اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمینی ساب 250 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمینی ساب 250 واتی

JOOLY جان خیلی سخت نگیر ای سی ها با هم تفاوت چندانی ندارن .
    فعلا با هر کدوم راحتری شروع کن تا به مدارات پیچیده تر برسی.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام به همه استادانی که بهم کمک کردن ازشون خیلی ممنونم

اینم عکس های مینی ساب و امپلی که ساختم دوستان ببخشند اگه زیاد جالب نیست:

برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
        سلام به همه استادانی که بهم کمک کردن ازشون خیلی ممنونم

اینم عکس های مینی ساب و امپلی که ساختم دوستان ببخشند اگه زیاد جالب نیست:

درود بر شما دوست عزیز
        خیلی خوب :applause: این کار اولته دیگه ؟؟ اگه این طور باشه که خیلی عالیه دمت گرم
        کیفیت صدا قدرتش خوبه ؟؟ به نظرت چه جوریه ؟؟
        موفق باشی
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          درود بر شما دوست عزیز
          خیلی خوب :applause: این کار اولته دیگه ؟؟ اگه این طور باشه که خیلی عالیه دمت گرم
          کیفیت صدا قدرتش خوبه ؟؟ به نظرت چه جوریه ؟؟
          موفق باشی
          داداش صدا که به نظرم خیلی خوبه فقط مشکلم اینه که نویز دارم به خاطر فن ودر موقعی هم که ماشین رو روشن میکنم نویز همراه با گاز ماشین کم و زیاد میشه ومشکل دیگه هم اینه که زمانی که امپلی رو روشن میکنم تلق ساب به طرف داخل کشیده میشه و مدام هرچند ثانیه یکبار ول میکنه دوباره میکشه داخل ،در ضمن باید بگم وقتی کانال سمت راست رو قطع میکنم دیگه تلق رو نمیکشه داخل ولی وقتی کانال راست رو دوباره وصل میکنم تلق رو میکشه داخل وزمانی هم که ضبط روشن میکنم سابم زیاد بالا پایین میپره برای همین میترسم ولوم رو بیشتر از 20 بکنم وتو ولوم پایین تقریبا تو رنج پایین 15 صدا قطع و وصل میکنه

دوستان و استادان عزیز لطفا برای مشکل من یه نظری بدید که چیکارش کنم تا خوب بشه لطفا کمک کنیدو لطفا کمک همراه لینک مدار باشه ممنون میشم

دیدگاه

میگم سعید جان من فک میکنم یه جایی تو بردت مشکل داری که هم نویز داری و هم کانال سمت راست مشکل داره اون رو باید چک کنی
            برای اینکه هم یه چیزایی تو ساخت امپلی دستت بیاد یه سری به تاپیک عکسای امپلیای ساخته شده توسط دوستان بزن بعد نیست

دیدگاه

سلام.

من این تاپیک رو کم و بیش مطالعه کردم و یه جا دیدم شما گفتین که پخش ماشین از همین فابریک های ایرانخودرو است .

حالا این پخش شما خروجی RCA داره یا شما آمپی که ساختی رو به خروجی بلندگوی ضبط وصل میکنید؟! (این مسئله خیلی مهمه)

مطلب دیگه اینکه اون هیت سینک برای اون آی سی کمه و وجود یا عدم وجود فن با اون هیت سینک کوچک تفاوتی نداره و گرم شدن بیش از حد آی سی توان اون رو به حد بسیار زیادی کم میکنه و THD (تخریب صدا) رو زیاد میکنه.

مدار شما یکم جای اصلاح داره ولی برای کارای اول امیدوار کننده است. چون شما صدا گرفتی . ممکنه بعضی ها با کم دقتی و سهل انگاری همون صدا رو هم نگیرن.

