اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا

درود بر ALAZ عزیز

واقعا دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی
    حلا شدیم 4 نفر

به نظرم بهتر هست یک تاپیک جدید باز کنیم و این پروژه را اونجا پیش ببریم یا از تاپیک ESN HARDWARES جان استفاده کنیم
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71397.0

بهنام و کیان شما هم نظرتون رو بگید

اتفاقا مایع ضد جوش ماشین رو من دیشب داشتم بهش فکر میکردم که بعد پشیمون شدم حالا اینطور زیبا و علمی که توضیح دادی
    قانع شدم که پیشنهاد خوبیه و ارزش آزمایش داره

مورد بعدی مدار محافظ که گفتی خیلی خوب هست و من یک مدل دارم که با سوئیچ حرارتی کار میکنه و الان میخوام ازش برای
    محافظت المان خنک کننده استفاده کنم چون اینها بالاخره ممکنه یه موقع درست کار نکنه و باید سیستم همانطور که گفتی شات دان بشه
    و در مورد پمپ هم دقیقا باید یک مورد پر فشار و در عین حال کوچک و سبک باشه

من که اصلا سرم درد نگرفت و بر عکس استفاده علمی هم از فرستاده تو کردم

با ماباش داداشی :nice:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      درود بر ALAZ عزیز

حلا شدیم 4 نفر

به نظرم بهتر هست یک تاپیک جدید باز کنیم و این پروژه را اونجا پیش ببریم یا از تاپیک ESN HARDWARES جان استفاده کنیم

اتفاقا مایع ضد جوش ماشین رو من دیشب داشتم بهش فکر میکردم که بعد پشیمون شدم حالا اینطور زیبا و علمی که توضیح دادی

مورد بعدی مدار محافظ که گفتی خیلی خوب هست و من یک مدل دارم که با سوئیچ حرارتی کار میکنه و الان میخوام ازش برای
      محافظت المان خنک کننده استفاده کنم چون اینها بالاخره ممکنه یه موقع درست کار نکنه و باید سیستم همانطور که گفتی شات دان بشه

من نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اینکاری که شما میگین هم هزینه اش زیاد تر از روش های معموله و هم امتحانش رو حداقل پیش من یکی پس داده.

منم حرفایی که میزنم رو حسابه و رشته تحصیلیم هم فیزیک بوده :icon_razz:

این روش کلا به نظر من دیگه ارزش بحث نداره و بهتره بجای اینکه اینهمه رو این وقت و سرمایه بزاریم بریم سراغ مدارات محافظ مخصوصا اتصال کوتاه.

شما حساب کن یدونه رادیاتور بخاری ماشین 90 تومن :eek:

اونوقت شما میگی نسبت به هیت سینک های رایج به صرفه تره ؟!؟! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo:
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

من نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اینکاری که شما میگین هم هزینه اش زیاد تر از روش های معموله و هم امتحانش رو حداقل پیش من یکی پس داده.

منم حرفایی که میزنم رو حسابه و رشته تحصیلیم هم فیزیک بوده :icon_razz:

این روش کلا به نظر من دیگه ارزش بحث نداره و بهتره بجای اینکه اینهمه رو این وقت و سرمایه بزاریم بریم سراغ مدارات محافظ مخصوصا اتصال کوتاه.

شما حساب کن یدونه رادیاتور بخاری ماشین 90 تومن :eek:

اونوقت شما میگی نسبت به هیت سینک های رایج به صرفه تره ؟!؟! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo:
        بهنام جان استاد من هستی داداشی
        عکس از کاری که انجام دادی و تست کردی داری؟

دیدگاه

دوستان عزیز درباره نحوه عملکرد این خنک کننده های CPU اطلاعات دارین؟

من تو نت به فارسی چیزی پیدا نکردم :sad:

دیدگاه

این هم روشی که من انجام دادم همون عکس هایی که خواستین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t....msg441097#new

