اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط sina8
    داداش سام ممنون که راهنمایی کردی ولی تو تنظیمات پرینتر من همچین چیزی نداره :sad:
    من paper type رو میزارم رو thick چون با گلاسه 250گرم میزنم . چی هست این card stock ? مربوط به جنسه کاغذه یا ضخامتش؟
    خواهش میکنم
    سینا جان ضخامت هست.

اگر با HP کار میکنی یک گزینه داره که این هست :
    Type is :
    Heavy Glossy (121 - 160g/m2)

اگر بالا تر از این گرماژ پرینتر داره روی اون تنظیم کن
    مثلا من 1320 را روی 240 یا 250 دقیقا یادم نیست تنظیم میکنم. البته هر پرینتر فرق میکنه مثلا 1600 تا همون 160 گرم را دارد

اون card stock که گفتم برای Samsung - ML2165W هست که چون پرینتر کوچکی هست هر کاغذی قبول نمیکنه برای همین خلاصه تنظیم میشه
    البته card stock را HP هم دارد که مثلا 1600 تا 170 گرم تنظیم میشه

این نوع ضخامت مال تنظیم شدت گرمای پرینتر برای انواع و تیپ های مختلف کاغذ هست

امیدوارم این همه حرف زدم، کمکی کرده باشم
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      خواهش میکنم
      سینا جان ضخامت هست.

اگر با HP کار میکنی یک گزینه داره که این هست :
      Type is :
      Heavy Glossy (121 - 160g/m2)

اگر بالا تر از این گرماژ پرینتر داره روی اون تنظیم کن
      مثلا من 1320 را روی 240 یا 250 دقیقا یادم نیست تنظیم میکنم. البته هر پرینتر فرق میکنه مثلا 1600 تا همون 160 گرم را دارد

اون card stock که گفتم برای Samsung - ML2165W هست که چون پرینتر کوچکی هست هر کاغذی قبول نمیکنه برای همین خلاصه تنظیم میشه
      البته card stock را HP هم دارد که مثلا 1600 تا 170 گرم تنظیم میشه

این نوع ضخامت مال تنظیم شدت گرمای پرینتر برای انواع و تیپ های مختلف کاغذ هست

امیدوارم این همه حرف زدم، کمکی کرده باشم
      خیلی ممنون بسیار مفید بود.
      فک کنم دارم پیر میشم یه دور دیگه paper type رو نگاه کردم card stock هم داشت :mrgreen:.در ضمن پرینترم هم سامسونگه.
      حالا برای 250گرم رو thick بزارم یا card stock?

دیدگاه

با سلام خدمت همه ی الکترونیک دوستداران عزیز ,
        من عادل فردوسی پور این آمپلی رو براتون گزارش میکنم. :biggrin:

این شوخی ای بیش نبوده است . گذشته از این حرفا:
        آقا ما پی سی بی آمپلی رو زدیم.
        ولی یادمون رفت عکس بگیریم.
        قطعاتشم گذاشتیم یادمون اومد عکس نگرفتیم . عکسم گرفتیم . اینم عکس:(ببخشید اگه بزرگه چیزی نداشتیم تا حجمشو بیاریم پایین)

اینم نقشش:

خوب ترانس نخریدیم هنوز . در آینده اونم میخریم . آمّا دو تا شی باحال نایاب به اسم خازن خریدیم واسه یکسو سازیس:

حالا قیمت قطعات:
        کل مفاومت ها از جمله آجری , 1/4 وات (1%)و 3 وات باهم 3500 تومن
        فیوز و جافیوزی 2 عدد 1000 تومن
        ترانزیستور های قدرت ( mje340 و mje350 ) از هرکدام 2 عدد 4000 تومن
        ماسفت دونه ای 4000 تومن
        مولتی ترن دونه ای 500 تومن
        خازن هاش همش باهم 2500 تومن
        ترانزیستور bc556 دونه ای 200 تومن

مقاومت ها , فیوز ها , مولتی ترن ها رو از عباسیان و بقیه رو از زیر زمین امجد گرفتیم.

تا برنامه ی بعد همه ی شما رو به خدا میسپاریم. :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
        ...
        از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
        ...
        به امید پیروزی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
          خیلی ممنون بسیار مفید بود.
          فک کنم دارم پیر میشم یه دور دیگه paper type رو نگاه کردم card stock هم داشت :mrgreen:.در ضمن پرینترم هم سامسونگه.
          حالا برای 250گرم رو thick بزارم یا card stock?
          سینا جان روی card stock تنظیم کن .

