اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ولوم

من یه ولوم استریو گذاشتم تو ورودی پاور امپلی فایرم ولی وقتی ولوم رو میبندم که صدا قطع بشه یه کم صدای ضعیفی خارج میشه ازش سیما رو باز کردم ازش از دوباره وصل کردم یکی از کانالا صدا رو کامل قطع میکنه یکی دیگه نه اصلا یه چیز عجیبیه اگر تجربه ای در این باره دارید لطفا بگید
    با تشکر

پاسخ : مشکل با ولوم

از ولوم 100 کیلو استریو سه پایه عقب سه پایه جلو استفاده کردم
    من به دو پایه ای کناری ورودی صدا و منفی رو دادم و از وسط متغیر به امپلی
    ولوم ها هم نو هستن جالب اینه که هر دفعه که سیما رو باز میکنم بعد میبندم یه طور میشه یه دفعه دو کانال وقتی ولوم بستس صدا دارن یه دفعه یکی صدا داره یکی نداره یه دفعه یکی صدا ضعیف داره یکی صدا بلند داره در حالت بسته بودن ولوم . خلاصه یه چیز عجیبیه

دیدگاه

انتقال به این تاپیک
      1-اگر ولوم سه سر سیم هاش برعکس وصل بشه ممکنه این اتفاق بیفته
      2-شما باید دو پایه کناری (ثابت) رو بهشون صدا بدی (صدا -منفی) و پایه وسط (متغیر )ورودی امپلی فایر قدرت
      3-اگر کربن یه طرف ولوم خورده بشه (در اثر زیاد کار کردن یا ولتاژ) و یا فنری که متغیره شل بشه میتونه باشه و یا کثیف باشه که با اسپره یا یه محلولی (تینر) بشورید
      4-اگر ولوم در یک ردیف 6 تا پایه داره ؛ این پایه ها به ترتیب نیست و باید تریب رو بدونی (که بعد نوع ولوم رو مشخص کن بگم چطوریه )
      5-اگر اهم ولوم پایین باشه هم این اتفاق میفته . اگر خروجی طبقه اول زیاد باشه طوری که با بلندگو صدا پخش بشه هم میشه
      که در این حالت وقتی یه کم ولوم میدی صدا خیلی زیاد میشه و چرخوندن آخرای ولوم دیگه زیاد تاثیر رو صدا نمیذاره
      --------------------------------------------------------------------------------
      خوب کارت راحت تر شد .
      اگر اهمتر داری ببین پایه وسط نسبت به کناری ها صفر میشه یا اهم نشون میده و کمترین اهمی که نشون میده چقدره (وقتی ولوم رو اول و یا اخر چرخوندی)
      یه بار هم وقتی کمی صدا داره و قطع نشده ، پایه وسط رو به کناری (منفی) اتصال بده .باید حتما صدا قطع بشه چون ورودی رو صفر کردی
      از اول همینطور بود ؟

دیدگاه

در جواب های ولتاژ عزیز هم بگم که اینکار رو هم کردم ولوم ها از هر طرف که چرخوندم اونطرف کاملا صفر شده ادامه این رو هم تو یه تاپیک جدا گونه بررسی می کنیم
        پس ولوم ها سالمه ؟ یعنی درست و به ترتیب کم و زیاد میشه (یهو با یه کم چرخوندن صدا زیاد نمیشه ؟) و خش خش نداره ؟
        پایه وسط رو به منفی اتصال دادی ببینی چی میشه ؟ (دقیقا از خود پایه های ولوم)

دیدگاه

شاید ولوم بی کیفیت باشه که نشتی داره. از ولوم های بهتر استفاده کن ببین فرقی میکنه. از دوستان اگه کسی نیاز داشت من ولوم های آلپس دارم که بهترین ولوم های صوتی هستند که قیمت بالایی دارند ولی خوشبختانه تو ایران به قیمت نازل در اختیار ماست، ضمنا موتورداره و میشه براش ریموت تعبیه کرد:

http://www.ebay.com/itm/1pc-ALPS-6-C...-/320687538007

<a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
          فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

