اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    بله در ضمینه آمپلی فایر تجربه ساخت کمی دارم . اما از لحاظ تحلیل و .. چون جزو درسم هست چه لحاظ dc و چه لحاظ Ac اطلاعاتی کافی دارم .
    من فعلا در مورد اثبات توان خروجی و جریانی که از منبع کشیده میشه سوال دارم چون اول پایه تئوریک خودمو آماده میکنم بعد به سمت ساخت میرم . البته متاسفانه چند روزی به دبیر های مربوطم دسترسی ندارم که سوال کنم.
    من بریج نمیخوامم بکنم , منظور من از بریچ , اون چیزی بود که از دوستم شنیدم , یعنی 2 تا منو کنار هم بزاریم و انگار ه همون استرو بریچ میگفن , اما وقتی اینجا مطرح کردم به پاسخ دیگه ای رسیدم .
    من از همین خاصیت استریو بستن میخوام استفاده کنم , در مورد توان هم اطلاعاتی دارم , چون در ضمیه ی عملی کارمون ، دوستان از این مدارها بستن و به عمل دیدم که چه صدایی خروجی می ده .
    دلیل انتخواب این مدار , این بود که طبق جدولی که خود طراح داده , میشه انواع توان ها با توجه به ولتاژ ورودی و بار که به خروجی اون میدیم تشخیص داد ! یعنی من به راحتی میتونم بین 100 وات تا 700 وات طبق میل خودم دریافت کنم البته به قول شما این مستلزم اینه که بنده بتونم به طور دقیق و بدون اشکال بایاس ترانزیستور ها رو دقیق تنظیم کنم , که در این قسمت به تجربه ی شما دوستان عزیز محتاجم .
    دلیل بعدی من برای گفتن 1000وات این بود که من این پروژه رو با یک بنده خدایی دارم برای اون آماده میکنم که اگز خوب از آب دربیاد برای 2 3 نفر دیگه میخوام آماده کنم , علاوه بر اون از لحاظ قاب و مدارات جانبی هم برنامه ریزی در این مورد کردم فقط بحث راه اندازی و انتخواب آمپلی فایر هست . همچنین بنده اصلا استفاده ای از 700 وات یا همچین توان های بالا نخواهم داشت , چون حتی بلندگوش رو ندارم , علاوه بر اون پری که پشتش قرار داده میشه خودش کلی افزایش صدا پشت سر داره .

ممنون میشم دوستان از بحث اصلی تاپیک جدا نشن .
    شما سال سوم فنی حرفه ای (الکترونیک) هستی؟ هزینه ی زیادی داره چه ازلحاظ تغذیه و ماسفت 32عدد امپلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
      شما سال سوم فنی حرفه ای (الکترونیک) هستی؟ هزینه ی زیادی داره چه ازلحاظ تغذیه و ماسفت 32عدد امپلی
      بله . بحث فعلان هزینه نیست چون به منبع خوبی وابستم البته تا حدی .
      بحث من الان اول , جریان ترانس تغذیه ی این آمپ هست , که چه طوری میشه مقدار جریانی که از منبع کشیده خواهد شد رو اثبات کرد ! . احتمال زیاد از اون پی سی بی 6 ماسفتیش به جای 10 ماسفتیش استفاده کنم .
      و دوم بحث تطبیق امپدانس , اگر قرار باشه من بیام یک پری آمپلی فایر پشت این آمپ قرار بدم یا یک اکولایزر و ... باید بین طبقاتم تطبیق داشته باشم !
      مشکل من اینه که نمیدونم این آمپلی امپانس ورودیش چه مقدار هست و اگر تطبیق داده نشد با پری آمپلی فایر از چه راهی میتونم با هزینه کم و ساده تطبیق برقرار کنم ! چون تطبیق با ترانس و یا اپتوکوپلر هم هزینه زیادی داره هم خطا بیشتری برای من که کم تجربه ام تو این کار .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
      « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

کسی نبود راهنمایی کنه !؟
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

کسی نبود راهنمایی کنه !؟
          سلام چرا این قد قصیه رو علمی میکنی :mrgreen: شما نمیخاد تو جزییات بری من خودم سال سوم هنرستان درس خوندم یه مدار چشمک زن بدی بهش 20 بهت میده پولو بزار جیبت برو حالشو ببر مدارو میده و مدرسه با مدارش تو با هیچ میمونی ارزش نداره واسش این هزینه رو کنی برا خودت میگم ان شا الله دانشگاه رفتی میبینی چقد هزینه هات زیاد میشن .

نصیحت تموم . اینم جواب سوالات

1 . با مولتی متر
          2 . بین هر طبقه یه ولوم 50 کیلو سری کن و همه رو 0 کن بعد از طبقه اول تا اخر شرو کن کم و زیاد کردن ولوم ها راحت میتونی طبقات رو با هم تطبیق بدی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
            سلام چرا این قد قصیه رو علمی میکنی :mrgreen: شما نمیخاد تو جزییات بری من خودم سال سوم هنرستان درس خوندم یه مدار چشمک زن بدی بهش 20 بهت میده پولو بزار جیبت برو حالشو ببر مدارو میده و مدرسه با مدارش تو با هیچ میمونی ارزش نداره واسش این هزینه رو کنی برا خودت میگم ان شا الله دانشگاه رفتی میبینی چقد هزینه هات زیاد میشن .