مدل پرینتر چی هست داداشی ؟
          سامسونگ واقعا محشره من جدیدا یک کوچکش را خریدم ML-2165W حرف نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
            با سلام خدمت همه ی الکترونیک دوستداران عزیز ,
            من عادل فردوسی پور این آمپلی رو براتون گزارش میکنم. :biggrin:

این شوخی ای بیش نبوده است . گذشته از این حرفا:
            آقا ما پی سی بی آمپلی رو زدیم.
            ولی یادمون رفت عکس بگیریم.
            قطعاتشم گذاشتیم یادمون اومد عکس نگرفتیم . عکسم گرفتیم . اینم عکس:(ببخشید اگه بزرگه چیزی نداشتیم تا حجمشو بیاریم پایین)

حالا قیمت قطعات:
            کل مفاومت ها از جمله آجری , 1/4 وات (1%)و 3 وات باهم 3500 تومن
            فیوز و جافیوزی 2 عدد 1000 تومن
            ترانزیستور های قدرت ( mje340 و mje350 ) از هرکدام 2 عدد 4000 تومن
            ماسفت دونه ای 4000 تومن
            مولتی ترن دونه ای 500 تومن
            خازن هاش همش باهم 2500 تومن
            ترانزیستور bc556 دونه ای 200 تومن

مقاومت ها , فیوز ها , مولتی ترن ها رو از عباسیان و بقیه رو از زیر زمین امجد گرفتیم.

تا برنامه ی بعد همه ی شما رو به خدا میسپاریم. :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin:
            درود

خبر با حالی بود :applause:

دمت گرم خیلی خوب شده اون دو شی نایاب هم بسیار دلربا بودن :mrgreen:

دیدگاه

سینا جان روی card stock تنظیم کن .
              چشم ممنون. :rolleyes:
              مدل پرینتر چی هست داداشی ؟
              سامسونگ واقعا محشره من جدیدا یک کوچکش را خریدم ML-2165W حرف نداره
              مدلش scx-3400 هست :smile: . کیفیتش هم بد نیست ولی یه دفه اومدم رو کاغذ زرد لیبل پرینت گرفتم جوهرش خوب به کاغذ نچسبید غلتکش جوهری شد تا چند پرینت بعدی قسمت های سفید کاغذ طوسی میشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                چشم ممنون. :rolleyes:مدلش scx-3400 هست :smile: . کیفیتش هم بد نیست ولی یه دفه اومدم رو کاغذ زرد لیبل پرینت گرفتم جوهرش خوب به کاغذ نچسبید غلتکش جوهری شد تا چند پرینت بعدی قسمت های سفید کاغذ طوسی میشد.
                تا حالا برای من پیش نیامده ولی حتما میتونی بعد از این موارد تمیزش کنی . خودت میدونی که همه پرینتر ها این قابلیت را دارن مثلا HP داره
                این SAMSUNG خودم را هم تست میکنم بهت میگم

دیدگاه

sorry
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                  ...
                  از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                  ...
                  به امید پیروزی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
                    آقایون جون هرکی رو دوست دارید به این لینک مراجعه و یه نظری بدید>>http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0
                    [http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0
                    [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0[/ftp]
                    سلام
                    دوست عزیز
                    به نظر خودت لینکی که قرار دادی ( اونم تو چند تا تاپیک ) چه ربطی به موضوع مدارات صوتی داره که شما اینو اینجا مطرح کردید. لطفا" نظم تاپیک ها رو برهم نزنید

دیدگاه

این مدار تغذیه چی میخواد؟

دیدگاه

دوست عزیز شما همیشه نباید منتظر باشید سوالاتتون رو بقیه جواب بدن به جای این که سریع پست بدید حداقل چند تا صفحه تاپیک رو میخوندید به خیلی از سوالاتتون میرسید حداقل خودم چند بار گفتم مدار چی میخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          دوست عزیز شما همیشه نباید منتظر باشید سوالاتتون رو بقیه جواب بدن به جای این که سریع پست بدید حداقل چند تا صفحه تاپیک رو میخوندید به خیلی از سوالاتتون میرسید حداقل خودم چند بار گفتم مدار چی میخواد
                          داداش 28 تا صفحست.معمولا مشخصات مدار رو باید تو پست اول بنویسند. شما هم اگه به جای این دو خط یه کلمه مقدار ولتاژ رو مینوشتید خیلی راحت تر بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

