بهنام جان آغاز کردم فقط چند تا مقاومت مونده و ترانس.
ولی شک نکن کن که سراغ این کلاس هم میرم . تازه خیالم راحت شده که تو کار کردی و میتونی کمک کنی
این AV400 بیشینه تا چند ولت تحمل داره؟ چون من یک ترانس 55 ولت 15 آمپر دوبل دارم که میدونی میشه 75 ولت مستقیم
ولی این توی نقشه گفته 70 ولت
درود بر سام عزیز
منم av 400رو ساختم امپ بسیار خوبیه زیاد هم سخت نیست :nice: تو میتونی
این ترانس که داری چیه بابا از کجا گیر اوردی ؟؟موتور جوشی برای خودش. تا 90 تا هم میتونه تحمل کنه فکر کنم
ما که نتونستیم قدرت این av400 رو ببینیم چون من ترانس ندارم :angry: شما ببین خبر بده که چه طور بوده
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
درود بر سام عزیز
منم av 400رو ساختم امپ بسیار خوبیه زیاد هم سخت نیست :nice: تو میتونی
این ترانس که داری چیه بابا از کجا گیر اوردی ؟؟موتور جوشی برای خودش. تا 90 تا هم میتونه تحمل کنه فکر کنم
ما که نتونستیم قدرت این av400 رو ببینیم چون من ترانس ندارم :angry: شما ببین خبر بده که چه طور بوده
درود بر علی جان عزیز
دمت گرم که ساختی . داداش هنوز گیر چند مود مقاومت 1% هستم :sad: تمام بشه حتما خبر میدم
آره ترانسش بد هیولایی هست اون PDF که راهنمای ساخت هست ، با برخی از بخش های اون مشکل دارم که اگر نفهمیدم اینجا از تو و بهنام و دیگر دوستان عزیز که ساختند میپرسم
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
دمت گرم که ساختی . داداش هنوز گیر چند مود مقاومت 1% هستم :sad: تمام بشه حتما خبر میدم
آره ترانسش بد هیولایی هست اون PDF که راهنمای ساخت هست ، با برخی از بخش های اون مشکل دارم که اگر نفهمیدم اینجا از تو و بهنام و دیگر دوستان عزیز که ساختند میپرسم
من موندم چه اصراریه که تو واسه استفاده از مقاومت یک درصد داری ؟ oo:
داداش همون معمولیشو بزار و مطمین باش جواب میده.
من که تاحالا تو هیچ مداری یک درصد استفاده نکردم :mrgreen:
اگه هم پول اضافی داری واسه مقاومت یک درصد شماره کارت بدیم همه بچه ها بریز به حساب ما پول مقاومت رو :agree:
چند شده الان ؟ فک کنم 1200 شده باشه ؟
اخرین قیمتی که داشتم 1000 تومن بود دونه ای
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سام عزیز برای همه امپلی ها 5 ولت بیشتر لازم هست بخاطر افت ولتاژ تو توان بالا
مصطفی جان این 5 ولتی که میفرمایید یبار 12 تا ترانزیستور قدرت رو دستم گزاشته ها :angry:
بهتره اول بررسی کنیم که مدار تحملش رو داره یا با بیشترین ولتاژ کاری ممکن کار میکنه ؟
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
مصطفی جان این 5 ولتی که میفرمایید یبار 12 تا ترانزیستور قدرت رو دستم گزاشته ها :angry:
بهتره اول بررسی کنیم که مدار تحملش رو داره یا با بیشترین ولتاژ کاری ممکن کار میکنه ؟
سام عزیز تا اونجایی که من میدونم و خودم همیشه اینکار رو میکنم 5 ولت نمیتونه بلایی سر امپلی اونم امپلی قدرت بکنه حالا جریان امپلی شما چی بوده والا نمیدونم ولی حالا شما سوال کن باز یه وقت مشکلی پیش نیاد
من موندم چه اصراریه که تو واسه استفاده از مقاومت یک درصد داری ؟ oo:
داداش همون معمولیشو بزار و مطمین باش جواب میده.
من که تاحالا تو هیچ مداری یک درصد استفاده نکردم :mrgreen:
اگه هم پول اضافی داری واسه مقاومت یک درصد شماره کارت بدیم همه بچه ها بریز به حساب ما پول مقاومت رو :agree:
چند شده الان ؟ فک کنم 1200 شده باشه ؟
اخرین قیمتی که داشتم 1000 تومن بود دونه ای
بهنام حساسیت پیدا کردم :mrgreen:
داداش مخلس تو و همه دوستان هم هستم :smile:
بهنام 1200 تومان؟ :eek: نه داداشی ایران میکرو 10 عدد را 250 تومان میده http://iran-micro.com/%D9%85%D9%82%D...c-273_316.html
حتی مارک TruOhm که اگر اشتباه نکنم ساخت آمریکا هست بسته 100 عددی £2.10 که میشه دونه ای حدود 100 تومان ایران. با پوند حساب کردم
من گاهی از فروشگاه زیر تهیه میکنم قیمتش در انگلیس بد نیست . پیوند زیر : http://www.rapidonline.com/Electroni...esistors-29791
من برای NMOS ها دنبال مقاومت های 0.5 وات یک درصد بودم که تو ایران بد گیر میامد مجبور شدم از همین rapidonline بگیرم البته مسافر برام
آورد چون تحریم هستیم نمیشد مستقیم خرید کنم. وساخت Vishay هست.
