اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ولوم

چرا ؟؟؟
    والا نمیدونم چرا میسوزه / تا حالا 2 بار به خاطر این جور تست کردن کارت صدا م سوخته و مجبور شدم IC شو عوض کنم / برای رفیقم هم دقیقا به خاطر تست امپلی سوخت
    چون شاید ولتاژ وارد کارت صدا بشه و بسوزه
    نه بابا آخه خازن هم سر راه ورودی داریم . حتی داخل کامپیوتر و خود کارت صدا هم خازن داره / شاید نویز یا الکتریسیته ساکن باعث میشه از دست یا محیط وارد بشه . خلاصه که یه بار اهمیت ندادم و سری بعد که سوخت دیگه کاملا مطمئن شدم :redface:

دیدگاه

با سلام
      دوستان مشکل ولوم رو حل کردم و صدا خوب شد . در واقع اصلا" ولوم مشکل نداشت و سیم کشی ها هم صحیح بودند مشکل در خازن ورودی آمپلی فایرم بود که با زمین موازی شده بود که مقدارش 100 نانو بود و من هم مقدارش رو به 22 پیکو کاهش دادم و مشکل حل شد .

از تمامی دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگذارم

دیدگاه

خازن 22 پیکو بیشتر در فرکانس های مگاهرتزی کار برد داره و در اونجا عملا بیکار است خوب اگر خازن 10 نانو میگذاشتی باز مشکل داشت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          خازن 22 پیکو بیشتر در فرکانس های مگاهرتزی کار برد داره و در اونجا عملا بیکار است خوب اگر خازن 10 نانو میگذاشتی باز مشکل داشت ؟
          های ولتاژ جان
          اول 470 پیکو گذاشتم خوب بود ولی وقتی اینو گذاشتم بهتر شد .
          انشا... بعد از اینکه یک پنل براش طراحی کردم عکس ها و نمونه صداش رو میزارم
          با تشکر

دیدگاه

میدونی مشکل اینجاست که منطقی نیست و سوال پیش میاد که مگه چقدر ورودیش حساس هست ولی در کل مهم این بود که مشکلت حل بشه که خدارو شکر حلش کردی / آفرین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X