ممنون داداش سام
من حدود 6 ساله که از این فرز استفاده میکنم خیلی عالیه و همه کار باهاش کردم مرگ نداره! البته چون موتورش بلبرینگیه و مثله موتور های ارزون نیست! دیگه داره پیر میشه میخوام برم تو فکر یه dremel 4200 خیلی خفنه ولی دلم نمیاد اینو بازنشسته کنم :mrgreen:
ممنون داداش سام
من حدود 6 ساله که از این فرز استفاده میکنم خیلی عالیه و همه کار باهاش کردم مرگ نداره! البته چون موتورش بلبرینگیه و مثله موتور های ارزون نیست! دیگه داره پیر میشه میخوام برم تو فکر یه dremel 4200 خیلی خفنه ولی دلم نمیاد اینو بازنشسته کنم :mrgreen:
خودشه داداش!
بهترین مینی فرزه خیلی خفنه ابزار های فوق العاده کاملی داره!
قیمت که نه الان ندارم به یه ابزار فروشی گفتم گفت رو قیمت روز ادلار :mrgreen: اگه خواستی سفارش بده از تهران برات میاریم ولی با این قیمتی که توی این سایته زده و قیمت ادلار اینجا که حدود 600 تا 700 تومن میشه :cry2:
اگه اینجوری باشه که نمیارزه و میره توی لیست خرید بلند مدت! ولی اگه حدود 200 تومن بود حتما خریده بودمش
""دوستان شرمنده بحث الان ربطی به موضوع تاپیک نداره دوستان گفتن عکس فرز خودتو بزار اینجوری شد که بحث الان باز شد :redface:""
راحت ترین راه اینه که 3 تا امپ بسازی یکیشو قبلش یه فیلتر بزاری و برای ساب استفاده کنی و یدونه تن کنترل استریو بزاری و بدی به 2 تا امپ دیگه و بدی به میدرنج ها و با یه فیلتر بالا گذر پسیو از همون میدرنج ها بدی به توییتر
رحت ترین راه اینه که 3 تا امپ بسازی یکیشو قبلس یه فیلتر بزاری و
برای ساب استفاده کنی و یدونه تن کنترل استریو بزلری و بدی به 2 تا امپ دیگه و بدی به میدرنج ها و با یه فیلتر بالا گذر پسیو از همون میدرنج ها بدی به توییتر
یعنی با دو تا نمیشه؟ اخه من ترانسمو برای دوتا گرفتم :sad: بعد اگه سه تا امپ داشته باشیم/ ورودی به تن کنترل استریو خروجی ها به امپ های میدرنج ها فیلتر و امپ ساب کجای این مدار میشه؟
من میخواستم دوتا از این مدار بسازم بدم به دو تا کراس اوور بعد مثبتای خروجی های ساب دو تا کراسو بدم به یه ساب
البته به شرطی که قبل از یکی از امپ ها مدار 180درجه اختلاف فاز ساز باشه یا این که نمیدونم مثبتای ساب دو تا کراسو بدیم به یه میکسر بدیم به ساب نمیدونم.... میشه؟ :question:
روش اصولیش استفاده از 3 تا امپه
گفتم که اگه 3 تا امپ داشته باشی 2 تاشو برای میدرنج و توییتر میزاری یکیشو با فیلتر برای ساب میزاری
این کاری که گفتی خیلی غیر اصولیه و نتیجه خوبی نمیگیری :NO:
((آقایون اگر کسی میدونه pdf رو چجوری برعکس میکنن دریغ نکنه...))
من خودم پرسیدم خودم فهمیدم...
اول فایل رو از حالت pdf خارج و اون صفحه ای که مدار توش هست رو بوسیله ی microsoft office picture manager اول روی عکس کلیک راست کرده edit picture را انتخاب کرده و روی گزینه ی rotate and flip در سمت راست کلیک کرده و flip horizontal کنید.
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
...
از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
...
به امید پیروزی...........
((آقایون اگر کسی میدونه pdf رو چجوری برعکس میکنن دریغ نکنه...))
من خودم پرسیدم خودم فهمیدم...
اول فایل رو از حالت pdf خارج و اون صفحه ای که مدار توش هست رو بوسیله ی microsoft office picture manager اول روی عکس کلیک راست کرده edit picture را انتخاب کرده و روی گزینه ی rotate and flip در سمت راست کلیک کرده و flip horizontal کنید.
nooria جان من که راهش را گفتم :eek: فقط باید در Adobe Acrobat فایل را باز کنی و بدون این مراحل ، مستقیم بر عکس کنی. این
نرم افزار هم چیز خاصی نیست که گیر نیاد. تنها فرقش با adobe reader این هست که میتونی فایل های بدون پسورد پی دی اف را ویرایش کنی
و خیلی امکانات دیگر...
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
دیدگاه