دیدگاه

دوستان بهترین روش برای خنک کردن امپ همین هیت سینک هست اما هرچی تعداد پره هاش بیشتر باشه و نازک تر باشه بهتره البته اگه رنگ مشکی رو بتونید پیدا کنید بازم بهتره اگه هیت سینک خالی کافی نبود یه مدار کوچیک کنترل فن با دما براش بزارید که وقتی دما از حدی بالاتر رفت فن رو روشن کنه مدارش خیلی ساده و کاربردیه pcb شو زدم و ساختم و توی منبع تغذیم هم گذاشتم و خیلی خوب کار میکنه اگه خواستید بگید براتون بزارم
              اصلا طرف المان سرد کننده نرید که الکی پول و وقت و بازدهی سیستمتون رو میارید پایین چون این المان ها برای خنک سازی مداوم و در سطح زیاد طراحی نشدن و راندمان اونها زیر 5 درصده و برای کار ما کاربردی ندارن چون خنک کردن اونها بدتر از خنک کردن هیت سینک امپه تازه تغذیه زیادی هم میخوان
              این خنک کننده های cpu که عکسشو گذاشتین یکی از بهترین خنک کننده هاست که کارایی خیلی بالایی داره فقط واترکولینگ کاراییش از این بالاتره که اونم برای کار ما توجیه نداره ساختار خیلی ساده ای داره لوله های توخالی مس یا الومینیوم گرما رو به پره های نازک مسی یا الومینیومی منتقل میکنن و یه فن هوارو به گردش درمیاره که باعث خنک شدن سریع میشه من یکیشو برای کامپیوترم گرفتم و دمای هیت سینکش با کمترین دور فن اکثر مواقع روی 28 درجه ثابته و این یعنی بازده چند برابر نسبت به هیت سینک های معمولی که خیلی عالیه! اگه همین هارو بشه برای امپ استفاده کرد عالی میشه ولی اینا برای وصل کردن به امپ مناسب نیستن اگه یه شکل دیگه داشت عالی میشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                دوستان بهترین روش برای خنک کردن امپ همین هیت سینک هست اما هرچی تعداد پره هاش بیشتر باشه و نازک تر باشه بهتره البته اگه رنگ مشکی رو بتونید پیدا کنید بازم بهتره اگه هیت سینک خالی کافی نبود یه مدار کوچیک کنترل فن با دما براش بزارید که وقتی دما از حدی بالاتر رفت فن رو روشن کنه مدارش خیلی ساده و کاربردیه pcb شو زدم و ساختم و توی منبع تغذیم هم گذاشتم و خیلی خوب کار میکنه اگه خواستید بگید براتون بزارم
                اصلا طرف المان سرد کننده نرید که الکی پول و وقت و بازدهی سیستمتون رو میارید پایین چون این المان ها برای خنک سازی مداوم و در سطح زیاد طراحی نشدن و راندمان اونها زیر 5 درصده و برای کار ما کاربردی ندارن چون خنک کردن اونها بدتر از خنک کردن هیت سینک امپه تازه تغذیه زیادی هم میخوان
                این خنک کننده های cpu که عکسشو گذاشتین یکی از بهترین خنک کننده هاست که کارایی خیلی بالایی داره فقط واترکولینگ کاراییش از این بالاتره که اونم برای کار ما توجیه نداره ساختار خیلی ساده ای داره لوله های توخالی مس یا الومینیوم گرما رو به پره های نازک مسی یا الومینیومی منتقل میکنن و یه فن هوارو به گردش درمیاره که باعث خنک شدن سریع میشه من یکیشو برای کامپیوترم گرفتم و دمای هیت سینکش با کمترین دور فن اکثر مواقع روی 28 درجه ثابته و این یعنی بازده چند برابر نسبت به هیت سینک های معمولی که خیلی عالیه! اگه همین هارو بشه برای امپ استفاده کرد عالی میشه ولی اینا برای وصل کردن به امپ مناسب نیستن اگه یه شکل دیگه داشت عالی میشد
                درود بر مهدی جان
                دقیقا الان مشکل من تامین جریان برای المان هست خداییش خیلی هم گرون هستن فقط یه چیزی که میخوام بدونم
                طول عمر اینها چقدر هست ؟
                درباره هیت سینک بزرگ هم حق با شماست ولی خیلی گرون شدن

همین هیت سینک سی پی یو هم پارسال حدود 50000 بود الان معمولیش 80000 هست ولی خوب شد جواب دادی
                چون خیلی دوست داشتم بدونم این ها خوب کار میکنه یا نه
                من دقیقا یک همچین چیزی تو فکرم هست ولی چون ندارم نمیدونم ساختار و عملکردش چطور هست اگر برات مقدور هست
                لطفا عکس نصب شده روی سیستم خودت رو بزار
                این مایع رو بوسیله پمپ به گردش در میاره یا جور دیگه ای؟
                به این دیاگرام هم نگاه کن جالبه

دیدگاه

متاسافانه من از خیلی از کارهایی که انجام میدم عکس نمیگیرم :NO:

