اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر برای ضبط ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر برای ضبط ماشین

:biggrin:
    اره کارهم میکنه
    از یه سایت خیلی معتبر گرفتمش
    :biggrin:
    کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
    «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
    «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
      سلام دوست من
      اول اینکه پرسیدن عیب نیست!
      ولی من تو یه تاپیک دیگه به سوالاتت جواب دادم!!!تازه گفتم هر سوالی داری بپرس!!حتما مارو قبول نداری :cry2: (شوخی بود )
      پایه 8 همون پایه دیاگ هست که به LED وصل میشه برای نشون دادن وضعیت آی سی که حالت نرمال یا هشدار رو نمایش میده و در کارکرد اصلی مدار دخالتی نداره.و اما پایه 16 یا همون STAT نقش مهمی داره که اگه به جایی وصل نشه حداکثر توان 50 واته و اگه به خط + تغذیه وصل بشه مدار تو کلاس H قرار میگیره و 70 وات میده
      دوست عزیز خیلی گلی :applause: فراموشی از من بود داداش وگرنه شما سنگ تموم گذاشتی فقط یه سوال مدار هایی که گذاشتم پس درستند دیگه برم تو کارش این چند روز هم نبودم نت قطع بود دیر بدیر میاد ببخشید دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        سلام دوست عزیزبنده مداربالایی که باایسی1562کارمی کنه روساختم منتهابه مشکل برخوردم وقتی ولتازووصل می کنم یا ال ای دی هاراهنما می زنندیاکلاروشنندایسی هام اصلاداغ نمی کنندتوتاپیکم مطرح کردم کسی راهنماییم نکرداینم بگم پی سی بی رو هم تست کردم درسته مشکل ازچی میتونه باشه؟
        از دوست گرامی جناب meh_o لطفا کمک کنند اگه من هم کیت رو بسازم به این مشکل بر بخورم چی :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nabi.com
          از دوست گرامی جناب meh_o لطفا کمک کنند اگه من هم کیت رو بسازم به این مشکل بر بخورم چی :cry2:
          من هر کمکی از دستم بیاد دریغ نمی کنم.
          آخرین pcb که زدم ماله این سایته که قبلا هم دادم آدرسشو
          http://www.reber.si/TDA/TDA1562Q.htm
          آخه این مدار چیزی ندازه!فقط قبل و بعداز لحیم کاری(قبل از تست) pcb رو با اهمتر هم از روی نقشه pcb و هم شماتیک بررسی کنید.
          هر سوالی هست بفرمایید

دیدگاه

خیلی ممنون داداشی

دیدگاه

:biggrin: :biggrin: :biggrin:
              به نظرم من با ایسی 1562 حال نمیکنم
              در ضمن خیلی قیمت فضایی داره فکر کنم 60000 تومن هست فقط برای 70 وات؟؟؟؟؟؟؟
              این مدارهای سوییچینگو ایسی 100 وات بیشتر حال میکنم
              :wow: :wow: :wow:
              کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
              «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassanenginer
                :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                به نظرم من با ایسی 1562 حال نمیکنم
                در ضمن خیلی قیمت فضایی داره فکر کنم 60000 تومن هست فقط برای 70 وات؟؟؟؟؟؟؟
                این مدارهای سوییچینگو ایسی 100 وات بیشتر حال میکنم
                :wow: :wow: :wow:
                سلام
                راستش نمیدونم این قیمت رو به شما کی داده :eek:60000 :eek: من خودمن 2 عدد گرفتم دونه ای 12 هزار تومان بعدش از لحاظ هزینه خیلی مقرون بصرفه هست قبول دارم به امپلی های بازار نمیرسه ولی راحت میتونه 6975 سریه اولی رو تکون بده البته یه دلیلی دیگه هم داره خیلی بردش آسونه برای مبتدی ها خیلی راحته :wow:

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  خوب حالا وقتشه
                  که یه ذره تجربیاتمو رو کنم
                  کلا در همه امپلی ها تغذیه خییلی مهمه با تغذیه 12 ولت شما هر چی زور بزنی نمیتونی کیفیت یه امپلی که با 24 ولت کار کنه همونطور یه امپلی با تغذیه دوبل از اون 24 ولته شفافتر و کوبنده تر هست
                  الان ای سی های زیادی میشناسم که با 12 ولت حدود 40 وات استریو با بار 2 اهمی میده tda8562 قیمتش 5 تومنه
                  کیفیت صداش اندازه یه lm1875 که 30 واته اصلا نیست
                  من با انالیزور صدا این نتایج میتونم اثبات کنم
                  :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

بله خب من هم اول گفتم به کیفیت اونا نمیرسه اما برای من خوبه که آماتور هستم :rolleyes:
                    تازه کلی ذوق میکنم وقتی ساختش تموم شه :nerd: :nerd: :nerd:
                    اما خب قرار 2 تا از ایان مدار ها درست کنم که مدار بشه استریو و 140 وات البته همون 100 وات هم باشه برای من کفایت میکنه بیخیال تایپیک رو منهرف نکنم :wow:

