اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر برای گیتار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امپلی فایر برای گیتار

سلام
    دوستان من میخوام برای گیتار برادرم یه امپلی فایر با کیفیت (مثلا کلاس B) با پری امپ که مخصوص گیتار باشه بسازم و دنبال قدرت زیادی نیستم 50 تا 80 وات کافیه
    تا جایی که من فهمیدم برای امپلی فایر گیتار این ملاک ها مهمه:
    1. تا حدی که امکان داره کیفیت بسیار بالایی داشته باشه چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه و نباید صدای تقویت شده تفاوتی با صدای رفرنس داشته باشه (THD فوق العاده پایین)
    2. همچنین باید دامنه فرکانسی که میتونه تقویت کنه زیاد باشه
    3. حساسیت ورودیش بالا باشه چون باید صدای یه میکروفون رو بعد پری تقویت کنه
    4. یه مدار پری داشته باشه که کاملا باهاش مچ باشه و همچنین کیفیت پری بالا باشه و حساسیت ورودی بالایی داشته باشه و دامنه فرکانسی وسیعی داشته باشه وگرنه عکس مورد 1 و 2 برای صدای نهایی اتفاق میافته
    5. همینارو فعلا بلدم :mrgreen:
    من گشتم این مدارو پیدا کردم به نظرتون کیفیتش خوبه ؟؟ با توجه به انتظاراتم از این امپ فکر میکنم گزینه خوبی باشه حدود 70 وات تو 4 اهم میده با دوبل 24

[color=navy][b]این امپ در کلاس B کار میکنه و کیفیت خوبی داره
    مشخصاتش:
    :Power Amplifier Technical data
    :(Output power (1KHz sinewave
    45 Watt RMS into 8 Ohms - 69W RMS into 4 Ohms
    :Sensitivity
    0.81V RMS input for 45W output
    :Frequency response @ 1W RMS
    15Hz to 23KHz -0.2dB
    :Total harmonic distortion @ 1KHz
    1W 0.008% 20W 0.008% 45W 0.016%
    :Total harmonic distortion @10KHz
    1W 0.01% 20W 0.015% 45W 0.025%
    میبینید که مشخصات خوبی داره البته یه پری ترانزیستوری که داره که در کلاس A کار میکنه:

این هم مشخصات پری:
    :Preamplifier Technical data
    :(Maximum output voltage (1KHz sinewave
    14.8V RMS
    :Sensitivity
    127mV RMS input for 14.8V RMS output
    8.5mV RMS input for 1V RMS output
    :Total harmonic distortion @ 1KHz
    1V RMS output <0.001% 5V RMS output <0.05%
    :Total harmonic distortion @10KHz
    RMS output <0.001% 5V RMS output <0.035%

با توجه به مشخصاتش پری کاملا مناسبیه و هم این که برای این امپ هست و مشکل مچ کردن و غیره پیش نمیاد

این هم لینک مدار و توضیحات تکمیلی:

http://www.redcircuits.com/Page158.htm

سایتش گفته که این امپ رو بعد از این امپ که موفق بوده گذاشته:
    http://www.redcircuits.com/Page150.htm
    این همون امپه اما 45 وات هست و پری هم نداره
    با gh.kh جان که مشورت میکردم گفت که این امپ خوبه البته با ماسفت هم میشه که من اینو گفتم:

والا من اصرار رو BJT ندارم ولی به چند دلیل میگم BJT بسازم بهتره:
    1.تلفات ماسفت زیاد تره و تغذیه بیشتری میخواد
    2.به دلیل بالایی نمیخوام تغذیه بیشتر از دوبل 24AC باشه چون ندارم تغذیه شو!!
    3.این مدار مشخصاتش از امپ های ماسفتی تو این رنج تا اینجا که بهتره
    4.چون قراره صدای یه ساز رو زنده تقویت کنه پس نباید زیاد با صدای رفرنس تفاوت داشته باشه (تا میشه نزدیک به hi-fi باشه) یعنی دامنه فرکانسی بالایی داشته باشه با THD کم (مثلا کلاس B مثل این امپ)
    5.پری امپ مخصوص خودش باهاشه پس از این بابت خیالمون راحته و دنباله پری که باش مچ شه نمیخواد بگردیم
    5.توان زیادی نمیخوام کیفیت به دلیل بالایی مهمه پس تو این رنج ولتاژ و توان فعلا این بهترینه
    این دلایل منه بازم میگم رو BJT اصراری ندارم!! ماسفت با مشخصات بالا باشه هم میپذیریم :mrgreen:

