سلام
دوستان من میخوام برای گیتار برادرم یه امپلی فایر با کیفیت (مثلا کلاس B) با پری امپ که مخصوص گیتار باشه بسازم و دنبال قدرت زیادی نیستم 50 تا 80 وات کافیه
تا جایی که من فهمیدم برای امپلی فایر گیتار این ملاک ها مهمه:
1. تا حدی که امکان داره کیفیت بسیار بالایی داشته باشه چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه و نباید صدای تقویت شده تفاوتی با صدای رفرنس داشته باشه (THD فوق العاده پایین)
2. همچنین باید دامنه فرکانسی که میتونه تقویت کنه زیاد باشه
3. حساسیت ورودیش بالا باشه چون باید صدای یه میکروفون رو بعد پری تقویت کنه
4. یه مدار پری داشته باشه که کاملا باهاش مچ باشه و همچنین کیفیت پری بالا باشه و حساسیت ورودی بالایی داشته باشه و دامنه فرکانسی وسیعی داشته باشه وگرنه عکس مورد 1 و 2 برای صدای نهایی اتفاق میافته
5. همینارو فعلا بلدم :mrgreen:
من گشتم این مدارو پیدا کردم به نظرتون کیفیتش خوبه ؟؟ با توجه به انتظاراتم از این امپ فکر میکنم گزینه خوبی باشه حدود 70 وات تو 4 اهم میده با دوبل 24
[color=navy][b]این امپ در کلاس B کار میکنه و کیفیت خوبی داره
مشخصاتش:

این هم مشخصات پری:
با توجه به مشخصاتش پری کاملا مناسبیه و هم این که برای این امپ هست و مشکل مچ کردن و غیره پیش نمیاد
این هم لینک مدار و توضیحات تکمیلی:
http://www.redcircuits.com/Page158.htm
سایتش گفته که این امپ رو بعد از این امپ که موفق بوده گذاشته:
http://www.redcircuits.com/Page150.htm
این همون امپه اما 45 وات هست و پری هم نداره
با gh.kh جان که مشورت میکردم گفت که این امپ خوبه البته با ماسفت هم میشه که من اینو گفتم:
والا من اصرار رو BJT ندارم ولی به چند دلیل میگم BJT بسازم بهتره:
1.تلفات ماسفت زیاد تره و تغذیه بیشتری میخواد
2.به دلیل بالایی نمیخوام تغذیه بیشتر از دوبل 24AC باشه چون ندارم تغذیه شو!!
3.این مدار مشخصاتش از امپ های ماسفتی تو این رنج تا اینجا که بهتره
4.چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه پس نباید زیاد با صدای رفرنس تفاوت داشته باشه (تا میشه نزدیک به hi-fi باشه) یعنی دامنه فرکانسی بالایی داشته باشه با THD کم (مثلا کلاس B مثل این امپ)
5.پری امپ مخصوص خودش باهاشه پس از این بابت خیالمون راحته و دنباله پری که باش مچ شه نمیخواد بگردیم
5.توان زیادی نمیخوام کیفیت به دلیل بالایی مهمه پس تو این رنج ولتاژ و توان فعلا این بهترینه
این دلایل منه بازم میگم رو BJT اصراری ندارم!! ماسفت با مشخصات بالا باشه هم میپذیریم :mrgreen:
و تصمیم گرفتم تا این تایپیک رو بزنم تا با شما دوستان و اشنایان و اساتید هم مشورت کنم و یه امپ خوب برای این منظور پیدا کنم...
