پاسخ : پرسش در مورد ساب برای ماشین
چرا گیر نمیاد دست دوم؟!
کی گفته؟
یه سیستم بگم بهت فقط بچه ها نزنن منو.
ok؟
به باندای فابریک دست نمیزنی. یه امپ میگیری برای ساب + ساب و باکسش.
پخش هم که اولویت اول رو داره دیگه.
اینجوری هزینه زیادی هم نمیخواد.
تا یه مدت هم راضیت میکنه صداش. (کیفیتش از سیستمی که مصطفی میگه بیشتر میشه که کمتر نمیشه)
باندای فابریک رو از پخشی که گفتم میتونی تنظیم کنی و صدای بم رو ازش کات کنی. یعنی فقط صدای ریز میمونه برای باندای فابریک.
ساب رو هم باید گینش رو کم باز کنی تا با باندات بخونه.
فقط صدای ریزت یکم کم میشه که اونم چارش 2 تا تیوتر s20 پایونییر هست که اونم دست دو یشه 20 تومن گرفت
طراحی باکس هم کار اسونی نیست.
باید با مبانی اکوستیک اشنایی کامل داشته باشی.
باز میگم سیستم رو تیکه تیکه جمع کنی بهتره برات.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصطفی جان گفتم که اولش رو من یه امپ 3300 پایونییر گرفتم بعد 3 ماه پول ارسیش جور شد بستم رو ماشین.
راستی کسی الان از قیمت 6994 خبر داره؟ شاید فروختم کامپ گرفتم
oo:
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
کی گفته؟
یه سیستم بگم بهت فقط بچه ها نزنن منو.
ok؟
به باندای فابریک دست نمیزنی. یه امپ میگیری برای ساب + ساب و باکسش.
پخش هم که اولویت اول رو داره دیگه.
اینجوری هزینه زیادی هم نمیخواد.
تا یه مدت هم راضیت میکنه صداش. (کیفیتش از سیستمی که مصطفی میگه بیشتر میشه که کمتر نمیشه)
باندای فابریک رو از پخشی که گفتم میتونی تنظیم کنی و صدای بم رو ازش کات کنی. یعنی فقط صدای ریز میمونه برای باندای فابریک.
ساب رو هم باید گینش رو کم باز کنی تا با باندات بخونه.
فقط صدای ریزت یکم کم میشه که اونم چارش 2 تا تیوتر s20 پایونییر هست که اونم دست دو یشه 20 تومن گرفت
طراحی باکس هم کار اسونی نیست.
باید با مبانی اکوستیک اشنایی کامل داشته باشی.
باز میگم سیستم رو تیکه تیکه جمع کنی بهتره برات.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصطفی جان گفتم که اولش رو من یه امپ 3300 پایونییر گرفتم بعد 3 ماه پول ارسیش جور شد بستم رو ماشین.
راستی کسی الان از قیمت 6994 خبر داره؟ شاید فروختم کامپ گرفتم

دیدگاه