و تصمیم گرفتم تا این تایپیک رو بزنم تا با شما دوستان و اشنایان و اساتید هم مشورت کنم و یه امپ خوب برای این منظور پیدا کنم...
    حالا دوستان و... نظر شما چیه؟؟
    بازم میگم من دنبال قدرت زیاد نیستم دنبال کیفیت بالا هستم پس لطف کنید مدارات توان بالا و همچنین با ای سی پیشنهاد ندین دنبال مدارات گسسته هستم
    ممنون از همتون

پاسخ : امپلی فایر برای گیتار

واقعا ممنون از نظراتتون...
    بابا بازم بهgh.kh که کمک کرد... بازم به اون...
    یعنی هیچ کس نظری نداره؟؟

دیدگاه

داداش یکم صبر داشته باش ...
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

14 تا مشاهده و هیچی؟؟
        بابا من یه سوال مطرح کردم نمایشگاه که درست نکردم
        مارو بگو هرکی سوال میکرد هرچی بلد بودم در حد توانم کمکش میکردم :cry2: حالا که من کمک میخوام هیچ کس نیست :cry:

دیدگاه

چرا مهدی جان گریه میکنی گریه نکن زار زار میبرمت بازار ...... :mrgreen:
          والا من از گیتار و امپهای گیتار اطلاعاتی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم امپهای گیتار لامپی هستند خودت که دیگه از کیفیت لامپ اطلاع داری برا همین هم چیزی نگفتم به نظر من یه امپلی کلاس ab بساز و بگرد یه امپلی پیدا کن که رنج فرکانسیش گسترده باشه بهتره
          کلاس b هم فک کنم از لحاظ کیفیت خوب نباشه اگه کلاس a بسازی با اینکه توان بیشتری میخواد برا تغذیش ولی کیفیتش از کلاس ab هم بیشتره
          برا پری هم دوستان از من با تجربه تر هستند
          موفق باشی

دیدگاه

سلام عرض شد آقا مهدی. تو این فروم اطلاعات در مورد امپ گیتار به سختی گیر میاد. فک کنم دوستان زیاد با اهالی موسیقی خوب نیستن( شوخی میکنم) منم دوتا امپ ساختم، یکی با tda2030 و دیگری با دارلینگتون معروف که تو بخش مدار گسسته ها هست. ولی الان واسه ساختن پری امپ به مشکل برخوردم. مدار پری که پیشنهاد بود واسه 2030 کار نمی کنه به دلایل نا معلوم. اونم باbc550 بود. شبیه پری امپ اولی که گذاشتی. منم یه تاپیک گذاشتم کسی محلم نمی ذاره.ولی به نظر من اگه می خوای یه امپ به درد بخور واسه گیتار بسازی از نقشه های برندای معروف استفاده کن. یکم پیچیده ترن ولی نتیجشون بهتره. مثلاً من خودم تو فکر این مدار افتادم که نسخه ترانزیستوری امپ لامپی سریJCM مارشال هستش. همه جا هم ازش تعریف شده. یه نیگا بنداز
            http://milas.spb.ru/~kmg/jcm800fet_en.html
            jcm2000 هم هست تو نت
            How does it feel to be on on your own,
            like a complete unknown,
            like a rolling stone?..

