اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمینی ساب 250 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمینی ساب 250 واتی

نوشته اصلی توسط saeidkhers
    اوه روم سیاه اشتباه تایپی کردم
    منظورم اینه داداش وقتی از rca استفاده کنم برای ورودی امپلی باند های دیگه ماشینم که بی صدا نمیشن یعنی من که الان 4 تا باند{2تا تو در جلو و2 تاپشت شیشه عقب} دارم و میخام که اون 4 تا باند از ایسی ضبط استفاده کنن و فقط اون باندی که تو صندوق عقب گذاشتم از امپلی استفاده کنه در کل یعنی میشه همزمان که دارم از RCA استفاده میکنم تموم باندهام کار کنن و صدا ازشون بیرون بیاد
    نه قطع نمیشه از هم جدا هستن درحقیقت RCA از خروجی پری ضبط گرفته شده نگفتی پخش ماشین اسمش چیه
    بعد باندات تو صندوقن یا رو طاقچه عقب؟

دیدگاه

پاسخ : کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمی&#1606

اول با یه لامپ 12 ولت کوچک امتحان کن ببین که وقتی پخش روشنه اون سیم ریموت برق داره یا نه و وقتی پخش خاموشه چی؟

بعد اگه دیدی با خاموش و روشن کردن پخش ، برق سیم ریموت هم قطع و وصل میشه، برو یه رله شیشه ای 12 ولت بگیر که کنتاکت هاش آمپر بالا باشه.

مارک OMRON عالیه.

بعد سیم پیج رله رو به سیم ریموت و بدنه ماشین وصل کن . و برقی که از باتری میاد رو به یه سر کنتاکت رله وصل کن و سر دیگه ی کنتاکت رله رو بفرست به آمپی که ساختی. اینجوری هر وقت پخش روشن بشه رله رو وصل میکنه و رله هم برق رو از باتری به آمپ وصل میکنه.

اینجوری:

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        نه قطع نمیشه از هم جدا هستن درحقیقت RCA از خروجی پری ضبط گرفته شده نگفتی پخش ماشین اسمش چیه
        بعد باندات تو صندوقن یا رو طاقچه عقب؟
        ضبط که داداش نمیدونم روش نوشته ایران خودرو ولی داییم که باتری ساز هست میگه آلپاین هست ولی من خودم نمیدونم چی هست و باندها رو گذاشتم تو باکس که تو صندوقه :rolleyes: کار نداریم داداش ولی من که عکس ازش گذاشتم آخه چجوری میشه این باکس رو رو طاقچه عقب گذاشت؟ :wow: :applause: مشکلی نیست داداش پیش میاد :nice:
        برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای ساخت امپلی ماشین برای 2 عددمین

نوشته اصلی توسط nn20
          اول با یه لامپ 12 ولت کوچک امتحان کن ببین که وقتی پخش روشنه اون سیم ریموت برق داره یا نه و وقتی پخش خاموشه چی؟

بعد اگه دیدی با خاموش و روشن کردن پخش ، برق سیم ریموت هم قطع و وصل میشه، برو یه رله شیشه ای 12 ولت بگیر که کنتاکت هاش آمپر بالا باشه.

مارک OMRON عالیه.

بعد سیم پیج رله رو به سیم ریموت و بدنه ماشین وصل کن . و برقی که از باتری میاد رو به یه سر کنتاکت رله وصل کن و سر دیگه ی کنتاکت رله رو بفرست به آمپی که ساختی. اینجوری هر وقت پخش روشن بشه رله رو وصل میکنه و رله هم برق رو از باتری به آمپ وصل میکنه.

اینجوری:

ایول داداش دمت گرم هیچی راحت تر از این نیست فقط نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید کارت عالیه ایول ایول داری

دیدگاه

ضبط که داداش نمیدونم روش نوشته ایران خودرو ولی داییم که باتری ساز هست میگه آلپاین هست ولی من خودم نمیدونم چی هست و باندها رو گذاشتم تو باکس که تو صندوقه :rolleyes: کار نداریم داداش ولی من که عکس ازش گذاشتم آخه چجوری میشه این باکس رو رو طاقچه عقب گذاشت؟ :wow: :applause: مشکلی نیست داداش پیش میاد :nice:
            من خودم هم تو چند پست قبل گفتم اسمش الپاین هست
            این پخشا خیلی عالین عجیب قدرت خروجیشون تقریبا با پایونیر برابره
            والا اون عکسی که گذاشتی فقط باندا هست من باکسی ندیدم بعدشم چرا نشه رو تاقچه نصب کرد مگه بقیه سیستما بانداشونو کجا نصب میکنن :eek: ماشینت چیه؟
            برو براش از سیستمیا یه تخته باند برا ماشینت بگیر مدل ماشینو بگو بهت میدن

