اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

سامی جان تو خروجی dc هم داشتی یا نه ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      سامی جان تو خروجی dc هم داشتی یا نه ؟؟؟؟
      خیلی کم داداشی که با مولتی ترن هم تغییر نمیکرد.
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سامی جان ترانزیستورهای مدار اعم از تفاضلی ها و درایور بر روی برد را به طریق زیر تست ونتیجه رو اعلام کن
        به مدار ولتاژ بده و اهم متر رو روی تست ولتاژ دی سی قرار بده بالای 100 ولت.
        اگر ترانزیستور تیپ منفی بود :
        1) پروب منفی ولت متر رو به بدنه وصل کن و پروب مثبت رو به کلکتور ترانزیستور و ولتاژ کلکتور رو بخون یا یه جا یادداشت کن
        2) حالا در همین حال با یک پنس یا چیز دیگری بیس و امیتر رو اتصال کوتاه کن اگر ولتاژ کلکتور بالا رفت ترانزیستور سالم هست
        برای ترانزیستور سالم تیپ مثبت هم مثل همین کار ها رو انجام بده با این تفاوت که در ترانزیستور تیپ مثبت ولتاژ کلکتور کم می شود
        ببینم چه کار میکنی :biggrin:

دیدگاه

شرمنده داداش سام دیر اومدم اینجا
          پس شما هم که مشکل پیدا کردی! راهنمایی های محمد جانو انجام بده به نتیجه میرسی. راستی از کدوم PCB استفاده کرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            شرمنده داداش سام دیر اومدم اینجا
            پس شما هم که مشکل پیدا کردی! راهنمایی های محمد جانو انجام بده به نتیجه میرسی. راستی از کدوم PCB استفاده کرده؟
            مخلسم مهدی جان دشمنت شرمنده داداش
            آره جات خالی افتادم در ورطه نا همگون آمپلی

بنده خدا محمد افتاده تو زحمت. داداش همه کارهایی که گفت را انجام دادم. 340 ها را هم جایگزین کردم. یک دونه ار
            556 ها سوخته بود ولی من همه را نو گزاشتم.
            ولی هیچی نشده :angry: :angry: بیچارم کرده
            نخست با لامپ مدار را بدون ماسفت آزمایش کردم . لامپ خاموش بود. سپس با ماسفت . لامپ شد پرژکتور :mrgreen:
            تغذیه را جدا کردم. گمان کنم ماسفت ها به دیار باقی شتافتند
            در خروجی هم 20 ولت نا قابل خود نمایی میکنه.
            خلاصه رفقا داستانی دارم. الان 3 تا آمپلی رو دستم مونده یکی از یکی آقا تر . همه مورد دارن :mrgreen:
            به قول سامان تو این هفته آمپلی ها به من پشت کردن

محمد جان اون آزمایش ها را هم انجام دادم. دیگه فکر کنم باید همه قطعات را بریزم پایین چک کنم.

راستی HFE ترانزیستور MJE340 بالا تر از KSE هست.

مهدی جان مدار چاپی زیر را ساختم :
            http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...IDE%20copy.jpg

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              مخلسم مهدی جان دشمنت شرمنده داداش
              آره جات خالی افتادم در ورطه نا همگون آمپلی

بنده خدا محمد افتاده تو زحمت. داداش همه کارهایی که گفت را انجام دادم. 340 ها را هم جایگزین کردم. یک دونه ار
              556 ها سوخته بود ولی من همه را نو گزاشتم.
              ولی هیچی نشده :angry: :angry: بیچارم کرده
              نخست با لامپ مدار را بدون ماسفت آزمایش کردم . لامپ خاموش بود. سپس با ماسفت . لامپ شد پرژکتور :mrgreen:
              تغذیه را جدا کردم. گمان کنم ماسفت ها به دیار باقی شتافتند
              در خروجی هم 20 ولت نا قابل خود نمایی میکنه.
              خلاصه رفقا داستانی دارم. الان 3 تا آمپلی رو دستم مونده یکی از یکی آقا تر . همه مورد دارن :mrgreen:
              به قول سامان تو این هفته آمپلی ها به من پشت کردن

محمد جان اون آزمایش ها را هم انجام دادم. دیگه فکر کنم باید همه قطعات را بریزم پایین چک کنم.

راستی HFE ترانزیستور MJE340 بالا تر از KSE هست.

پیروز باشید
              سلام سامی جان
              میشه یه گزارش بدی ببینیم چه کار کردی مثلا" وقتی تست ترانزیستور رو برد رو بهت گفتم و شما انجام دادی ترانزیستور های سالم بود یا سوخته؟؟؟
              مثلا" من قبلا" ازت پرسیدم تو خروجی dc داری یا نه شما گفتی نه ؟؟؟ ولی الان میگی 20 ولت تو خروجی دارم. oo:oo:
              راستی استریو ساختی یا مونو ؟؟
              اگر استریو هست با اون یکی مدار هم همین مشکلات وجود داره ؟؟؟
              یه عکس هم اگر تونستی از زیر و روی مدارت بزار
              ممنون