اگر از جزئیات مدارتون (نحوه ی سیم کشی ها و...) بیشتر توضیح بدین ، عیب یابیش راحت تره. چون TDA1554 هم میشه 2 و هم 3 و هم 4 کاناله استفاده کرد. شما الان PCB تون چجوریه؟

در ضمن مدار رو تو خونه و با آداپتور یا باتری امتحان کردین؟ (منبع صوتی ترجیهآ کامپیوتر یا MP3 پلیر)
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

با سلام
                سعید خان تبریک میگم که تونستی کارایی بکنی.
                اول اینکه اون فن رو باید قطع کنی چون خودش باعث نویز میشه و باید یک هیت سینک بهتر و بزرگتر براش استفاده کنی.
                این مسئله نویز میتونه هر چیزی باشه اگر از خروجی rca ضبط ماشین استفاده میکنی بحث تطبیق امپدانس رو باید رعایت کنی و گرنه نویز خواهی داشت .
                من هم فکر میکنم مدارت اشکال داره از روی چه نقشه ای ساختی شماتیکش رو بزار.
                موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  سلام.

من این تاپیک رو کم و بیش مطالعه کردم و یه جا دیدم شما گفتین که پخش ماشین از همین فابریک های ایرانخودرو است .

حالا این پخش شما خروجی RCA داره یا شما آمپی که ساختی رو به خروجی بلندگوی ضبط وصل میکنید؟! (این مسئله خیلی مهمه)

مطلب دیگه اینکه اون هیت سینک برای اون آی سی کمه و وجود یا عدم وجود فن با اون هیت سینک کوچک تفاوتی نداره و گرم شدن بیش از حد آی سی توان اون رو به حد بسیار زیادی کم میکنه و THD (تخریب صدا) رو زیاد میکنه.

مدار شما یکم جای اصلاح داره ولی برای کارای اول امیدوار کننده است. چون شما صدا گرفتی . ممکنه بعضی ها با کم دقتی و سهل انگاری همون صدا رو هم نگیرن.

اگر از جزئیات مدارتون (نحوه ی سیم کشی ها و...) بیشتر توضیح بدین ، عیب یابیش راحت تره. چون TDA1554 هم میشه 2 و هم 3 و هم 4 کاناله استفاده کرد. شما الان PCB تون چجوریه؟

در ضمن مدار رو تو خونه و با آداپتور یا باتری امتحان کردین؟ (منبع صوتی ترجیهآ کامپیوتر یا MP3 پلیر)
                  سلام داداش درسته من ازخروجی که به باند وصل میشه ورودی برای امپلی گرفتم ولی موقت هست و الان من از pcb و ضبط ماشینم عکس میزارم که شما ببینید و اگه جایی مشکلی هست بهم بگید ،در ضمن میخاستم بدونم این خروجی RCA که میفرمایید همینی هست که من دورش خط کشیدم و اگه همینه از چه سیمی وچگونه باید به امپلیم وصل کنم آخه این فیش ها هر کدوم که یه داخلی و خارجی { منظورم هر فیش باید دوسیم بهش وصل بشه} دارن و سیمی که دورش نوار چسب برق سبز رنگ پیچیدم وتو عکس هم فلش زدم میخام برای برق امپلی استفاده کنم چون همون سیم ریموت ضبط هست{ سیمی که وقتی ضبط رو روشن میکنی برق داخلش میاد}

دیدگاه

اول شما ببین اون RCA ها خروجی هستن یا ورودی . چون ممکنه LINE IN باشه که دیگه فایده نداره.

اگر اونا خروجی بودن . حتمآ از اونا استفاده کن. چون خروجی پخش ماشین که به بلندگوها میره ، خودش تقویت شدس و دامنه بالایی داره. وشما وقتی از کم کزدن ولوم ضبط برای کم کردن صدا استفاده میکنی صدای موسیقی رو کم میکنی ولی نویز ذاتی آمپ درون پخش رو کم نمیکنی و اون نویز کم که از بلندگوهای پخش ماشین قابل شنیدن نیست میاد و میره تو آمپی که شما ساختی و دامنه اش ده ها برابر افزایش پیدا میکنه که گند میزنه به صدا. وقتی صدای پخش رو هم زیاد تر میکنی ، دامنه ی ورودی صدایی که به آمپ شما میره خیلی خیلی زیاد میشه و به اشباع میره و دلیل هم بالا و پایین شدن بلندگو وقطع و وصل صداست.

حداقل شما باید آمپ رو با یه مقاومت به خروجی پخش وصل میکردی که به اشباع نره.