دیدگاه

من خودم هم تو چند پست قبل گفتم اسمش الپاین هست
              این پخشا خیلی عالین عجیب قدرت خروجیشون تقریبا با پایونیر برابره
              والا اون عکسی که گذاشتی فقط باندا هست من باکسی ندیدم بعدشم چرا نشه رو تاقچه نصب کرد مگه بقیه سیستما بانداشونو کجا نصب میکنن :eek: ماشینت چیه؟
              برو براش از سیستمیا یه تخته باند برا ماشینت بگیر مدل ماشینو بگو بهت میدن
              اره داداش شما راست میگی قدرت خوبی داره یعنی بد نیست
              عکس باندا که گذاشته بودم اونم شما راست میگی کل باکس معلوم نیست ماشینم 405 هست ،اگه رو طاقچه میشد بزاری بدون اینکه طاقچه رو بیارم بالا خیلی عالی میشد آخه کپسول گازم خدا بگم چکارشون کنه اومدن یه کپسول با قطر زیاد و طول کم گذاشتن تو صندوق که هم فضای صندوق رو گرفتن و هم اهنربای باندی که یکم بزرگ باشه به کپسول گیر میکنه یعنی فاصله کپسول تا سوراخ باند 4-5 سانت بیشتر نیست
              داداش اینم عکس از کل باکس

دیدگاه

اگه تخته بزاری زیاد نمیاد بالا که فکر میکنی همش 7 8 سانت که اصلا مزاحم دید نیست یعنی اصلا به چشم نمیاد با تخته هم باندا نمیگیرن به کپسول البته یه چیزی که هست ماشینایی که کپسول دارن سیستم روشون خوب جواب نمیده بخاطر همون کبسول صدا برخورد میکنه به یه چیز گرد و خراب میشه
                راستی چیکار کردی جواب ندادی از rca استفاده کردی؟

دیدگاه

اگه تخته بزاری زیاد نمیاد بالا که فکر میکنی همش 7 8 سانت که اصلا مزاحم دید نیست یعنی اصلا به چشم نمیاد با تخته هم باندا نمیگیرن به کپسول البته یه چیزی که هست ماشینایی که کپسول دارن سیستم روشون خوب جواب نمیده بخاطر همون کبسول صدا برخورد میکنه به یه چیز گرد و خراب میشه
                  راستی چیکار کردی جواب ندادی از rca استفاده کردی؟
                  اره داداش خوب شده خیلی خوشحالم که انسانهای با مرام یا بهتر بگم دوستای با معرفتی مثل شما گیرم اومده که کمکم میکنید از همتون تشکر میکنم فعلا مشکلی نیست به جز مدار کنترل تن

دیدگاه

اره داداش خوب شده خیلی خوشحالم که انسانهای با مرام یا بهتر بگم دوستای با معرفتی مثل شما گیرم اومده که کمکم میکنید از همتون تشکر میکنم فعلا مشکلی نیست به جز مدار کنترل تن
                    یعنی دیگه هیچ نویزی نداری؟
                    من یه پیشنهاد بهت میکنم با این باندایی که داری خیلی راحت میتونی یه سیستم خوبی برا خونه برا کامپیوترت درست کنی البته اگه خیلی برا ماشین به اینا نیاز نداری به نظرم برا ماشین از سیستمها و باندای مخصوص خودشون استفاده کنی بهتره البته این نظر منه شاید شما برا همین ماشین دوست داشته باشی درست کنی
                    موفق باشی

دیدگاه

یعنی دیگه هیچ نویزی نداری؟
                      من یه پیشنهاد بهت میکنم با این باندایی که داری خیلی راحت میتونی یه سیستم خوبی برا خونه برا کامپیوترت درست کنی البته اگه خیلی برا ماشین به اینا نیاز نداری به نظرم برا ماشین از سیستمها و باندای مخصوص خودشون استفاده کنی بهتره البته این نظر منه شاید شما برا همین ماشین دوست داشته باشی درست کنی
                      موفق باشی
                      اره داداش شما درست میفرمایید من میخام اگه بشه این باند ها رو بزارم برای کامپیوترم و 2-3 ماه دیگه میرم تهران که برم امامزاده داوود یه سیستم آماده اونجا میخرم حالا بریم تو کار ساخت برای کامپیوتر الان با این چیزهایی که من دارم باید چکارهایی بکنم تا بتونم واسه کامپیوترم استفاده کنم در ضمن یکی دیگه از اون باندهای کوچیک که به باکسم بستم دارم میخاد اون رو هم اضافه کنم یا نه
                      اصلا استاد فکر کن برای خودتون هست بگید چه کارهایی انجام بدم :wow: <>