دیدگاه

سام داداش بعضی موقع ها شده بخاطر یه خازن عدسی یا مقاومت که خرابه یه مدار منو سرکار گذاشته حتما این موارد رو چک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  سام داداش بعضی موقع ها شده بخاطر یه خازن عدسی یا مقاومت که خرابه یه مدار منو سرکار گذاشته حتما این موارد رو چک کن
                  مهدی از اونجایی که این سام عزیز ما کلا به عدسی و مقاومت هایی که ما استفاده میکنیم اعتقاد نداره و خازن هاش همه mkt و مقاومت ها هم همه رو یک درصد میزاره ( خیلی بهتره ها ولی یه بیماری داریم به نام وسواس البته من نمیگم کی دچارش شده خودتون حدث بزنید ) بعید میدونم مشکلش از این 2 باشه
                  ایا هم نظری با من ؟
                  سلام سامی جان
                  میشه یه گزارش بدی ببینیم چه کار کردی مثلا" وقتی تست ترانزیستور رو برد رو بهت گفتم و شما انجام دادی ترانزیستور های سالم بود یا سوخته؟؟؟
                  مثلا" من قبلا" ازت پرسیدم تو خروجی dc داری یا نه شما گفتی نه ؟؟؟ ولی الان میگی 20 ولت تو خروجی دارم. oo:oo:
                  راستی استریو ساختی یا مونو ؟؟
                  اگر استریو هست با اون یکی مدار هم همین مشکلات وجود داره ؟؟؟
                  یه عکس هم اگر تونستی از زیر و روی مدارت بزار
                  ممنون
                  سلام محمد جان
                  این بنده خدا در شرایطی گفته بود dc نداره که یکی از 556 ها سوخته بود و الان با جایگرین کردن اون فک کنم dc پدیدار شده درست میگم سام ؟
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سامان داداش اگه همه ی ترانزیستور ها چک شدن و درست هستن و خیالمون از لحیم درست و اتصالی و قطعی نداشتن ترک ها راحته پس اشکال از چمن های ورزشگاه ازادی و کائناته؟!
                    میدونم سام از 1 درصد و MKT استفاده میکنه اتفاقا اصلا قبول ندارم وسواسه اگه ادم دنبال یه نتیجه خوب و کار با کیفیت هست باید از قطعات خوب استفاده بشه و خودمم همینطوری هستم... اما هیچ قطعه ای صرف این که جنس خوبه مثل MKT و 1 درصد وحی منزل نیست که درسته ممکنه یکی از خازن ها نشتی داشته باشه یا قطع یا اتصال کوتاه باشه. من خودم این مورد رو تجربه کردم که میگم داداش!
                    در کل با نظرت 107 درصد مخالفم :mrgreen:
                    هیچ وقت کار از محکم کاری عیب نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سامان داداش اگه همه ی ترانزیستور ها چک شدن و درست هستن و خیالمون از لحیم درست و اتصالی و قطعی نداشتن ترک ها راحته پس اشکال از چمن های ورزشگاه ازادی و کائناته؟!
                      میدونم سام از 1 درصد و MKT استفاده میکنه اتفاقا اصلا قبول ندارم وسواسه اگه ادم دنبال یه نتیجه خوب و کار با کیفیت هست باید از قطعات خوب استفاده بشه و خودمم همینطوری هستم... اما هیچ قطعه ای صرف این که جنس خوبه مثل MKT و 1 درصد وحی منزل نیست که درسته ممکنه یکی از خازن ها نشتی داشته باشه یا قطع یا اتصال کوتاه باشه. من خودم این مورد رو تجربه کردم که میگم داداش!
                      سلام
                      والا اون چمن های ازادی که کلا ایراد دارن :mrgreen:
                      شما درست میگی ولی من حدث میزنم مشکل از همین درایور ها باشه ولی حرف شما درسته 100 درصد موافقم

میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام
                        سامی جان آمپلی رو چه کار کردی؟؟؟تمام قطعات رو در آوردی تست کردی؟؟ کاشکی یه گزارش میدادی ببینیم چی شد.
                        با تشکر

دیدگاه

سلام
                          سامی جان آمپلی رو چه کار کردی؟؟؟تمام قطعات رو در آوردی تست کردی؟؟ کاشکی یه گزارش میدادی ببینیم چی شد.
                          با تشکر
                          درود بر محمد عزیز

داداش این چند روز نبودم ببخشید. راستش بدجور نا امیدم کرده :sad: ماسفت ها هم سوخته . قطعات هم سالم هست.
                          فقط نمیدونم چجوری ماسفت سوخته... حالا سفارش دادم برسه دوباره آزمایش میکنم. راستی عکس هم در پیوند زیر هست.

تست روی برد را هم انجام دادم تنها 1 یا 2 ولت تغییر میکرد. ترانزیستور ها هم سالم هست.
                          هر دو مدار همین روزگار را دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            از دست این سامان

ورزشگاه آزادی را خوب آمدی شاید چمنا رو آب نمیدن مدار من ترکیده کائنات هم که قربونش چند وقته به من پشت کرده
                            ولی مهدی من هم گیج شدم که داستان چیه چون هیچ اتصال کوتاهی وجود نداره . یه چیزی یه جا میلنگه که من
                            نمیبینم ولی دوباره از نو چک میکنم. حالا عکس ها را هم ببین شاید به موردی بر خوردی.
                            من هم پیش از نصب همه قطعات را آزمایش میکنم . چون درست میگی شاید همین ها هم مورد داشته باشه.
                            یادم هست که محمد عزیز هم به خاطر یک خازن به مشکل خورده بود.

دیدگاه

بعضی وقتا برای منم پیش میاد که یه مداری به هیچ صراطی مستقیم نیست و اعابمو میریزه به هم و ازش نا امید میشم! برای یه مدت میزارمش کنار بعد که دوباره حال و حوصلم اومد سر جاش میرم سراغش و ایرادش رو پیدا میکنم...
                              یه اشکال ریز هست که از چشمت دور مونده

دیدگاه

با سلام
                                من امروز رفتو قطعات این آمپ رو خریدم فقط irfp240 پیدا نکردم به جاش 250 خریدم.مشکلی پیش میاد؟
                                ترانس هم نخریدم ولی یه دوبل 24 ولت دارم.میشه با این تستش کنم. بعد اگه ترانس خودش رو بخرم دوباره باید از اول پتانسیومتر ها رو تنظیم کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X