ولی RCA دیگه این مشکلات رو نداره . در مورد PCB هم ظاهرآ مشکلی نیست.
                    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام داداش درسته من ازخروجی که به باند وصل میشه ورودی برای امپلی گرفتم ولی موقت هست و الان من از pcb و ضبط ماشینم عکس میزارم که شما ببینید و اگه جایی مشکلی هست بهم بگید ،در ضمن میخاستم بدونم این خروجی RCA که میفرمایید همینی هست که من دورش خط کشیدم و اگه همینه از چه سیمی وچگونه باید به امپلیم وصل کنم آخه این فیش ها هر کدوم که یه داخلی و خارجی { منظورم هر فیش باید دوسیم بهش وصل بشه} دارن و سیمی که دورش نوار چسب برق سبز رنگ پیچیدم وتو عکس هم فلش زدم میخام برای برق امپلی استفاده کنم چون همون سیم ریموت ضبط هست{ سیمی که وقتی ضبط رو روشن میکنی برق داخلش میاد}

درود بر شما دوست عزیز
                      همون طور که دوستان عزیز فرمودن شما برای ورودی امپ نباید از خروجی ظبط استفاده کنی (علت دامنه ی سیکنال زیاده باعث خرابی سیگنال صدا میشه)
                      شما اول از همه با یک منبع صوتی مثل کامپیوتر یا mp3پلیر تست کن ببین چه جوری میشه بعد بیا سراغ ظبط
                      و فکر کنم همون فیش هایی که توی عکس مشخص کردی خروجی باشه باید از اون 2تا فیش استفاده کنی :nerd:
                      موفق باشی
                      Fail Never
                      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        اول شما ببین اون RCA ها خروجی هستن یا ورودی . چون ممکنه LINE IN باشه که دیگه فایده نداره.

اگر اونا خروجی بودن . حتمآ از اونا استفاده کن. چون خروجی پخش ماشین که به بلندگوها میره ، خودش تقویت شدس و دامنه بالایی داره. وشما وقتی از کم کزدن ولوم ضبط برای کم کردن صدا استفاده میکنی صدای موسیقی رو کم میکنی ولی نویز ذاتی آمپ درون پخش رو کم نمیکنی و اون نویز کم که از بلندگوهای پخش ماشین قابل شنیدن نیست میاد و میره تو آمپی که شما ساختی و دامنه اش ده ها برابر افزایش پیدا میکنه که گند میزنه به صدا. وقتی صدای پخش رو هم زیاد تر میکنی ، دامنه ی ورودی صدایی که به آمپ شما میره خیلی خیلی زیاد میشه و به اشباع میره و دلیل هم بالا و پایین شدن بلندگو وقطع و وصل صداست.

حداقل شما باید آمپ رو با یه مقاومت به خروجی پخش وصل میکردی که به اشباع نره.

ولی RCA دیگه این مشکلات رو نداره . در مورد PCB هم ظاهرآ مشکلی نیست.
                        ممنونم از شما انشاا... تا فردا ردیفش میکنم و اگه مشکلی بود دوباره مزاحمتون میشم
                        :wow:

دیدگاه

سعید جان اول یه سوال پخشت اسمش آلپاین هست؟
                          اوه فیشهایی که بهش اشاره کردی فیش RCA هست و مشکل نویزت هم به احتمال 90 درصد همینه شما باید از RCA استفاده کنی من فک کردم بخشه ماشین از این ساده ها هست که RCA نداره میری دمه این سیستم فروشا میگی یه سیم RCA میخوام تکی دارن طولشون هم 4 متر هست راحت تا صندوق میره اضاف هم میاد قیمتش هم بهترین جنسش 5 6 تومن بیشتر نیست سرت کلاه نذارن بیشتر بهت بفروشن من خودم تو سیستمی کار میکنم میدونم
                          اون سیم ریموت هم که شما ازش برق امپلیت رو میگری 12 ولت در حدود 200 میلی امپر بیشتر نیست جریانی نداره که بتونه امپلی رو راه بندازه شما یه سیم 1.5 برق بگیر از سره باتری بکش تا تو صندوق برا امپلی یه فیوز 2 3 امپری هم براش بزار یه کلید هم بکش بغل دست ضبط ماشین هر وقت خواستی پخش رو روشن کنی امپلی رو هم روشن کن اینکارا رو بکن خبر بده ببینیم چی شد
                          راستی بلندگوهات رو چطوری بهموصل کردی سری یا موازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            سعید جان اول یه سوال پخشت اسمش آلپاین هست؟
                            اوه فیشهایی که بهش اشاره کردی فیش RCA هست و مشکل نویزت هم به احتمال 90 درصد همینه شما باید از RCA استفاده کنی من فک کردم بخشه ماشین از این ساده ها هست که RCA نداره میری دمه این سیستم فروشا میگی یه سیم RCA میخوام تکی دارن طولشون هم 4 متر هست راحت تا صندوق میره اضاف هم میاد قیمتش هم بهترین جنسش 5 6 تومن بیشتر نیست سرت کلاه نذارن بیشتر بهت بفروشن من خودم تو سیستمی کار میکنم میدونم
                            اون سیم ریموت هم که شما ازش برق امپلیت رو میگری 12 ولت در حدود 200 میلی امپر بیشتر نیست جریانی نداره که بتونه امپلی رو راه بندازه شما یه سیم 1.5 برق بگیر از سره باتری بکش تا تو صندوق برا امپلی یه فیوز 2 3 امپری هم براش بزار یه کلید هم بکش بغل دست ضبط ماشین هر وقت خواستی پخش رو روشن کنی امپلی رو هم روشن کن اینکارا رو بکن خبر بده ببینیم چی شد
                            راستی بلندگوهات رو چطوری بهموصل کردی سری یا موازی؟
                            اره داداش از یه نفر امروز پرسیدم گفت اون برق ریموت به درد امپلی نمیخوره اگه بشه داداش یه مداری یا چیزی که بشه بهش برق از سر باتری بهش بدم و کنترل عبور برق به امپلی از طریق اون سیم ریموت باشه خیلی عالی میشه که وقتی ضبط رو روشن میکنم برق هم به امپلی وارد بشه
                            تمام کارهایی که داداش گفتی رو انجام میدم و حتما بهت خبر میدم که نتیجه چی شد
                            یه سوال دیگه دارم وقتی ازRCA استفاده میکنم بایند های دیگم که خاموش یعنی صدا دارن یا نه چون من از امپلی فقط برای همون باندها { مثلا مینی ساب} میخام استفاده کنم

دیدگاه

اره داداش از یه نفر امروز پرسیدم گفت اون برق ریموت به درد امپلی نمیخوره اگه بشه داداش یه مداری یا چیزی که بشه بهش برق از سر باتری بهش بدم و کنترل عبور برق به امپلی از طریق اون سیم ریموت باشه خیلی عالی میشه که وقتی ضبط رو روشن میکنم برق هم به امپلی وارد بشه
                              تمام کارهایی که داداش گفتی رو انجام میدم و حتما بهت خبر میدم که نتیجه چی شد
                              یه سوال دیگه دارم وقتی ازRCA استفاده میکنم بایند های دیگم که خاموش یعنی صدا دارن یا نه چون من از امپلی فقط برای همون باندها { مثلا مینی ساب} میخام استفاده کنم
                              برا اون چیزی که گفتی مدار هست ولی باید بگردم پیداش کنم حالا شما اینکاری که گفتم انجام بده بعد سراغ اینکار برو
                              من منظور سواله اخرت رو نفهمیدم دقیق بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                برا اون چیزی که گفتی مدار هست ولی باید بگردم پیداش کنم حالا شما اینکاری که گفتم انجام بده بعد سراغ اینکار برو
                                من منظور سواله اخرت رو نفهمیدم دقیق بگو
                                اوه روم سیاه اشتباه تایپی کردم
                                منظورم اینه داداش وقتی از rca استفاده کنم برای ورودی امپلی باند های دیگه ماشینم که بی صدا نمیشن یعنی من که الان 4 تا باند{2تا تو در جلو و2 تاپشت شیشه عقب} دارم و میخام که اون 4 تا باند از ایسی ضبط استفاده کنن و فقط اون باندی که تو صندوق عقب گذاشتم از امپلی استفاده کنه در کل یعنی میشه همزمان که دارم از RCA استفاده میکنم تموم باندهام کار کنن و صدا ازشون بیرون بیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X