نه دوست عزیز تو امپلیها که نمیشه واسه هر ترانزیستور یه هیت سینک گذاشت همه ترانزیستورا رو به یه هیت سینک میبندن ولی یه عایق نسوز میزارن زیرش که ترانزستورا به هم اتصال پیدا نکنن
شما تجربه ساخت امپلی رو داری؟
و اینکه این امپلی پر قدرتی هست شما واسه چه کاری میخوای؟
اینم pcb و شماتیک روی مدار که توسط سام عزیز دوباره کشیده شده با کیفیت بالا
اره یه دونه آمپ درست کردم با ترانزیستور 2nc55 که میخوام اون برای بلندگو های کوچیک و نینو برای دوتا وفری که دارم
بدم. واسه خونه میخوام
فعلا میخوام بدم بیرون فیبرشو بزنن و بدم ترانسو بپیچن بعد مونتاژ بازم مزاحم میشم برای راه اندازی ازتون خیلی سوال دارم
. برای جلو گیری از نویز اگه نکته ای هست برام بگین تا از اول رعایت کنم ممنونم :nice:
تو اینجا خوندم برای جلو گیری از نویز از مقاومت metal film استفاد کنیم. این مقاومت ها راحت پیدا میشن ؟؟؟ گرون که نیستن؟
اون ترانزیستورای 2n3055 با این ماسفتا خیلی فرق دارن این مدار خیلی پر قدرت هست و میتونه 4 تا باند 12 اینچ رو درایو کنه مواظب باش :mrgreen:
برای جلوگیری از نویز هم باید از سیم کشی درست و چینش درست تو جعبه استفاده کنی و بکار بردن قطعات خوب مثل مقاومتای درصد پایین و خازنای خوب کیفیت صدا رو بالا میبره
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین
1- نقش این مقاومتای آجری تو آمپلی فایرها چیه؟ بعد مگه کل 200 وات از این 4 تا مقاومت 5 وات(در کل 20 وات) رد نمیشه پس چرا مقاومتا نمیسوزن!!؟؟
2- اون خازن 3.3میکرو mkt پایین عکس چند ولته؟ جا براش کوچیک نیست؟میشه به جاش الکترولیت بدون قطب گذاشت؟
3- با ترانس دوبل 37 ولت 4.5 آمپر (335 وات) چقدر توان میشه ازش گرفت؟ میتونه 2 تا ساب 16 اینچ رو راه بندازه؟
4-تو اصفهان جایی رو میشناسین که قطعات مرغوب(مقاومت 1 درصد خطا سیم شیلد و...)رو بفروشه؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین.
دیگه ببخشید اگه سوالام زیاد شد اگه بودجه تامین بشه میخوام بسازمش
1- برای پایداری حرارتی ترانزیستور های قدرت هست. مقدار مقاومت ها خیلی کمه (زیر 1 اهم) شما یک بار دیگه طبق قانون اهم به بحث توان تلفاتی مقاومت نگاه کنید دلیلش رو میفهمید
2- 63 یا 50 ولت کافیه اما این خازن رو پیدا نمیکنید! یه خازن 4.7 میکرو 63 ولت بزارین (بی پلار فکر نکنم بتونین پیدا کنین ولی اگه بتونین پیدا کنین بهتره)
3- این رو دوستانی که این امپ رو ساختن جواب بدن من اطلاعی ندارم شرمنده
4- مقاومت های 1 درصد رو میتونید از فروشگاه نیکو که قبل از پاساژ پوریای ولی به سمت خیابان شمس ابادی هست تهیه کنید رنج کاملی دارن (همون مغازه که اخر یه پاساژ هست) باز اون یکی فروشگاه نیکو که بعد از چهار راه خلجا هست هم این مقاومت هارو دارن. همچنین فروشگاه زرگرزاده هم داره
خازن های MKT که همه جا دارن سیم شیلد دار هم همینطور اکثرا همه جا دارن متری میفروشن
خیلی ممنون از این که جواب دادین. توضیحاتتون کامل بود همه رو فهمیدم.
الکترولیت بی پلار رو هم فروشگاه "الهی دوست" دارن.
ولی حیف که فعلا بودجه نیست :cry2:
من که گیج شدم برای یک کانال این دوستان میگن ۳۶ولت دوبل که بعد یک سو شدن میشه ۵۰ ولت دی سی و شما میگید ۵۰ ولت دوبل
چطوره برای هر کانالی که میسازم ۳۸ولت دوبل هر سر ۴ آمپر باشه
میخوام یه بار کلی هزینه کنم که چیز درست حسابی بشه
من که گیج شدم برای یک کانال این دوستان میگن ۳۶ولت دوبل که بعد یک سو شدن میشه ۵۰ ولت دی سی و شما میگید ۵۰ ولت دوبل
چطوره برای هر کانالی که میسازم ۳۸ولت دوبل هر سر ۴ آمپر باشه
میخوام یه بار کلی هزینه کنم که چیز درست حسابی بشه
من منظورم 50 ولت dc بود نه ac
اگر هم 2 3 ولت بالاتر درست کنی که خیلی خوبه تو بار بالا کم نمیاره
این 4 امپر هم برای یک کانال هست برای 2 کانال 8 امپر میخواد
دیدگاه