اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

مسئولین ما راببخشایند :redface:

ولی خب باید این مشکل علمی بر طرف بشه

نوشته اصلی توسط -LEO-
    سام داداش منظورتون از گلاسه ی 130 گرم یا 200 گرمی چیه؟
    این وزن ها مربوط به وزن یک متر مربع کاغذ هست که هر چی بالاتر میره ضخامت بیشتر میشه . مثلا کاغذ معمولی آ4 یک متر مربعش 80 گرم هست
    و مثلا مقوای جعبه ها معمولی مانند جعبه های دارویی بین 250 تا 300 گرم هستن.
    حلا بهتر بودن این کاغذ هایی که مهدی عزیز ، خودت و من دربارشون حرف میزنیم 2 دلیل عمده داره :
    1- نازک بودن که حدود 60 گرمی حساب میشه و به همین بابت گرما را بهتر رد میکنه
    2- نفوذ پذیری پایین به دلیل دارا بودن لایه نازک پلیمری که باعث میشه مش های پودر پلیمری جوهر ، بهتر به کاغذ بچسبند و دوباره جدا شوند

مورد 2 برای کاغذ های گلاسه هم صادق هست ولی چون لایه پلیمر ندارند، اندکی پذیرای پودر هستن

مهدی و کیان عزیز یک مورد بسیار کم هزینه و بدون پرت هم من دیدم کاغذ ها مجله هستن. البته نوع گلاسه . اگر دقت کرده باشید آنها هم 60
    گرم هستن فقط چون روش نوشته یا عکس چاپ شده ،دید را سخت میکنه :sad:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

[quote=-LEO-]

کیان اونا شفاف هستن و در دو نوع جوهر افشان و لیزری . برای تهیه فیلم نگاتیو در روش لمینیت استفاده میشه. من نوع جوهرافشان رو دارم
      کار هم کردم ولی خودت میدونی 4 برابر روش پرینت زمان میبره :angry:

دیدگاه

اینم چنتا عکس از مراحل پیشرفت کار واسه این که تاپیک منحرف نشه. فقط مونده ترانسش. تا اینجا 150تومن خرج گذاشته رو دستم. ولی چه میشه کرد علاقه اس دیگه :rolleyes:

دیدگاه

خیلی هم خوب سینا جان
          خازن پایونیر را از کجا گرفتی داداشی؟ و قیمت؟

در ضمن دوستان این تاپیک را ایجاد کردم که بحث مدار چاپی اینجا انجام بشه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74509.0

دیدگاه

خازنارو از طبقه ی پایین امجد گرفتم دونه ای 10تومن فقط 4تا داشت. :mrgreen:

دیدگاه

150 تومن :eek: oo: کل این مدار برای من 10 تومن بیشتر نشد البته بدون ترانس
              سینا جان خوب مونتاژ کردی فقط روی فیبرت چرا اینجوری شده؟ اون ترک هایی که از سیم تغذیه میاد به پایه فیوز و ترک هایی که از درین ماسفت ها به مقاومت 5 وات میره رو هم خوب لحیم کن در ضمن من اون 2 تا جای خازن هارو برای 2 تا خازن 2200 میکرو 63 ولت گذاشته بودم و اندازشو با اونا تنظیم کردم البته اشکالی نداره این خازن ها رو هم جای اونا لحیم کردی ولی بهتر بود اونارو هم میزاشتی و این هارو بیرون مدار میزاشتی اون خازن 2.2 میکرو هم ظاهرا بزرگه که درست روی فیبر قرار نگرفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                اره دیگه قطعات خیلی گرون شده. البته من 4تا خازن گرفتم 40تومن ترانسمم 8امپر گرفتم 70تومن که بعدا اگه خواستم استریوش کنم یه ذره ارزونتر در بیاد. :mrgreen:
                نوشته اصلی توسط mahdi.7
                روی فیبرت چرا اینجوری شده؟
                اونا برق ناخنه :mrgreen: جای کیلر زدم که سیلک روی برد پاک نشه.
                نوشته اصلی توسط mahdi.7
                اون ترک هایی که از سیم تغذیه میاد به پایه فیوز و ترک هایی که از درین ماسفت ها به مقاومت 5 وات میره رو هم خوب لحیم کن
                چشم حتما. از راهنماییتون ممنون.
                نوشته اصلی توسط mahdi.7
                در ضمن من اون 2 تا جای خازن هارو برای 2 تا خازن 2200 میکرو 63 ولت گذاشته بودم و اندازشو با اونا تنظیم کردم البته اشکالی نداره این خازن ها رو هم جای اونا لحیم کردی ولی بهتر بود اونارو هم میزاشتی و این هارو بیرون مدار میزاشتی ا
                بله من اشتباهی اونو 22000 خوندم . :redface: اولشم یه کم تعجب کردم فکر کردم خازنام تقلبیه بزرگه اونجا جا نمیشه ولی الان که دفت کردم متوجه شدم. میرم اونارم میگیرم. ما که این همه خرج کردیم اینم روش. ولی با وجود 2تا22000 میکرو اون 2تا فسقلیا چه نقشی دارن؟ :read:
                نوشته اصلی توسط mahdi.7
                اون خازن 2.2 میکرو هم ظاهرا بزرگه که درست روی فیبر قرار نگرفته
                اون 2.2 میکرو رو هم فک کنم باید 63 ولت میگرفتم جاش 100 ولت گرفتم. :redface: ولی با هر بدبختی بود جاش دادم. :biggrin:

از راهنماییاتون خیلی ممنونم. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                  با وجود 2تا22000 میکرو اون 2تا فسقلیا چه نقشی دارن؟
                  خازنای با ظرفیت بزرگ تو بیسهای طولانی یا همون لو بیس به کار میان و خازنهای ظرفیت کم هم تو بیس های تقه ای یا حدودای فرکانس 100-200

خازن های ظرفیت بالا خودشون مثل باطرین و نمیتونن همه بارشون رو تو ی لحظه تحویل مدار بدن. ولی خازنای کم ظرفیت این زمان تخلیه بارشون به صفر نزدیکه که باعث میشه مدار راحت تر عمل کنه.

