اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع هوم آزار دهنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رفع هوم آزار دهنده

نوشته اصلی توسط meh_o
    بله دقیقا!!!فقط مشکل زمینه که واقعا عجیب بود برام!!الان فقط یه ورق فلزی زیره مداره که به gnd پری وصل کردم و کامل هوم حذف شده!!!
    کلا آمپ نویز و هوم نداره به تنهایی و وقتی پری بش وصله میشد هوم داشت حتی اگه ورودی پری آزاد بود.
    کلا" یک مدار آمپلی فایر وقتی سالم هست که بدون دادن ورودی تو خروجی هیچ نویز و هومی نداشته باشیم.
    پس مدار امپ شما هیچ مشکلی نداره. اون ورقه فلزی هم خیلی موثر هست .نمی دونم تو دستگاههای اکو چنگ رو دیدید یا نه چندین پری به هم متصل هست و گراند همه پری ها رو به یک ورقه آلومینیمی وصل کردند.
    خب پس با این حساب خوشحال شدم که مشکلتون حل شده و یک تجربه هم بدست آوردید حواستون باشه یک موقع قسمت مسی مدار به اون ورقه فلزی اتصال نکنه.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      کلا" یک مدار آمپلی فایر وقتی سالم هست که بدون دادن ورودی تو خروجی هیچ نویز و هومی نداشته باشیم.
      پس مدار امپ شما هیچ مشکلی نداره. اون ورقه فلزی هم خیلی موثر هست .نمی دونم تو دستگاههای اکو چنگ رو دیدید یا نه چندین پری به هم متصل هست و گراند همه پری ها رو به یک ورقه آلومینیمی وصل کردند.
      خب پس با این حساب خوشحال شدم که مشکلتون حل شده و یک تجربه هم بدست آوردید حواستون باشه یک موقع قسمت مسی مدار به اون ورقه فلزی اتصال نکنه.
      موفق باشید
      بابت توجه و کمک شما و دوستان ممنونم.
      فقط بگم که این مدار ساب کنترل رو که ساختم توصیه میکنم ساختشو تجربه کنید.به عنوان فیلتر ساب اکتیو عالیه و واقعا عالی فرکانس ها رو تجزیه ، حذف و تقویت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
        بابت توجه و کمک شما و دوستان ممنونم.
        فقط بگم که این مدار ساب کنترل رو که ساختم توصیه میکنم ساختشو تجربه کنید.به عنوان فیلتر ساب اکتیو عالیه و واقعا عالی فرکانس ها رو تجزیه ، حذف و تقویت میکنه.
        عزیز لطفا مدار فیلتر رو بزارید! :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
          عزیز لطفا مدار فیلتر رو بزارید! :job:
          http://www.free-circuit.com/2011/03/...ystem-circuit/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X