حرفهایی هم که مهدی زد رو 100 که نه 1000 درصد تایید میکنم.
                  همین هیت سینکی که گزاشتی بازدهش به مراتب از چیزی که میخوای بسازی بیشتره
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

همین هیت سینکی که گزاشتی بازدهش به مراتب از چیزی که میخوای بسازی بیشتره
                    عالیه بهنام ولی باید روی سطح مقطعش کار بشه چون اندازه سی پی یو هست

دیدگاه

اصن راست میگی همون شلنگ عالیه تازه من خروجی اضافه را میدم پای درختای اینجا اینام حال کنن
                      داداش کیان من که شاگردتم دربست
                      ولی درست میگی این هم فکری ها آدم و به جاهای بهتر میرسونه
                      من کلی از شما دوستان یاد گرفتم و خداییش دم این انجمن گرم خیلی ها رو با هم آشنا کرده
                      جای سپاس و قدر دانی بسیار داره

این سیستم چیز خوبی از آب در میاد مطمئنم رفقا
                      کیان و بهنام شما خنک کننده های سی پی یو رو دیدین؟
                      سام دیگه قرار نشد خجالتمون بدی
                      داداش شما بزرگه مایید
                      بله که دیدم
                      هیت سینک هایی دوار قطور و با پره های بزرگ
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

ظرفیت ویژه گرمایی فریون خیلی پایین تر از اب هست . شاید 1000 دفعه :eek:
                        فرایندی که تو یخچال طی میشه خیلی فرق داره با این چیزی که ما میخوایم بسازیم

تو یخچال فریون بر اثر فشار بسیار بالا که توسط موتور یخچال ایجاد میشه نبدیل میشه به مایع. حالا حالت اصلی فریون چیه ؟ گاز. یعنی برای اینکه به حالت اولیه اش برگرده دنبال ی منبع گرما میگرده که دمای اون رو دریافت کنه و بتونه به حالت گازی برگرده ! این باعث میشه دمای گاز فریون بالا بره و لازم بشه پشت یخچال قبل ورود به موتور مجددا خنک بشه.

ولی این طرحی که شما میگید مثال بارزش سیستم سرمایش موتور ماشین هست . موتور ماشین تو 3-4 درجه میمونه ؟ ایا ؟! :nice:
                        بهنام جان فریون مایع با گاز فرق میکنه
                        با توجه به فرمول : Q=MC ab
                        a=دلتا
                        b=تتا
                        همون طور که میدونی گرمایی که تبادل میشه در محیط علاوه بر c به دلتای تتا هم بستگی داره
                        رابطه ی مسقیم هم داره
                        پس یه روش دیگه واسه انتقال گرمای هیت سینک به مایع مد نظر ما همین اختلاف دما میتونه باشه
                        تا اونجایی که بنده به یاد دارم فریون گازی شکل با استفاده از فرایند گرما گیری از مایع به گاز در میاد حالا شایدم ظرفیت گرماییش کم باشه نسبت به اب که نیس ( اگه اب ظرفیت گرماییش بیشتر بود تو یخچال از اب که ارزونه استفاده میکردن که خطر cfc ها هم نداشته باشیم)
                        با استفاده از این فرایند گرما گیری لوله گرمای محیط رو میگیره میده به فریون تا به گاز تبدیل شه
                        در واقع راندمان حدود 2.5 برابر میشه
                        حال ما بدنبال ماده ای مثال فریون هستیم که در دسترس باشه
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا

نوشته اصلی توسط alaz
                          سلام و وقت همه به خیر باشه
                          بنده از مدتها پیش در مورد یه همچین طرح خنک کردن مدارا فک کرده بودم و به نتایجی رسیده بودم که عرض میکنم که ممکنه درست هم نباشن:

بهترین مایع برا خنک کاری ترکیبی از اب مقطر و ضد جوش میباشد!دلیل استفاده از اب مقطر به دلیل املاح بسیار کمتر نسبت به اب معمولی و هدایت الکتریکی یا به اصطلاحTDS پایین هست ولی در نظر داشته باشین که باز هدایت الکتریکی در حد کم رو خواهیم داشت.ضدجوش ماشینم دارای ترکیباتی هست که مانع زنگ زدن و خوردگی فللزات میشه.توجه کنید که این سیال برای همه در دسترس هست.اب هم یکی از بهترین سایلا برا انتقال حرارت هست،رقم 4200 برا ظرفیت گرمایی رو دوستان کم در نظر نگیرن،اثار سوئ هم برا سلامتی انسان نداره و ارزان هست از روغن موتور هم میشه بهره برد ولی ویسکوزیته مشکل ساز میشه.دوستی فریون رو پیشنهاد کردن که میگم در عمل غیر ممکن هست چون اگه استفاده بشه نمیشه تو سیستم نگه اش داش و سریعا از سیستم مبدل نشت میکنه و هدر رفت هزینه رو در پی داره و دوباره کاری بیهوده،چون اگه هزینه اونو بدیم که دیگه میشه هیت سینک مناسب خرید!