دیدگاه

اول باید هر دو باند رو تو یه جعبه بزاری یعنی از هم جداشون کنی بعد اینکه اگه بتونی 2 تا تیوتر هم بهشون اضافه کنی بعد باید بری سراغ امپلی که حالا بهتره بری تو کاره مدارات حرفه ای تر و یه چیزه دیگه تو این راه که قدم گذاشتی راه پر خرجیه اگه اماده هستی بگو تا یه امپلی خوب که همه دوستان هم درست کردن و تست شده هم هست بهت معرفی کنم که بسازی؟

دیدگاه

اول باید هر دو باند رو تو یه جعبه بزاری یعنی از هم جداشون کنی بعد اینکه اگه بتونی 2 تا تیوتر هم بهشون اضافه کنی بعد باید بری سراغ امپلی که حالا بهتره بری تو کاره مدارات حرفه ای تر و یه چیزه دیگه تو این راه که قدم گذاشتی راه پر خرجیه اگه اماده هستی بگو تا یه امپلی خوب که همه دوستان هم درست کردن و تست شده هم هست بهت معرفی کنم که بسازی؟
                          داداش داری میترسونیم مگه راهش چقدر خرج داره نکنه زیاد بشه حالا نمیشه با همین امپلی که ساختم راهش بندازم و استفاده کنم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده و قیمت تقریبی پایان کار رو بهم بدی خیلی عالی میشه
                          باکسش مشکلی نداره یکی دیگه یعنی مثل آماده ها میسازم

منم کم کم دارم خودم رو تو دردسر میندازم میخام برم تو کار امپلی قوی نکنه تو این راه پنچر بشم :wow: :applause:
                          شوخی کردم کارت 2000 هست داداش یعنی از 20 خیلی بهتری

دیدگاه

داداش داری میترسونیم مگه راهش چقدر خرج داره نکنه زیاد بشه حالا نمیشه با همین امپلی که ساختم راهش بندازم و استفاده کنم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده و قیمت تقریبی پایان کار رو بهم بدی خیلی عالی میشه
                            باکسش مشکلی نداره یکی دیگه یعنی مثل آماده ها میسازم

منم کم کم دارم خودم رو تو دردسر میندازم میخام برم تو کار امپلی قوی نکنه تو این راه پنچر بشم :wow: :applause:
                            شوخی کردم کارت 2000 هست داداش یعنی از 20 خیلی بهتری
                            خیلی ممنون
                            نه داداش ترس نداره این امپلی درست کردن بخاطر اینکه مثلا میخوای 4 تا ترانزیستور بخری میشه 10000 تومن به غیر از بقیه قطعات که برا بعضیا هزینش سنگین هست نمیتونن وقتی میان تو اینکار دست میکشن منظورم اینه
                            چرا میشه با همین امپ هم راش بندازی بانداتو جعبه هاشو جدا کن از هم 2 تا جعبه شیک بساز براش با همین امپلی یه ترانس 12 ولت بش وصل کن (البته باید dc کنی حواست باشه) مستقیم بزنش به کامپیوتر ببین صداش چجوره احتمالا صدا رو زیاد کنی یکم خراب بشه صدا اینکارا رو بکن تا بهت بگم بعدا برا این موضوع چیکار کنی
                            موفق باشی

دیدگاه

خیلی ممنون
                              نه داداش ترس نداره این امپلی درست کردن بخاطر اینکه مثلا میخوای 4 تا ترانزیستور بخری میشه 10000 تومن به غیر از بقیه قطعات که برا بعضیا هزینش سنگین هست نمیتونن وقتی میان تو اینکار دست میکشن منظورم اینه
                              چرا میشه با همین امپ هم راش بندازی بانداتو جعبه هاشو جدا کن از هم 2 تا جعبه شیک بساز براش با همین امپلی یه ترانس 12 ولت بش وصل کن (البته باید dc کنی حواست باشه) مستقیم بزنش به کامپیوتر ببین صداش چجوره احتمالا صدا رو زیاد کنی یکم خراب بشه صدا اینکارا رو بکن تا بهت بگم بعدا برا این موضوع چیکار کنی
                              موفق باشی
                              باشه داداش بزار ببینیم تا چی میشه اگه ردیف شد که برم تو کار ساختش حتما بهت خبر میدم یه وقت فکر نکنی که من به خاطر پولش میگم ، نه آخه من الان هر روز باید برم پادگان و صبح ها هم باید برم کارآموزی دانشگاه برای همین واقعا سرم شلوغ پلوغه انشاا... یکم خلوت بشه میرم تو کارش فلا شرمنده خیلی درگیرم
                              ممنونم از تمام زحماتی که برام کشیدی :wow: <>

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X