اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت آمپلی 80 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت آمپلی 80 وات

سلام به دوستان
    چند وقتی هست که دنبال ساخت یه آمپلی 80 وات برای باندهای ماشین هستم مدارات توی انجمن رو زیر و رو کردم ولی هرچی بیشتر گشتم مدارات بیشتر دیدم و هی گیج شدم :cry2: و نتونستم انتخاب کنم برای همین تصمیم گرفتم این پست رو بزنم و مشخصات آمپلی رو بگم و دوستان یه کمکی بکنند.
    برای تغذیه همون تغذیه که arvinfx ساخته انتخاب کردم و تمام قطعات رو هم گرفتم و بردش رو هم زدم .با توجه به توضیحات arvinfx مدار خروجی دوبل 35v و جریان 4.5A رو تحویل میدهد. حالا میمونه آمپلی که باید 80 وات باشه البته برای هر باند و باتوجه به جریان خروجی تغذیه که 4.5 آمپر هست.
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

پاسخ : کمک برای ساخت آمپلی 80 وات

سلام

TDA295
    دیتاشیت

http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000199.pdf

THD توان بالا خیلی زیاد میشه :biggrin:

دیدگاه

با این تغذیه که گفتید توان بالا تر هم فک کنم بشه ساخت
      ولی اگر هنوز اون سوچینگ رو نساختید نسازیدش چون کاره مشکلیه و اسکوپ میخواد ( لااقل من که نتیجه درست و حسابی نگرفتم )
      با خود 12 ولت ماشین هم با ای سی TDA1557Q میتونید امپ تقریبا پر قدرتی بسازید که به درد ماشین میخوره ( با توجه به این که این ای سی با ولتاژ 12 ولت کار میکنه )
      اگه هنوز تصمیم به ساخت اون او تغذیه دارید اول اون رو بسازید نتیجه رو بگید امپ زیاده .......
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

می تونید امپلی CLASS D بسازید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59649.0

دیدگاه

ای سی پخشای ماشین خودشون 4 تا 50 واتن بعد شما میخوای با tda که با 12 ولت کار میکنه امپلی بسازی برا ماشین که فرقی نمی کنه باید با ولتاژ بالاتر برا ماشین امپلی بسازید

دیدگاه

به نظر من از ای سی استفاده نکن
            حتما میخوای دور و بر 80 وات باشه؟ من اگه جای تو باشم یدونه امپ دیجیتال میسازم بهترین گزینه برای ماشینه توان بالا و راندمان بالایی داره البته اگه بخوای امپ کلاس AB هم بسازی میشه ولی راندمان کمتری داره در عوضش کیفیت بهتری داره توی این توانی که مد نظرته 2 تا امپ پرطرفدار تو انجمن هست یکیش امپ 100 وات دارلینگتونه که بسیار سادست دومی امپ ماسفت 60 واته
            هر دو تایپیک توی انجمن امپ گسسته دارن برو ببین

دیدگاه

سلام به همه
              ممنون از راهنمایی هاتون :applause: واقعیتش خودم هم زیاد از ای سی های امپ خوشم نمیاد و چند تایی ساختم به نظر من بیشتر واسه سیستم خونگی بهتر باشه تا برای ماشین . در مورد منبع تغذیه وساختنش هم زیاد مشکل ندارم چون تقریبا فکر میکنم تجربه ساخت رو داشتم و با دردسر هاش آشنا هستم مگر اینکه این یکی ناسازگاری کنه چون یکی دو تایی که قبلا ساخته بودم با میکرو کنترلر بود و زیاد اذیت کرد ولی بالاخره کار کرد با آی سی SG3525 اولین تجربه ساختم هست در هر صورت هر کاری سختی خودش رو داره تجربه یعنی همین.
              در مورد امپ ترانزیستوری که اون دارلینگتون خیلی قلقلک میده برای ساخت اما به نظرم واتی رو که تحویل میده خیلی زیاده چون من گفتم MAX توانی که میکشه 80 وات هست اگه اشتباه نکنم اون دارلینگتون 150 وات برای بار 4 اهم بودش :redface: . من خودم نظرم بیشتر رو ماسفت هست و چون این اولین تجربه من تو ضمینه امپ مدار گسسته هست می خوام بهترین تجربه هم بشه و عجله ندارم برای ساخت دوستان حرفه ای اگه مداری رو که به نظرشون ارزش ساخت رو داره و توانش هم 80 وات هست معرفی کنند ممنون میشم اگه خودشون قبلا تست کردن که چه بهتر از تجربیاتشون استفاده می کنم.
              باتشکر
              آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
              ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
              ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
              از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

سلام
                خب معلومه امپ گسسته بهتره چون هم قدرت بیشتری داره هم کیفیت و پاسخ فرکانسی بهتری داره هم دست طراح باز تره...
                هر 2 امپ دارلینگتون و ماسفت 60 واتیه خوبن و خیلی ها ساختنشون و استفاده میکنن بستگی به خودت داره میتونی هر کدومو دوست داشتی بسازی ولی اگه بلندگو هات 80 وات هستن اون دارلینگتونه زیاده منم نظرم بیشتر روی ماسفته هست چون هم راندمان ییشتری داره هم کیفیت بهتری داره هم این که هر دو تغذیه دوبل 35 دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  سلام
                  خب معلومه امپ گسسته بهتره چون هم قدرت بیشتری داره هم کیفیت و پاسخ فرکانسی بهتری داره هم دست طراح باز تره...
                  هر 2 امپ دارلینگتون و ماسفت 60 واتیه خوبن و خیلی ها ساختنشون و استفاده میکنن بستگی به خودت داره میتونی هر کدومو دوست داشتی بسازی ولی اگه بلندگو هات 80 وات هستن اون دارلینگتونه زیاده منم نظرم بیشتر روی ماسفته هست چون هم راندمان ییشتری داره هم کیفیت بهتری داره هر هم هم که تغذیه دوبل 35 دارن
                  سلام
                  ماسفت کدوم رو میگی oo:

دیدگاه

یافتم
                    به نظر مدار جالبی میاد برم درست کنم ببینم چند چند هست راستی چند آمپر از ورودی میکشه :rolleyes:

دیدگاه

حداکثر حدود 3 امپر از دو سر تغذیه ممکنه بکشه
                      راستی من pcb اینو توی پروتئوس دارم که یکم اصلاحش کردم اگه خواستی بگو بزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X