اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این اسپیکر راک چقدر می ارزه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این اسپیکر راک چقدر می ارزه ؟

آره مهدی جان یه برد میکرو کنترل .. ولوم دیجیتال داره که سالمن...

دوستان این بلندگوی ووفرش که برای صدای های باس هست و سوخته عکسشو هم گذاشتم کسی قیمت داره ؟ حدود چند هستن ؟

منظور این بلندگو هست..

دیدگاه

دوستان قیمت این نمونه بلندگوی ووفر رو کسی میدونه حدود چند هست؟

دیدگاه

این بلندگو رو من از شیراز در حدود 15 قیمت گرفتم البته مربوط به چند ماه پیشه.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام

دوستان امروز چند جا رفتم ولی این بلندگو گیرم نیومد... 4 اهم گیرم نیومد... 8 اهم داشتن... ولی این 4 اهم هست... به نظر شما خیلی فرق می کنه 8 اهم بزارم ؟

راستی آمپش هم یه لاینش کامل راه افتاد ... ولی لاین دیگرش بعد از چند ثانیه یه صدای تق خفن میده و برق میره توی بلندگو ها ... حتی دیشب یکی از بلندگوهای خودم هم به همین علت سوخت...

ترانزیستور های قدرت سالم هستن... دیگه امروز همه ی خازن های عدسیش و ترانزیستور های درایورش رو گرفتم تا عوض کنم...

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟
          و آیا اینکه بلندگوی 8 اهم جای 4 اهم بزارم جواب میده ؟ ممنون

دیدگاه

8 اهم هم جواب میده منتهی قدرتش یکم کم تر میشه بقیه سوالت هم بقیه بگن بهتره اما من با یه امپ همین مشکلو داشتم ترانزیستور های درایو رو که عوض کردم درست شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
              سلام

دوستان امروز چند جا رفتم ولی این بلندگو گیرم نیومد... 4 اهم گیرم نیومد... 8 اهم داشتن... ولی این 4 اهم هست... به نظر شما خیلی فرق می کنه 8 اهم بزارم ؟

راستی آمپش هم یه لاینش کامل راه افتاد ... ولی لاین دیگرش بعد از چند ثانیه یه صدای تق خفن میده و برق میره توی بلندگو ها ... حتی دیشب یکی از بلندگوهای خودم هم به همین علت سوخت...

ترانزیستور های قدرت سالم هستن... دیگه امروز همه ی خازن های عدسیش و ترانزیستور های درایورش رو گرفتم تا عوض کنم...

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟
              و آیا اینکه بلندگوی 8 اهم جای 4 اهم بزارم جواب میده ؟ ممنون
              اگر بلندگو هایی که پیدا کردی سایزش با اون قبلی ها میخوره مشکلی نیست.
              اون صدایی که در خروجی آمپلی داری ادامه دار هست یا اینکه یک تق میکنه و بعد قطع میشه ؟؟؟
              در ضمن همیشه برای تست اولیه آمپلی از بلندگوهای بی ارزش استفاده کنید بعد که مشکلی مشاهده نشد میتونید برای تست کیفیت صدا از بلندگوهای بهتر استفاده کنید

دیدگاه

سلام

دوستان بالاخره امروز موفق شدم آمپ اسپیکر رو تعمیر کنم....

کل این مشکلات به خاطر نیم سوز شدن یه ترانزیستور درایور بود که با تعویض آن مشکل بر طرف شد.

تو این چند روز کلی قطعه واسش عوض کردم .. خازن های صافی .. خازن های عدسی .. ترانزیستور های قدرت..
                بالاخره امروز مشکل حل شد...

فقط بچه ها وقتی آهنگ رو استپ میکنم یه صدای پارازیت یا یه صدای هوای تقریبا کم از تو بلندگو ها شنیده میشه که این صدا روی کانال L کمی بیشتر است...

به نظرتون این عادیه یا نه ؟

دیدگاه

قیمت اون 8 اینچی 4 اهمش خراسان 13 تا 25 ! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                    عکس با رزیولیشن کمتر

اینطور که میگی فلش و معموری هم نمیخوره
                    با اون بلند گوهای کوچیکش
                    من بودم 40تا 50 بیشتر نمیدادم
                    حالا که بلند گوهاش هم سوخته دیگه 25تومن
                    تشکر لازم نیست...باشه روی حساب معرفت :smile:
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                      سلام

دوستان بالاخره امروز موفق شدم آمپ اسپیکر رو تعمیر کنم....

کل این مشکلات به خاطر نیم سوز شدن یه ترانزیستور درایور بود که با تعویض آن مشکل بر طرف شد.

تو این چند روز کلی قطعه واسش عوض کردم .. خازن های صافی .. خازن های عدسی .. ترانزیستور های قدرت..
                      بالاخره امروز مشکل حل شد...

فقط بچه ها وقتی آهنگ رو استپ میکنم یه صدای پارازیت یا یه صدای هوای تقریبا کم از تو بلندگو ها شنیده میشه که این صدا روی کانال L کمی بیشتر است...

به نظرتون این عادیه یا نه ؟
                      نه نباید هیچ صدای هوا و نویزی داشته باشه ساکت ساکت باید باشه این متونه از پری یا امپلی باشه که امپلی تازه تمام قطعاتش عوض شده پس باید این عیب رو تو پری پیدا کنی که خیلی سخته

دیدگاه

ورودی رو صفر کن ببین بازهم همینطوریه یا نه. اگر نه ،مشکل از سیمهای رابط یا کارت صوت سیستم شماست.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X