اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار اسپکتروم آنالیزور صوتی 10 کانال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار اسپکتروم آنالیزور صوتی 10 کانال

درود بر همه
    این مدار یک اسپکتروم آنالیزور هست که در قسمت اسیلاتور 10 عدد ترانزیستور را نگفته چی هست

http://samcpi.persiangig.com/document/Audio%20Spectrum%20Analyzer(En).pdf
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

پاسخ : مدار اسپکتروم آنالیزور صوتی

سلام
    اگه اشتباه نکنم به عنوان درایور ال-ای-دی ها گذاشته اونارو.
    برای اینکه جریان بدن به ال ای دی ها و همچنین نور اون ها رو کنترل کنن. (البته برای اینکه بدونی جریان میکشن یا جریان میدن باید به این دقت کنی که جهت ال-ای-دی نسبت به منبع تغذیه چطور بسته شده)
    :read:
    1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
    3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

راستی، دستت درد نکنه، پی-دی-اف خیلی عالی ای گذاشته بودی :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
        راستی، دستت درد نکنه، پی-دی-اف خیلی عالی ای گذاشته بودی :wow:
        خواهش می کنم :redface: دیدم مدار خوبی هست و احتمالا باید کار کنه . در بالا درست گفتی قسمت درایور ال ای دی هست باید روش کار کنیم ببینیم ترانزیستور ها چی هستن. من از یکی آنهایی که برای این مدار نظر داده و میدونست ، شماره ترانزیستور ها رو پرسیدم ، گفت ایمیل بده تا بگم با گذشت 3 ماه هنوز خبری نشده :sad: طرف ویتنامی بود .
        اگر نتیجه گرفتی بگو منم روش کار میکنم فقط ساخت برد سخته چون دو رو هست من که تا حالا نساختم ولی میدونم مشکل هست

دیدگاه

برای کاربرد مشابه، یعنی راه اندازی ال-ای-دی با میکرو، ما قبلا از BC547 و یا BC548 استفاده میکردیم . البته مقدار مقاومتش رو 10ک نمیذاشتیم. کمتر بود. باید برم نگاه کنم مدارهایی که بستیم رو :read: .
          در مورد PCB هم نگران نباش! زیاد سخت نیست. توی همین سایت، قسمت طراحی PCB یه سری بزنی، مطالب فوق العاده ای :surprised: گیرت میاد که میتونی خودت خیلی زود یاد بگیری و بکشی و چاپ کنی و اسمبلش کنی و در نهایت حالشو ببری :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
            برای کاربرد مشابه، یعنی راه اندازی ال-ای-دی با میکرو، ما قبلا از BC547 و یا BC548 استفاده میکردیم . البته مقدار مقاومتش رو 10ک نمیذاشتیم. کمتر بود. باید برم نگاه کنم مدارهایی که بستیم رو :read: .
            در مورد PCB هم نگران نباش! زیاد سخت نیست. توی همین سایت، قسمت طراحی PCB یه سری بزنی، مطالب فوق العاده ای :surprised: گیرت میاد که میتونی خودت خیلی زود یاد بگیری و بکشی و چاپ کنی و اسمبلش کنی و در نهایت حالشو ببری :wow:
            دمت گرم :nice:

دیدگاه

دوستان نتونستین شماره ترانزیستور ها را پیدا کنید ؟ :sad:

دیدگاه

من BC308 پیشنهاد میکنم.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار اسپکتروم آنالیزور صوتی

نوشته اصلی توسط ashk
                  من BC308 پیشنهاد میکنم.
                  سپاس جناب اشک تست میکنم

دیدگاه

یکی از دوستان (nn20) این دو ترانزیستور را پیشنهاد دادند و خودشون هم تست کردند

2N3906 فقط جای پایه های این ترانزیستور فرق داره
                    و
                    2N2907

دیدگاه

پاسخ : مدار اسپکتروم آنالیزور صوتی 10 کانال

درود بر هم دوستان

من 6 تا از این مدار ساختم فقط یکیش آن هم با خروجی آمپلی که اصلا کار درستی نیست
                      پاسخ داده :angry: تازه خیلی هم بد فرم :angry:

بخدا دیگه کچلم کرده نمیدونم چیکار کنم... اگر ممکن هست دوستانی که ساختن و
                      پاسخ گرفتن ، برد مدارچاپی یا عکس بردی که خودشو ساختن را محبت کنن اینجا قرار بدن :redface:
                      شاید از روی اون بتونم درستش کنم...
                      برای برد فیلتر از ولتاژ دوبل 12 ولت بهره میگیرم و برای برد اسیلاتور از 12 ولت تک... درباره این ولتاژ هم
                      مشکوک هستم که برد فیلتر ولتاژ دوبل لازم داره یا تک...
                      برای ورودی هم از خروجی پری بهره میگیرم...
                      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درود بر هم دوستان

من 6 تا از این مدار ساختم فقط یکیش آن هم با خروجی آمپلی که اصلا کار درستی نیست
                        پاسخ داده :angry: تازه خیلی هم بد فرم :angry:

بخدا دیگه کچلم کرده نمیدونم چیکار کنم... اگر ممکن هست دوستانی که ساختن و
                        پاسخ گرفتن ، برد مدارچاپی یا عکس بردی که خودشو ساختن را محبت کنن اینجا قرار بدن :redface:
                        شاید از روی اون بتونم درستش کنم...
                        برای برد فیلتر از ولتاژ دوبل 12 ولت بهره میگیرم و برای برد اسیلاتور از 12 ولت تک... درباره این ولتاژ هم
                        مشکوک هستم که برد فیلتر ولتاژ دوبل لازم داره یا تک...
                        برای ورودی هم از خروجی پری بهره میگیرم...
                        سپاس
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88997.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88997.0
                          درود بر اشکان عزیز
                          خوبی؟

آقا این پیوند که لطف کردی فرستادی برای همون اکولایزر 10 باندی خودت هست :smile:
                          اتفاقا یاد آوری کردی که بسازم فقط کاش ولوم های کنترل 100 کیلو بود :sad:

سپاس از توجهت

دیدگاه

درود بر اشکان عزیز
                            خوبی؟

آقا این پیوند که لطف کردی فرستادی برای همون اکولایزر 10 باندی خودت هست :smile:
                            اتفاقا یاد آوری کردی که بسازم فقط کاش ولوم های کنترل 100 کیلو بود :sad:

سپاس از توجهت
                            آقا شرمنده فک کردم نوشتی اکولایزر. الان دیدم نوشتین اسپکتروم

چون توی این مدار ولوم ها وظیفه سطح بندی یا همون کم و زیادی سطح سیگنال رو برعهده دارن هر ولومی رو میشه براش استفاده کرد
                            من با ولوم ده و پنجاه کیلو هم ساختمش

دیدگاه

سلام
                              وقت بخیر
                              درود بر همه
                              این مدار یک اسپکتروم آنالیزور هست که در قسمت اسیلاتور 10 عدد ترانزیستور را نگفته چی هست

http://samcpi.persiangig.com/documen...alyzer(En).pdf
                              این مدار 10 کاناله رو بنده در زمان های بسیار دور( دهه 60 ) با استفاده از ال ای دی های دو رنگ RG ساختم ، که دارای امکانات متفاوتی نسبت به نقشه فوق بود ، از جمله :
                              - قابلیت نمایش خطی یا نقطه ای برای هر کدام از کانالها بصورت دستی یا اتوماتیک
                              - قابلیت تعویض رنگ (قرمز - سبز - نارنجی) کانالها .
                              - قاابلیت تغییر سرعت اسکن و تغییر رنگ

در حال حاضر با استفاده از همین روش اسکن و مالتیپلکس ، یک طرح اسپکتروم آنالایزر 16 کاناله با امکانات و قابلیتهای زیر ، طراحی شده و قابل اجراست .
                              - دارای 16 کانال ورودی بصورت مونو، یا (2 گروه 8 تایی ) بصورت استریو،
                              - دارای قسمت نمایشی با 16 ردیف 10 تایی ( 160 عدد ال ای دی RGB )
                              - قابلیت نمایش خطی یا نقطه ای برای هر یک از کانالها بصورت دستی یا اتوماتیک
                              - قابلیت تعویض رنگ (قرمز - سبز - نارنجی - آبی - بنفش - فیروزه ای - سفید) کانالها
                              - قابلیت تغییر سرعت اسکن و تغییر رنگ

با احترام
                              94/6/5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...