در مورد انتخاب بستر برا ماسفتها یه هر چیز دیگه ای که بخواییم خنکش کنیم دوتا راه حل وجود داره:یکیرو دوستان استفاده از هیت سنک الومینیومی و استفاده از لوله مسی عنوان کردن یکیرم من پیشنهاد میدم:بیاییم یه قوطی فلزی رو به صورت کامل درز گیری کنیم و دوتا بوشن درش قرار بدیم تا از طریق این دوتا بوشن کار انتقال اب سرد به داخل و خنک کاری و سپس انتقال اب گرم شده از قوطی به بیرون رو انجام بدیم و اینجوری بیاییم راندمان انتقال حرارت رو افزایش بدم-------------->بنده چون شیمی خوندم بر اساس علم ذکر کنم که در بین تمامی فلزات بیشترین رسانای گرما به ترتیب متعلق به 1.نقره 2.مس 3.طلا 4.الومینیوم هست که ما میتونیم مثلا یه پروفیل قوطی مس یرو راحت پیدا کنیم یا حتی الومینیومی

حالا میمونه خنک کردن سیالمون:رادیاتور ماسین!!! بهترین انتخاب میتونه باشه و منتها چون حجم بزرگی رو اشغال میکنه باید از رادیاتور هایی که مشابه هستن و اندازشون گوچیکتره(من تو مینوبوسا دیدم از این کوچیکا میزارن برا داخل کابینشون تا هوارو گرم کنن ) حالا میشه موارد مشابه دیگه رم پیدا کرد.برا خنک کاریم میشه یه فن در مقابل رادیاتورمون نصب کنیم

چالش از اینجا به بعده که ذکر میکنم:گردش اب تو سیستم مبدلمون.ببینین دوستان متاسفانه پمپ مناسب برا اینکار بنده ندیدم شاید تو شهر ما تبریز نبوده ولی حالا شاید تو شهر شما قابل دسترس باشه،1.پمپی لازم داریم که هیچ صدایی تولید نکنه اگه که نه دیگه وقتی از امپلی کار نمیکشیم صدای بیخودی رو باید تحمل کنیم البته میشه از طریق سنسور حرارتی کار مبدلمونو کنترل کنیم منهاااا اینو در نظر داشته باشین که پمپای اب مثلا مال اکواریوما در مقابل قطع و وصل مکرر خیلی زود داغون میشن 2.همشه سیال مارو تو یک مسیر و جهت مشخص به گردش بیاره چون موقع طراحی مبدلمون نحوه گردش اب تو سیستم مهم و قابل توجه خواهد بود،متاسفانه بعضی از پمپا به خصوص پمپایی که با جریان AC کار میکنن بعضا رفتار غیر عادی از خودشون نشون میدن مثلا در جهت مشخص شده پمپ نمیکنن و ما که اومدیم از المان کوچیکتر استفاده کردیم در صورتیکه این اتفاق بیوفته سوختن امپلی حتمی هس مگه اینکه از قبل برا ش تمهیداتیرو در نظر گرفته باشیم مثلا شات داون کردن سیستم در اثر ازدیاد دما.3.پمپ چه جوری باید در مسیر انتقال سیال قرار بگیره که از همه چالش برانگبیزتره،در سیال قوطه ور بشه یا از بیرون توسط اتصالات در مسیر قرار بگیره.تا پمپ مناسب گیر نیاد نمیشه اینجارو بررسی کرد

حالا اگه چیزای دیگه ام به نظرم اومد عنوان میکنم،سرتون درد اومد
                          ای جان
                          قربون دستت
                          همینه...
                          عزیز وایسا که کارت دارم
                          خود خودشی
                          کلی سوال دارم ازت
                          داداشی این فراندی که توضیح دادی و قبول دارم 100%
                          حال وارد ریزه کاریاش شو
                          بیبینم دیگه چی داری
                          تا من برم سر وقته سوال هام
                          . ترسو پرخاش میکند .
                          و
                          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

