اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز عجیب هدیونیت ماشین!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز عجیب هدیونیت ماشین!!!!

سلام به همه دوستان
    چند وقت پیش گفتم که دارم رو سوئیچینگ های مختلف12 به 50 کار میکنم.خدارو شکر به نتایج خوبی رسیدم که تا چند روز دیگه یه تاپیک کامل تو بخش تغذیه میذارم.
    حالا جریان نویز عجیب هدیونیتو بگم!!!!
    همون آمپ معروف IRFP250 رو با یه سوئیچینگ که تازه درست کردم تو ماشین گذاشتم.برای ورودیش از هرچی که استفاده میکنم خیلی عالی نتیجه میده فقط
    وقتی خروجی Pre-out هد یونیت ماشینو بش وصل میکنم بلندگو به شدت تکون میخوره و صدای تق تق میده!!!حتی وقتی که ولوم هدیونیت رو 0 باشه!!!
    استاد اشک منتظر نظر شما هم هستم.

پاسخ : نویز عجیب هدیونیت ماشین!!!!

نوشته اصلی توسط meh_o
    سلام به همه دوستان
    چند وقت پیش گفتم که دارم رو سوئیچینگ های مختلف12 به 50 کار میکنم.خدارو شکر به نتایج خوبی رسیدم که تا چند روز دیگه یه تاپیک کامل تو بخش تغذیه میذارم.
    حالا جریان نویز عجیب هدیونیتو بگم!!!!
    همون آمپ معروف IRFP250 رو با یه سوئیچینگ که تازه درست کردم تو ماشین گذاشتم.برای ورودیش از هرچی که استفاده میکنم خیلی عالی نتیجه میده فقط
    وقتی خروجی Pre-out هد یونیت ماشینو بش وصل میکنم بلندگو به شدت تکون میخوره و صدای تق تق میده!!!حتی وقتی که ولوم هدیونیت رو 0 باشه!!!
    استاد اشک منتظر نظر شما هم هستم.
    درود بر شما
    از کدوم تغذیه برای مدارت استفاده کردی ؟؟؟؟
    منظورت اینه که وقتی پری امپ میزاری بلند گو ها به تق تق میفته؟؟؟ اگه این طور هست شما با یک تغدیه جدا اون پری رو راه بدازی درست میشه
    علت تق تق هم اینه که شما وقتی پری رو وصل میکنی از برق ماشین 12 ولت استفاده میکنی دیگه gndباطری ماشین با gnd تغذیه(خروجی تغذیه) قاطی میشه و بلند گو بالا پایین میپره
    شما برای تست یک باطری جدا برای پری بزار ببین راه میفته که 100 باید راه بیفته چون خودم هم همچین مشکلی داشتم :nerd:
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
      درود بر شما
      از کدوم تغذیه برای مدارت استفاده کردی ؟؟؟؟
      منظورت اینه که وقتی پری امپ میزاری بلند گو ها به تق تق میفته؟؟؟ اگه این طور هست شما با یک تغدیه جدا اون پری رو راه بدازی درست میشه
      علت تق تق هم اینه که شما وقتی پری رو وصل میکنی از برق ماشین 12 ولت استفاده میکنی دیگه gndباطری ماشین با gnd تغذیه(خروجی تغذیه) قاطی میشه و بلند گو بالا پایین میپره
      شما برای تست یک باطری جدا برای پری بزار ببین راه میفته که 100 باید راه بیفته چون خودم هم همچین مشکلی داشتم :nerd:
      موفق باشی
      سلام ممنون از جوابت
      نه پری در کار نیست!!از خروجی Pre-out پشت هد یونیت که مخصوص این کاره استفاده کردم.در ضمن زمین تو مدار آمپ و سوئیچینگ و زمین ماشین به هم وصلن.
      چندتا مقاومت و خازن هم سری کردم تو ورودی مشکل حل نشد.مشکل از gnd نیست.چون سیم منفی خروجی هد یونیت رو هم که وصل نمیکنم باز مشکل سر جاشه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
        سلام ممنون از جوابت
        نه پری در کار نیست!!از خروجی Pre-out پشت هد یونیت که مخصوص این کاره استفاده کردم.در ضمن زمین تو مدار آمپ و سوئیچینگ و زمین ماشین به هم وصلن.
        چندتا مقاومت و خازن هم سری کردم تو ورودی مشکل حل نشد.مشکل از gnd نیست.چون سیم منفی خروجی هد یونیت رو هم که وصل نمیکنم باز مشکل سر جاشه!!
        درود
        فهمیدم از خروجی امپ پخش استفاده کردی :agree:
        شماتیک مدار تغذیه تو بزار ببینم این مدار چه مداری که gnd ورودی رو به gnd خروجی (یعنی همون gnd امپ) وصل کرده این جوری که نمیشه اگر 2 تا gnd ها به هم وصل بشه که کلا مدار میریزه به هم :NO:
        موفق باشی
        Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          درود
          فهمیدم از خروجی امپ پخش استفاده کردی :agree:
          شماتیک مدار تغذیه تو بزار ببینم این مدار چه مداری که gnd ورودی رو به gnd خروجی (یعنی همون gnd امپ) وصل کرده این جوری که نمیشه اگر 2 تا gnd ها به هم وصل بشه که کلا مدار میریزه به هم :NO:
          موفق باشی
          معلومه که باید وصل بشن به هم!!!!
          تو این عکس یه نگاه به زمین ها بنداز
          http://www.free-circuit.com/wp-content/uploads/2011/08/smps_devre2.png
          این هم همینطور:
          http://sound.westhost.com/p89-f1.gif

