اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر شما دوستان در مورد این مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظر شما دوستان در مورد این مدار

سلام دوستان گل..
    نماز روزه همه قبول باشه
    بعد یه مدت اودم دوباره با سوال

دوستان یه مدار برای محافظت از اتصال کوتاه میخواستم که اینو پیدا کردم خواستم نضر شما رو بدونم که این مدار خوب هست یا نه؟؟؟

دوستان اگه مدار بهتری از این دارید بزارید
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : نظر شما دوستان در مورد این مدار

سلام به دکتر جون رسیدن بخیر
    این مدار رو که من بررسی کردم شامل مدار محافظ dc و انتی پلپ و مدار اضافه بار هست که این مدار اضافه بارش خیلی خوبه وقتی از امپلی پیش از حد بار بکشی این مدار خروجی(بلندگوها) رو قطع میکنه و نمیزاره امپلی بسوزه
    ولی فک نمیکنم اتصال کوتاه داشته باشه که اگر داشته باشه مدار از این کاملتر دیگه نمیشه خیلی حرفه ای میشه اساتید الکترونیک هم نظر بدن راجع به اتصال کوتاه این مدرا که ایا داره یا نه؟

دیدگاه

اقا این مدار یه اشکالی هم داره اگه اشتباه نکنم اینکه اومده تو pcb که زده باید ورودی که از خروجی امپلی میره برا مدار که مدار در حال سنس باشه رو بعد از رله گرفته که اینطور کار نمیکنه بمحض اینکه قطع کرد مدار رو چون از امپلی جدا میشه دوباره وصل میشه تو عکس مشخص کردم دوستان نظر بدن که من دارم اشتباه میکنم یا این pcb اشتباهه

دیدگاه

من مدار رو آنالیز نکردم ولی اگه تشخیص اضافه بار داره پس اتصال کوتاه هم داره. چه اضافه باری بالاتر از اتصال کوتاه.
        در مورد رله هم مشکلی نیست. اینگونه مدارات تایمر دارند و پس از مثلاً 5 ثانیه رله رو وصل میکنه و مجدداً سنس میکنه اگر مشکلی نباشه که ادامه میده وگرنه مجدداً رله قطع میشه.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
          میشه اون قسمتی که دوبل 18 ولت AC میخواد رو دوبل 12 بدیم و اون دوبل 42 ولت رو دوبل 35 بدیم؟؟
          چیجوری میشه زمان تاخیر رو کم و زیاد کرد؟

دیدگاه

ممنون از نظرات خوبتون ------ میرم تو کار ساختش :agree:
            و دوستان یه سوال دیگه
            اینکه یه آمپ STK میخوام بسازم با این آی سی STK 4231 زده 100 وات توان خروجی- 0.08 THD (اگه چیز بهتر یا باکیفیت تر دارید بگید)
            به نظر شما این آمپ های STK کیفیتشون بهتره یا tda? چون ولتاژ ترانسم 2 تا 50 ولت DC هست.
            توی خروجی صدای بیسی که میدن کدومشون بهتره؟
            بازده فرکانسیشون نسبت به این آمپی که عکسشو میزارم در چه حدیه؟
            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سلام
              دکتر جان معلومه که STK ها از TDA های بدردنخور بهترن بابا :agree:
              اصلا مقایسه این 2 تا با هم درست نیست TDA برای تقویت توان پایین و کیفیت پایین در ولتاژ پایین ساخته شده اما STK برعکس اینه (در 90 درصد مواقع)... بازدهی فرکانسی شون هم خب معلومه دیگه از TDA بیشتر هست (همین طور بیسشون) STK ها بعضیهاشون رو شنیدم توی چند مدل پخش های سونی هم استفاده میشه
              ولی من چند جا تو تهران گشتم 4192X رو پیدا نکردم :angry: شما از کجا STK میگیرین که همه مدل داشته باشه؟

