اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مطالبی در مورد تقویت کننده های صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مطالبی در مورد تقویت کننده های صوتی

شهریار عزیز کاملا درست میگن اول در مورد امپتون توضیح بدین که ....
    ولی در کل یک امپلی خوب فقط مدار امپلییش نیست ، از مدارهای مثل پری امپلی فایر ، کراس آور ، فیلتر ( برای گرفتن نویز و خالص کردن db خروجی ) و یک مدار تغذیه مناسب و .... تشکیل شده که البته همه اینها باید با هم مچ باشن :biggrin:
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اونی که من درست کرده بودم خیلی ابتدایی بود یعنی به قولی بچه گونه حالا اگه بخوام یه امپلی فایر درست کنم لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا شروع کنم؟ ممنون می شم
      خواست+ تلاش کرد= توانست

دیدگاه

چند وات می خوای؟ بلندگو هایی که داری چی هستن؟
        چون تو هر سیستم Audio که در نظر بگیری حرف اول رو درایور ها(بلندگو ها) می زنن! یعنی اگر از این باند های مثلا ضبط های آیوا و یا جی وی سی و اینجور چیز ها داری بهتره از آی سی های اینکار استفاده بکنی! چون اگر باند های خوبی نداشته باشی و بهترین آمپلی فایر هم استفاده بکنی تفاوت چندانی رو احساس نمی کنی. برای اینکه یکمی قضیه دستت بیاد این سایت رو با دقت مطالعه کن.
        www.hifi.ir

اگر باند های حرفه ای تر مثلAAD و B&W داری بهتره از مدارت Descrete حرفه ای تر استفاده بکنی!
        که معمولا در کلاس A بایاس میشن و کلی حرارت هم درست میکنن!

HTH - SHahriar
        Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azizkhany
          اونی که من درست کرده بودم خیلی ابتدایی بود یعنی به قولی بچه گونه حالا اگه بخوام یه امپلی فایر درست کنم لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا شروع کنم؟ ممنون می شم
          دوست گرامی سلام من همین کار را حدود یک سال است که شروع کرده ام و اگر بچه های انجمن نیودند نمی توانستم تا 80% کار پیش بروم.من یک آمپلی فایر با آی سی های stk طراحی کرده ام اما هنوز اون جوری که من خواستم نتوانستم از آن جواب بگیرم.و نکته دیگر اینکه باید طرز کار خیلی چیز ها را یاد بگیری مثلا تقویت کننده ها یا منابع تغذیه .و چیز دیگر اینکه باید پول نیز خرج کنی و از سوختن قطعات ناراحت نشوی .من بار اول که مدار را بستم(البته بیرون از جعبه اصلی) مدار عالی جواب می داد اما هنگامی که آن را داخل جعبه بستم پس از چند ثانی کار کردن مدارات اکوی آن به علت نویز سوخت.آقای شهریار نیز درست می گویند که از چه نوع بلند گویی می خواهی استفاده کنی.اگر بلند گوی دیواری و ستونی و ... است از مدارات ترانزستوری استفاده کن و اگر بلند گوی ضبط و امسال آن است فقط از IC استفاده کن
          he best network in the world

دیدگاه

سلام آقا شهریار
            من صدای یدونه از این لامپی های ژاپنی رو شنیدم. غوغا میکنه
            به جای سماورم میشه استفاده کنی. چون حرارتش چای رو دم میکه.
            ولی آخر شفافی صدا بود.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام دوستان :
              من اصلاً از آمپلی و این حرفا سر در نمیارم اما الان کارم گیره یک بلند گو 6 وات و 8 اهم افتاده :angry:
              همونطور که گفتم بلند گوم 6 وات و 8 اهم و یک آی سی TDA1517 گرفتم براش .
              اما چشمتون روز بد نبینه صدا از دیوار در اومد از این بلندگو در نیومد ! :angry:
              بلند گو رو تست کردم سالمه اما نمی دونم چرا وقتی از مداری که توی برگه مشخصات خود ای سی هست استفاده می کنم ، هیچ صدایی نمی یاد ! :angry:

البته نکته این است که من بلندگوم 8 اهمه اما خروجی این آی سی ظاهرا! برای 4 اهمه ! :angry: :angry:
              اگر مشکل اینه بگید چجوری رفعش کنم

لطفاً همفکری بفرمائید .
              اگر کسی مداری چیزی داره که مطمئنه کار میکنه برام بزاره تا آخر عمر دعا گویش خواهم بود

پیشاپیش ممنون

دیدگاه

سلام :

بابا من کارم گیره یکی یه کمکی برسونه ! :angry:

سوالم خیلی هم سخت نیستا !
                فقط می خواهم ببینم مشکلم چیه که از یک آی سی با خروجی 4 اهم چرا نمی تونم یک اسپیکر با ورودی 8 اهم رو راه بندازم .همین :cry:

ممنون میشوم کمک کنید

دیدگاه

اشکالی در بکار گیری بلندگوی 8 اهم بجای 4 اهم پیش نمیاد فقط توان خروجی مدارتون کمتر میشه
                  برای اطلاعات بیشتر به دیتا شیت این آی سی مراجعه کنین
                  http://www.nxp.com/acrobat_download/datasheets/TDA1517_5.pdf

دیدگاه

1 : آیا تغذیه مدار به درستی تامین می شود

2 : شما مطمئنی که بلندگو را به یه قاب مناسب وصل کردی :question:

3: همچنین اندازه بلندگو که انشاء ا... از 4 اینچ بیشتره

در آخر مارک بلندگو هم مهمه { یعنی چینی نباشه } که در غیر این صورت توان واقعی بلندگو چیزی در حدود 1 وات است :surprised:

:nerd:
                    [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                    [/move]

دیدگاه

یک تیونر 4 اهمی موازی بلندگوتون نصب کنید

دیدگاه

سلام.اگه محدودیت ولتاژ نداری از stk4392 استفاده کن .
                        اگر 12 ولت میخوای tda1557
                        اما اگه اصلا صدا نداری مدارت ایراد داره.ربطی به بلندگوو نداره
                        واسه اطمینان میتونی به همون ای سی که داری 2 تا از همون بلند گوت موازی کنیواونوقت میشه 4 اهم.ولی من مطمئنم که صذاش در نمیاد.چون مدارت ایراد داره. توی طراحیش.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
                          میشه خروجی امپلی فایر کامپیوترو زیاد کرد ؟
                          اگه میشه واسم یه کم بیشتر توضیح بدید؟
                          ممنونم

دیدگاه

سلام
                            من مدار یه تقویت کننده خوب می خوام"(ذر واقع طراحی یه تقویت کننده خوب) که این شرایط رو داشته باشه:
                            ماکزیمم توان خروجی 1وات-فقط از یک منبع تغذیه استفاده شود-دامنه سیگنال ورودی10mvوRo=1k-اعوجاج کمتر از 10%-استفاده از فید بک جهت خطی کردن تقویت کننده. :nerd:البته مدار باید تو ازمایشگاه هم جواب بده.اگه کسی بتونه کمکم کنه دعای خیر من پشت سرشه!!!!!

دیدگاه

سلام .
                              من یه تلفن کوچیک گرفتم که از این چینی هاست .متاسفانه وقتی باهاش حرف می زنم صدام خیلی ضعیف میره.
                              حالا اگه کسی نظری در مورد افزایش قدرت میکروفن تلفن، حالا با عوض کردن قطعات یا هر راه دیگه ای که میدونه به من بگه یک دنیا ممنون می شم.

مرسی
                              هوشنگ

دیدگاه

میکروفن دهنی رو عوض کن. یه میکروفن خازنی ژاپنی پشت سبز بگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X