دیدگاه

درسته دیگه gnd ها باید به هم وصل بشن و شما باید منفی خروجی پخش ماشین رو هم بدون اتصال به جای دیگه به ورودی منفی پخش وصل کنید بعد یه چیز دیگه شما از خروجی باند پخش استفاده کن ببین چی میشه(برای امتحان)
            یه سوال شما این امپلی و تغدیه رو تو خونه با ترانس تست کردی جواب میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
              معلومه که باید وصل بشن به هم!!!!
              تو این عکس یه نگاه به زمین ها بنداز
              http://www.free-circuit.com/wp-content/uploads/2011/08/smps_devre2.png
              این هم همینطور:
              http://sound.westhost.com/p89-f1.gif
              درود بر شما
              اره من توی شماتیک مدارم نگاه کردم وصل بود ولی من توی pcb وصل نکردم
              الان اومدم وصل کردم هیچ فرقی نکردی oo: oo:
              نه توی ولتاژ نه توی صدای خروجی امپ :angry: :angry: یعنی چی یعنی سر کاریه
              مگه میشه بی اثر باشه کلا برای چه کاری gnd خروجی رو به ورودی وصل میکنن
              باتشکر
              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                درود بر شما
                اره من توی شماتیک مدارم نگاه کردم وصل بود ولی من توی pcb وصل نکردم
                الان اومدم وصل کردم هیچ فرقی نکردی oo: oo:
                نه توی ولتاژ نه توی صدای خروجی امپ :angry: :angry: یعنی چی یعنی سر کاریه
                مگه میشه بی اثر باشه کلا برای چه کاری gnd خروجی رو به ورودی وصل میکنن
                باتشکر
                سلام !!!!
                شما فیدبک مدارت کار میکنه؟ oo:
                ده اخه اگه اون gnd رو وصل نکنی که فیدبک به چه مقیاسی ولتاژ رو تنظیم کنه؟؟؟ :eek: oo:
                عجیبه والا ! والا به ما هم یاد بده !
                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  درسته دیگه gnd ها باید به هم وصل بشن و شما باید منفی خروجی پخش ماشین رو هم بدون اتصال به جای دیگه به ورودی منفی پخش وصل کنید بعد یه چیز دیگه شما از خروجی باند پخش استفاده کن ببین چی میشه(برای امتحان)
                  یه سوال شما این امپلی و تغدیه رو تو خونه با ترانس تست کردی جواب میده؟
                  سلام آره مدار که هیچ مشکلی نداره.
                  امروز از خروجی باند گرفتم جواب داد ولی میدونید که این کاره درستی نیست و مسئله عدم تطبیق امپدانسو اینا پیش میاد.حالا نظر دوستان چیه؟چرا خروجی پشت پخش این مشکلو داره؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نویز عجیب هدیونیت ماشین!!!!

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    سلام !!!!
                    شما فیدبک مدارت کار میکنه؟ oo:
                    ده اخه اگه اون gnd رو وصل نکنی که فیدبک به چه مقیاسی ولتاژ رو تنظیم کنه؟؟؟ :eek: oo:
                    عجیبه والا ! والا به ما هم یاد بده !
                    اره کار میکنه مثل بنز oo: oo:
                    ربطی به فیدبک نداره که فیدبکم رو این جوری بستم :agree:
                    فقط gnd خروجی ترانس رو به gnd باطری وصل نکردم :rolleyes:
                    http://img4up.com/up2/70193633415699008014.jpg
                    Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                      سلام آره مدار که هیچ مشکلی نداره.
                      امروز از خروجی باند گرفتم جواب داد ولی میدونید که این کاره درستی نیست و مسئله عدم تطبیق امپدانسو اینا پیش میاد.حالا نظر دوستان چیه؟چرا خروجی پشت پخش این مشکلو داره؟
                      درود
                      چی شد دوست عزیز درست شد ؟؟؟
                      شاید خروجی پخش مشکل داره با یک چیز دیگه تست کن ببین چی میشه
                      Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        درود
                        چی شد دوست عزیز درست شد ؟؟؟
                        شاید خروجی پخش مشکل داره با یک چیز دیگه تست کن ببین چی میشه
                        سلام
                        والا به مشکلش پی نبردم!! :sad:
                        باید با یه پخش دیگه تست بگیرم.البته قبلا با TDA1562 تست گرفته بودم خیلی خوب جواب داد!!!اگه از پخش باشه که باید عوضش کنم!

دیدگاه

آقا پخشت خرابه من هم پارسال یه 2 -3 ماهی با این مشکل روبرو بودم که آخر سر هم پخش یه سر رفت تعمیرگاه ردیف شد.

دیدگاه

سلام به همه دوستان.
                            بعد از چند ماه که از اون مشکل میگذره امروز یه پخش جدید آلپاین گرفتم حالا بازم همون مشکل پابرجاست!!
                            به نظرتون علت این صدای عجیب چیه؟
                            فقط یه چیزی!
                            اصلا مشکل از نویز محیطی نیست!!!
                            چون:
                            یکی اینکه ماشین خاموشه و ولوم رو 0 باز هم صدا وجود داره.
                            صدا شبیه هوم ولی یکم با فرکانس بالاتره.
                            و مهمتر اینکه با گذاشتن ولوم تو ورودی آمپلی و کم کردن مقدار اون مشکل بر طرف میشه.(همون آمپلی معروف با 4 ماسفت irf250)
                            من خروجی پشت پخش (خروجی پری) منظورمه نه خروجی آمپلی پخش.

دیدگاه

میگم اگه یه پری قبل امپلی بزاری و خروجی پری پخش رو بهش وصل کنی بازم همونطوره؟
                              اگه اره مشکل تطبیق امپدانس داری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X