دیدگاه

یعنی معجزه شده؟؟!! :surprised:
              چه عجب یکی اومد بگه خرت به چند!!
              ممنون مصطفی و حامد جان که نظر دادین
              عرضم به خدنتتون که منم که گفتم دنبال کیفیت هستم ولی در مورد لامپ هیچی نمیدونم تا حالا طرفش نرفتم درسته که نسبت به مدارات ترانزیستوری پیچیدگی کمتری دارن ولی عوضش پیچیدن چک هاش خیلی سخته و کار هرکسی نیست!! دربارش زیاد خوندم... خیلی ها ساختن و کار کرده و خیلی ها ساختن و کار نداده!! درست کردنش یه فرد با تجربه میخواد مثله مدارات گسسته نیست که یه شماتیکه و راحت درستش میکنی حالا فوقش یه تنظیم جریان بی باری و ولتاژ افست داره که اونم قلقش راخت دست ادم میاد...
              من خودم عاشق امپ های لامپی هستم و میخوام یکیشو برای هدفون بسازم اما اینی که من میسازم مثله پاور امپ لامپی چک و ... نمیخواد با یه لامپ کوچیک و ماسفت هست ٔٔٔو بهش میگن هیبرید امپلیفایر چون هم از لامپ هم از ترانزیستور استفاده شده
              مصطفی جان در مورد کلاس B گفتی... مگه کیفیتش بهتر AB نیست؟؟ والا این که دامنه فرکانسیش هم خوبه حالا اگه شما مدار بهتری سراغ دارین بزارین استفاده کنیم
              اما شما حامد جان...
              متاسفانه الان یه مساله ای که هست اینه که الان بیشتر افراد به جز چند نفر که واقعا اینجا زحمت میکشن وبدون هیچ چشم داشتی به افراد کمک میکنن فقط دنبال جواب سوالات خودشونن وتا جوابشو پیدا کردن دیگه هیچ کس رو نمیشناسن... درسته در اون حوضه سوال دارن اما ممکنه یه موضوعی که برای یه شخصی سوال باشه یه همون فرد جوابشو بدونه و قبلا دنبال اون موضوع بوده...به هر حال...بگذریم
              این که میگی از برند های معروف استفاده کن بدم نمی یاد اما هم یه جورایی ساختنشون سخته هم این که پیدا کردن قطعات مشکله مخصوصا اگه لامپی باشه که دیگه پیدا کردنشون تو ایران بسیار سخت و یه مساله مهم تر از اون چک های لامپ هاست که دیگه اون مثل قطعات نیست که بشه خریداری کرد باید خودمون بپیچیم...
              برند های معروفی هست که با لامپ امپلی های معروفی ساختن مثل audio note یا marantz که امپ ترانزیستوری معروف و موفقی داره...
              من میگم سنگ بزرگ نشونه نزدنه لازم نیست که حتما سراغ اون امپ ها بریم با همین مدارات ساده هم میشه صداهای خوبی گرفت
              حالا اگه مداراتی که بدرد من میخوره میشناسید ممنون میشم معرفی کنید...

بازم ممنون از نظراتتون بازم منتظر پیشنهاداتتون هستم

دیدگاه

به هر حال منم دنبال یه مدار خوب و مطمئنم. تا حالا که در مورد امپ همش تیرم به سنگ خورده. در مورد امپ لامپی ، هستن کسایی که چوک می پیچن و همه قطعات یه مدارو یه جا بهت می دن، ولی مطمئن باش به ارزونی چندتا اپ امپ و ترانزیستور در نمیاد. من خودمم می خواستم بسازم که بنا به دلایل مالی کارمو عقب انداختم. اگه واسه هدفون می خوای به نظرم اقدام کن که کار با لامپا به نظر خیلی جذاب میاد و از طرف دیگه بیشترین هزینه صرف لامپا و یه اسپیکر با حساسیت بالا میشه، که واسه کار تو هر دوش کم می شه.
                به هر حال اگه مدارای خوبی واسه پری و امپ گیتار پیدا کردی منم بی خبر نذار. در ضمن جواب منو هنوزم کسی نداده تو تاپیکم!!
                موفق باشی
                like a complete unknown,
                like a rolling stone?..

دیدگاه

به نظر من فعلاً دنبال آمپلی نباش. تمام مداراتی که اینجا هست جواب کار شما رو میدند. فکر کنم خودت هم یه ماسفت جمع و جور ساخته بودی!! همون عالیه. شما فقط پری این مدار رو بساز ببین جواب میده یا نه. مدارات AB کیفیتشون بهتر از B است. مهمترین قسمت پری است که شما کلاس A رو یافتی. یعنی بهترین گزینه. فقط تستش کن .
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : امپلی فایر برای گیتار

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    مصطفی جان در مورد کلاس B گفتی... مگه کیفیتش بهتر AB نیست؟؟
                    نه کلاسA بهترین کیفیت رو داره ولی توان تغذیه بالایی میخواد برا راه اندازیش چون همیشه ترانزیستورای قدرت روشن هستن و بعد کلاس AB هست و بعد کلاس B که برعکس کلاسA وقتی ورودی صفر هست ترانزیستورای قدرت خاموش میشن و موقعی که به ورودی صدا میره ترانزیستورا روشن میشن بخاطر همین از کیفیت کاسته میشه کلاس AB بین این دو کلاس کار میکنه