دیدگاه

درود
                      اولادوستان ایسی 1562من گرفتم دونه ای 9500تومان
                      حالاتواین مدارکه دوتاچراغ ال ای دی گداشتندایناواسه چین؟چه زمانی روشن می شن؟امکانش هست که ایسی هابسوزندواین چراغ هاروشن بشند؟
                      خواهشایکی راهنمایی کنه اینوراش بندازم تاامپلی 160وات ماسفتی رودرست کنم :sad:
                      منتظرجواب استادان عزیزهستم. :nerd:
                      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

درود بر شما دوستان عزیز
                        قیمتی که پایا داده رو نگاه کنید http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tda1562&keyG=&keyD=&amp ;keyP1=&keyP2=
                        :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                        شما از کجا 1562 این قدر ارزون میخرین به ماهم ادرس بدین فروش اینترنتی هم دارند ؟؟؟
                        Fail Never
                        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دو ستان ممکنه اورجینال نباشه :-?
                          و یک احتمال دیگه اینه که ممکنه خرید قدیمش باشه .
                          به هر حال emparator عزیز آدرس بده شاید بقیه قطعات هم اینجوری قیمت بده
                          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                            درود بر شما دوستان عزیز
                            قیمتی که پایا داده رو نگاه کنید http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tda1562&keyG=&keyD=&amp ;keyP1=&keyP2=
                            :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                            شما از کجا 1562 این قدر ارزون میخرین به ماهم ادرس بدین فروش اینترنتی هم دارند ؟؟؟
                            خیردوست عزیزفروش اینترنتی ندارندبخوای بخری بایستی بیای تبریزبری پاساژآلی قاپواونجامی تونی بخری بعدم آیسی هااصل تایوانن .
                            درضمن جواب سوالموهنوزندادین؟
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nabi.com
                              سلام
                              راستش نمیدونم این قیمت رو به شما کی داده :eek:60000 :eek: من خودمن 2 عدد گرفتم دونه ای 12 هزار تومان بعدش از لحاظ هزینه خیلی مقرون بصرفه هست قبول دارم به امپلی های بازار نمیرسه ولی راحت میتونه 6975 سریه اولی رو تکون بده البته یه دلیلی دیگه هم داره خیلی بردش آسونه برای مبتدی ها خیلی راحته :wow:
                              اگه اینو واسه 6975 میخوای و میخوای هر دونشو به یه 6975 بندازی بهترین گزینست.فقط! حواست باشه 6975 نسوزه :nice:

نوشته اصلی توسط hassanenginer
                              :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                              خوب حالا وقتشه
                              که یه ذره تجربیاتمو رو کنم
                              کلا در همه امپلی ها تغذیه خییلی مهمه با تغذیه 12 ولت شما هر چی زور بزنی نمیتونی کیفیت یه امپلی که با 24 ولت کار کنه همونطور یه امپلی با تغذیه دوبل از اون 24 ولته شفافتر و کوبنده تر هست
                              الان ای سی های زیادی میشناسم که با 12 ولت حدود 40 وات استریو با بار 2 اهمی میده tda8562 قیمتش 5 تومنه
                              کیفیت صداش اندازه یه lm1875 که 30 واته اصلا نیست
                              من با انالیزور صدا این نتایج میتونم اثبات کنم
                              من اینو اصلا قبول ندارم!!!و نه فقط من!!
                              سطح ولتاژ تغذیه آمپلی فایر با حداکثر توان آمپلی رابطه مستقیم داره اما با کیفیت هیچ ارتباطی نداره!!
                              یه مثال ساده خودتون قضاوت کنید:
                              (کیفیت یه آمپلی هیئتی که ولتاژ تغذیش دوبل 70 و یه iPOD APPLE که فک کنم با 3 ولت کار کنه و توان خروجیش در حد هدفونه!)
                              این حرف شما یعنی کیفیت این آمپلی بالاتره!!!!! oo: oo:
                              درضمن TDA8562Q حداکثر 12*4 وات میده که اگه پل بسته بشه میشه 24*2 رو 2 اهم اونم با 10% دیستوریشن!!!
                              (لطفا اطلاعات ناصحیح و نامطمئن رو مطرح نکنید!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                                اگه اینو واسه 6975 میخوای و میخوای هر دونشو به یه 6975 بندازی بهترین گزینست.فقط! حواست باشه 6975 نسوزه :nice:

من اینو اصلا قبول ندارم!!!و نه فقط من!!
                                سطح ولتاژ تغذیه آمپلی فایر با حداکثر توان آمپلی رابطه مستقیم داره اما با کیفیت هیچ ارتباطی نداره!!
                                یه مثال ساده خودتون قضاوت کنید:
                                (کیفیت یه آمپلی هیئتی که ولتاژ تغذیش دوبل 70 و یه iPOD APPLE که فک کنم با 3 ولت کار کنه و توان خروجیش در حد هدفونه!)
                                این حرف شما یعنی کیفیت این آمپلی بالاتره!!!!! oo: oo:
                                درضمن TDA8562Q حداکثر 12*4 وات میده که اگه پل بسته بشه میشه 24*2 رو 2 اهم اونم با 10% دیستوریشن!!!
                                (لطفا اطلاعات ناصحیح و نامطمئن رو مطرح نکنید!)
                                سلام واقعا حرفتون درست و متین هست :nice:
                                فقط اینکه یه جفت 6975 دارم و هر کدوم از آی سی ها رو جدا به یکی از بلند گو ها وصل میکنم مواظب باشم برای چی مگه توان 6975 120 وات نیست مگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X