اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داخل STK چه میگذرد!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داخل STK چه میگذرد!!!

سلام دوستان.
    به سلامتی آمپلی STK من ترکید!!!!
    همش تقصیر مازیار بود این آهنگای تست سیستمشو دانلود کردم با STK پخش کردم و مث اینکه STK جنبه نداشت :cry2:

بلاخره رفتم یه STK4432 دیگه بخرم که گفت 13 تومن و منم خریدم گذاشتم جاش و بهش قول دادم دیگه فقط باهاش یانی گوش بدم!!!
    حالا اون قبلیه رو باز کردم داخلشو دیدم لامصب واسه خودش یه پا گسسته هستش اما نه به پای اونا نمیرسه.
    این ترانزیستوره ی بالا دست چپ سوخته.

اینم عکس داخل STK تقدیم به دوستان عزیز
    فاتحه هم براش بخونید!!!!

ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

پاسخ : داخل STK چه میگذرد!!!

نوشته اصلی توسط ESN HARDWARES
    سلام دوستان.
    به سلامتی آمپلی STK من ترکید!!!!
    همش تقصیر مازیار بود این آهنگای تست سیستمشو دانلود کردم با STK پخش کردم و مث اینکه STK جنبه نداشت :cry2:

بلاخره رفتم یه STK4432 دیگه بخرم که گفت 13 تومن و منم خریدم گذاشتم جاش و بهش قول دادم دیگه فقط باهاش یانی گوش بدم!!!
    حالا اون قبلیه رو باز کردم داخلشو دیدم لامصب واسه خودش یه پا گسسته هستش اما نه به پای اونا نمیرسه.
    این ترانزیستوره ی بالا دست چپ سوخته.

اینم عکس داخل STK تقدیم به دوستان عزیز
    فاتحه هم براش بخونید!!!!
    این آی سی اصله سانیو نیست چون من چند سال پیش یه 4432 باز کردم اون 4 تا ترانزیستور بالا و کنار هم بودن و کوچیکتر و همچنین این ماده سفید رنگ روشون نبود و یه ماده شفاف روشون بود که میشد این پیوند های سیلیکون را هم دید که خیلی هم بزرگ بود حداقل 5 برابر ماده سیلیکونی که در 2N3055 هست بودن

در کل تمام نیمه هادی های ساخت کشور مالزی اینگونه هستند (اون ماده سفید رنگ را دارن)

ولی به هر حال خدا بیامرزدش

و یه عکسم از مدارت قرار بده

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

گسسته ای برای خودش....
      اصلا فکر نمیکردم این داخلش این مدلی باشه

دیدگاه

منم فکر نمیکردم!!!

آره میگن ترانزیستوراش 2N3055 و 2N2955 هستش نمیدونم درست میگن یا نه دوستان به نظرتون همین ترانزیستورا هستن؟؟؟

عکس مدارم شرمنده بستمش توی جعبش ایشالا دفعه بعدی که درش اوردم. خیلی مکافات داره دروردنش!!!
        مدار توی دیتاشیتشو بستم.
        http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://maziyar123.persiangig.com/audio/1/THX%20-%20Bass%20Test%20-%20I%20Love%20Big%20Speakers.mp3
        اینم آهنگی که STK رو منهردم کرد.

دیدگاه

خیلی جالب بود.. من تا الآن با STK کار نکردم. دوستانی که تهران تشریف دارند لطف کنند عنوان کنند که کدام یک از شماره های STK جنس خوب و یا ژاپنیشون پیدا میشه :question:خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید :redface: خیلی برام مهمه چونکه قراره یک STK خوب بسازم برای یک جفت فول رنج و قدرت برای من مهم نیست نهایت 10 یا 15 وات RMS برام کافیه. زیاد هم هست.
          ارادتمند شما
          I Love Music

دیدگاه

مطمعنی 4432 هست این؟؟
            اخه من 4192 سام استارو دارم دقیقا همینجوریه داخلش مو نمیزنه امکان نداره 4432 و 4192 مثل هم باشن مطمعنا ایسی شما 4192 هست اخه 4432 ترانزیستوراش ردیف کنار همه.

دیدگاه

دوستان ما رو هم دریابید :cry: من هر موقع سوالی داشتم هیچکس جواب نداد ولی بعضی ها سوالای تکراری که تا الآن 10تا موضوع در موردش ایجاد شده و با یک سرچ کوچولو میشه پیداشون کرد رو میپرسند، جوابه که به طرفش سرازیر میشه :cry2:
              I Love Music

دیدگاه

ominoaudio جان به راحتی نمیشه فهمید کدوم ساخته ژاپنه کدوم مالزی یا چین...
                میگفتن اونایی که بدنه نسبتا خاکستری دارن ژاپنی هستن ولی اینم ملاک خوبی نیست تولید ژاپن رو فکر نکنم اصلا بتونی گیر بیاری و دیگه کم تولید میشه

دیدگاه

نه 4432 بود. نمیدونم بخدا. منم زیاد STK باز کردم ولی تاحالا چارتا ردیف کنار هم ندیدم. آقای aswhu600 میگن اصلیاش ردیفیه. حالا دوستان در مورد مدل ترانزیستوراش نظری ندارین؟؟

دیدگاه

با سلام
                    stk اصلی گیر میاد ولی قیمتش خیلی بالاست برید از نمایندگی تعمیرات سونی بپرسید داخلش ترانزیستورها اینشکلی نیستند شفافن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahoora63
                      با سلام
                      stk اصلی گیر میاد ولی قیمتش خیلی بالاست برید از نمایندگی تعمیرات سونی بپرسید داخلش ترانزیستورها اینشکلی نیستند شفافن
                      شما خریدید؟ دقیقا کجا داره؟ چقدر میگن؟ از کجا بفهمیم که اصله اصله؟

دیدگاه

آقا هر کی STK داره یک 4192 هم واسه ما بگیره :rolleyes:

دیدگاه

بفرما اینم داخل stk
                          :job: :job: :job: :job:

:nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                          کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                          «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                          «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X