اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

بله دوست عزیز بخوای استریوببندی بایستی دوتابسازی هرکانال یه آمپ.نه خیرعزیزبریج بحثش کلاجداست.بله این آمپلی 730وات نهایت توانشه ولی رو2اهم.
    730وات توان بگیری بلندگوشومی خوای ازکجابیاری؟
    این آمپلی تغذیش دوبل 75ولت دی سی هستش.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

1. ممنون میشم اگر در مورد بریچ یک توضیح بدین

2. مگه منوش 730 وات نیست ؟ پس وقتی 2 تا بزارم و استریو کنم میشه 1460 وات ؟؟؟؟؟

3. مگه بلندگو چه مشکلی داره ؟!
      مثلا من 2 تا 4 اهمی دارم . با هم موازی میکنم میشه 2 اهم ! مشکلی هب وجود میاد ؟!

4. میشه یک توضیحی در مورد توان بلندگو ( مثلا توان بلندگو اگه کم باشه و توان امپ زیاد باشه ی میشه و... ) و میزان اینچ یا قطر باند و رابطش با اهم مقاومتش و تواش بدید ؟! :biggrin:

« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

درود بر همه

دوستان عزیز لطف کردند پاسخ دادند و ممنون

من ساختم یکبار هم آزمایش کردم :smile: با اون 350 وات ، فرقش در شمار ماسفت ها هست.
        توان خوبی هم داره ولی من بعدا با پتانسیومتر تنظیم بایاس بازی کردم و این باعث شد ماسفت ها بسوزه
        از همین رو کل مدار را تخریب کردم و چند تا ماسفت هم که سالم مانده بود ، در جای دیگه ازشون بهره بردم :biggrin:
        اکنون هم فقط از همان مدارهای از پیش تنظیم شده میسازم و فقط با ترانزیستور های BJT
        هم آسان هستند و هم بی دردسر و صدایی هم طبیعی تر البته این گفته من هست و سلیقه بنده
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          درود بر همه

دوستان عزیز لطف کردند پاسخ دادند و ممنون

من ساختم یکبار هم آزمایش کردم :smile: با اون 350 وات ، فرقش در شمار ماسفت ها هست.
          توان خوبی هم داره ولی من بعدا با پتانسیومتر تنظیم بایاس بازی کردم و این باعث شد ماسفت ها بسوزه
          از همین رو کل مدار را تخریب کردم و چند تا ماسفت هم که سالم مانده بود ، در جای دیگه ازشون بهره بردم :biggrin:
          اکنون هم فقط از همان مدارهای از پیش تنظیم شده میسازم و فقط با ترانزیستور های BJT
          هم آسان هستند و هم بی دردسر و صدایی هم طبیعی تر البته این گفته من هست و سلیقه بنده
          به چه عجب تشریف اوردین :biggrin:

من یک آمپلی فای در حد 1000 ولت به بالا میخوام , یکی تو همین انجمن هست که مال سایت اسپانیای هست که دیدم , اما شما همچین چیزی سراغ ندارین!؟
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
            1. ممنون میشم اگر در مورد بریچ یک توضیح بدین

2. مگه منوش 730 وات نیست ؟ پس وقتی 2 تا بزارم و استریو کنم میشه 1460 وات ؟؟؟؟؟

3. مگه بلندگو چه مشکلی داره ؟!
            مثلا من 2 تا 4 اهمی دارم . با هم موازی میکنم میشه 2 اهم ! مشکلی هب وجود میاد ؟!

4. میشه یک توضیحی در مورد توان بلندگو ( مثلا توان بلندگو اگه کم باشه و توان امپ زیاد باشه ی میشه و... ) و میزان اینچ یا قطر باند و رابطش با اهم مقاومتش و تواش بدید ؟! :biggrin:

راستش من تا کنون بریج نبستم و تجربه هم ندارم . ولی وقتی بریج یا پل میبندی ، توان 2 برابر میشه ولی استریو به مجموع توان 2 باند
            جدا از هم میگن... همیشه هم هر باند وظیفه پخش بخشی از سیگنال ها را بر عهده دارد که این داستان در هنگام ظبط در استودیو
            تایین میشود.

بریج در هر حال حالت مونو دارد یعنی یک کانال :agree:
            در سری و موازی بستن بلندگو ها هم باید دقت کنی که برنامه رابطه توان و امپدانس بلدنگو ها چی از آب در خواهد آمد.

اگر توان آمپ بالا باشه و بلندگو پایین، خب بلندگو بسته به توان بالاتر آمپ یا یکباره میترکه یا به مرور نابود میشه.
            ولی وارون داستان بالا اتفاقی برای بلندگو پیش نمیاد بلکه بهتر هم هست

پیروز باشی
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
              سلام بر شما باید از یک مدار استریو بریج استفاده کرد که بایک کلیدمی تونید حالتشو عوض کنید. هیچ مشکلی نداره می تونید فقط باید توان ترانس دوبرابر بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چطوری؟
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چطوری؟
                  همان طور که میدانید در بریج یکی از وردوی ها زمین شده ودیگر ی اختلاف فازداره شما میاین بین سر ی که زمین شده یک کلید قرار می دهید و l روبهش وصل میکنی و r روهم به مدار بریج در حالت مونو ( بریج) کلید قطع هست و وقتی کلید رو میزنی ورودی صدا وصل میشه به امپl وزمین قطع می شود. از این مدار من چند سال هست که استفاده می کنم توضیح بصورت خیلی ساده هست وزیاد وارد جزئیات نشدم بحث خیلی سنگینی داره.