حالا دوستان و... نظر شما چیه؟؟
بازم میگم من دنبال قدرت زیاد نیستم دنبال کیفیت بالا هستم پس لطف کنید مدارات توان بالا و همچنین با ای سی پیشنهاد ندین دنبال مدارات گسسته هستم
ممنون از همتون
دوستان من میخوام برای گیتار برادرم یه امپلی فایر با کیفیت (مثلا کلاس B) با پری امپ که مخصوص گیتار باشه بسازم و دنبال قدرت زیادی نیستم 50 تا 80 وات کافیه
تا جایی که من فهمیدم برای امپلی فایر گیتار این ملاک ها مهمه:
1. تا حدی که امکان داره کیفیت بسیار بالایی داشته باشه چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه و نباید صدای تقویت شده تفاوتی با صدای رفرنس داشته باشه (THD فوق العاده پایین)
2. همچنین باید دامنه فرکانسی که میتونه تقویت کنه زیاد باشه
3. حساسیت ورودیش بالا باشه چون باید صدای یه میکروفون رو بعد پری تقویت کنه
4. یه مدار پری داشته باشه که کاملا باهاش مچ باشه و همچنین کیفیت پری بالا باشه و حساسیت ورودی بالایی داشته باشه و دامنه فرکانسی وسیعی داشته باشه وگرنه عکس مورد 1 و 2 برای صدای نهایی اتفاق میافته
5. همینارو فعلا بلدم :mrgreen:
من گشتم این مدارو پیدا کردم به نظرتون کیفیتش خوبه ؟؟ با توجه به انتظاراتم از این امپ فکر میکنم گزینه خوبی باشه حدود 70 وات تو 4 اهم میده با دوبل 24
مشخصاتش:
:Power Amplifier Technical data
:(Output power (1KHz sinewave
45 Watt RMS into 8 Ohms - 69W RMS into 4 Ohms
:Sensitivity
0.81V RMS input for 45W output
:Frequency response @ 1W RMS
15Hz to 23KHz -0.2dB
:Total harmonic distortion @ 1KHz
1W 0.008% 20W 0.008% 45W 0.016%
:Total harmonic distortion @10KHz
1W 0.01% 20W 0.015% 45W 0.025%
میبینید که مشخصات خوبی داره البته یه پری ترانزیستوری که داره که در کلاس A کار میکنه::(Output power (1KHz sinewave
45 Watt RMS into 8 Ohms - 69W RMS into 4 Ohms
0.81V RMS input for 45W output
:Frequency response @ 1W RMS
15Hz to 23KHz -0.2dB
1W 0.008% 20W 0.008% 45W 0.016%
1W 0.01% 20W 0.015% 45W 0.025%
این هم مشخصات پری:
:Preamplifier Technical data
:(Maximum output voltage (1KHz sinewave
14.8V RMS
127mV RMS input for 14.8V RMS output
8.5mV RMS input for 1V RMS output
1V RMS output <0.001% 5V RMS output <0.05%
RMS output <0.001% 5V RMS output <0.035%
:(Maximum output voltage (1KHz sinewave
14.8V RMS
127mV RMS input for 14.8V RMS output
8.5mV RMS input for 1V RMS output
1V RMS output <0.001% 5V RMS output <0.05%
RMS output <0.001% 5V RMS output <0.035%
با توجه به مشخصاتش پری کاملا مناسبیه و هم این که برای این امپ هست و مشکل مچ کردن و غیره پیش نمیاد
این هم لینک مدار و توضیحات تکمیلی:
http://www.redcircuits.com/Page158.htm
سایتش گفته که این امپ رو بعد از این امپ که موفق بوده گذاشته:
http://www.redcircuits.com/Page150.htm
این همون امپه اما 45 وات هست و پری هم نداره
با gh.kh جان که مشورت میکردم گفت که این امپ خوبه البته با ماسفت هم میشه که من اینو گفتم:
والا من اصرار رو BJT ندارم ولی به چند دلیل میگم BJT بسازم بهتره:
1.تلفات ماسفت زیاد تره و تغذیه بیشتری میخواد
2.به دلیل بالایی نمیخوام تغذیه بیشتر از دوبل 24AC باشه چون ندارم تغذیه شو!!
3.این مدار مشخصاتش از امپ های ماسفتی تو این رنج تا اینجا که بهتره
4.چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه پس نباید زیاد با صدای رفرنس تفاوت داشته باشه (تا میشه نزدیک به hi-fi باشه) یعنی دامنه فرکانسی بالایی داشته باشه با THD کم (مثلا کلاس B مثل این امپ)
5.پری امپ مخصوص خودش باهاشه پس از این بابت خیالمون راحته و دنباله پری که باش مچ شه نمیخواد بگردیم
5.توان زیادی نمیخوام کیفیت به دلیل بالایی مهمه پس تو این رنج ولتاژ و توان فعلا این بهترینه
این دلایل منه بازم میگم رو BJT اصراری ندارم!! ماسفت با مشخصات بالا باشه هم میپذیریم :mrgreen:
و تصمیم گرفتم تا این تایپیک رو بزنم تا با شما دوستان و اشنایان و اساتید هم مشورت کنم و یه امپ خوب برای این منظور پیدا کنم...
حالا دوستان و... نظر شما چیه؟؟
بازم میگم من دنبال قدرت زیاد نیستم دنبال کیفیت بالا هستم پس لطف کنید مدارات توان بالا و همچنین با ای سی پیشنهاد ندین دنبال مدارات گسسته هستم
ممنون از همتون
دیدگاه