اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

gh.kh جان داداش این امپ شماتیک نداره قیمتش فکر کنم 24 هزار دلار بود :eek: :surprised:
    شماتیک خالی که فایده نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
      چی شد داداشی ساختی این امپ رو ؟ :redface:

من امروز کل جمهوری به غیر از پاساژ فرقانی رو زیرو رو کردم برای ترانزیستورای معادل 240 و 9240 این مدار از ساعت 10 صبح تا 4بعد از ظهر . نیست که نیست

شما جایی سراغ نداری ؟

2SK1530 و 2SJ201 جفتشون Toshiba هستن به نظرم نسبت به 240 و 9240 خیلی بهترن چون این دو تا تقلبیاشون واقعا زیاد شده

بعدم اینکه این توشیباها با هم مچ ترن جفتشون تو 150 درجه 12 امپر میدن اما240 تو 100 درجه 12 امپر و 9240 تو 100 درجه 7.5 امپر میده

به امید روزی که یه همچین امپی بسازیم :rolleyes: :
      راستش هنوز وقت نکردم :sad:
      ولی بزودی میسازم . این 2 تا را من تو www.mouser.com هم پیدا نکردم . البته 2SK1530 داشت ولی موجود نیست.
      آن یکی هم که کلا نداره .
      در پاساژ توکل طبقه زیر همکف یک فروشگاه هست که خیلی ترانزیستور های کمیاب داره و به گوش بری هم معروفه :mrgreen: سر زدی ؟
      اسمش را یادم نیست.

عجب آمپلی توپی :eek: به قول داداش مهدی کار ما نیست
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

بهتره در مورد ساخت از روی ASR چیزی نگیم امکان نداره کسی بتونه مشابه سازی کنه بخاطر پیچیدگی که داره. این اامپ یکی از بهترین امپلیفایرهای دنیاست با دمپینگ فکتور 1000!! (مدل امیتر 2) و اپ استریم وحشتناک بالایی ارائه میده و بسیار خطی عمل میکنه با منبع تغذیه باطری پاور. بسیاری از بخش های مدار patent شده هست توسط کمپانی مثلا ولوم این امپ در مسیر سیگنال صدا قرار نداره! من فکر میکردم شانت ولوم باید باشه ولی نیست! خیلی عجیبه. ما حتی هیچ ایده ای نداریم که مدارش چی هست، چه برسه بخوایم از روش بسازیم
        شما میخوای چیز خوب بسازی روی 2SK1058 کار کن و سعی کن یه مدار تغذیه خیلی تمیز براش بسازی و نتیجه خوب هم میگیری
        <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
        فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

جناب user890 بیزحمت صندوق پیام هاتون رو خالی کنید پر شده نمیتونم پیام بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            در پاساژ توکل طبقه زیر همکف یک فروشگاه هست که خیلی ترانزیستور های کمیاب داره و به گوش بری هم معروفه :mrgreen: سر زدی ؟
            اسمش را یادم نیست.
            یه مغازه بزرگ بود با یه در اهنی سبز بزرگ اونه ؟

داخل مغازه اش یه عالم ترانزیستور داشت.

دوردیف طبقه چیده بود جلوی هم یکی رو میداد کنار اونیکیو ببینه .

خیلی زیاد ترانزیستور داشت .

ولی 2sk1530,2sj201 نداشت :mrgreen:

درسته ترانزیستور گیرم نیومد ولی به جاش یه چند گرم طلا گیرم اومد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              یه مغازه بزرگ بود با یه در اهنی سبز بزرگ اونه ؟

داخل مغازه اش یه عالم ترانزیستور داشت.

دوردیف طبقه چیده بود جلوی هم یکی رو میداد کنار اونیکیو ببینه .

خیلی زیاد ترانزیستور داشت .

ولی 2sk1530,2sj201 نداشت :mrgreen:

درسته ترانزیستور گیرم نیومد ولی به جاش یه چند گرم طلا گیرم اومد
              حتی رنگ درش هم یادم نیست :mrgreen: ولی درسته بزرگ بود و داخلش همون که گفتی

جدا طلا گیر آوردی :nice: من در نوروز همین WIMA را دونه ای 1500 خریدم :eek: مجبور بودم
              اون سبز های 100 پیکو هم یک بار روبو بازار برام گرفت اشتباه کردم زیاد نخریدم دیگه هم گیرم نیامد .

داداشی از کجا خریدی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                داداشی از کجا خریدی ؟
                تو خصوصی براتون ارسال کردم

نوشته اصلی توسط user890
                بهتره در مورد ساخت از روی ASR چیزی نگیم امکان نداره کسی بتونه مشابه سازی کنه بخاطر پیچیدگی که داره. این اامپ یکی از بهترین امپلیفایرهای دنیاست با دمپینگ فکتور 1000!! (مدل امیتر 2) و اپ استریم وحشتناک بالایی ارائه میده و بسیار خطی عمل میکنه با منبع تغذیه باطری پاور. بسیاری از بخش های مدار patent شده هست توسط کمپانی مثلا ولوم این امپ در مسیر سیگنال صدا قرار نداره! من فکر میکردم شانت ولوم باید باشه ولی نیست! خیلی عجیبه. ما حتی هیچ ایده ای نداریم که مدارش چی هست، چه برسه بخوایم از روش بسازیم
                شما میخوای چیز خوب بسازی روی 2SK1058 کار کن و سعی کن یه مدار تغذیه خیلی تمیز براش بسازی و نتیجه خوب هم میگیری
                user890 عزیز (ببخشید اسم شریفتون رو نمیدونم :redface ممنون از اینکه وقت میگذارید و اطلاعات مفیدتون رو به اشتراک میگذارید