دیدگاه

اول اینکه این مدار محافظی که گذاشتی دقیقا برا امپ av400 مناسبه
                بعد اینکه معلومه stk بهتره این کجا tda کجا شما که دوبل 50 داری میتونی امپلیهای خیلی بهتر از حتی stk بسازی به نظرم همین مداری که گذاشتی هم مدار مناسبی هست و خیلی هم پرقدرت مواظب بلندگوهات باش :biggrin:

دیدگاه

خوب مداری که گزاشتی بهتره. Stk در مجموع بهتر از tda ها هستند. ابته ممکنه استثناعاتی باشه. ولی در تکمیل توضیحات دوستان بگم همه tda ها با ولتاژ پایین کار نمیکنند. tda7294 با 100 ولت کار میکنه و 100 وات هم توان داره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلامی دوباره.
                    STK بستم واسه بلندگوهام . حوصله PCB زدن نداشتم یدونه از همین آماده ها گرفتم که روش زده 400 وات :eek: (عمرا 20 وات بیشتر باشه) ولی صداش خوبه..
                    یه مشکلی که دارم اینه که وقتی ورودیش رو به هر چی میزنم(هرچقدر هم ضعیف) وقتی ازش خروجی میگیرم صدا خر خر داره یعنی باید یه مقاومت بزارم سر راهش تا درست بشه.. اما موقعی کهخ مقاومت میزارم احساس میکنم صدا یکمی بی کیفیت میشه؟؟؟ شما دوستان چه پیشنهای دارید
                    و سوال دیگه اینکه یدونه ساب 8 اینچ هم دارم میخوام واسش آمپ بسازم...نمیدونم از چه آمپی استفاده کنم IC یا ترانزسیتور؟؟
                    یه نکته دیگه هست الان یه اسپیکر 2.1 خونگی دارم که تو مدار آمپش یه دونه IC tda8947 داره. انصافا صداش بلنده..
                    بیسش هم واقعا زیاده یعنی وقتی زیادش میکنم رو صندلیم بالا پایین میپرم.
                    حالا شما دوستان میگید من چی کار کنم؟

دیدگاه

دکتر جون مقاومت رو چطوری وصل میکنی یه سرش رو میزنی به مغزی و اون سرش رو به شیلد یا با مغزی سریش میکنی؟
                      بعد برا ساب هم مدار گسسته بساز بهتر جواب میده
                      اسم ساب 8 اینچت چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        دکتر جون مقاومت رو چطوری وصل میکنی یه سرش رو میزنی به مغزی و اون سرش رو به شیلد یا با مغزی سریش میکنی؟
                        بعد برا ساب هم مدار گسسته بساز بهتر جواب میده
                        اسم ساب 8 اینچت چیه؟
                        مقاومت رو با ورودی سری میکنم(GND که مستقیم وصله، فقط ورودی چپ و راست که از کامپیوترم میاد رو به مقاومت میزنم)
                        ساب هم اسمی نداره یعنی معروف نیست.

دیدگاه

از وصل کردن که درست وصل کردی ولی مشکل فک کنم خوده این امپها هست stk خودش سریع به اشباع میره من خودم هم stk دارم و برا کامپیوتر استفاده میکنم و تو ورودیش مقاومت گذاشتم ولی از کیفیتش کم نکرده یه عکسی از امپلیت بزار ببینیم شاید چیزی به نظر رسید تا راهنمایت کنیم
                          یه سوال اون مدار محافظ رو که بالا گذاشتی درست کردی چطور کار میده؟
                          برا سابت هم یه عکس بزار ازش تا یه امپ خوب براش پیدا کنیم اگه میدونی قدرت خوبی داره من این امپ رو پیشنهاد میکنم با دوبل 45 dc راه میافته و بجای ترانزیستورای قدرتش هم c5200 بزار

دیدگاه

من برای دو تا ساب 8 اینچ JVC به طور همزمان از همون دارلینگتونی که ساختم (بعد شد مازیتون) استفاده کردم. با یه آمپلی 2 تا ساب. البته با تغدیه حسابی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X