مشکل بی کیفیت بودن ولوم هاست که دقت کافی ندارند و طبقات آنها با هم هماهنگی نداره :angry:، منم خیلی وقته درگیر این قضیه هستم ولی ولوم خوب پیدا نکردم :cry2:
            I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              پس ولوم ها سالمه ؟ یعنی درست و به ترتیب کم و زیاد میشه (یهو با یه کم چرخوندن صدا زیاد نمیشه ؟) و خش خش نداره ؟
              پایه وسط رو به منفی اتصال دادی ببینی چی میشه ؟ (دقیقا از خود پایه های ولوم)
              ولوما که سالمه نه با چرخوندن صدا یهو کم و زیاد نمیشه خش خش هم نداره
              میگم اگر پایه وسط رو به منفی وصل کنیم که صدا به کل قطع میشه که برا چی این کار رو باید انجام بدیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
                مشکل بی کیفیت بودن ولوم هاست که دقت کافی ندارند و طبقات آنها با هم هماهنگی نداره :angry:، منم خیلی وقته درگیر این قضیه هستم ولی ولوم خوب پیدا نکردم :cry2:
                من هم فک میکنم همین مشکل بی کیفیت بودن ولوما باشه ولی خوب چه میشه کرد ولوم عالی که پیدا نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                  شاید ولوم بی کیفیت باشه که نشتی داره. از ولوم های بهتر استفاده کن ببین فرقی میکنه. از دوستان اگه کسی نیاز داشت من ولوم های آلپس دارم که بهترین ولوم های صوتی هستند که قیمت بالایی دارند ولی خوشبختانه تو ایران به قیمت نازل در اختیار ماست، ضمنا موتورداره و میشه براش ریموت تعبیه کرد:

http://www.ebay.com/itm/1pc-ALPS-6-C...-/320687538007
                  والا موتوردار نمیخوام باشه اگه همین ولوم ها بدون موتور باشه البته دو کانال خیلی خوبه

دیدگاه

کاری که قبلا گفتم انجام بده و نتیجه رو بگو
                    خوب کارت راحت تر شد .
                    اگر اهمتر داری ببین پایه وسط نسبت به کناری ها صفر میشه یا اهم نشون میده و کمترین اهمی که نشون میده چقدره (وقتی ولوم رو اول و یا اخر چرخوندی)
                    یه بار هم وقتی کمی صدا داره و قطع نشده ، پایه وسط رو به کناری (منفی) اتصال بده .باید حتما صدا قطع بشه چون ورودی رو صفر کردی
                    از اول همینطور بود ؟
                    یه عکس هم بذار

دیدگاه

با سلام : به نظر مشکل مکانیکی ولوم هاست که اختلافی در هم انتهای کورس چرخشی وجود داره و مثلا یه ولوم به انتهای کورس خودش میرسه و دیگه اجازه نمیده ولوم بعدی کورس خودشا کامل کنه

نمیدونم شاید بشه ولوم را بازکنید و درستش کنید
                      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقای گـــــــــــــیــــــج (aswhu600 سابق)

نمیدونم شاید بشه ولوم را بازکنید و درستش کنید
                        سلام
                        بهتره ولوم رو باز نکنید چون دیگه مثل اولش نمیشه و خراب میشه

دیدگاه

بهتره ولوم رو باز نکنید چون دیگه مثل اولش نمیشه و خراب میشه
                          بستگی به این داره که کی باز کنه ! :smile:

دیدگاه

خب شما چرا ولوم رو با مولتی متر چک نمیکنی ؟! :mrgreen:
                            اگر نشتی داشته باشه مشخص میشه
                            اگر هم نشتی نداشت مقدار مقاومت ولوم رو عوض کنید(یک ولوم با مقاومت بالاتر)
                            مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                            [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

اصلا بیا یه کار ابتکاری انجام بده

یه ولوم معمولی بردار و سر وسط را به بیس دو ترانزیستور متصل کن و دو سر دیگه را به منفی و مثبت متصل کن

با این حساب خروجی دو ترانزیستور را به یه ولوم کنترل میکنی

و از خروجی هر ترانزیستور برای هر کانال استفاده کن .
                              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X