اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار های حفاظتی آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار های حفاظتی آمپلی فایر

جناب اشک ممنون که به تاپیک لطف دارید
    به همین دلیل معمولاً از کنترل جریان خروجی برای محافظت در برابر اتصال کوتاه استفاده میشه.
    خب تو مداری هم که من گذاشتم از کنترول جریان استفاده شده دیگه!
    ولتاز نقطه P هم در صورت روشن شدن Q5 برای یک لحظه کوتاه باید حدود 0.7 بشه (تست کردم) که برای تشخیص میکرو کافیه زنر D3 رو هم 4.7 ولت است که مانع دود شدن میکرو میشه . البته فکر کنم یه فیلتر بین خروجی آمپ و نقطه O باید گذاشت که ولتاژ AC رو از بین ببره.
    در چندین شماتیک که از آمپ های ماشین دارم هم از همین نقطه P یک اتصال به مدار پروتکتور هست.
    حالا نظر شما چیه؟
    البته باز هم نظر شما حتماً درست تره!

دیدگاه

آخه اون زنر هم تا یه حدی میتونه پاسخ گو باشه. به هر حال ما منتظر تست و نتیجه هستیم . انشاءالله که موفق باشی.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام میخواستم یه مدار با TDA7250بسازم لطفن اگه میشه راهنمایی کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

منظورم مدار توی دیتاشت بود ApplicationCircuit Using Power Transistors. با لای عکسشم اینو نوشته میشه بگین چند وات میده

دیدگاه

سلام دوستان یه آمپ 3000هکتور دارم که چراغ سبز و قرمزش همزمان روشن شده.مقاومت هارو تعویض خازن هاتعویض آی سی تعویض کردم ولی همچنان مشکل همونه.لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad khodayari نمایش پست ها
            سلام دوستان یه آمپ 3000هکتور دارم که چراغ سبز و قرمزش همزمان روشن شده.مقاومت هارو تعویض خازن هاتعویض آی سی تعویض کردم ولی همچنان مشکل همونه.لطفا راهنمایی کنید
            سلام
            بی زحمت یه عکس ازبردش بزارین تابهتربشه راهنمایی کرد.
            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X