اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع هوم آزار دهنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع هوم آزار دهنده

سلام به همه دوستان به خصوص استاد اشک
    آمپ 200 وات که تو این تاپیک هست رو ساختم
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65938.0
    که هیچ نویزی نداره و همه جوره ازش راضیم.
    حالا یه ساب کنترلر ساختم اینم لینکش
    http://www.free-circuit.com/2011/03/23/subwoofer-filter-gainer-auto-power-system-circuit/
    کارش عالیه و خیلی خوب فرکانس مورد نظر رو تقویت و بقیه رو حذف میکنه!
    مشکل اینه که وقتی به ورودی اون آمپ که گفتم وصلش میکنم هوم ثابت رو صدا دارم.
    مشکل احتمالا از تغذیه نیست چون وقتی از برق شهر جداش میکنم وبا ولتاژ خازن هم این هوم وجود داره.:cry2:
    استاد اشک منتظر نظر شما هستم :cry:

پاسخ : رفع هوم آزار دهنده

جالبه منم همین مشکلو داشتم یه تون کنترل گذاشتم سره راهش وقتی ولوم باس رو باز میکردم هوم داشت ولی من فک میکردم ماله اینه که همین طوری بدون هیچ محافظی وصلش کردم منظورم تو جعبه نیست و سیما رو هوا بودن پس این یه مشکلیه تو این امپلی باید حل بشه
    فک کنم این مشکل مربوط میشه به تطبیق امپدانس با فرکانسای پایین چون امپلی با فرکانسای بالا مشکلی نداره من چک کردم

دیدگاه

منم مشکلی مشابه این داشتم که هر کار کردم نشد و کل مدار را انداختم دور و مدار دیگه ای درست کردم

البته میشد درستش کرد ولی اون موقع عجله داشتم و برای همین دست به مونتاژ مدار دیگه ای زدم

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        جالبه منم همین مشکلو داشتم یه تون کنترل گذاشتم سره راهش وقتی ولوم باس رو باز میکردم هوم داشت ولی من فک میکردم ماله اینه که همین طوری بدون هیچ محافظی وصلش کردم منظورم تو جعبه نیست و سیما رو هوا بودن پس این یه مشکلیه تو این امپلی باید حل بشه
        فک کنم این مشکل مربوط میشه به تطبیق امپدانس با فرکانسای پایین چون امپلی با فرکانسای بالا مشکلی نداره من چک کردم
        نمیشد اینو همون اول بگین آخه!!!! :angry: :angry:
        حالا با یه پری دیگه تست میکنم.و این پری هم با یه آمپ دیگه.نتیجه رو میگم

دیدگاه

اون مقاومت 56 کیلو تو ورودی که یک سرش به ووردی وصل هست و یک سرش به گراند مدار رو به 10 کیلو کاهش بدین و نتیجه رو اعلام کنید
          یک تجربه: من هم این مشکل رو داشتم اما نه با این آمپ.
          اما سعی کنید تا جایی که میتونید ورودی آمپ رو از ترانس دور نگه دارید.

دیدگاه

با یه پری ترانزیستوری امتحان کردم بدون کوچکترین هوم کار کرد!!!! :wow:
            1 احتمال وجود داره و اون اینه که ورودی این آمپ اصلا به ولتاژ زیادی نیاز نداره و من احتمال میدم چون تو پری اولی از پ امپ استفاده شده ، ولتاژ خروجیش بیشتر از نیاز این آمپه! :agree:
            که به راحتی فکر کنم بر طرف شه با تغیر مقاومت.نتیجه رو میگم :read:

حالا به نظر شما رو ورودی آمپ تغییر ایجاد کنم یا خروجی این پری؟
            بابت جواب دادن دوستان ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
              با یه پری ترانزیستوری امتحان کردم بدون کوچکترین هوم کار کرد!!!! :wow:
              1 احتمال وجود داره و اون اینه که ورودی این آمپ اصلا به ولتاژ زیادی نیاز نداره و من احتمال میدم چون تو پری اولی از پ امپ استفاده شده ، ولتاژ خروجیش بیشتر از نیاز این آمپه! :agree:
              که به راحتی فکر کنم بر طرف شه با تغیر مقاومت.نتیجه رو میگم :read:

حالا به نظر شما رو ورودی آمپ تغییر ایجاد کنم یا خروجی این پری؟
              بابت جواب دادن دوستان ممنون.
              همه این موارد بر میگرده به بحث تطبیق امپدانس بین مدارات پری و آمپ.
              شما تو ورودی آمپ اون مقاومتی رو که گفتم کم کن و نتیجه رو اعلام کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                همه این موارد بر میگرده به بحث تطبیق امپدانس بین مدارات پری و آمپ.
                شما تو ورودی آمپ اون مقاومتی رو که گفتم کم کن و نتیجه رو اعلام کن.
                مقاومت رو به 10 کیلو کاهش دادم هوم کمتر شد ولی خیلی کم اثر داشت.حالا چه دستوری دارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                  نمیشد اینو همون اول بگین آخه!!!! :angry: :angry:
                  حالا با یه پری دیگه تست میکنم.و این پری هم با یه آمپ دیگه.نتیجه رو میگم
                  خوب چیکار کنم من اول بدون پری تست کردم نمیدونستم همچین مشکلی داره ولی امپ خیلی خوبیه
                  من اینجا هی نمیتونم سرو صدا راه بندازم برا همین منتظر یه موقعیتی میشم تا بتونم امپلیامو تست کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                    مقاومت رو به 10 کیلو کاهش دادم هوم کمتر شد ولی خیلی کم اثر داشت.حالا چه دستوری دارین؟
                    همون 56 کیلو رو سر جاش بزار و یک مقاومت 4.7 کیلو تو ورودی مدار با گراند موازی کن ببین چی میشه .

دیدگاه

مقاومت 4.7 کیلو هم اثری نداشت ولی یه تجربه عجیب!!!!
                      چون ترانسم خیلی سنگین و بزرگه و سیم بلند هم نداشتم تمام مراحل تستم روی زمین بود و اتفاقی پری رو 20 سانت از زمین دور کردم که متوجه شدم 50 درصد هوم از بین رفت!!!!
                      یه جعبه فلزی آوردمو پریو گزاشتم توش و جعبه به gnd پری وصل کردم نویز از بین رفت!!!!
                      حالا سوالم اینه که سطح زمین نویزش کجا بوده؟؟ و در ضمن پ امپ باید حذف نویز کنه و نباید اینقد حساس باشه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                        مقاومت 4.7 کیلو هم اثری نداشت ولی یه تجربه عجیب!!!!
                        چون ترانسم خیلی سنگین و بزرگه و سیم بلند هم نداشتم تمام مراحل تستم روی زمین بود و اتفاقی پری رو 20 سانت از زمین دور کردم که متوجه شدم 50 درصد هوم از بین رفت!!!!
                        یه جعبه فلزی آوردمو پریو گزاشتم توش و جعبه به gnd پری وصل کردم نویز از بین رفت!!!!
                        حالا سوالم اینه که سطح زمین نویزش کجا بوده؟؟ و در ضمن پ امپ باید حذف نویز کنه و نباید اینقد حساس باشه!!!
                        خب اینو که من تو چند تا پست قبل هم گفتم
                        پری اگر نزدیک ترانس باشه نویز رو چند برابر بیشتر میکنه پس سعی کنید پری و وردی امپ رو تا حد امکان از ترانس دور نگه دارید همچنین میتونید یک ورقه آلومینیمی بین ترانس و مدارات قرار دهید

دیدگاه

خب اینو که من تو چند تا پست قبل هم گفتم
                          پری اگر نزدیک ترانس باشه نویز رو چند برابر بیشتر میکنه پس سعی کنید پری و وردی امپ رو تا حد امکان از ترانس دور نگه دارید همچنین میتونید یک ورقه آلومینیمی بین ترانس و مدارات قرار دهید
                          مهندس آخه حتی وقتی ترانس رو کامل از برق شهر جدا میکردم با ولتاژ خازنها بازم نویز سر جاش بود!و فقط با دور کردن از زمین مشکل حل شد!!!
                          حالا اگه با سوئیچینگ بره تو یه جعبه نویز اونو چیکار کنم!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                            مهندس آخه حتی وقتی ترانس رو کامل از برق شهر جدا میکردم با ولتاژ خازنها بازم نویز سر جاش بود!و فقط با دور کردن از زمین مشکل حل شد!!!
                            حالا اگه با سوئیچینگ بره تو یه جعبه نویز اونو چیکار کنم!!!!
                            یعنی شما میگی زمین مشکل کار شماست ؟ و اگر رو هوا ببری نویز نداری ؟؟
                            ببین یکی از دلایل نویز میتونه بد وصل کردن گراند مدار باشه اینو هم دقت داشته باش.
                            یه سوال :
                            بدون اینکه به آمپ ورودی بدی تو خروجی هوم داری یا نه؟

دیدگاه

یعنی شما میگی زمین مشکل کار شماست ؟ و اگر رو هوا ببری نویز نداری ؟؟
                              ببین یکی از دلایل نویز میتونه بد وصل کردن گراند مدار باشه اینو هم دقت داشته باش.
                              یه سوال :
                              بدون اینکه به آمپ ورودی بدی تو خروجی هوم داری یا نه؟
                              بله دقیقا!!!فقط مشکل زمینه که واقعا عجیب بود برام!!الان فقط یه ورق فلزی زیره مداره که به gnd پری وصل کردم و کامل هوم حذف شده!!!
                              کلا آمپ نویز و هوم نداره به تنهایی و وقتی پری بش وصله میشد هوم داشت حتی اگه ورودی پری آزاد بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X