دیدگاه

سلام
                      اول از همه تشکر میکنم مخصوصا استاد اشک که اومدن یه جونی به تایپیک دادن :wow:
                      به هر حال منم دنبال یه مدار خوب و مطمئنم. تا حالا که در مورد امپ همش تیرم به سنگ خورده. در مورد امپ لامپی ، هستن کسایی که چوک می پیچن و همه قطعات یه مدارو یه جا بهت می دن، ولی مطمئن باش به ارزونی چندتا اپ امپ و ترانزیستور در نمیاد. من خودمم می خواستم بسازم که بنا به دلایل مالی کارمو عقب انداختم. اگه واسه هدفون می خوای به نظرم اقدام کن که کار با لامپا به نظر خیلی جذاب میاد و از طرف دیگه بیشترین هزینه صرف لامپا و یه اسپیکر با حساسیت بالا میشه، که واسه کار تو هر دوش کم می شه.
                      به هر حال اگه مدارای خوبی واسه پری و امپ گیتار پیدا کردی منم بی خبر نذار. در ضمن جواب منو هنوزم کسی نداده تو تاپیکم!!
                      موفق باشی
                      کیه که دنبال چیز خوب نباشه؟؟ میشه اما یکم تلاش و صبر میخواد...
                      این که گفتی همش تیرت به سنگ خورده برای چه امپ هایی؟؟ اونایی که تو انجمن هست؟؟
                      اما برای امپ لامپی کی چک میپیچه؟؟ ادرس یا سایت داری؟ ببینم یه وبلاگ درمورد این امپ های لامپی هست نکنه اون رو میگی؟ اون کلاه برداره خفن همه هم دیگه میشناسنش اون ادمو :NO:
                      این که معلومه یه امپ ساده با لامپ چندین برابر ترانزیستوریش قیمت ساختش میشه و یه مسئله دیگه عمر مفید لامپ هاست که به شدت کمه و لامپ ها خیلی ارزون
                      برای هدفون هم 100% یکی میسازم کار خیلی جالب و قشنگی میشه لامپ و همه قطعاتشو سفارش دادم برسه میرم سراغش وقتی تموم شد براش یه تایپیک میزنم تا هر کی لامپ رو دوست داره با این اشنا بشه و اگه دوست داشت یکیشو بسازه مدار ساده ای داره از یه لامپ 12AU7 و ماسفت و چند تا چیز دیگه تشکیل شده صدای خیلی خوبی هم داره (نقشه ماله یه فروم خارجیه که چند تا از روش ساخته شده و تست شده هست)
                      پری خوب برای گیتار پیدا کردم حتما خبرت میکنم...
                      مگه تایپیکت کدومه؟؟ لینکشو بزار ببینیم
                      به نظر من فعلاً دنبال آمپلی نباش. تمام مداراتی که اینجا هست جواب کار شما رو میدند. فکر کنم خودت هم یه ماسفت جمع و جور ساخته بودی!! همون عالیه. شما فقط پری این مدار رو بساز ببین جواب میده یا نه. مدارات AB کیفیتشون بهتر از B است. مهمترین قسمت پری است که شما کلاس A رو یافتی. یعنی بهترین گزینه. فقط تستش کن .
                      بازم ممنون استاد اشک از پیشنهادتون!
                      پس اینجور که شما میگین برم دنبال پری امپش...
                      در مورد امپ هم بله هم مازیتون هم اون 240 هم 530 رو ساختم اما اون 240 یه چیز دیگست بیس و شفافیت صداش محشره
                      نه کلاسA بهترین کیفیت رو داره ولی توان تغذیه بالایی میخواد برا راه اندازیش چون همیشه ترانزیستورای قدرت روشن هستن و بعد کلاس AB هست و بعد کلاس B که برعکس کلاسA وقتی ورودی صفر هست ترانزیستورای قدرت خاموش میشن و موقعی که به ورودی صدا میره ترانزیستورا روشن میشن بخاطر همین از کیفیت کاسته میشه کلاس AB بین این دو کلاس کار میکنه
                      ممنون مصطفی جان من تا الان فکر میکردم اول A بعد B بعد AB

پس با این حساب میرم دنبال پری امپ این مدار میسازمش و بعد به امپ ها وصلش میکنم ببینم چی میشه ممنون از همگی :job:

دیدگاه

سلام
                        مهدی جان من این مدار رو برای پری و تن کنترل پیشنهاد میکنم البته به تغذیه دوبل احتیاج داره ولی به نظر میاد چیز خوبی باشه .
                        این لینکش : http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Music/guitar_tc.htm
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام، دوتا وبلاگ هستن که هر دوشون میگن اون یکی کلاه برداره، ولی یکیشون به نظرم فقط کاسبه و می خواد جنساشو بفروشه ولی کلاه بردار نیست. اون یکی که دیگخ گندشو در اورده تو هر پیشه ای با اسمای مختلف وارد شده و کلاه برداری کرده.به هر حال می شه از اون وبلاگه هم لامپاشو خرید. ولی جای مطمئن واسه خرید لامپ تقاصع جمهوری حافظ، اون پاساژه که دوربین مدار بسته داره ففط، طبقه پایینش یه رادیو فروشی هست که همه لامپا رو داره، فقط باید خیای چونه بزنی. چوک هم روبروی نیوکیت تو کوچه کناری امجد سفارش میگیره همه جور چوکی رو. تو خود امجد هم هست. فقط یکم گرون می شه. فک کنم ادم خودش بپیچه بهتر شه.
                          من که سفارش 3تا لامپ 12au7 دادم یکی از دوستام میاد از آلمان تا 10 روز دیگه. دوتا افکت و یه دونه امپ هدفون برنامه ریزی کردم بسازم !
                          like a complete unknown,
                          like a rolling stone?..

دیدگاه

سلام
                            ممنون مصطفی جان که به فکر مایی!!
                            اما همونطور که گفتم من دنبال مدارات گسسته هستم و نمیخوام از ای سی ها استفاده کنم... مدار گسسته ای هم میخوام که در کلاس Aکار کنه و مخصوص گیتار باشه از این مدارات سراغ داری؟؟

حامد جان یکی وبلاگ setson هست که ماله اقای عارف مراد پور هست...ایشون تجربه زیادی در مورد لامپ ها دارن و واقعا در این زمینه کار کردن و امپی که ساختن هم عکسش هست ودنبال کاسبی از راه فروش اینا نیستن و تجربیاتشون رو در اون وبلاگ میگن
                            اما وبلاگ دومی... اسمه وبلاگ خاطرم نیست اما ماله یه شخص کلاهبردار و فوق العاده بی سوادیه که با نام هومن اسماعیل زاده میشناسنش...این یه ادم مریضیه که فقط دنبال قالب کردن لامپ هاش به ادمای ساده هست اینقدر هم زبون چربی داره که اگه کسی ندونه فکر میکنه این یارو لامپ رو اختراع کرده!!!
                            اون اوایل همین انجمن خودمون هم با اسم مستعار هومان در تایپیک ها در مورد لامپ چرت و پرت مینوشت...هنوزم تایپیک هاش هست میتونید برید بخونید حتی تو یه تایپیک که من خوندم کاملا مدعی شده بود که لامپ ارجهیت کامل به ترانزیستور داره و با استاد اشک درگیری لفظی پیدا کرده بود و اصرار داشت که ترانزیستور مفت نمیارزه و فقط لامپه که میتونه صدارو خوب تقویت کنه!! یکی نبوده به این بگه اخه بی عقل هرچیزی رو بحر کاری ساختن مگه میشه بگی این مطلق خوبه و اون مفت نمیارزه هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن...البته استاد اشک کامل توضیح دادن.تو پست هاش عکس امپ های لامپی چند هزار دلاری رو گذاشته وادعا میکنه من لامپ هاش دارم و میتونم عینا همین امپ های چند هزار دلاری رو بسازم :eek: الان دیگه اکثرا میشناسنش این ادمو و هر روز هم که تو تایپیکش برید شماتیک امپ های مختلف رو میزاره و میگه من لامپ هاشو دارم!!
                            بگذریم...
                            در مورد خرید لامپ هم میشه یه کاریش کرد اما چک رو نه...این که میگید چوک رو میپیچن من قبول ندارم چون کسایی که کارشون چک پیچیه اصلا اشنایی با چک های امپ لامپی ندارن...پیچیدن چک هاش نظم و قوانین خاصی دارن مثله چک های دیگه نیست...اگه رعایت نشه که نه تنها صدای خوبی نمیگیریم بلکه ممکنه صداش در حد یه TDA هم نباشه!!
                            در مورد امپ هدفون گفتی... چه شماتیکی مد نظرته؟؟ امپ هیبریده؟ لامپ ها دونه ای چند برات میافته؟؟
                            اگه غلطی چیزی داشت ببخشید با گوشی تایپ میکنم
                            ممنون از لطف همگی..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              سلام
                              ممنون مصطفی جان که به فکر مایی!!
                              اما همونطور که گفتم من دنبال مدارات گسسته هستم و نمیخوام از ای سی ها استفاده کنم... مدار گسسته ای هم میخوام که در کلاس Aکار کنه و مخصوص گیتار باشه از این مدارات سراغ داری؟؟

