اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

جهت اطلاع عرض کنم که با یک امپ 200 وات میشه دوتا باند 12 اینچ رو به خوبی درایو کرد ( همونی که تو مراسم عروسی و ... ارکست با خودش میاره ! )
    واتهایی که رو برند های تجاری میزنن خییییییلی غیر واقعیه !

یکی از دوستان یک امپ گرفته بود واسه ماشین روش زده بود 4200 وات اونم ضربدر چهار :eek:

فیوز های ورودیش دوتا 25 امپر بودن

حداکثر جریانی که میشه از این امپ رد بشه 50 امپره
    ولتاژ ورودی هم که 12 هست

میشه 600 وات توان ورودی
    20 درصد تو سوییچینگ تلفات داریم که میشه 120 وات تلفات !
    موند 480 وات که میشه خروجی سوییچینگ یا همون ورودی برق مجموع چهار کانال امپ ها !

حالا برای اینکه ببینیم به هر امپ چقدر میرسه 480 رو تقسیم بر 4 میکنیم که میشه 120 وات برای هر کانال
    از اونجایی هم که امپ کلاس AB کلا بیشترین بازدهش 65 درصده (که تو این امپای چینی غییر ممکنه این بازده ) 35 درصد تلفات داریم که برای هر کانال میشه 42 وات تلفات

از 120 - 42 کم کنیم میشه 78
    یعنی این امپ تو بهترین شرایط و شرایط ازمایشگاهی با بهترین قطعات و طراحی و ... نمیتونه بیشتر از 78 وات توان خروجی بده. من موندم این 4200 رو از کجاشون دراوردن ~x( :-))
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      میشه ولی به قول بهنام عزیز به چی میخوای وصلش کنی؟! و از سوی دیگه خب میتونی یک آمپلی قویتر بسازی :agree:
      میشه بگی چجوری ؟
      به 10 تا باند 12 اینج B&C هرکدوم 100 واته واقعیه
      ما سیستم صوتی مذهبی داریم تو شهرمون
      چون میخوام 2 کانال باشه در مواقع احتیاج بریج شه نمیتونم قوی تر بسازم
      بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
      بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
        میشه بگی چجوری ؟
        راستش من اینکار را نکردم. ولی میدونم شدنی هست. برای اینکه اتفاق ناجوری نیفته بهتر هست به پیوند زیر بری و آنجا پرسش را بپرسی.
        آبن تالار مال خود طراحش هست. دیگران هم کمک میکنند .

http://www.diyaudio.com/forums/solid...pment-385.html

:job:
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
          میشه بگی چجوری ؟
          اولش ممنون بابت جواب سام عزیز
          ولی قبل اینکه شما بخوای در مورد بریج شدن یا نشدن بحث کنی به نظر من بهتره مشخص کنی هر باند چند اهمه و چجوری قراره درایو بشن ؟ سری یا موازی یا ترکیب سری و موازی ؟

اگه موازی بخوایم ببندیم که اصولیتر هست باید به دنبال امپی باشیم که بتونه رو امپدانس بلندگو همون توان رو بده و رو امپدانس های کمتر (امپدانسی که بعد از موازی کردن به دست میاد ) هم بدون مشکل کار کنه و استیبل باشه !

مثلا اگه 8 اهم باشن و 10 تا 8 اهم رو با هم سری کنیم میشه 8. اهم که با این اوصاف باید شما امپی بسازی که بتونه رو 4 اهم 100 وات رو بده و رو حداقل 8. یا بهتر 5. اهم هم استیبل باشه
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            اولش ممنون بابت جواب سام عزیز
            ولی قبل اینکه شما بخوای در مورد بریج شدن یا نشدن بحث کنی به نظر من بهتره مشخص کنی هر باند چند اهمه و چجوری قراره درایو بشن ؟ سری یا موازی یا ترکیب سری و موازی ؟

اگه موازی بخوایم ببندیم که اصولیتر هست باید به دنبال امپی باشیم که بتونه رو امپدانس بلندگو همون توان رو بده و رو امپدانس های کمتر (امپدانسی که بعد از موازی کردن به دست میاد ) هم بدون مشکل کار کنه و استیبل باشه !

مثلا اگه 8 اهم باشن و 10 تا 8 اهم رو با هم سری کنیم میشه 8. اهم که با این اوصاف باید شما امپی بسازی که بتونه رو 4 اهم 100 وات رو بده و رو حداقل 8. یا بهتر 5. اهم هم استیبل باشه
            مرسی دوست عزیز
            باندهای ما 16 اهمه
            الان یه پاور هایی داریم ماله شرکت D&D
            2تا 500 واته 8اهم بریج میکنی 4 اهم میشه
            ما 10 تا باندو موازی بهش میبندیم
            میشه با این مدار درستش کرد ؟؟
            بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
            بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
              مرسی دوست عزیز
              1-باندهای ما 16 اهمه
              الان یه پاور هایی داریم ماله شرکت D&D
              2- 2تا 500 واته 8اهم بریج میکنی 4 اهم میشه
              3- ما 10 تا باندو موازی بهش میبندیم
              میشه با این مدار درستش کرد ؟؟
              1 - از ی جهت بهتر و از ی جهت دیگه بد شد oo:

2- امپ 8 اهم رو بریج کنی میشه 16 اهم نه 4 اهم چون جریانی که ازش عبور میکنه دوبرابر میشه تو حالت بریج که شما باید با افزایش امپدانس خروجی جلوی این فشار رو بگیری

3- باید امپی انتخاب کنی که رو 1 اهم استیبل باشه و رو 16 اهم 100 وات بتونه بده که میشه امپی که رو 4 اهم 400 وات میده و رو 1 اهم هم استیبل هست
              اگه بخوای بریج کنی باید امپی بسازی که رو نیم اهم استیبل باشه
              واسه بریج کردنم ی اپ امپ میزاری تو ورودی یکی از امپ ها و کاری نداره

دلیل اینکه میگم امپدانس خروجی رو بیار پایین و توان روی 4 اهم رو زیاد نکن اینه که با بالا رفتن توان ولتاژ ورودی هم میره بالا که باز :
              1- خطرناکه برای اشخاص
              2- تو اتصال کوتاه خروجی زود اسیب میبینه
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

برای اینکه به صورت استریو بتونید کار کنید (5 تا باند سمت راست ، 5 تا باند سمت چپ) ؛

هر 5 بلندگو سمت های مختلف رو با هم موازی کنید. میشه 3.2 اهم. به آمپلیفایری نیاز دارید که حدودا 600 وات توان روی 3.2 اهم ایجاد کنه. یعنی حدودا 950 تا 1000 وات توان روی 2 اهم داشته باشه.

یعنی یک آمپلیفایر 2X1000W @ 2Ohm یا مقداری هم بیشتر بود ، اشکالی نداره. مثلا پاور Crown XLS2500 می تونه برای همچین کاری مناسب باشه ، یا موارد مشابه. قیمتش احتمالا حدود 2.5 میلیون شاید باشه.

هذینه ساخت یه آمپلی فایر با چنین توانیی ، حداقل 2 تومن خواهد شد ، مگه اینکه بخواهی مثل خیلی از برندهای ایرانی ، یه چیزی سر هم کنی که نصف توان مذکور رو هم نداشته باشه. غیر از کلاس H و D هم در این توان کار اشتباهی هست. اما اگر می خواهی فقط تست بگیری ، مثلا Nmos500 رو با ولتاژ دی سی دوبل 65 ولت بساز ، حدود 600 وات رو 2 اهم بهت میده ( به شرط تغذیه بسیار خوب). بعد ببین صدا چطوریه.

راستی اگر شد مدل پاور D&D رو هم بگو. اگر 1000 باشه ، که 2 تا 500 وات رو 4 اهم میده ، فکر نمیکنم 2 اهم رو به خوبی پشتیبانی بکنه. احتمالا به هر کانالش 5 تا باند موازی ببندید بتونید صدای نسبتا خوبی داشته باشید (اگر پاور واقعا همین توان رو بده) و البته از حداکثر صدای باند هاتون هم استفاده نکردید.

:job:

دیدگاه

سلام دوستان من یک مدار با توان 300 وات با ای سی اس تی کا شماره090-442میخوام کسی میتونه کمکم کنهhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/g.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gavad2013
                    سلام دوستان من یک مدار با توان 300 وات با ای سی اس تی کا شماره090-442میخوام کسی میتونه کمکم کنهhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/g.gif
                    دوست عزیز اینجا جای پرسش درباره آمپلی فایر های مدار مجتمع نیست. در همان بخش مربوطه درنگ بفرمایید، دوستان پاسخ میدهند :agree:

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید اون سیمی که وسط کشیده زیرش هم نوشته(insulated wire link solder points) چیه؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad1369
                        با سلام خدمت اساتید اون سیمی که وسط کشیده زیرش هم نوشته(insulated wire link solder points) چیه؟؟؟؟؟
                        درود بر شما

وصل میشه به زمین مدار. در واقع همان زمین هست GND
                        فقط از زیر برد نصب میشه. همان دو نقطه ای که مشخص کرده

دیدگاه

سلام وخسته نباشید اساتید محترم مباحث شما درمورد پاورها برایم جالب واموزنده است فقط چیزی که احساس کردم کم به ان توجه کردید پری ها میباشد که درواقع باید گفت بدون ان پاورها ناقصند بهتره برای هرپاور قدرت پری مناسب درتوان ودرحد ان ک با هم ان توان مورد نظر را ارایه دهدداشته باشید

دیدگاه

سلام متاسفانه فایل مدارچاپی وشماتیک باز نمیشه ومیگه صفحه مورد نظر پیدا نشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmmad 5441
                              سلام متاسفانه فایل مدارچاپی وشماتیک باز نمیشه ومیگه صفحه مورد نظر پیدا نشد.
                              در پاسخ 1 به روز رسانی شد.

دیدگاه

سلام.فایلهای مدارچاپی وشماتیک مشکل دارند.لطفابرسی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X