اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناسایی ترانزیستور های قدرت آمپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شناسایی ترانزیستور های قدرت آمپ

درایور رو همانطور که دوست خوبم آقا محمد گفتن چک کردم... ورودی برق رو با لامپ 100 سری کردم و روشن نشد...
    و البته همه ی ترانزیستورهای درایور رو تست کردم سالم بودن...

مگر به ماسفت P-Channel ولتاژ منفی نمیره و به ماسفت N-Channel ولتاژ مثبت ؟
    فقط وقتی که ماسفت ها رو میگذارم منبع تغذیه و پل دیود زیاد داغ میکنه من خودم 90 درصد میگم چهارتاشون irfp240 هست و چهارتای دیگر irfp 9240 ..
    این نقشه رو نگاه کنید

حالا نظر شما چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
      درایور رو همانطور که دوست خوبم آقا محمد گفتن چک کردم... ورودی برق رو با لامپ 100 سری کردم و روشن نشد...
      و البته همه ی ترانزیستورهای درایور رو تست کردم سالم بودن...

مگر به ماسفت P-Channel ولتاژ منفی نمیره و به ماسفت N-Channel ولتاژ مثبت ؟
      فقط وقتی که ماسفت ها رو میگذارم منبع تغذیه و پل دیود زیاد داغ میکنه من خودم 90 درصد میگم چهارتاشون irfp240 هست و چهارتای دیگر irfp 9240 ..
      سلام
      مگه وقتی دستگاه رو باز کردید همه ترانزیستورها irfp240 نبود ؟؟ اگر این طور هست پس یعنی دستگاه با این نوع ترانزیستورها کار میکرده . حالا یک کن. فقط یک جفت ترانزیستور تو خروجی بزار (همهش رو نزار )
      بازم ببین پل دیود داغ میکنه یا نه؟؟؟

دیدگاه

اخه میگم که ... چون یه تعمیر کار دست برده داخلش قبل از من الان نمیشه مطمئن بود که بار اول هم همه
        ترانزیستورها irfp 240 بودن...
        شاید این میکسر هم مثل اون میکسر D400 ترانزیستوراش شماره نداشته و اینارو تعمیرکار قبلی براساس تجربه گذاشته که جواب نگرفته..
        اخه هر دو میکسر از یه برند هستن ... (( برند دلتا ))

اصلا ما اینا رو میگذاریم کنار... اصلا مگه میشه به چهار irfp 240 ولتاژ مثبت بره و به چهار تای دیگر ولتاژ منفی...

پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که توی این میکسر از ماسفت زوجی استفاده شده باشه..
        قبول دارین ؟

دیدگاه

یه فرض
          یعنی ممکنه اینطوری باشه :

ولتاژ مثبتو داده به 4 تاماسفت و گیتشو تحریک کرده...

و اومده نصف موج صدا برای قسمت ولتاژ منفی رو ، تو یه طبقه از درایور با یه ترانزیستور اینورت کرده و داده به گیت اون 4 تا ماسفت دیگه منتها جای درین و سورس رو عوض کرده .
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

از روی برد نگاه کن و به سوالم جواب بده
            1) آیا خط ولتاژ منفی به پایه سورس رفته ؟؟؟
            2) آیا خط ولتاژ مثبت به پایه گیت رفته ؟؟؟؟

دیدگاه

مدارشو که نگاه کردم ولتاژ منفی رو داده به پایه سورس چهار تا ماسفت 240 و ولتاژ مثبت رو داده به پایه درین اون چهار ماسف 240 دیگر ...
              حالا بنظرتون هر هشت تا ماسفت 240 هستین یا چهار تا ماسفت زوجی هستن ؟

دیدگاه

پس همونیه که من گفتم...

دیدگاه

یعنی همشون 240 هستن

پس چرا وقتی من همه رو عوض کردم دوباره بعد از چند ثانیه به شدت داغ شدن به همرا پل دیود و منبع تغذیه..
                  درایور رو هم که همه ترانزیستوراش رو چک کردم سالم بودن!! حتی با لامپ 100 هم سری کردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                    یعنی همشون 240 هستن

پس چرا وقتی من همه رو عوض کردم دوباره بعد از چند ثانیه به شدت داغ شدن به همرا پل دیود و منبع تغذیه..
                    درایور رو هم که همه ترانزیستوراش رو چک کردم سالم بودن!! حتی با لامپ 100 هم سری کردم...
                    به نظر همینطوره .

شما با یه هدفون یا بلندگوی کوچک از گراند و گیت هر خط یه صدا بگیرید تا متوجه بشید. که درایور هر سمت سالمه یا نه . ممکنه درایور یه طرف مشکل داشته باشه .

دیدگاه

سلام
                      از رو برد یک نگاه کن ببین قسمت ترانزیستورهای خروجی شبیه این نقشه هست که کشیدم ؟؟

دیدگاه

محمد جان ممنون از شماتیکی که کشیدین . دقیقآ منظور من همین بود. به احتمال زیاد همینطوریه.

دیدگاه

آره دقیقا همینطوریه... امروز دو سه ساعت وقتمو گذاشتم روش ... تافهمیدم همشون همون irfp 240 هستند...

درایور مشکل داره ... یه ترانزیستور A42 سوخته بود و یه قطعه هم ازش ترک برداشته بود که متاسفانه اینم شماره نداره... روی برد نوشته بود U1 احتمالا آی سی هست درسته ؟ 11 تا پایه داره...
                          اینم عکسش

به نظر شما این چیه ؟

اینم برد کامل که دورشون خط کشیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                            آره دقیقا همینطوریه... امروز دو سه ساعت وقتمو گذاشتم روش ... تافهمیدم همشون همون irfp 240 هستند...

درایور مشکل داره ... یه ترانزیستور A42 سوخته بود و یه قطعه هم ازش ترک برداشته بود که متاسفانه اینم شماره نداره... روی برد نوشته بود U1 احتمالا آی سی هست درسته ؟ 11 تا پایه داره...
                            اینم عکسش
                            خب اینو که ما هم همون اول گفتیم که همش 240 هست. من برای اینکه بهت ثابت کنم اون نقشه رو کشیدم.
                            خب تا اینجا مشخص شد که همه ترانزیستورهای خروجی 240 هستند.
                            اون شماره آیسی رو ببین روی اون یکی برد ننوشتن؟؟؟ من احتمال میدم اون آیسی مربوط به پروتکشن باشه.
                            شما کاملا" مشکل درایور رو رفع کن ونتیجه رو اعلام کن

دیدگاه

نه روی اون برد هم نبود... آخه همین قطعه مربوط به درایور هست که خرابه ... در صورتی این دستگاه مشکلش حل میشه که این قطعه شناسایی بشه و عوض بشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                                نه روی اون برد هم نبود... آخه همین قطعه مربوط به درایور هست که خرابه ... در صورتی این دستگاه مشکلش حل میشه که این قطعه شناسایی بشه و عوض بشه....
                                راستش من خودم تا به حال همچین قطعه ای رو ندیده بودم
                                اجازه بده تا دیگر دوستان و استاد اشک هم نظرشون رو بدن.
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X