حالا نمیدونم ولی شاید منظورت مقاومت های مخصوص AUDIO هست که اینقدر گرونه. درسته؟
سام عزیز تا اونجایی که من میدونم و خودم همیشه اینکار رو میکنم 5 ولت نمیتونه بلایی سر امپلی اونم امپلی قدرت بکنه حالا جریان امپلی شما چی بوده والا نمیدونم ولی حالا شما سوال کن باز یه وقت مشکلی پیش نیاد
بهنام و مصفی عزیز مشخصات زیر مال ماسفت های همین مدار هست :
IRFP240 MOSFET transistor datasheet. Parameters and characteristics.
Type Designator: IRFP240
IRFP240
Type of control channel: N -Channel
Maximum power dissipation (Pd), W: 150 Maximum drain-source voltage |Uds|, V: 200
Maximum gate-source voltage |Ugs|, V: 20
Maximum drain current |Id|, A: 20
Maximum junction temperature (Tj), °C: 150
Rise Time of IRFP240 transistor (tr), nS:
Drain-source Capacitance (Cd), pF: 2100
Maximum drain-source on-state resistance (Rds), Ohm: 0.18
و :
IRFP9240
Type of IRFP9240 transistor: MOSFET
Type of control channel: P -Channel
Maximum power dissipation (Pd), W: 125 Maximum drain-source voltage |Uds|, V: 200
Maximum gate-source voltage |Ugs|, V:
Maximum drain current |Id|, A: 11
هر 2 تا 200 ولت تحمل دارند و خازن ها هم 100 ولت هستند در نتیجه تحمل 75 ولت را باید داشته باشه مگر در موارد دیگر مشکلی باشه
درسته ؟
بهنام و مصفی عزیز مشخصات زیر مال ماسفت های همین مدار هست :
IRFP240 MOSFET transistor datasheet. Parameters and characteristics.
Type Designator: IRFP240
IRFP240
Type of control channel: N -Channel
Maximum power dissipation (Pd), W: 150 Maximum drain-source voltage |Uds|, V: 200
Maximum gate-source voltage |Ugs|, V: 20
Maximum drain current |Id|, A: 20
Rise Time of IRFP240 transistor (tr), nS:
Drain-source Capacitance (Cd), pF: 2100
Maximum drain-source on-state resistance (Rds), Ohm: 0.18
و :
IRFP9240
Type of IRFP9240 transistor: MOSFET
Type of control channel: P -Channel
Maximum power dissipation (Pd), W: 125 Maximum drain-source voltage |Uds|, V: 200
Maximum gate-source voltage |Ugs|, V:
Maximum drain current |Id|, A: 11
هر 2 تا 200 ولت تحمل دارند و خازن ها هم 100 ولت هستند در نتیجه تحمل 75 ولت را باید داشته باشه مگر در موارد دیگر مشکلی باشه
درسته ؟
داداشم همشم به طبقه خروجی مربوط نمیشه که :NO:
اکثر موارد ترانزیستور های معمولی و طبقات اولیه هستن که باعث محدود شدن ولتاژ کاری امپ میشن
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
بهنام داداش مقاومت 1 درصد ها اینجا دونه ای (تکی فروشی) بین 30 تا 50 تومن بیشتر نیست! اونایی که منظور تو هست مقاومت های نظامی هست که من vishay با خطای 0.01 درصدشو بین 2500 تا 3500 گرفتم!
خفن ترین مقاومت های صوتی هم ماله audio note هست که دونه ای حدودا 15 دلاره که با اکسید تیتانیوم ساخته میشن oo: مارک های دیگه هم هست البته.
بهنام داداش مقاومت 1 درصد ها اینجا دونه ای (تکی فروشی) بین 30 تا 50 تومن بیشتر نیست! اونایی که منظور تو هست مقاومت های نظامی هست که من vishay با خطای 0.01 درصدشو بین 2500 تا 3500 گرفتم!
خفن ترین مقاومت های صوتی هم ماله audio note هست که دونه ای حدودا 15 دلاره که با اکسید تیتانیوم ساخته میشن oo: مارک های دیگه هم هست البته.
درود
اکسید چییییییییییییییییییییی 15 دلار میدونی دلار چنده :angry: :angry:
بابا چه خبره دیگه میگه میخوام چی کار کنیم یک امپلی میخوام بسازیم اپلو که نمیخوایم هوا کنیم که همچین مقاومتی بزنیم :eek:
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
درود
اکسید چییییییییییییییییییییی 15 دلار میدونی دلار چنده :angry: :angry:
بابا چه خبره دیگه میگه میخوام چی کار کنیم یک امپلی میخوام بسازیم اپلو که نمیخوایم هوا کنیم که همچین مقاومتی بزنیم :eek:
بله شما امپ میسازی audio note هم امپ میسازه اما این کجا و امپ های ما کجا؟
فکر میکنی قیمت این چنده؟ حدود 250000 دلاره! (اگه اشتباه نکنم) دقیقا اپلو هوا میکنن با این :mrgreen:
مقاومت هاش که چیزی نیست خازن هاش رو خود کمپانی درست میکنه اونم با فویل نقره خالص در روغن خاص با بهترین کیفیت که چند صد دلاره! ترانس های خروجیش تماما دست پیچه که بیشتر از 1 هفته کار میبره که چند هزار دلار پولشه! اونم نه با سیم لاکی مسی با سیم نقره خالص :mrgreen:
کلا سطح توقعات توی این دنیا خیلی فرق میکنه داداش! توام یه ذره از این امپ هایی که با خازن عدسی سرامیکی و مقاومت کربنی 5 درصد درست کردی بیا بیرون بگرد ببین اون کافر ها چیکارا که نمیکنن!
دیدگاه