اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفکیک مدارات و قسمتهای مختلف سیستمهای حرفه ای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفکیک مدارات و قسمتهای مختلف سیستمهای حرفه ای آمپلی فایر

با سلام

چند وقت پیش می خواستم قسمتی با این عنوان راه بندازم که در اون مدارات حرفه ای و پیچیده آمپلی فایرهای تجارتی مارک خوب و حرفه ای رو با عزیزان و دوستان تازه کار تفکیک کنیم و قسمتهای مختلف اون رو مشخص و جدا کنیم تا اینطور این عزیزان هم نقشه خوانی و تفکیک مدارات پیچیده رو کم کم یاد بگیرند و هم تجربه ای تازه بدست بیارن و خودشون دیگه بتونن براحتی هر سیستمی رو تجزیه و تحلیل کنن و قسمتهای مختلف هر مدار رو یاد بگیرند و با ترکیب قسمتهای مختلف مدارات متفاوت و گوناگون سیستمهای تازه و پر بازدهی ایجاد کنند کاری که خودم خیلی دوست دارم...
    البته دفعه قبل بدلایل مختلفی این امر ممکن نشد و همونطور که عزیزان میدونن مدت زیادی نبودم ولی از این به بعد سعی میکنم روزی یکبار یا دو روز یکبار حداقل سری بزنم

خوب برای شروع من سیستم صوتی حرفه ای RMX850 رو انتخاب کردم که یک سیستم آمریکایی و معتلق به شرکت QSC AUDIO PRODUCTS میباشد

نقشه کامل اونو برای دانلود عزیزان در زیر میذارم تا وقتی عزیزان دانلودش کردن کار رو شروع کنیم....
    نقشه دارای سه صفحه است و به صورت فرمت PDF میباشد و حجم اون هم نزدیک 400 کیلو بایت است
    این یک سیستم آمپلی فایر صوتی کاملا حرفه ای و بصورت استریو است

خوب اینم لینک دانلود فایل به همون صورت PDF بدون زیپ شدن

http://www.0up.ir/do.php?filename=RMX850.pdf
    تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

پاسخ : تفکیک مدارات و قسمتهای مختلف سیستمهای حرفه ای آمپلی فایر

خوبه :applause: حالا از کجا باید شروع کنیم ؟
    خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
    If you want to go far, go together"

دیدگاه

شهریار جان این مداری که شما قرار دادین همچین مدار ساده ای برای تحلیل نیست .خودش کلی وقت میبره .
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیار کار خوبیه

تو این انجمن مدارات صوتی ما همچین چیزی را واقعا کم داریم فقط امیدوارم دنبالش ول نشه

حالا هر جوری که بگی هستیم و به نظرم مدار خوبیه فقط کاش بچه ها هر کی گوشه ای را بگیره

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

این دیگه چیه!!!!!!!!!!!!!!

بنظرم اول از مازیتون یا فیدیلیتیه شروع کنیم بهتره ها!!!!!
          سر گیجه گرفتم. فقط مونده یه چنتا گیت منطقی هم روش بزاره.
          ولی دور از شوخی اگر دقت کنید میبینید ترانزیستورهای قدرت مند خروجی زیاد برای کیفیت آمپلی ملاک نیست و طبقه پیش تقویت کننده و درایورها هستن که ماهیت یه سیستمو تعیین میکنن. پس زیاد گول این مدارا که شونصدتا ترانزیستور خروجی دارنو نخورین.
          ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

خیلی عالیه ما مبتدیا هم یچیزی یاد میگیریم

دیدگاه

خیلی عالیه ، فایلو دریافت کردم ، من هم بحث رو دنبال میکنم ،
              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
              // - - - - - - - - - -
              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
              // - - - - - - - - - -
              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

بی نهایت تایپیک عالیه هست مشتاقانه منتظر هستم بهنظر من هم از مدار های ابتدایی تر شروع کنیم مثلا آمپیلی فایر 40 وات یا .....
                :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nabi.com
                  بی نهایت تایپیک عالیه هست مشتاقانه منتظر هستم بهنظر من هم از مدار های ابتدایی تر شروع کنیم مثلا آمپیلی فایر 40 وات یا .....
                  :nerd:
                  برادر امپ 40 وات که تحلیل خاصی نداره !! اینجا نوشتن امپ حرفه ای !! :biggrin:
                  شما اگه امپ 40 وات میخوای یه سری به انجمن بزن جست و جو کن :nerd:
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

تاپیک خوبی منم دنبال میکنم البته به عنوان مبــــــــــــــــــــــتدی :cry2:

این BRIDGE کردن تو همه امپ ها هست یا نه باید کار خواصی بکنیم؟ من فقط تو امپ ماشین دیدم

PDF رو نتونستم دان کنم تو یه سرور دیگه اپ کنید

راستی یه همچین امپی چرا قسمت های دیجیتالی نداره؟ مثل امپ ماشین میمونه

کار برد هاشون چیه؟ 5000 وات خیلی زیاده :eek: البته این مدل نه
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                      برادر امپ 40 وات که تحلیل خاصی نداره !! اینجا نوشتن امپ حرفه ای !! :biggrin:
                      شما اگه امپ 40 وات میخوای یه سری به انجمن بزن جست و جو کن :nerd:

ما که آماتوریم حرف زدنمون هم آماتور هست :eek:
                      خب منتظریم یکی شروع کنه دیگه ......... :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X