2.ترانس مناسب این مدار دوبل 35 ولت «مجموعا 70 ولت» حدود 2.5 تا 3 امپر هست «مجموع جریان هر دو سر» که برای استریو یا میتونید 2 تا ترانس با این مشخصات بزارید یا یک ترانس با 2 برابر جریان بگیرید
                            داداش مهدی من گیج شدم. این ترانسی که شما گفتی میشه چند وات؟
                            ترانسی که برا من پیچید دوبل35 8امپر گفت میشه 300وات که من برات 350وات میزنم70تومن .
                            پریروز رفتم برا دوستم که میخواد همین امپو بسازه ترانس قیمت کردم گفت میشه 65 تومن اگه رو 35 ولت 8 امپر بخوای و 120 تومن اگه رو 70 ولت 8امپر بخوای
                            ترانسی که من دارم نوع اوله ولی فک کنم اونی که برا استریو این مدار لازم دارم دومی هست نه؟
                            بعد این که میگیم این مدار 2برابر قدرت تغذیه میخواد میشه 160*2=320 (برای استریو) پس تغذیش میشه 640 وات. حالا اگه به ولتاژ ac بگیریم میشهp=vi 560=70*8 اگه به dc بگیریم میشه 95*8=760 کدومه اینا درسته؟
                            ما رو راهنمایی کن که کلا همه چی رو قاطی کردیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              داداش مهدی من گیج شدم. این ترانسی که شما گفتی میشه چند وات؟
                              ترانسی که برا من پیچید دوبل35 8امپر گفت میشه 300وات که من برات 350وات میزنم70تومن .
                              پریروز رفتم برا دوستم که میخواد همین امپو بسازه ترانس قیمت کردم گفت میشه 65 تومن اگه رو 35 ولت 8 امپر بخوای و 120 تومن اگه رو 70 ولت 8امپر بخوای
                              ترانسی که من دارم نوع اوله ولی فک کنم اونی که برا استریو این مدار لازم دارم دومی هست نه؟
                              بعد این که میگیم این مدار 2برابر قدرت تغذیه میخواد میشه 160*2=320 (برای استریو) پس تغذیش میشه 640 وات. حالا اگه به ولتاژ ac بگیریم میشهp=vi 560=70*8 اگه به dc بگیریم میشه 95*8=760 کدومه اینا درسته؟
                              ما رو راهنمایی کن که کلا همه چی رو قاطی کردیم
                              چرا میپیچونی قضیه رو خوب ؟
                              تو ی ترانس دوبل میخوای که هر سرش 4 امپر بده برای استریو
                              یعنی مجموع دو سر 8 امپر
                              و چون دوبل هست و هر سر 4 امپر میشه :
                              35*4=140
                              140*2=280
                              این ترانسیه که مهدی میگه.

مهدی این ترانس کم نمیاره ؟ oo:
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سینا جان الکی برای خودت پیچوندی قضیه رو من اون اعداد رو حدودی گفتم اما بزار دقیق تر حساب کنیم:
                                حداکثر راندمان کلاس AB در تئوری برابر با 78.5 درصد هست که مثلا ما 60 درصد میگیریم خب توان صوتی که میتونیم از تغذیه دریافت کنیم حداکثر 60 درصد توان تغذیه هست توان این امپ روی 4 اهم حداکثر 160 وات گفته شده (که مقداری کم تره) ترانسی که برای مونو این امپ میخواهیم باید 40 درصد توانش از توان این امپ بیشتر باشه که 40 درصد 160 وات میشه 64 وات پس توان ترانس باید 64+160 وات باشه که میشه 224 وات.
                                خب توان تغذیه DC برای امپ مونو باید 224 وات یا بیشتر باشه که یه ترانس دوبل 35 ولت 2.5 امپر ( هر سر 1.25 امپر ) که ولتاژ DC اون میشه دوبل 45 ولت (در اصل حدود 48 ولته) 2.5 امپر که توانش میشه 225=2.5*90 وات
                                برای استریو جریان باید 2 برابر باشه که ترانس دوبل 35 ولت 5 امپر مناسبه
                                دوبل 35 ولت 4 امپر میشه 280 وات (AC) دوبل 35 8 امپر چیجوری حساب کرده شده 300 وات؟!!!
                                داداش کلاس A نساختی که 2 برابر تغذیه بخواد! تغذیه حدود 40 درصد بیشتر باشه کافیه که قضیه شو گفتم برای استریو تغذیه 450 وات (دوبل 35 ولت 5 امپر) کافیه
                                چرا میپیچونی قضیه رو خوب ؟
                                تو ی ترانس دوبل میخوای که هر سرش 4 امپر بده برای استریو
                                یعنی مجموع دو سر 8 امپر
                                و چون دوبل هست و هر سر 4 امپر میشه :
                                35*4=140
                                140*2=280
                                این ترانسیه که مهدی میگه.

مهدی این ترانس کم نمیاره ؟
                                نه داداش این ترانسو نمیگم :mrgreen:
                                چه خبره 8 امپر برای استریو 5 امپر کافیه! کم نمیاره نترس! بعدشم توان DC رو حساب کن نه AC!

در کل ترانس نه بدرد این کار میخوره نه میصرفه!
                                بعد امتحانا ایشالا میزنیم تو کار سوییچینگ از شر این ترانس های بدرد نخور راحت شیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X