اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ولوم

والا یکی از دوستام بهم گفته برام ولوم خوب پیدا میکنه از تو پخش اوراقیا تا ببینیم چی کار میکنه کارمون راه میافته

دیدگاه

سلام
      مصطفی جان
      من امروز اومدم تو ورودی آمپلی فایرم ولوم گذاشتم یعنی دو تا ولوم 50 کیلو . اما وقتی صدا کم باشه صدای زیر اصلا" وارد نمیشه و در واقع صدا بم هستش و وقتی صدا رو تا آخر زیاد میکنم صدای زیر هم وارد میشه
      برای شما هم همینطوره؟؟

دیدگاه

به خاطر اینه که شما کنار ولوم با مقاومت و خازن کار کردی / مثلا صدارو با مقاومت به ولوم وصل کردی و از این کارها
        و یا به نوعی ولوم رو غلط وصل کردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          به خاطر اینه که شما کنار ولوم با مقاومت و خازن کار کردی / مثلا صدارو با مقاومت به ولوم وصل کردی و از این کارها
          و یا به نوعی ولوم رو غلط وصل کردی
          منظورتون رو دقیق متوجه نشدم
          منظورتون اینه که یک سر ولوم که به منفی مدار هست رو باز کنم و فقط از دو پایه ولوم استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

نه عزیزم . اونجوری که خوب کار نمیکنه / اول اینکه چک کن حتما باید صدا رو به 2 تا پایه کناری وصل کرده باشی و ورودی امپلی به وصطی
            ورودی امپلی یا صدایی که وارد ولوم میشه نباید با مقاومت به ولوم وصل باشه . ببین مقاومت وصله /
            شما خودت ساختی ؟

دیدگاه

در تکمیل بیانات های ولتاژ : ورودی به دو تا پایه کناری ولوم متصل میشه و همچنین منفی پری و منفی آمپلی فایر و یکی از پایه های ولوم به همدیگه متصل میشن
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
                منم به همین طریقی که شما گفتین ولوم رو بسته بودم . هیچ مقاومت و خازنی هم به ولوم وصل نیست . نمونه اش رو هم این پایین کشیدم

این مشکل یعنی ( بم بودن صدا در ولوم کم و وقتی ولوم رو تا ته باز میکنم صدای زیر از توییتر ها باندم پخش میشه ) ولی وقتی بدون ولوم مستقیم ورودی آمپلی رو به خروجی منابع صوتی وصل میکنم این مشکل وجود نداره.
                دیگه ~x( میشم

دیدگاه

نه محمد جان من همچین مشکلی ندارم ولی فقط وقتی ولوم رو میبندم صدا کاملا قطع نمیشه که اونم ماله جنس ولومها هست که زیاد خوب نیستن
                  شما هم ولوم رو عوض کن ببین چطور میشه احتمالا ایراد از ولومت هست

دیدگاه

این مشکل یعنی ( بم بودن صدا در ولوم کم و وقتی ولوم رو تا ته باز میکنم صدای زیر از توییتر ها باندم پخش میشه ) ولی وقتی بدون ولوم مستقیم ورودی آمپلی رو به خروجی منابع صوتی وصل میکنم این مشکل وجود نداره.
                    دیگه ~x( میشم
                    خوب این اطلاعاتی که میدی خیلی کمه . اگر شما درست وصل کرده باشی که مثل همه دستگاه ها باید درست کار کنه .
                    پس بدون مشکل از عملکرد شماست ولی چون فکر میکنی فلان جاشو صددرصد درست وصل کردی نمیگی که چه کار کردی
                    ما هم نمیتونیم دقیق راهنمایی کنیم تا مشکل حل بشه

مثلا از چی داری صدا میگیری (شاید داری از خروجی یه بلنگو یا یه امپلی دیگه صدا میگیری ) چجوری وصل کردی (شاید خودتون فکر میکنید درست وصل کردید ) یه عکسی چیزی بذار

شما اگر یه مقاومت خالی از صدا تا منفی وصل کنی اینجوری میشه یعنی فقط صداهای ریز پخش میشه . (در واقع تقسیم ولتاژ نشدن درست مقاومت کار فیلتر رو میکنه )

دیدگاه

ولی چون فکر میکنی فلان جاشو صددرصد درست وصل کردی نمیگی که چه کار کردی
                      ما هم نمیتونیم دقیق راهنمایی کنیم تا مشکل حل بشه
                      oo: l منظورت چیه ؟؟

مثلا از چی داری صدا میگیری (شاید داری از خروجی یه بلنگو یا یه امپلی دیگه صدا میگیری ) چجوری وصل کردی (شاید خودتون فکر میکنید درست وصل کردید ) یه عکسی چیزی بذار
                      از خروجی کارت صدای کامپیوتر و موبایل
                      عکس که تو پست های قبلی گذاشتم که .

دیدگاه

با سلام عکس نمایش داده نمیشه
                        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقای گـــــــــــــیــــــج (aswhu600 سابق)
                          با سلام عکس نمایش داده نمیشه
                          در پست شماره21 یک تصویر از نحوه اتصال ولوم قرار دادم

دیدگاه

oo: l منظورت چیه ؟؟
                            منظور اینکه : بعضی وقتا موضوع انقدر ساده به نظر میرسه که آدم هیچ شکی از درست وصل کردن اون نداره ولی یه نکته کوچیک پنهان شده وجود داره که به چشم شما و من نمیاد و ممکنه یکی از دوستان متوجه بشه . یا گذشت زمان باعث بشه که خودتان ان را پیدا کنید .

یه عکس واقعی و واضح از مدارتان بذارید و شک نکنید اینجا استادانی تیز بین وجود دارد

دیدگاه

از خروجی کارت صدای کامپیوتر و موبایل
                              عکس که تو پست های قبلی گذاشتم که .
                              یعنی نتیجه با کامپیوتر و موبایل یکی است ؟ به موبایل شک دارم ولی با کامپیوتر بی مورد باید باشه
                              در ضمن دوستان تست کردن امپلی با کارت صدای کامپیوتر بپرهیزید / منظور زمانی است که امپلی بدون قاب و سیم ها ی صدا در تماس با دست به امپلی وصل میکنید و قطع میکنید و هونجور ولوم میبندید و یا از این تست ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                                یعنی نتیجه با کامپیوتر و موبایل یکی است ؟ به موبایل شک دارم ولی با کامپیوتر بی مورد باید باشه
                                [color=red][size=12pt]در ضمن دوستان تست کردن امپلی با کارت صدای کامپیوتر بپرهیزید
                                چرا ؟؟؟
                                چون شاید ولتاژ وارد کارت صدا بشه و بسوزه . البته حرفتون رو قبول دارم . اما به نظرتون چه زمانی ولتاژ می تونه از آمپلی وارد کارت صدا بشه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X