اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت یک امپلی پر قدرت با راهنمایی قیمتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت یک امپلی پر قدرت با راهنمایی قیمتی

اوه اوه اوه nn جان ترکوندی که :surprised:
    اینو میخوای چیکار کنی داداش :eek:
    سوییچینگ ها همونه که خودت ساختی؟ نگفتی نویز نمیندازه رو صدا؟؟
    میگم اسپکتروم انالایزر رو الان ساختی؟ اون مداریه که مازیار گذاشته بود؟ (اون PDF)
    این فیش و ولوم هارو از کجا خریدی؟؟ ادرس دقیق میدی؟؟
    شدیدا منتظر عکس هستیم

دیدگاه

پاسخ : کمک در ساخت یک امپلی پر قدرت با راهنما&#1740

نوشته اصلی توسط nimatehrani3
      سلام به دوستان . میخواستم یه پروژه عالی در زندیگم انجام بدم ...

مواردی که لازم دارم تو مایه های زیر هستش ... لطفا در مورد قیمت و ترجیحاتش کمکم کنید :

1: دو ساب بسیار کوبنده ( ترجیحا سایز 10 اینچ تا 20 اینچ ) که بشه باهاش شیشه های خونه رو به لرزه دراورد ..... البته من اینجا دو گزینه برای انتخاب دارم که گزینه دوم ترانسش رو میتونم راحتر جور کنم چون من تو هشتگرد ترانس پیچ سراغ ندارم .

الف ) یه مدار در حد 200 وات ریل یا 100 وات ریل که یه مدار از stk 4192( اگه اشتباه نکنم ) تو سایت ایران میکرو میشناسم .. به نظرتون یه مدار برای فیلتر بسازم بهتره یا بخرم ؟؟؟

ب) یه امپلی فایر ماشین که مخصوص ساب هستش و قیمتش حدود 140 هست که اسما 700 وات هست ..

2 :سه بلندگوی گرد (ترجیحا 5 تا 10 اینچ ) برای تریبل و صدای معمولی 4 اهمی .. به نظرتون اگه با مدار stk 7492 روشن کنم خوبه یا اینکه کم هستش ..

3: یه اکولایزر که روش با ال ای دی که کم و زیاد شدن فرکانس رو نشون بده ..

به نظر شما اگه بخرم بهتره یا اینکه یکی درست کنم ...؟؟؟

3 : بچه ها شما یه نظر در مورد باکسش بدین .. میخوام که یه باکس بزرگ باشه و تمام فضاش رو با بلندگو ها در پر شه .
      میخوام یه جورای طرح یکپارچه داشته باشه و ترسناک هم بنظر برسه . خودم شکل زیر رو بد ندونستم ولی میخوام نظر گل شما رو هم بشنوم .
      http://dc594.4shared.com/img/8iv3VTT7/s7/0.10329453935467714/booob.jpg
      بچه ها قیمت هارو هم بگین بهخصوص بانادش
      با سلام : دوست عزیز تجربه تون در چه حدی هست این مداری که گفتید حرفه ای هست و طبیعتا به سازنده حرفه ای نیاز داره

در غیر این صورت بخری بهتره چون ممکنه در نگاه اول چهارتا نقشه و (دو دوتا چارتا باشه) ولی وقتی در عمل وارد میشیم مسائل زیادی پیش میاد و فقط کسی از پسش بر میاد که تجربه کافی در این زمینه داشته باشه

و البته هر چه مدار حرفه ای تر باشه سازدش با اشتیاق بیشتر کار میکنه ..........

و در مورد قیمت هم اطلاعی ندارم و این مجموعه که قصد درست کردنشا دارید در بازار به صورت کامل نیست ولی در هر حال هزینه سنگینی طلب میکنه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

:cry2:اقا امروز رفتم یه باند برای ساب بخرم .......... هیچ مغازه ای زیر 200 :eek:تومن باند نداشت :angry:...... اخه من چه گناهی کردم ... :angry:

رفتم نوار چسب بخرم .. :eek:دیدم ای بابا بسته ای که 4 تومن بود رو میگه 7 تومن .... :eek:رفتم پاور ال ای دی بخرم دیدم شده 2 :eek: برابر ... ماه پیش خریم 10 تومن الان یارو میگه 20 :eek: تومن .

رفتم یه قلع بخرم دیدم شده 2.5 برابر .. بود 7 تومن شده بود 17 :eek: تومن . اقا وضع داغونه ... هر چی خواستم بخرم دیدم که باید 2 یا 3 :eek: :eek: برابر بیشتر پول خرج کنم :cry2: :cry2:

این دیگه چه وضعی هست

:NO: :NO:اقا فعلا به علت تغیرات شدید دلار هیچ وسیله ای نمیشه تهییه کرد ... به نظر شما اگه صبر کنم قیمت دلار به روال عادی بر میگرده .... یا اینکه (((( جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده )))))) رو انجام بدیم . :NO: :NO:

از سایت ها میخواستم خرید کنم دیدم امپلی فایر که هفته پیش دیده بودم رو 2 برابر کرده . 200000 هزار ریال ... :eek: :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          قیمت کلش 400 تومن شده

دو تا تغذیه سوییچینگ + 3 تا آمپ ( دو تا av400 + یه آمپی که هنوز تست نشده !!) + اکولایزر گرافیکی 7 کانال استریو + اسپکتروم آنالایزر 10 در 10 + فیلتر ساب + مدار خنک کننده و فن با PWM .

کنترل مدارات با میکرو

ورودی صدا با XLR و TS و خروجی با SPEAKON .

ولوم ها و فیدر های اسلایدی همه مارک ALPS ژاپن. و XLR و TS مارک Amphenol استرالیا و SPEAKON مارک NEUTRIK انگلستان.

فقط حدود 100 تومن پول ولوم ها و اسلایدر ها و فیش های ورودی و خروجی شده!

عکس ها رو بعدآ قرار میدم.
          :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-??
          @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
          Fail Never
          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X