس میکروفن) ؛ان را در یک محفظه فلزی قرار بدید . یا زیر پی سی بی یه کاغذ بذارید و یه تیکه ورق کوچک فلزی از یه طرف زمین به طرف دیگه لحیم کنید .
                              راستش فعلا" قصد دارم یک پاور خالی بسازم بدون تن کنترل یا میکسر. و تو یک جعبه دیگه میکسر رو بسازم

دوستان نقشه اولیه مدار این بوده :
                              http://redhue.ir/viewer.php?file=46187621920574724155.jpg

و این نقشه ثانویه هست که اون قسمت هایی که با رنگ قرمز مشخص کردم رو با مشورت یکی از دوستان عوض کردم.
                              http://redhue.ir/viewer.php?file=72606180820563707825.jpg

از استاد اشک هم می خواهم نظرشون رو بدن تا اگر تغییرات لازمه انجام بدم.
                              با تشکر از همه دوستانی که نظرشون رو اعلام کردند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X