دیدگاه

اگر شما بگید 1000 وات رو برا کجا میخاید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد این توان خیلی زیاد هست و برای یه سالن چند هزار متری
                    کافی هست
                    بریج بستن امپ هم به این سادگی نیست نباید هیچ اشتباهی کنی وگرنه همه چی میره رو هوا
                    شما اگر توان بالا میخوای و برای مسافت زیاد پیشنهاد میکنم امپ av400 یا av400 رو بسازید مطمنن راضیتون میکنه
                    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      اگر شما بگید 1000 وات رو برا کجا میخاید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد این توان خیلی زیاد هست و برای یه سالن چند هزار متری
                      کافی هست
                      بریج بستن امپ هم به این سادگی نیست نباید هیچ اشتباهی کنی وگرنه همه چی میره رو هوا
                      شما اگر توان بالا میخوای و برای مسافت زیاد پیشنهاد میکنم امپ av400 یا av400 رو بسازید مطمنن راضیتون میکنه
                      موفق باشی
                      سلام . میشه در مورد av400 آدرس تاپیک بدید . پیدا نکردم چیزی

ممنون
                      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام . میشه در مورد av400 آدرس تاپیک بدید . پیدا نکردم چیزی

ممنون
                        سلام دوست عزیز نگفتی برای چه کاری می خوایی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                          سلام دوست عزیز نگفتی برای چه کاری می خوایی؟
                          فعلا پروژه ی هنرستانممون هست , اما هدفم از این که این قدر توان بالا میخوام اول تجربس بعد فروش به یکی دو نفر از مشتریهام .
                          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

ببخشید دیه رو هرچی گیرم اومد نوشتم . میشه نظرتونو بدین ؟
                            من میخوام جریانی که این مدار از ترانس خوهد کشید رو اندازه بگیرم ... با دلیل :mrgreen:

ممنون

این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

ببخشید دیه رو هرچی گیرم اومد نوشتم . میشه نظرتونو بدین ؟
                              من میخوام جریانی که این مدار از ترانس خوهد کشید رو اندازه بگیرم ... با دلیل :mrgreen:

ممنون

اولاً این مدار به درد شما نمیخوره چون تنظیم کردنش به این سادگی نیست باید اسکوپ داشته باشی چون باید دقیق تنظیمش کنی ثانیاً دربریج بستن این مدار توان ترانس چیزی حدود1500w میشه که بایک اشتباه کوچک همه چی نابود می شود دوست عزیز اگر به راحتی بود همه همچنین مداری را می بستند ومعلوم هست که کم تجربه هستی که دنبال قدرت هستی این امپ یک سالون 2000متری راجواب گو هست وخطر برق گرفتگی هم وجود دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                                اولاً این مدار به درد شما نمیخوره چون تنظیم کردنش به این سادگی نیست باید اسکوپ داشته باشی چون باید دقیق تنظیمش کنی ثانیاً دربریج بستن این مدار توان ترانس چیزی حدود1500w میشه که بایک اشتباه کوچک همه چی نابود می شود دوست عزیز اگر به راحتی بود همه همچنین مداری را می بستند ومعلوم هست که کم تجربه هستی که دنبال قدرت هستی این امپ یک سالون 2000متری راجواب گو هست وخطر برق گرفتگی هم وجود دارد.
                                بله در ضمینه آمپلی فایر تجربه ساخت کمی دارم . اما از لحاظ تحلیل و .. چون جزو درسم هست چه لحاظ dc و چه لحاظ Ac اطلاعاتی کافی دارم .
                                من فعلا در مورد اثبات توان خروجی و جریانی که از منبع کشیده میشه سوال دارم چون اول پایه تئوریک خودمو آماده میکنم بعد به سمت ساخت میرم . البته متاسفانه چند روزی به دبیر های مربوطم دسترسی ندارم که سوال کنم.
                                من بریج نمیخوامم بکنم , منظور من از بریچ , اون چیزی بود که از دوستم شنیدم , یعنی 2 تا منو کنار هم بزاریم و انگار ه همون استرو بریچ میگفن , اما وقتی اینجا مطرح کردم به پاسخ دیگه ای رسیدم .
                                من از همین خاصیت استریو بستن میخوام استفاده کنم , در مورد توان هم اطلاعاتی دارم , چون در ضمیه ی عملی کارمون ، دوستان از این مدارها بستن و به عمل دیدم که چه صدایی خروجی می ده .
                                دلیل انتخواب این مدار , این بود که طبق جدولی که خود طراح داده , میشه انواع توان ها با توجه به ولتاژ ورودی و بار که به خروجی اون میدیم تشخیص داد ! یعنی من به راحتی میتونم بین 100 وات تا 700 وات طبق میل خودم دریافت کنم البته به قول شما این مستلزم اینه که بنده بتونم به طور دقیق و بدون اشکال بایاس ترانزیستور ها رو دقیق تنظیم کنم , که در این قسمت به تجربه ی شما دوستان عزیز محتاجم .
                                دلیل بعدی من برای گفتن 1000وات این بود که من این پروژه رو با یک بنده خدایی دارم برای اون آماده میکنم که اگز خوب از آب دربیاد برای 2 3 نفر دیگه میخوام آماده کنم , علاوه بر اون از لحاظ قاب و مدارات جانبی هم برنامه ریزی در این مورد کردم فقط بحث راه اندازی و انتخواب آمپلی فایر هست . همچنین بنده اصلا استفاده ای از 700 وات یا همچین توان های بالا نخواهم داشت , چون حتی بلندگوش رو ندارم , علاوه بر اون پری که پشتش قرار داده میشه خودش کلی افزایش صدا پشت سر داره .

ممنون میشم دوستان از بحث اصلی تاپیک جدا نشن .
                                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X