کاش این مشکل ولوم رو اینجا مطرح نمیکردید وپست جدید میزدید. اینجوری بی نظمی پیش میاد.
محمد جان. استفاده از 2822 که غلطه علتش رو هم دوست عزیزمون فرمودند.
اما تحلیل من میگه شما مشکلت توی امپدانس نیست. به نظر من همون مدار اصلی درسته و نیازی به تغییرات نیست. این نویز غالباً از تغذیه است و یا سیم کشی نامناسب.
مثلاً ممکنه با جابه جا کردن سیم گراند روی مدار حل بشه. با چه ترانسی تست کردی؟؟ ترانس دیگه ای نداری؟؟
سلام
استاد اشک
من می خوام این آمپلی رو جدا تو یک جعبه قرار بدم و برای ورودیش هم می خوام از یک میکسر که بعدا خواهم ساخت استفاده کنم با این تفاسیر نیاز هست که قبل از این آمپلی از پری استفاده کنم یا اینکه همون پری میکسر براش جوابگو خواهد بود؟؟
برای میکسر میخوام یک یک چیزی شبیه این بسازم
البته بهش اکو هم اضافه میکنم فقط یک سوالی که برام پیش اومده اینه که مقدار مقاومت گین تو پری با مستر حتما" فرق میکنه میشه بفرمایید برای پری و مستر باید مقاومت گین را زیاد بگیریم یا کم ؟
جالبه محمد جان چون من هم دقیقا میخوام یه همچین میکسری بسازم ولی خیلی درد سر داره البته میخوام خودم با این نقشه هایی از مدارات تون و اکو و ... دارم بسازم و لی اگر نشد باید دنبال یه نقشه خوب بگردم که بسازم اگه پیدا کردی به ما هم یه خبری بده
ممنون
خوب با ترانس دیگه مشکل پابرجا بود؟؟
احتیاجی به پری برای آمپلی نداری. اگر هم لازم باشه باید توی میکسر قرار داده بشه. اینجوری نویز هم کمتر میشه.
ممکنه فرق کنه ممکنه فرق نکنه. بستگی به سلیقه طراح داره. بالا بردن مقاومت گین در پری باعث میشه دریافت صدا بهتر بشه و میکروفن صداهای دور رو هم بهتر بگیره ولی نویز رو بالاتر میبره و ممکنه حتی صدا به اشباع نسبی برسه و تو ولوم بالا صدا کمی تودماغی بشه. از طرفی اگر توی مستر بالا بره خوب گیرایی میکروفن کم میشه.
ولی نویز هم کمتر میشه و کنترل صدا راحت تر .چون دستگاه دیرتر سوت میکشه. بنابراین به طور تجربی باید بینشون تعادل ایجاد کنی. البته ممکنه قوانین و فرمولهایی براش وجود داشته باشه. ولی من که چیزی پیدا نکردم.
موفق باشید. :bye
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
خوب با ترانس دیگه مشکل پابرجا بود؟؟
احتیاجی به پری برای آمپلی نداری. اگر هم لازم باشه باید توی میکسر قرار داده بشه. اینجوری نویز هم کمتر میشه.
ممکنه فرق کنه ممکنه فرق نکنه. بستگی به سلیقه طراح داره. بالا بردن مقاومت گین در پری باعث میشه دریافت صدا بهتر بشه و میکروفن صداهای دور رو هم بهتر بگیره ولی نویز رو بالاتر میبره و ممکنه حتی صدا به اشباع نسبی برسه و تو ولوم بالا صدا کمی تودماغی بشه. از طرفی اگر توی مستر بالا بره خوب گیرایی میکروفن کم میشه.
ولی نویز هم کمتر میشه و کنترل صدا راحت تر .چون دستگاه دیرتر سوت میکشه. بنابراین به طور تجربی باید بینشون تعادل ایجاد کنی. البته ممکنه قوانین و فرمولهایی براش وجود داشته باشه. ولی من که چیزی پیدا نکردم.
موفق باشید. :bye
سلام پس این جوری که من متوجه شدم هر چقدر مقاومت گین در پری و مستر بالاتر بره حساسیت بیشتر میشه درسته؟؟؟
استاد اشک با این تفاسیر شما چه مقادیری برای مقاومت گین پری و مستر پیشنهاد میدهید یا اصلا" خودتون از چه مقادیری استفاده میکنید؟؟
بله درسته. البته نویز هم زیاد میشه. سوت هم داری. به اشباع هم میره....
رنج خواصی نداره. به 1001 پارامتر بستگی داره. تکنیک طراحی مدار خیلی مهمه. از اینورتر استفاده کنی یا مستقیم. چند تا مدار واسط قراره بسته بشه؟ مدار ولتاژش چقدره و آمپلی چقدر توان داره و اصلاً شماره پ امپ چیه؟و....
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
بله درسته. البته نویز هم زیاد میشه. سوت هم داری. به اشباع هم میره....
رنج خواصی نداره. به 1001 پارامتر بستگی داره. تکنیک طراحی مدار خیلی مهمه. از اینورتر استفاده کنی یا مستقیم. چند تا مدار واسط قراره بسته بشه؟ مدار ولتاژش چقدره و آمپلی چقدر توان داره و اصلاً شماره پ امپ چیه؟و....
woww oo:
استاد اشک بهتر نیست من نقشه مورد نظرم رو براتون بفرستم و شما نگاه کنید و اگر تائید کردید مونتاژ کنم؟؟؟
باز من پا برهنه اومدم! شرمنده. منم یه آمپ ساختم ولی صدا یه خرده بی کیفیت بود فکر کنم بریده بریده میشد وقتی زیادش میکردم. چون مال ماشین بود منبع تغذیش سویچینگ بود و یه صدای نویز مثل وقتی که آنتن تلوزیون رو درمیاری میزنی شبکه یک میده ولی وقتی باباطری اینکارو میکنم نه صدا توی ولم کم خیلی خوبه ولی با سویچینگ نویزه فشششششش هست.