درود بر ALAZ عزیز

حلا شدیم 4 نفر

سام تایپیکو امشب خودم میزنم فقط بگو کجا
                            سام ما به افرادی مثه دوست خوبمون نیاز داریم که کمی از شیمی سرش بشه
                            سام دیشب جات خالی تو جاده بودم همش ذهنم رو این مسئله ی خنک کننده بود
                            مثلا رفتیم تعطیلات اخر هفته
                            سام پروزه یه سیستم کنترل دما هم اگه بش اضاف بشه بد نیس ها
                            هوشمند باشه
                            یعنی اگه دمای محیط 20 درجه بود پمپ با 100 دور بچرخه و اگه شد 100 درجه به 1000 دور :agree:
                            اینم بد نیس
                            فکره دیگه..
                            . ترسو پرخاش میکند .
                            و
                            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

دیدی بهنام؟
                              داری موج منفی میدی سید...
                              اقا از همین طرح های ناقصه که یه چیزی در میاد
                              اندکی صبر.. خبری در راه است..
                              بعدشم موضوع ما فرا تر از هیت سینک واسه ماسفته..
                              این میتونه یه خنک کننده ی عمومی باشه
                              واسه ترانس هایی که پر قدرتن و داغ میکنن
                              واسه موتور ها و ...
                              بدشم بحثه بالاخره یه نتیجه داره
                              چشم در مورد موضو های دیگه هم تحقیق میکنیم
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

درود بر مهدی جان
                                دقیقا الان مشکل من تامین جریان برای المان هست خداییش خیلی هم گرون هستن فقط یه چیزی که میخوام بدونم
                                طول عمر اینها چقدر هست ؟
                                درباره هیت سینک بزرگ هم حق با شماست ولی خیلی گرون شدن

همین هیت سینک سی پی یو هم پارسال حدود 50000 بود الان معمولیش 80000 هست ولی خوب شد جواب دادی
                                چون خیلی دوست داشتم بدونم این ها خوب کار میکنه یا نه
                                من دقیقا یک همچین چیزی تو فکرم هست ولی چون ندارم نمیدونم ساختار و عملکردش چطور هست اگر برات مقدور هست
                                لطفا عکس نصب شده روی سیستم خودت رو بزار
                                این مایع رو بوسیله پمپ به گردش در میاره یا جور دیگه ای؟
                                به این دیاگرام هم نگاه کن جالبه

سام این هیت سینک ها شکل مناسبی ندارن
                                پره های بسیار زیادی دارن
                                و تو یه لب تاپ توشیبا که 7 هسته ای بود سی پی یوش سیستمه جالبی دیدم که از همون مایع ابی زنگ علاوه بر این هیت سینک استفاده کرده بود
                                مهدی جان هم میگن طرح ما بازده نداره :rolleyes: اما از دید کلی بهش نگاه میکنن
                                خودت دیدی سام هر روز که میایم ایده های جدیدی میزنه سرمون.. پس واسه رسیدن به بازده بالا فکر نکنید تا هفته ای دیگه اوکی میشه همه چیز

مهدی جا ن : این خنک کننده های cpu که عکسشو گذاشتین یکی از بهترین خنک کننده هاست که کارایی خیلی بالایی داره فقط واترکولینگ کاراییش از این
                                بالاتره که اونم برای کار ما توجیه نداره ساختار خیلی ساده ای داره لوله های توخالی مس یا الومینیوم گرما رو به پره های نازک مسی یا الومینیومی منتقل میکنن و یه فن هوارو به گردش درمیاره که باعث خنک شدن سریع میشه من یکیشو برای کامپیوترم گرفتم و دمای هیت سینکش با کمترین دور فن اکثر مواقع روی 28 درجه ثابته و این یعنی بازده چند برابر نسبت به هیت سینک های معمولی که خیلی عالیه! اگه همین هارو بشه برای امپ استفاده کرد عالی میشه ولی اینا برای وصل کردن به امپ مناسب نیستن اگه یه شکل دیگه داشت عالی میشد

سام اینجا و دقت کن : لوله های توخالی مس یا الومینیوم گرما رو به پره های نازک مسی یا الومینیومی منتقل میکنن
                                حال لگه تو این لوله ها مایع بشه بازده بالا تر نمیره؟
                                پس این ریز بینی درستی و چه بسا بازدهی بالا تر طرح ما رو نسبت به این هیت سینک ها داره :nerd:
                                تازه به قیمت هم اشاره کردین 80000 ت اگه گرونتر نشه...
                                حال تصمیم گیری با شما دوستان
                                اگر خواستین تا ادامه ندیم بحثو
                                . ترسو پرخاش میکند .
                                و
                                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X