تو یک انجمن خارجی هست . خود طراحش تاپیک باز کرده نام کاربریش هم اینه QUASI معنیش میشه روح :eek:
من باهاش دو سه باز تماس داشتم برای اون 900 واتی که گیر کردم سنش هم بالاست حدود 54 سال داره ولی آدم باحالیه
لینکه اون تاپیک :
380 صفحه هست و حدود 3700 پاسخ :eek: :eek: کچل میشی کیان
از سالی که تصمیم به طراحی این مدارات گرفته هست تا آخر که به نتیجه رسیده و کارهای بقیه کاربر ها که این ها رو ساختن
کلا انجمن خوبیه مثل همین ECA عزیز خودمون
فقط من چون زبانم ضعیف هست فقط مرور میکنم و همیشه مترجم قراضه گوگل هم باز
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
تو یک انجمن خارجی هست . خود طراحش تاپیک باز کرده نام کاربریش هم اینه QUASI معنیش میشه روح :eek:
من باهاش دو سه باز تماس داشتم برای اون 900 واتی که گیر کردم سنش هم بالاست حدود 54 سال داره ولی آدم باحالیه
لینکه اون تاپیک :
380 صفحه هست و حدود 3700 پاسخ :eek: :eek: کچل میشی کیان
از سالی که تصمیم به طراحی این مدارات گرفته هست تا آخر که به نتیجه رسیده و کارهای بقیه کاربر ها که این ها رو ساختن
کلا انجمن خوبیه مثل همین ECA عزیز خودمون
فقط من چون زبانم ضعیف هست فقط مرور میکنم و همیشه مترجم قراضه گوگل هم باز
اوفففففففففففففففففف نگاه کن اینارو..
join date 2002
اون موقعه ای کا با نیمه اجر دروازه درس میکردیم اینا داشتن با ماسفت امپلی میساختن..
حالا سام ببینم چی میکنم
بخونیم شاید سر دروردم
اوفففففففففففففففففف نگاه کن اینارو..
join date 2002
اون موقعه ای کا با نیمه اجر دروازه درس میکردیم اینا داشتن با ماسفت امپلی میساختن..
حالا سام ببینم چی میکنم
بخونیم شاید سر دروردم
سیستم ساخت دروازه رو خوب آمدی
آره یارو طراح الان 54 سالشه فکر کنم الان داره آمپلی برای سفر به مریخ طراحی میکنه
مگه میشه سر در نیاری :eek:
این مدار راه انداز ترانس هست و میخوام اینو بسبزم یعنی قطعات هم گرفتم ولی با ترانس 24 ولت کار میکنه من میخوام با ترانس 9 ولت
کار کنه هر تغییری تو مقاومت ها میدم جواب نمیده :angry: :angry: کمکم کنید
خداوند رحمت کنه
دیدی یه شب میشینیم پیش خونواده بچه ها دس به خود کشی میزنن
والا..
سام اینجور که من فهمیدم یه مدار تاخیر هست
که بعد از مدت ایکس جریان رو به امپلی میده به میگن چی؟
انتی پلامپ؟ من بلد نیستم
خودت یه توضیح بده تا راهنماییت کنیم
محمد و کیان عزیز این همون مدار آنتی پلاپ هست که تاخیر در روشن روشن ترانس میندازه
هر کاریش کردم با ترانس 9 ولت ترازیستور راه نمیفته حتی با BD139 هم آتیش نشد :cry2:
سامی جان
اصلا" نیازی به این کار نیست .به این مدار سافت استارت میگن. آنتی پلاپ فرق میکنه. به هر حال من نیازی نمیبینم که شما این مدار رو مونتاژ کنید . اگر آنتی پلاپ می خواهید من تست شده دارم.
موفق باشید
سامی جان
اصلا" نیازی به این کار نیست .به این مدار سافت استارت میگن. آنتی پلاپ فرق میکنه. به هر حال من نیازی نمیبینم که شما این مدار رو مونتاژ کنید . اگر آنتی پلاپ می خواهید من تست شده دارم.
موفق باشید
بفرست داداشی
دیدگاه