میشه گفت این کاتالوگ یکی از بهترین Service manual هایی هست که در این تاپیک قرار دادم و نقشه های گسسته خوبی داره به عنوان مثال این نقشه ها در صفحه های 73 و 74 و همچنین در 112 و 113 موجود هست که به نظرم میشه از نکاتی که در این نقشه ها بکار گرفته شده در مدارهای رایجی که در انجمن وجود داره بکار بگیریم تا مدارهامون را به روزتر کنیم
من عاشق این سلسله مدارهایی هستم که به تفکیک و کامل میفرستم البته جدا گانه هم در انجمن قرار دادم ولی اینجا بهتر و شسته رفته هست
اینها همه مربوط به یک طراح معروف هست و همگی دارای کیفیت بسیار بالا میباشد...
:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
سلام بچه ها راستی این سرویس منوال ها و شماتیک دستگاه هارو از کدوم سایت دانلود میکنید؟به منم یاد بدید
ممنون :wow: :wow: :wow: :wow:
کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
«اگر انسانآها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن
سلام بچه ها
من دستگاه های امپلی چنگ زیاد تعمیر کردم ولی نقشه هاشو هر چی میگردم تو اینترنت پیدا نمیتونم
کسی جایی رو بلده که سرویس منوال دستگاه های چنگ رو بده ممنون
:applause: :applause: :applause:
کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
«اگر انسانآها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن
سلام بچه ها
من دستگاه های امپلی چنگ زیاد تعمیر کردم ولی نقشه هاشو هر چی میگردم تو اینترنت پیدا نمیتونم
:applause: :applause: :applause:
سلام بچه ها
سلام
حسن آقا نقشه های دستگاههای تولید داخل اصلا" تو نت نیست البته خود چنگ بیشتر از روی مونتاربو میزنه.
می تونم خواهش کنم عکس هایی از داخل دستگاههایی که تعمیر میکنید در انجمن قرار دهید
دیدگاه