راستش آقای -LEO- ازت یه خواهش دارم
اون مداری رو که با 2n3055ساختین و بهترین کیفت و قدرت رو داره بذارید البته ببخشید که اینقدر درخواست دارم .
و این که هر شب مدار آمپلی فایر بذارید . ممنون
دوست خوبم شرمنده
ما یهو رفتیم
مسافرت کاری بودم و نت دسترسی نداشتم
شرمنده
ها سام ای اسپکترومی که گفتی یعنی چه؟ :biggrin:
معنای لغویشو بلدم اما کاربرد مدارشو نه
راستی سام پروتکشن ها باید چه امکاناتی و ساپورت کنن؟
کیان اسپکتروم آنالایزر بوسیله LED و نور سیگنال های صوتی رو نشون میده که این مدار 10 رنج فرکانسی رو نشون میده
اینو چند تن از دوستان در همین انجمن تست کردن یکیشون nn20 هست که اون ترانزیستور ها رو معرفی کرد جناب اشک هم که یک
ترانزیستور دیگه رو پیشنهاد دادن حالا من اگر بشه از شنبه شروع به ساختش میکنم دو تا از برد ها هم دو رو هست که باید با ترفند
جورش کنم چون شیوه درستش سخته :sad:
اینجا هم دربارش صحبت شده
کیان اسپکتروم آنالایزر بوسیله LED و نور سیگنال های صوتی رو نشون میده که این مدار 10 رنج فرکانسی رو نشون میده
اینو چند تن از دوستان در همین انجمن تست کردن یکیشون nn20 هست که اون ترانزیستور ها رو معرفی کرد جناب اشک هم که یک
ترانزیستور دیگه رو پیشنهاد دادن حالا من اگر بشه از شنبه شروع به ساختش میکنم دو تا از برد ها هم دو رو هست که باید با ترفند
جورش کنم چون شیوه درستش سخته :sad:
اینجا هم دربارش صحبت شده
سلام
آقای LEOمیشه اگه امکانش هست یه PCBبهتر بزارید . چون این یه خورده سیاه هست و وقتی پرینت میشه کل صفحه سیاه میفته . اگه میتونید اسکن بگیرید.
:bye :job:
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
اپیکتتوس
میدونید چرا اون ترانزیستور ها رو گذاشتم ؟ چون سام جان یه خورده دیگه بخنده
فقط سام قول بده زیاد نخندی روده بر بشی . :icon_razz:
ببخشید اگه عکسها کیفیت ندارن چون با دوربین NOKIA5130 از این بهتر نمیشه .
از همه این ها گذشته صداش بد نبود ولی هدف اصلی من اون بردی هست که فعلا فقط روش جوهر هست .
اون برد همون آمپلی 300واتی هست که توی چند پست قبل خودم گذاشتم. البته به جای ترانزیستور درایوش از TIP41 و TIP42 استفاده می کنم . فقط خدا کنه جواب بده . و بعد از این برد شاید برم سراغ آمپلی 200 واتی که سام جان با IRFP260 گذاشته برم . شاید که نه تقریبا حتما.
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
اپیکتتوس
سلام به همه ی دوستان
من یه آمپلی فایر با TDA2030Aدرست کردم . اینم چند تا عکس ازش :
جناب ajvd عزیز
لطف کن عکس ها رو تو تاپیک مخصوص خودش که ایجاد شده قرار بده تا نظم تاپیک ها به هم نخوره
عکس های این تاپیک رو هم میتونید به صورت لینک قرار دهید
با تشکر
جناب ajvd عزیز
لطف کن عکس ها رو تو تاپیک مخصوص خودش که ایجاد شده قرار بده تا نظم تاپیک ها به هم نخوره
عکس های این تاپیک رو هم میتونید به صورت لینک قرار دهید
با تشکر
باشه :cry:
آخه این آمپلی ارزش گذاشتن تو اون پست رو نداره :cry2:
سنکا
اپیکتتوس
ببخشید اگه عکسها کیفیت ندارن چون با دوربین NOKIA5130 از این بهتر نمیشه .
از همه این ها گذشته صداش بد نبود ولی هدف اصلی من اون بردی هست که فعلا فقط روش جوهر هست .
اون برد همون آمپلی 300واتی هست که توی چند پست قبل خودم گذاشتم. البته به جای ترانزیستور درایوش از TIP41 و TIP42 استفاده می کنم . فقط خدا کنه جواب بده . و بعد از این برد شاید برم سراغ آمپلی 200 واتی که سام جان با IRFP260 گذاشته برم . شاید که نه تقریبا حتما.
ای تقلب کار..
دیگه 2n3055 میذاری واسه من باش عکس میگیری؟
اقا در پشت این تریبون عرض میکنم که اوردن اسم 2n3055 بدون مجوز من پیگرد قانونی داره..
دیدی سام؟ تو رو خدا..
ajvd عزیز 2 تا سوال..
اول اینکه اون مدار tda 2030 رو نقششو بذار
دوم اون پی سی بی که جوهر روشه رو با چه روشی زدی؟
توضیح بدی ممنونت میشم
عالی بود طرحی نو در انداختی حالا نمیدونم جواب کیان رو چی میدی
مبارک باشه داداشی
بردت خیلی تمیز بود با همون کاغذ گلاسه زدی ؟
ajvd عزیز مطمئن باش از ساخت اون 200 واتی ضرر نمیکنی
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
دیدگاه