اینم مال امپدانسه
سلام
با اجازه اساتید:
داداش اروین اون بریده بریده شدن صدا اکثرا بخاطر اینه که منبع نمیتونه جریان مورد نیاز رو تامین کنه و مدار کلیپ میکنه ( به دلیل افت ولتاژ فرکانس خروجی شکل سینوسیش حالت کله قندیش رو از دست میده و صاف میشه )
صدای ویز ویز هم نویز مدار سوییچینگ هستش.
معمولا وقتی فرکانس میره بالا این مشکل بوجود میاد :cry2: برای همینه اکثر امپلی های ماشین قسمت سوییچینگ رو 20 کیلو در نظر میگیرن.
حذف نویز هم که خودن مشالا استاد مایی با سلف و خازنو ... میشه برطرفش کرد. به شرطی که الکترو مغناطیسی نشده باشه
اگه هم به صورت امواج رادیویی تو محیط پخش میشه سوییچینگ رو بنداز تو ی جعبه فلزی ( این بهتره ولی میتونی ی لایه فیبر خام هم بین امپ و سوییچینگ بزاری ) بعد جعبه رو به زمین خروجی مدار وصلش کن. ( فیبر هم بزاری باید وصل کنی به زمین )
دقت کن جعبه الومینیومی نباشه
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
داداش اروین اون بریده بریده شدن صدا اکثرا بخاطر اینه که منبع نمیتونه جریان مورد نیاز رو تامین کنه و مدار کلیپ میکنه ( به دلیل افت ولتاژ فرکانس خروجی شکل سینوسیش حالت کله قندیش رو از دست میده و صاف میشه )
نمیدونم والا یکی هم گفت شاید گرین مشکل داره
صدای ویز ویز هم نویز مدار سوییچینگ هستش.
معمولا وقتی فرکانس میره بالا این مشکل بوجود میاد :cry2: برای همینه اکثر امپلی های ماشین قسمت سوییچینگ رو 20 کیلو در نظر میگیرن.
حذف نویز هم که خودن مشالا استاد مایی با سلف و خازنو ... میشه برطرفش کرد. به شرطی که الکترو مغناطیسی نشده باشه
اگه هم به صورت امواج رادیویی تو محیط پخش میشه سوییچینگ رو بنداز تو ی جعبه فلزی ( این بهتره ولی میتونی ی لایه فیبر خام هم بین امپ و سوییچینگ بزاری ) بعد جعبه رو به زمین خروجی مدار وصلش کن. ( فیبر هم بزاری باید وصل کنی به زمین )
دقت کن جعبه الومینیومی نباشه
اونم بعدا" فهمیدم که تنها کاری که میشه کرد فاصله فیزیکی بین تغذیه و آمپ رو باید زیاد کرد البته یه تیقه آلمنیومی بینشون میزاشتم کمتر میشد ولی حذف نمیشد.
نمیدونم والا یکی هم گفت شاید گرین مشکل داره
اونم بعدا" فهمیدم که تنها کاری که میشه کرد فاصله فیزیکی بین تغذیه و آمپ رو باید زیاد کرد البته یه تیقه آلمنیومی بینشون میزاشتم کمتر میشد ولی حذف نمیشد.
فیبر چیه؟
منظورم از فیبر همون فیبر مدار چاپیه
اینجا فیبر خام میگیم ما بهش :biggrin:
اگه با زیاد کردن فاصله حل میشده پس احتمال زیاد همون نویز الکترو مغناطیسیه که میتونی ی جعبه با پی سی بی خام گه مسش رو به زمین وصل کردی بندازی منبع رو تا حذف کنه نویز رو.
برای اینکه ببینی امپر کم میاره یا نه ی باند با امپدانس بیشتر بزار تو خروجی امپ (یا همون باندای ماشین رو سری کنآ) ببین بازم صدا بریده بریده میشه ؟
الومینیوم فلز سبکه و امواج راحت ازش رد میشن. برای همینه کامل جلوشو نمیگرفته . اگه نویز خیلی شدید نباشه و انتشارش تو محیط زیاد مهم نباشه همون ی لایه مسی بزاری بین امپ و منبع فکر کنم جوابگو باشه.
فرکانس مدار سوییچینگم خیلی مهمه وقتی قراره به امپ وصل بشه خروجیش. بیشتر بچه های انجمن صوتی هم بخاطر همین نویز نمیرن طرف سوییچینگ :cry2:
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
ممنون اطلاعاتو نداشتم .
برای کم شدن نویز الکترومغناطیسی میگن میشه از هسته های فریت O-ring استفاده کرد.
مخلصم
هسته من اینجا دسترسی مطلق ندارم :cry2:
زحمتش با خودته اگه تونستی تست کن به ما هم بگو نتیجشو
برای کاهش نویز تو خروجی هم باید سعی بشه تا جای ممکن ترک هایی که از کنار ولتاژ دیسی خروجی میگزره عمود باشن تا نویزشون نیافته رو جریان خروجی.
اون سوییچینگی که باهم وسایلشو گرفته بودیم رو هم از هیچی ی مدار دراورم الانم نیم سیکلش تموم شده. از هر هسته ی بال خروجی رو گرفتم و بعد سری کردم دوبل 100 بی باری دوبل 80 رو بار بدون فیدبک
ایشالا تمومید میزارم فیلمشو میبینی (یک سال تحقیق و مطالعه جواب خودشو داد بالاخره :nice: :wow: )
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
دیدگاه