اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست آمپلی فایر با ولتاژ 3 الی 6 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست آمپلی فایر با ولتاژ 3 الی 6 ولت

سلام دوستان بعد چند وقت دوباره مزاحم شدم.
    یه آمپلی میخوام مثل همین آمپ های شارژی که برای موبایل هست.
    اگه کسی داره لطف کنه بزاره
    ممنون
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : درخواست آمپلی فایر با ولتاژ 3 الی 6 ولت

با سلام : TDA2822 با 3 ولت هم فکر کنم کار کنه و از اونجایی که ولتاژکاری کمه میشه امپدانس بلند گو را از حالت معمولی پایین تر اورد و همچنین بای توان بالا تر از چند 2822 استفاده کرد
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
      با سلام : TDA2822 با 3 ولت هم فکر کنم کار کنه و از اونجایی که ولتاژکاری کمه میشه امپدانس بلند گو را از حالت معمولی پایین تر اورد و همچنین بای توان بالا تر از چند 2822 استفاده کرد
      تایید میشه البته از tda2822m یا ka2209 استفاده کنین بهتره برای توان بالاتر هم میتونین اونو بریج ببندین

دیدگاه

با سلام
        مواردی که دوستان گفتن خوبه
        میتونید از آی سی tea2025 هم استفاده کنی که نقشه معمولی و بریج اونو زیر برات میذارم

تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X