اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت یک آمپلی فایر خودرو بین 200 تا 400 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای ساخت یک آمپلی فایر خودرو بین 200 تا 400 وات

نوشته اصلی توسط gh.kh
    دوست عزیز قبلا هم گفتم بازم میگم اگر برای ماشین میخوای یه امپ کامل اماده بگیر خودتو راحت کن چون ساختش به این راحتیها نیست .
    اما اگر فقط میخوای امپ بسازی و تجربت رو در این زمینه زیاد کنی فعلا به همین مداراتی که با ای سی و کم هزینه هستند شروع کن .
    کلی بگم دور امپ ساختن برای ماشین رو خط بکش چون اگر نتونستی از عهدش بر بیای ازش زده میشی.
    ممنون دوست عزیز
    چون زیاد هم وقت ندارم برادرم عجله داره اگه آماده بگیرم بهتره به قول شما
    شما هم بی زحمت ازین سایت مدار خوبو انتخاب کنین
    این سایت قیمتش نسبت به بازار بیرون چطوره؟؟و چون بنده شهرستانم و شهرمون زیاد پیدا نمیشه!!شایدم هفته بعد راهمون تهران بیفته و بخرم ولی در کل از بین این همه آمپ وسوسه میشم نمیدونم کدوم یکیو انتخاب کنم

دیدگاه

دادش من فکر کردم برای ماشین نمیخوای :mrgreen:
      اگه برای ماشین میخوای که من %1000 با gh,kh موافقم دنبال ساخت دست سازش نرو خیلی مکافاته و باید خیلی باهاش سرو کله بزنی اخرشم نتیجه اونی رو که میخوای شاید بهت نده!
      اگه هم اصرار داری امپ از این سایت بگیری که این سایت جز یه خورده اطلاعات و عکس بی کیفیت از دور مدار چیز دیگه ای نذاشته نظر دادن در مورد امپ هاش سخته حالا خود دانی :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        دادش من فکر کردم برای ماشین نمیخوای :mrgreen:
        اگه برای ماشین میخوای که من %1000 با gh,kh موافقم دنبال ساخت دست سازش نرو خیلی مکافاته و باید خیلی باهاش سرو کله بزنی اخرشم نتیجه اونی رو که میخوای شاید بهت نده!
        اگه هم اصرار داری امپ از این سایت بگیری که این سایت جز یه خورده اطلاعات و عکس بی کیفیت از دور مدار چیز دیگه ای نذاشته نظر دادن در مورد امپ هاش سخته حالا خود دانی :NO:
        نه عزیز برا ماشین نیسان میخوام زیادم مهم نیست :icon_razz:
        آره دقیقا خیلی عکساشون بی کیفیته !!آخه سایت دیگه ای نیست !! گشتم نبود نگرد نیست.. :cry2:
        اگه سایتی سراغ دارین بفرمایین
        ممنون

دیدگاه

چقدر من به این مدیران سایت گفتم یه سری مدارات صوتی هم توی فروشگاه بزاریم گفتند نه.
          ببین دوست من شما اگر آمپلی رو برای ماشین میخوای صاف میری درب یکی از رادیو پخش فروشیهای شهرتون و میگی یه آمپلی با این قیمت میخوام. چون بر فرض این که مدارات این سایت خوب باشند هم مچ کردن قسمت های مختلف و جمع کردن اون توی یه جعبه مناسب هم هزینه بیشتری داره و هم دردسر و از همه مهمتر ممکنه نتیجه مطلوبی هم نگیری.
          موفق باشید :bye
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

چقدر من به این مدیران سایت گفتم یه سری مدارات صوتی هم توی فروشگاه بزاریم گفتند نه.
            احتمالا فکر میکنن کلاس فروشگاه میاد پایین :angry:

دیدگاه

اتفاقا فکر خیلی خوبیه اگر تو فروشگاه سایت مدارات صوتی هم امپلیفایر و هم مدارات جانبیش رو بزارن و بفروشن

دیدگاه

تایید استاد دسته جمعی به مدیر اعتراض کنیم تو سایت حقوق بچه های انجمن صوتی نادیده گرفته شده ما ساکت نمینشینیم.....
                کیف کردین.
                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                امروز رو کامل زندگی کن...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

بنده هم پایه میباشم
                  اگه همه موافقم به جناب بلورچیان بگین بابا یه کاری کنید همش که نمیشه پروگرامر و برد ARM تولید کنید یه ذره هم گسسته درست کنید
                  والا کسی جز اون سایت بدردنخور امپ گسسته نداره :angry:

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای ساخت یک آمپلی فایر خودر&

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    بنده هم پایه میباشم
                    اگه همه موافقم به جناب بلورچیان بگین بابا یه کاری کنید همش که نمیشه پروگرامر و برد ARM تولید کنید یه ذره هم گسسته درست کنید
                    والا کسی جز اون سایت بدردنخور امپ گسسته نداره :angry:
                    دوست عزیز لطفا با مدیر هماهنگ کنین اگه نمیخواد آمپلی فایر بزاره از بیرون بخرم
                    ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X