اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

محمد عزیز نمیدونم با میکرو کار میکنی یا نه . اگر دوست داشتی بیا به لینک بالا چون با هم یاد بگیریم خیلی بهتر هست
    سامی جان ممنون من تا بحال با میکرو کار نکردم چون اصلا" از برنامه نویسی خوشم نمیاد اما پیگیر بحث هاتون خواهم بود

دوستان این همون pcb هست که قول داده بودم:
    http://upload7.ir/images/39558887845764490131.jpg

دیدگاه

اقای mohammad1365 این پی سی بی که شما گذاشتی رو من قبلا ساختم و کار نکرده برا همینم هست که از خیر ساختن این امپلی گذشتم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
      ...
      از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
      ...
      به امید پیروزی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
        اقای mohammad1365 این پی سی بی که شما گذاشتی رو من قبلا ساختم و کار نکرده برا همینم هست که از خیر ساختن این امپلی گذشتم
        سلام مطمئن هستید که همین pcb هست؟؟؟ چون در این pcb دو تا ترانزیستور اضافه گنجانده شده و یک pcb دیگر هم شبیه همین وجود داره که اون دو تا ترانزیستورها رو نداره شما کدوم رو ساختید که کار نکرد ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام مطمئن هستید که همین pcb هست؟؟؟ چون در این pcb دو تا ترانزیستور اضافه گنجانده شده و یک pcb دیگر هم شبیه همین وجود داره که اون دو تا ترانزیستورها رو نداره شما کدوم رو ساختید که کار نکرد ؟؟؟
          محمد جان دستت درد نکنه . خجالت دادی پس خودت از این برد نتیجه گرفتی.
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            محمد جان دستت درد نکنه . خجالت دادی پس خودت از این برد نتیجه گرفتی.
            سلام سامی جان
            خواهش می کنم کاری نکردم . راستش من خودم هم قصد داشتم بسازم ولی این دوستمون گفتند که از مدار جواب نگرفتند به نظر من مدار نباید مشکلی داشته باشه چون از تو همون سایت منبع دریافت کردمش به هر حال اگر خواستی بسازی فعلا" مونو بساز تا اگر مشکلی نبود یکی دیگه هم بساز تا استریو شوند. البته من خودم تصمیم دارم بسازم.
            موفق باشی

دیدگاه

داداش این امپ تو انجمن معروفه منم ساختمش همونیه که عکسشم گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام سامی جان
                خواهش می کنم کاری نکردم . راستش من خودم هم قصد داشتم بسازم ولی این دوستمون گفتند که از مدار جواب نگرفتند به نظر من مدار نباید مشکلی داشته باشه چون از تو همون سایت منبع دریافت کردمش به هر حال اگر خواستی بسازی فعلا" مونو بساز تا اگر مشکلی نبود یکی دیگه هم بساز تا استریو شوند. البته من خودم تصمیم دارم بسازم.
                موفق باشی
                بسیار خوب محمد جان پس همراه میشیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  داداش این امپ تو انجمن معروفه منم ساختمش همونیه که عکسشم گذاشتم
                  امان از این کم حواسی :mrgreen: تازه یادم آمد که فکر کنم دربارش نظر هم دادم داداشی .

دیدگاه

:mrgreen:
                    داداش این همون امپیه که تو تاپیک تصاویر هم عکساش هست و چند تا تاپیک داره تو انجمن!!

دیدگاه

منم اینو ساختم عکسش رو هم قبلا گذاشتم خیلی هم صدای شفاف و بیس عالی داره

دیدگاه

داداشی اگه هنوز قطعات این امپ رو نگرفتی یه پیشنهاد برات دارم :redface: :

به جای mje340 ,350 از 2sd669,2sb649 استفاده کن.

طبق دیتاشیتشون اینا خیلی بهتر ازاونا هستن :mrgreen:

mje ها 300ولت 500 lمیلی امپر هستند ولی این ها 160ولت 1.5امپر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                          داداشی اگه هنوز قطعات این امپ رو نگرفتی یه پیشنهاد برات دارم :redface: :

به جای mje340 ,350 از 2sd669,2sb649 استفاده کن.

طبق دیتاشیتشون اینا خیلی بهتر ازاونا هستن :mrgreen:

mje ها 300ولت 500 lمیلی امپر هستند ولی این ها 160ولت 1.5امپر
                          سپاس از راهنمایی داداشی هنوز نگرفتم بنابر این همین راهنمایی خودت را انجام میدم

دیدگاه

چی شد داداشی ساختی این امپ رو ؟ :redface:

من امروز کل جمهوری به غیر از پاساژ فرقانی رو زیرو رو کردم برای ترانزیستورای معادل 240 و 9240 این مدار از ساعت 10 صبح تا 4بعد از ظهر . نیست که نیست

شما جایی سراغ نداری ؟

2SK1530 و 2SJ201 جفتشون Toshiba هستن به نظرم نسبت به 240 و 9240 خیلی بهترن چون این دو تا تقلبیاشون واقعا زیاد شده

بعدم اینکه این توشیباها با هم مچ ترن جفتشون تو 150 درجه 12 امپر میدن اما240 تو 100 درجه 12 امپر و 9240 تو 100 درجه 7.5 امپر میده

به امید روزی که یه همچین امپی بسازیم :rolleyes: :

[img][/img]

دیدگاه

داداش 2SK1530 و 2SJ201 خیلی بهتر از 240 و 9240 هست اگه پیدا کردی حتما بگیر من خودم دنبالشونم توی امپ های هولتون هم از اینا استفاده شده. به جاشون میتونی استفاده کنی به احتمال زیاد
                              درکل ماسفت های ژاپنی خیلی بهتر از این ماسفت هاست

این عکسی هم که گذاشتی ماله امپ ASR هست داداش بیخیال میدونی چقدر پولشه؟!
                              بهترین امپ ترانزیستوریه دنیاست داداش! ساختنش نه کار منه نه تو نه خیلی از ادما!

دیدگاه

سلام این عکسایی که گذاشتید مدارش هم دارید.یا فقط همین عکسه/
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X