حامد جان یکی وبلاگ setson هست که ماله اقای عارف مراد پور هست...ایشون تجربه زیادی در مورد لامپ ها دارن و واقعا در این زمینه کار کردن و امپی که ساختن هم عکسش هست ودنبال کاسبی از راه فروش اینا نیستن و تجربیاتشون رو در اون وبلاگ میگن
                              اما وبلاگ دومی... اسمه وبلاگ خاطرم نیست اما ماله یه شخص کلاهبردار و فوق العاده بی سوادیه که با نام هومن اسماعیل زاده میشناسنش...این یه ادم مریضیه که فقط دنبال قالب کردن لامپ هاش به ادمای ساده هست اینقدر هم زبون چربی داره که اگه کسی ندونه فکر میکنه این یارو لامپ رو اختراع کرده!!!
                              اون اوایل همین انجمن خودمون هم با اسم مستعار هومان در تایپیک ها در مورد لامپ چرت و پرت مینوشت...هنوزم تایپیک هاش هست میتونید برید بخونید حتی تو یه تایپیک که من خوندم کاملا مدعی شده بود که لامپ ارجهیت کامل به ترانزیستور داره و با استاد اشک درگیری لفظی پیدا کرده بود و اصرار داشت که ترانزیستور مفت نمیارزه و فقط لامپه که میتونه صدارو خوب تقویت کنه!! یکی نبوده به این بگه اخه بی عقل هرچیزی رو بحر کاری ساختن مگه میشه بگی این مطلق خوبه و اون مفت نمیارزه هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن...البته استاد اشک کامل توضیح دادن.تو پست هاش عکس امپ های لامپی چند هزار دلاری رو گذاشته وادعا میکنه من لامپ هاش دارم و میتونم عینا همین امپ های چند هزار دلاری رو بسازم :eek: الان دیگه اکثرا میشناسنش این ادمو و هر روز هم که تو تایپیکش برید شماتیک امپ های مختلف رو میزاره و میگه من لامپ هاشو دارم!!
                              بگذریم...
                              در مورد خرید لامپ هم میشه یه کاریش کرد اما چک رو نه...این که میگید چوک رو میپیچن من قبول ندارم چون کسایی که کارشون چک پیچیه اصلا اشنایی با چک های امپ لامپی ندارن...پیچیدن چک هاش نظم و قوانین خاصی دارن مثله چک های دیگه نیست...اگه رعایت نشه که نه تنها صدای خوبی نمیگیریم بلکه ممکنه صداش در حد یه TDA هم نباشه!!
                              در مورد امپ هدفون گفتی... چه شماتیکی مد نظرته؟؟ امپ هیبریده؟ لامپ ها دونه ای چند برات میافته؟؟
                              اگه غلطی چیزی داشت ببخشید با گوشی تایپ میکنم
                              ممنون از لطف همگی..
                              پس اینطور، مرسی بابت روشنگریت در مورد وبلاگا. من setson رو ندیده بودم. ولی یکیشون همین وبلاگی بود که گفتی.
                              والا از اونجایی که نتیجه کارم اطمینان نداشتم دوتا لامپ نه جندان گرون سفارش دادم که این لینکاشه. اگه بخوای می تونم با همون قیمت سایت بگم بیاره واست. ولی اگه مطمئنی که می خوای بگو. یه نیگا بکن اگه خواستی تا فردا ظهر بگو. تو نت نقشه واسه 12au7 زیاد هست. از اونجایی که من بیشتر افکت می سازم، خیلی به دردم می خوره. چندتا دیستورشن و اوردرایو خوب هست که نقشه ساده ای هم دارن. واسه امپ هدفونم نقشه ساده زیاد هست و خب نیازی هم به چوک نداره
                              http://www.thomann.de/intl/jj_nn055_roehre_12au7.htm
                              http://www.thomann.de/intl/tad_vorstufenroehre_12au7.htm
                              like a complete unknown,
                              like a rolling stone?..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X