با عرض سلام و تبریک سال نو :wow:
آمپ رو ساختم و خیلی عالی داره کار می کنه فقط دو تا مشکل داره.
1- هیت سینک به طرز وحشتناکی داغ میکنه.خودش تقریبا بزرگه و دو تا فن هم داره.
2- وقتی ولوم باس رو زیاد میکنم حتی وقتی ورودی نداره فقط صدای خرخر ازش درمیاد.پری هم همون pretons است. خودم فکر میکنم مشکل از ولومش باشه.چون تا نصفه که باس رو زیاد میکنم صدا کاملا خوبه ولی از یه جایی که بیشتر میکنم صدا خراب میشه.
فکر کنم علت خر خر این باشه که وقتی صدارو زیاد میکنی آمپ جریان زیاد میکشه و تغذیه جوابگو نیست
منم همین مشکل رو با یکی از آمپ هام داشتم
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
2- وقتی ولوم باس رو زیاد میکنم حتی وقتی ورودی نداره فقط صدای خرخر ازش درمیاد.پری هم همون pretons است. خودم فکر میکنم مشکل از ولومش باشه.چون تا نصفه که باس رو زیاد میکنم صدا کاملا خوبه ولی از یه جایی که بیشتر میکنم صدا خراب میشه.
سلام سال نو شما هم مبارک @};-
1.بایاس مدار چقدره ؟ شاید زیاده.
2.منم دقیقا همین مشکلو با pretonos و این امپ داشتم. یه مدت درست شد ولی بعد دوباره همونجوری شد. هر چی هست مشکل از pretonos هست.
چون من بدون پری گوشیمو وصل کردم و تو اکولایزرای گوشی بیس رو گداشتم رو حداکثر و بدون هیچ مشکلی کار کرد. بدون خش خش و شفاف
درود دادش ساب نوی همه مبارک
بدون پری هم تست کن فک کنم از پری هست مشکلت
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
دیروز که آمپو روشن کردم 30 ثانیه صدا خوب بود بعد کم کم یه صدای خرخری شروع شد و بعد یه دقیقه فقط صدای خرخر از آمپ در میومد هر چی هم که ولوم هارو کم و زیاد کردم درست نشد :angry: :cry2:
ولی بعد که پری رو در آوردم صدا صاف شد و خیلی خوب کار کرد :wow:
مشکل داغ شدنش هم مال بایاس مدار بود که درستش کردم :wow:
ولی حالا یه سوال این مشکل پری مال چی بود.تا حالا کسی این مشکلو داشته.اگه حل شده چه جوری حلش کرده.
دیروز که آمپو روشن کردم 30 ثانیه صدا خوب بود بعد کم کم یه صدای خرخری شروع شد و بعد یه دقیقه فقط صدای خرخر از آمپ در میومد هر چی هم که ولوم هارو کم و زیاد کردم درست نشد :angry: :cry2:
ولی بعد که پری رو در آوردم صدا صاف شد و خیلی خوب کار کرد :wow:
مشکل داغ شدنش هم مال بایاس مدار بود که درستش کردم :wow:
ولی حالا یه سوال این مشکل پری مال چی بود.تا حالا کسی این مشکلو داشته.اگه حل شده چه جوری حلش کرده.
سلام
این مشکل میتونه به دلیل گرم شدن ایسی اپ امپ و سوختن تدریجی اون بوجود بیاد.
بگرد ببین دلیلش چیه !
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
با این پری تست کردم عالی بود.هم کیفیت هم قدرت :wow: http://construyasuvideorockola.com/d...p_multiple.pdf
ساب نداشتم ولی احتمالا بعد عید میخوام ساب بخرم. بین 3013 کنوود و 310 پایونیر به نظرتون کدوم بهتره.میخوام بیسش نرم باشه و بازه ی فرکانسیش زیاد باشه(مثلا از 30 تا 300 هرتز)
اگه خودتون هم سابی داشتید که ازش راضی بودین معرفی کنید فقط قیمتش از 200 تومن بالا نره که بودجه نیست :biggrin:
برا میدرنج و تیوتر چیکار کنم؟اینم بگم که آمپو برا خونه و بعضی وقتا فضای باز میخوام.
با تشکر
با این پری تست کردم عالی بود.هم کیفیت هم قدرت :wow: http://construyasuvideorockola.com/d...p_multiple.pdf
ساب نداشتم ولی احتمالا بعد عید میخوام ساب بخرم. بین 3013 کنوود و 310 پایونیر به نظرتون کدوم بهتره.میخوام بیسش نرم باشه و بازه ی فرکانسیش زیاد باشه(مثلا از 30 تا 300 هرتز)
اگه خودتون هم سابی داشتید که ازش راضی بودین معرفی کنید فقط قیمتش از 200 تومن بالا نره که بودجه نیست :biggrin:
برا میدرنج و تیوتر چیکار کنم؟اینم بگم که آمپو برا خونه و بعضی وقتا فضای باز میخوام.
با تشکر
کیفیت و دقت میخوای فقط 1260 اینفینیتی توی این رنج قیمت بهترین چیزی که میتونی بر داری
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
یک شنبه رفتم و 3013 کنوود خریدم با یه باکس 35 لیتری سیلد.الان داره عالی کار می کنه.کیفیت و قدرتش هم خوبه.الان هم یه سوال و یه مشکل کوچیک دارم
مشکل: بیشتر از این که بشه صدای ساب رو شنید صداش در و دیوار رو میلرزونه.یه بار نزدیک بود ظرف ها رو از جا ظرفی بریزه :biggrin:
سوال: چند سانت حرکت دیافراگم ساب مجازه.کلا چه جوری میشه فهمید الان چه قدر دیگه میشه صدا رو زیاد کرد.
با تشکر
دیتاشیت ساب یه پارامتر داره به نام xmax که ماکزیمم حرکت صفحه رو به میلی متر گفته که در دو حالت سیلد و پورتد و انواع دیگر بسته به نوع ساب ذکر شده.
صدا رو هم باید در بازه فرکانسی خودش بهش بدین و نه خارج از پهنای باند مجاز اما در مورد دامنه سیگنال هم بسته به توان ساب که چند واته و توان آمپلی فایرتون حدودآ میشه تنظیم کرد .
دیدگاه