به عبارتی 10 تا خازن 2200 بهتر از یدونه 22000 عمل میکنه !
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    کیان اونا شفاف هستن و در دو نوع جوهر افشان و لیزری . برای تهیه فیلم نگاتیو در روش لمینیت استفاده میشه. من نوع جوهرافشان رو دارم
                    کار هم کردم ولی خودت میدونی 4 برابر روش پرینت زمان میبره :angry:
                    سام واسه پرینت لیزری به نظرت جواب میدن؟
                    . ترسو پرخاش میکند .
                    و
                    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      خازنای با ظرفیت بزرگ تو بیسهای طولانی یا همون لو بیس به کار میان و خازنهای ظرفیت کم هم تو بیس های تقه ای یا حدودای فرکانس 100-200

خازن های ظرفیت بالا خودشون مثل باطرین و نمیتونن همه بارشون رو تو ی لحظه تحویل مدار بدن. ولی خازنای کم ظرفیت این زمان تخلیه بارشون به صفر نزدیکه که باعث میشه مدار راحت تر عمل کنه.

به عبارتی 10 تا خازن 2200 بهتر از یدونه 22000 عمل میکنه !
                      یعنی تو این مدار از 10 تا 220 میکرو بجا 2200 میکرو استفاده کنیم بهتره؟
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        سینا جان خوب مونتاژ کردی فقط روی فیبرت چرا اینجوری شده؟ اون ترک هایی که از سیم تغذیه میاد به پایه فیوز و ترک هایی که از درین ماسفت ها به مقاومت 5 وات میره رو هم خوب لحیم کن در ضمن من اون 2 تا جای خازن هارو برای 2 تا خازن 2200 میکرو 63 ولت گذاشته بودم و اندازشو با اونا تنظیم کردم البته اشکالی نداره این خازن ها رو هم جای اونا لحیم کردی ولی بهتر بود اونارو هم میزاشتی و این هارو بیرون مدار میزاشتی اون خازن 2.2 میکرو هم ظاهرا بزرگه که درست روی فیبر قرار نگرفته
                        مهدی چیه که ثابت مونده؟
                        مهدی یه سوال این مدار
                        چه فرقی با مال شما داره؟
                        اون خازنای 2200 شما واسه چیه؟
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                          سام واسه پرینت لیزری به نظرت جواب میدن؟
                          کیان برای این کار خودمون من تست نکردم یعنی ترانسپرنت برای لیزر اصن ندارم برای جوهرافشان دارم
                          ولی خیلی گرون هستن . گفتم فقط برای نور دهی استفاده کردم

دیدگاه

دلیل گذاشتن اون 2 تا 2200 میکرو رو بهنام جان خیلی قشنگ پاسخ داد چون اون 22000 میکرو ها بیرون مدار قرار میگیره و یکم با مدار فاصله داره مدار با بیس های لحظه ای جریان زیادی میکشه که ممکنه اون 22000 میکرو ها کامل نتونن اون لحظه جریان مورد نظر رو تامین کنن برا همین من 2 تا 2200 میکرو هم به مدار اضافه کردم تا خیالمون راحت باشه و کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!
                            این که 10 تا 220 میکرو بهتر یدونه 2200 میکرو هست صحیحه چون مقاومت داخلی خازن (ESR) موازی میشه و کم میشه و بهتره اما اصلا ما اینجا نیازی به این کار نداریم و کاملا همین کافیه :agree:
                            LEO جان این PCB شبیه PCB من هست فقط مقاومت اجری ها رو ایستاده گذاشته و اون 2 تا خازن 2200 میکرو و 4 تا خازن 100 نانو رو نداره دلیل گذاشتن اون خازن ها رو هم که گفتم
                            مهدی چیه که ثابت مونده؟
                            این رو متوجه نشدم منظورت دقیقا چیه؟!

دیدگاه

اینجا تهران است ساعت 6:40 بالاخره مونتاژش تموم شد. :wow: سر بستن ماسفتا اعصاب واسم نموند
                              3تا مته شکوندم 2قسمت از هیت سینک خوشگلشم خراب کردم. :angry: ولی بهر حال درستش کردم . فقط مونده نحوه بستن خازن بزرگا و پل دیود و تنظیم تریمر ها که اونارم اقا مهدی عزیز قول اموزشش رو دادن. :job:

اینم ترانسش که بالاخره بعد از یه هفته اماده شد. :wow: (اون خازنا برای مقیاس اندازس. )

دیدگاه

سینا جان تبریک میگم تمیز کار کردی مثل خودم وسواس داری :mrgreen:
                                برای بستن خازن و پل دیود شکل زیر رو که کشیدم ببین:

4 تا خازن 10 نانو به خود پایه های پل دیود لحیم کن و بعد بده به خازن ها حسابی حواست به پلاریته خازن ها باشه توی شکل بزرگ مشخص کردم مخصوصا خازنی که به خط منفی و زمین وصل میشه

تنظیم پتانسیومتر ها رو یادم رفته چون ماله یه سال پیشه الان پیام دادم به یه دوست بهم گفت میام میزارم اینجا :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X