اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

چشمت بی بلا :rolleyes:

داداشی من اینارو پیدا کردم :redface: :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1441#msg451441
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2218#msg452218
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61390.0
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1008#msg431008

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
      چشمت بی بلا :rolleyes:
      قربونت

داداشی همه در بخش مدارات صوتی هستند بنابر این یک تالار در همین بخش آمپلی فایر های مدار گسسته براش ایجاد میکنم. این مدار
      خوبی هست دوستان تازه وارد هم میتونن از این استفاده کنند
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

خیلی هم عالی
        فکر خوبیه داداشی :applause:

دیدگاه

من این امپلی رو که با 4 تا irfp250 هست رو ساختم قدرتش فوق العاده هست میتونم بگم براحتی4 تا باند 12 اینچ رو راه اندازی میکنه از لحاظ کیفیت هم عالی هست

دیدگاه

مصطفی عزیز درست نبود موضوع تاپیک محمد جان به هم بخوره.

من روش تنظیم را فهمیدم. فقط تنظیم پیش از نصب مولتی ترن 5 کیلو را گیر کردم. منظورم این هست که پایه 2 (وسط) نصبت به
            پایه های 1 و 3 چند اهم باید تنظیم بشه. چون سینا بنده خدا سر همین یک بار، این آمپلی را ترکونده

دیدگاه

من هم نخواستم تاپیک رو به هم بزنم شما یه سوال کوچولو پرسیدی منم یه کوچولو جواب دادم البته ببخشید محمد جان
              ببین دو تا از پایه ها به هم وصل میشن اینو باید در کمترین مقدار اتصال کوتاه قرار بدی یعنی نسبت اون دو تا پایه که به هم وصلا با اون یکی پایه باید نسبت به هم کم باشه پیش تنظیم هم نداره
              اگه تو ورودی سیگنال داشته باشی موجب میشه که امپلی رو بترکونی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                مصطفی عزیز درست نبود موضوع تاپیک محمد جان به هم بخوره.

من روش تنظیم را فهمیدم. فقط تنظیم پیش از نصب مولتی ترن 5 کیلو را گیر کردم. منظورم این هست که پایه 2 (وسط) نصبت به
                پایه های 1 و 3 چند اهم باید تنظیم بشه. چون سینا بنده خدا سر همین یک بار، این آمپلی را ترکونده
                سلام
                سامی جان من متوجه شدم مشکل شما کجاست الان برات با عکس توضیح میدم.
                قبل از اینکه مولتی ترن 5 کیلو رو روی برد نصب کنی باید اون رو به کمترین مقدار برسونی . حالا چه جوری ؟؟؟ با روش زیر:

1) سلکتور اهم متر رو روی رنج 20 کیلو اهم قرار بده
                2) طبق شکل زیر مولتی ترن 5 کیلو رو روی یک سطح بزار به طوری که نوشته های روی بدنه اش رو بتونی ببینی .

3) همانند شکل پایه های 2 و 3 رو توسط یک سیم به هم وصل کن و پایه 1 رو هم به یک سیم دیگه وصل کن
                4) یکی از پروبهای اهم متر رو به سیم وصل شده به پایه 2و3 وصل کن و پروب دیگر رو به پایه 1
                5) حالا اون پیچ تنظیم رو طبق شکل بر خلاف جهت عقربه های ساعت بپیچون ( آرام بپیچون) :biggrin: در این حال باید مقدار اهم کم شود این کار رو تا جایی ادامه بده تا مقدار اهم به کمترین مقدارش برسه.
                حالا روشی که مصطفی جان گفتند رو می تونی انجام بدی .

اگر سوالی داشتی در خدمتم :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  من هم نخواستم تاپیک رو به هم بزنم شما یه سوال کوچولو پرسیدی منم یه کوچولو جواب دادم البته ببخشید محمد جان
                  ببین دو تا از پایه ها به هم وصل میشن اینو باید در کمترین مقدار اتصال کوتاه قرار بدی یعنی نسبت اون دو تا پایه که به هم وصلا با اون یکی پایه باید نسبت به هم کم باشه پیش تنظیم هم نداره
                  اگه تو ورودی سیگنال داشته باشی موجب میشه که امپلی رو بترکونی
                  داداشی پرسش در اون تاپیک تغصیر خودم بود :agree:
                  خدایی نکرده از گفته من دلگیر نشده باشی اگر بد گفتم ببخشید :redface:
                  سپاس از پاسخت

دیدگاه

محمد و مصطفی عزیز دمتون گرم خیلی لطف کردین. دقیق گرفتم چی شد و همه شک ها بر طرف شد :agree:

دیدگاه

سلام
                      سامی جان این مدار 100 وات رو ساختی . تنظیمات مولتی ترن رو انجام دادی
                      نتیجه چی شد.
                      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام
                        سامی جان این مدار 100 وات رو ساختی . تنظیمات مولتی ترن رو انجام دادی
                        نتیجه چی شد.
                        با تشکر
                        درود

متاسفانه هنوز نه محمد عزیز . چون باید براش ترانس بگیرم یا مداری که سامان ساخته را براش بسازم. منظورم همون پاور سوئیچینگ.
                        بدجوری هم درگیر ساخت یک جعبه برای اون آمپلی NMOS200 هستم.
                        ولی حتما یک عکس از تست نشده مدار میزارم.
                        سپاس که پیگیر هستی داداشی
                        تلاش میکنم زود تر تمومش کنم.

دیدگاه

درود

متاسفانه هنوز نه محمد عزیز . چون باید براش ترانس بگیرم یا مداری که سامان ساخته را براش بسازم. منظورم همون پاور سوئیچینگ.
                          سامی جان جان از این جهت ازت در مورد پیشرفت کار سوال کردم چون اون مدار محافظی که قرار هست با مهدی تمومش کنیم رو اگر شما هم بخوای استفاده کنی باید آمپلیفایری داشته باشی که از ماسفت های مثبت و منفی در خروجی داشته باشه. موفق باشید

دیدگاه

درود

سلام من هنوز موفق به پیدا کردن فایل pcb اصلی اون نشدم ! .... :cry2:
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                              سامی جان جان از این جهت ازت در مورد پیشرفت کار سوال کردم چون اون مدار محافظی که قرار هست با مهدی تمومش کنیم رو اگر شما هم بخوای استفاده کنی باید آمپلیفایری داشته باشی که از ماسفت های مثبت و منفی در خروجی داشته باشه. موفق باشید
                              محمد جان بنابر این به درد NMOS نمیخوره؟ درسته؟
                              راستی داداش اون آی سی را کجا داشتند؟ من حتی در http://uk.mouser.com/ هم پیدا نکردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                                سلام من هنوز موفق به پیدا کردن فایل pcb اصلی اون نشدم ! .... :cry2:
                                درود
                                سامان همین مدارچاپی که بهینه سازیش کردم خوبه :agree: همونی هست که ترانزیستور بیشتر داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X