من راجع به دمپینگ فکتور سرچ کردم و متوجه شدم چیه اما اپ استریم رو هر چی سرچ کردم متاسفانه چیزی پیدا نکردم ممنون میشم یکم در موردش توضیح بدید

توی این مدار امپلیفایری که تو این تاپیک هست گفته شده میشه از 4 جفت مختلف ماسفت استفاده کرد (irfp240,9240-2sk1058,2sj162-2sk1530,2sj201-buz900,905)

حالا به نظر شما برای انتخاب بین این چند مورد چه پارامتر هاییشون رو باید مد نظر قرار بدیم ؟ به نظر شما 2sk1058,2sj162 بهتره یا 2sk1530,2sj201 ؟

باز هم ممنون @};-

دیدگاه

سامی جان
                  2ترانزیستورهای 2sk1058 و 2sj162 رو من فکر کنم 4 سال پیش تو جمهوری که بزور گیر اوردم قیمتش هر عدد 8 هزار تومن بود الان 100 درصد 3 برابر شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    سامی جان
                    2ترانزیستورهای 2sk1058 و 2sj162 رو من فکر کنم 4 سال پیش تو جمهوری که بزور گیر اوردم قیمتش هر عدد 8 هزار تومن بود الان 100 درصد 3 برابر شده.
                    پس محمد جان بیخیال میشم . حالا اگر هم میخواستم گیرم نمیامد

دیدگاه

درود بر همه دوستان

من برد مدارچاپی و فایل جا گزاری قطعات را ویرایش کردم و برای چاپ بهبود پیدا کرد.
                      گفتم برای شما هم که همواره کمک بنده بودید بزارم و به همچنین دیگر دوستانی که قصد ساخت این مدار را دارند.

این بر پایه فرستاده محمد عزیز هست که 2 ترانزیستور بیشتر دارد . باز هم از محمد و سینا و هم دوستان سپاسگزارم.

طرف مسی برد 884 KB :

http://s4.picofile.com/file/79215608..._SIDE_copy.jpg

طرف راهنما و جاگزاری قطعات :

http://s1.picofile.com/file/79215710..._SIDE_copy.jpg

هر دو فایل 600 DPI هست .

پیروز باشید :job:

دیدگاه

دوستان این آمپلی فایر 160 وات را تازه دیدم . شما تا حالا روش کار کردین ؟

http://320volt.com/en/160w-hifi-amfi...rf240-irf9240/

دیدگاه

داداشی ممنون بابت pcb لطف کردی

ما شاالله شما دست به فتوشاپت خوبه :applause:

منم اگه بتونم میخوام همراه شما و با کمک شما دوباره این امپ رو بسازم منتها این دفعه با حداکثر کیفیت و البته اون مدل رگولاتور دارش که دیگه یه چیز عمری بشه :nice:

دیدگاه

در مورد اون امپ هم به نظر چیز خوبی میاد ولی ماسفتاش فک نکنم گیر بیاد من تو javan و iran micro و roboeq سرچ کردم نبود

راستی داداشی نظر شما در مورد ماسفت های این امپ چیه ؟ به نظر شما کدوماشون بهترن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              داداشی ممنون بابت pcb لطف کردی

ما شاالله شما دست به فتوشاپت خوبه :applause:

منم اگه بتونم میخوام همراه شما و با کمک شما دوباره این امپ رو بسازم منتها این دفعه با حداکثر کیفیت و البته اون مدل رگولاتور دارش که دیگه یه چیز عمری بشه :nice:
                              خواهش میکنم داداشی
                              لطف داری اگر برد بد کیفیت داشتی برام بفرست .تا جایی که بتونم درستش میکنم

خیلی هم خوب و نیکو اینجوری تنها نیستم و تازه تا راه اندازی با هم هستیم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                در مورد اون امپ هم به نظر چیز خوبی میاد ولی ماسفتاش فک نکنم گیر بیاد من تو javan و iran micro و roboeq سرچ کردم نبود

راستی داداشی نظر شما در مورد ماسفت های این امپ چیه ؟ به نظر شما کدوماشون بهترن ؟
                                سینا جان من تا حالا با این قابلمه ای ها کار نکردم نمیدونم چه جور کیفیتی داره. ولی آنچیزی که در عکس هست همان ماسفت TO247 هست
                                پیوند زیر دیتا شیت همین قابلمه ای ها هست . برای نمونه اینها 18 آمپر Maximum drain current دارند ولی پکیج TO247 20 آمپر

IRF240 :
                                http://alltransistors.com/mosfet/tra...ransistor=2358

IRF9240 :
                                http://alltransistors.com/mosfet/transistor.php?transistor=2585

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X