اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خرید بلندگو (ووفر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در خرید بلندگو (ووفر)

سلام دوستان گرامی.
    من یه چفت بلنگو دارم که فک کنم میشه به جای میدرنج استفاده کرد . تیوتر هم براش یه فکری میکنم. میخام با خرید یه جفت ووفر یه اسپیکره درست حسابی برای خونمون بسازم. مساحت حال 50 متره منم صدای قوی میخام. البته کیفیت بیشتر اهمیت داره. به عنوان مثال قدیما یه پخش حرفه ای داشتم(kenwood 7i) واقعا عالی بود. ازین 110 ولتیای ژاپنی. از 50 سانتی ارتعاش بلندگوش رو نمیشد دید اما تو همین ولوم تو فاصله 5 متری ضرب بیس رو رو سینه هات حس میکردی.(با یکم پیاز داغ) یادش بخیر :cry2:
    میدرنجارو 8-10 سال پیش تهران خریدم مارک خاصی نداره اما ساخت مالزی 6 اهمی با یه سری شماره مماره پشتش. عکساشو فردا میذارم که اگه کسی در موردش اطلاعی داره بگه. ببینم اصلا بدرد میخورن یا نه. راستی مگنتش هم دوبله :rolleyes:
    برای خرید یه جفت ووفر (ترجیحا "10 یا "12) چندتا سوال دارم.
    1- اینکه تو تهران بهترین جایی که میشه بلنگو پیدا کرد کجاست؟ (یادمه 8-10 سال پیش تو پاساژ امجد طبقه پایینش یه فروشگاه بلندگو بود)
    2- اینکه ووفر خوب برای خونه باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟ (تو یه تاپیک دیدم دوستی میگفت ساب ووفر ماشین برای خونه جنداد مناسب نیست ؟)
    خودم تو ذهنم jbl 1214 بود 12" . بعد از دیدن اون تاپیک یکم به شک افتادم.
    3- اینکه میشه با 150 تومن یک ووفر مناسب خرید یا باید بیشتر مایه بذارم.
    4- برای همه نوع ووفری نیاز به کراس اوور هست؟ اخه من همون kenwood قدیمیم رو که باز کردم برای ووفرش کراس اوور نداشت فقط یه خازن برا میدرنج و یکی هم برا تیوتر.
    با تشکر فراوان از همه :smile:

پاسخ : کمک در خرید بلندگو (ووفر)

اون بلندگویی که میگی فکر کنم 6 اینچه و برای پاناسونیک. البته همچین میدم نیست و واسه خودش یه پا ووفره. بلندگوهای اون کنوود رو چه کردی؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

بلنگو 5اینچه.
      کنوودارم از دست دادم. الانم هرچی میگردم تو بازار نیست. جایی سراغ داری بشه از این چیزا پیدا کرد.

دیدگاه

سلام
        ووفر خوب زیاد تو ایران پیدا نمیشه و کیفیت ووفر اصلا به قیافه و رنگ و لعابش ربطی نداره...
        همونطور که گفتین اصلا نمیشه از بلند گو های ماشین برای توی خونه استفاده کرد (دلایلش مفصله)
        یه نمونه ووفر خوب که میتونید پیدا کنید ووفر 8 اینچی (فکر کنم) پیرلس هست که ساخته دانمارکه و جنس بسیار عالی و خوبی داره و پاسخ گویی فرکانس اون هم بسیار عالیه این ووفر رو امجد طبقه پایین فروشگاه JBL داره (همون فروشگاهی که خودتون گفتید) قیمت اصلی این ووفر 40 هزار تومن (( بود :cry2: )) الان با این وضع بالای 60 تومنه

دیدگاه

تشکر بسیار از دوستان گرامی.

دیدگاه

همچنان منتظره پاسخ های مفیدتون هستم

دیدگاه

سلام.
              همانطور که mahdi.7 عزیز گفتند بهترین فروشگاه برای تهیه درایور های مناسب و خوب همون مغازه JBL امجد هست.
              این ووفرها 6اینچ هستند.
              ووفرهای پرلس جزو ووفرهای کم یاب و HiFi هستند.. صدای بسیار زیبایی دارند. :agree:

I Love Music

دیدگاه

اقا تشکر

دیدگاه

با این تفاسیر همین ووفرو بگیرم خوبه.
                  فقط یه سوال میمونه. اگه این ووفرو بدون کراس اور به یه stk بزنم نتیجه خوب میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ppoliut
                    با این تفاسیر همین ووفرو بگیرم خوبه.
                    فقط یه سوال میمونه. اگه این ووفرو بدون کراس اور به یه stk بزنم نتیجه خوب میشه؟
                    فکر نمیکنم.
                    این ووفر رو برای ساخت باندهای سه راهه استفاده کردم (ووفر/ میدرنج/ تیوتر)
                    برای اینکه در مورد این مید ووفر اطلاعات بیشتری بدونی برو به این لینک http://www.omino.blogfa.com/post-15.aspx
                    I Love Music

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی
                      برای اون ووفر پیرلسی که فرمایش کردین یه ارتباطی با اقای حجازی تو فروشگاه jbl برقرار کردم. قیمت دیروزش 75000 تومنه. البته خودش از این درایور خیلی تعریف کرد و گفت عالیه. یه پیشنهاد جالب هم داد. بهم گفت اون درایوره 5 اینچی که خودم دارم شارپه که تقریبا تو رده فرکانسی همین پیرلس می چرخه و کیفیته خوبی هم داره. گفت می تونی به جای این پیرلس، از ووفره 8 اینچی clarion استفاه کنی. متأسفنه امکانه دیدنش رو نداشتم اما خودش خیلی ازش تعریف کرد و گفت که محدوده فرکانسیش پایین تره و فقط بهت بیس میده. ترکیبش با این شارپی که داری خوب در میاد.
                      میخاستم نظر دوستانو در اینباره بدونم :smile:
                      راستی تو سایت پیرلس اسن ووفری که گفتین هست. اینجا:
                      http://www.peerlessaudio.com/prod_details.asp?id=107
                      اما یه تفاوت های کوچیکی با اونی که عکسشو گذاشتی داره.مثلا به نظر میاد مگنتش کوچیکتره. اما مشخصاتش واقعا عالیه.

دیدگاه

سلام عزیز..
                        این ووفر ها تولید قدیم هستند و توی سایت پرلس نمیشه پیداشون کرد.. توی سایت بیشتر محصولات جدید رو میزارند. 75000ت :eek: خوب شد من پارسال سیستم ساختم اگه امسال میخواستم بسازم یک میلیون به بالا در میومد با این اوضاع
                        شما اگه به دنبال صدایی با بیس و تریبل زیاد هستید همون پیشنهاد آقای حجازی خوبه.. یعنی به همون اندازه که بیس هست تریبل هم باشه. ولی اگه به دنبال صدایی واضح و پاسخ فرکانسی کامل هستید(حرفه ای) باید باند سه راهه بسازید. ولی اگر صدایی با کیفیت و واضح در حد معمول دوست دارید که هزینه زیادی هم نداشته باشه به نظر من ووفر پرلس به صورت مستقیم و یک تیوتر دام که همون آقای حجازی دارند استفاده کنید.. برای تیوتر هم از یک خازن بدون قطب4.7MF 50V استفاده کنید.
                        I Love Music

دیدگاه

دوستان خیلی ممنون. نتیجه مورد نظر حاصل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X