نصیحت تموم . اینم جواب سوالات

1 . با مولتی متر
            2 . بین هر طبقه یه ولوم 50 کیلو سری کن و همه رو 0 کن بعد از طبقه اول تا اخر شرو کن کم و زیاد کردن ولوم ها راحت میتونی طبقات رو با هم تطبیق بدی .
            اره :mrgreen: من اگه پروژه هم ندم بیست بهم میده , چون از طرف مدرسه داریم یک کارایی در سطح کشور میکنیم :biggrin: , اما چون رفیقم پیشنهاد داد بیا برام آمپلی درست کن و من هزینشو میدم , میخوام یک تجربه ی از ساختش بگیرم علاوه بر اون 2 نفر از رفیق هامم هم آمپ خونگی میخوان , میخوام براشون آماده کنم . بحثم که علمی میکنم واسه اینه که من تا از چیزی سر در نیارم نمیسازمش :mrgreen: حداقل بعدا میتونم تحلیل کنم مدار رو .
            در مورد هزینه هم , من به شخصه از فرصت هام استفاده میکنم و سعی میکنم از دستشون ندم , هزینه هم زمانی میکنم که برام منفعت داشته باشه !

ممنون از پاسخ هاتون و اما :

1. با مولتی متر؟ منظورم اینه که ففرض کنیم اگر کسی ندونه که برای فلان مدار آمپلیفایر ترانسی با چه جریان دهی بخره , چه طوری حدود واقعی یا علمی جریان دهی ترانس رو پیدا کنه.

2. چه جالب , میشه بیشتر توضیح بدین ؟ همه رو 0 کن , یعنی همه ی چیا رو 0 کنم؟!

ممنون
            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

اره :mrgreen: من اگه پروژه هم ندم بیست بهم میده , چون از طرف مدرسه داریم یک کارایی در سطح کشور میکنیم :biggrin: , اما چون رفیقم پیشنهاد داد بیا برام آمپلی درست کن و من هزینشو میدم , میخوام یک تجربه ی از ساختش بگیرم علاوه بر اون 2 نفر از رفیق هامم هم آمپ خونگی میخوان , میخوام براشون آماده کنم . بحثم که علمی میکنم واسه اینه که من تا از چیزی سر در نیارم نمیسازمش :mrgreen: حداقل بعدا میتونم تحلیل کنم مدار رو .
              در مورد هزینه هم , من به شخصه از فرصت هام استفاده میکنم و سعی میکنم از دستشون ندم , هزینه هم زمانی میکنم که برام منفعت داشته باشه !

ممنون از پاسخ هاتون و اما :

1. با مولتی متر؟ منظورم اینه که ففرض کنیم اگر کسی ندونه که برای فلان مدار آمپلیفایر ترانسی با چه جریان دهی بخره , چه طوری حدود واقعی یا علمی جریان دهی ترانس رو پیدا کنه.

2. چه جالب , میشه بیشتر توضیح بدین ؟ همه رو 0 کن , یعنی همه ی چیا رو 0 کنم؟!

ممنون
              جریان ترانس رو خو روی ترانس مینویسن ولی برای اندازه گیری جریان ترانس راه حل علمی وجود نداره ترانس شما باید بار به خروجی ترانس بدید و با مولتی متر ولتاژ دوسر خروجی رو بگیرید بار شما باید طوری باشه که ولتاژ دوسر ترانس از ولتاژ نامی کمتر نشه بعد جریان بار رو اندازه بگیرید و جریان واقعی ترانس بدست میاد هرچند کسی ترانس استفاده نمیکنه دیگه فقط سویچینگ چون :
              ارزون تره سبک تره افت ولتاژ کمی داره تلفات کمی داره نویز کمی داره کوچیک تره ایزولس و قابلیت تنطیم ولتاژ هم تا محدوده 2 ولت داره یعنی اگه یه سویچینگ 12 ولت بخری از 10 تا 14 ولت میتونی تنظیمش کنی

ولوم هارو روی 50 کیلو اهم تنظیم کن طوری که هیچ صدایی توی خروجی امپ شنیده نشه بعد از اول تا اخر با ولوم ها بازی کن تا به اون کیفیتی که میخای برسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                جریان ترانس رو خو روی ترانس مینویسن ولی برای اندازه گیری جریان ترانس راه حل علمی وجود نداره ترانس شما باید بار به خروجی ترانس بدید و با مولتی متر ولتاژ دوسر خروجی رو بگیرید بار شما باید طوری باشه که ولتاژ دوسر ترانس از ولتاژ نامی کمتر نشه بعد جریان بار رو اندازه بگیرید و جریان واقعی ترانس بدست میاد هرچند کسی ترانس استفاده نمیکنه دیگه فقط سویچینگ چون :
                ارزون تره سبک تره افت ولتاژ کمی داره تلفات کمی داره نویز کمی داره کوچیک تره ایزولس و قابلیت تنطیم ولتاژ هم تا محدوده 2 ولت داره یعنی اگه یه سویچینگ 12 ولت بخری از 10 تا 14 ولت میتونی تنظیمش کنی

ولوم هارو روی 50 کیلو اهم تنظیم کن طوری که هیچ صدایی توی خروجی امپ شنیده نشه بعد از اول تا اخر با ولوم ها بازی کن تا به اون کیفیتی که میخای برسی
                پای های ولوم رو چه جوری وصل کنم !؟
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

پای های ولوم رو چه جوری وصل کنم !؟
                  خروجی بلوک قبلی رو با ولوم به ورودی بلوک بعدی وصل کن سر ولوم رو به به خودت بگیر پایه راست زمینه پایه چپ ورودی پایه وسط خروجی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                    بله میشه برای چه کاری می خوایی؟
                    برای سیستم خونه میخوام/آمپ زیاد درست کردم هیچ کدام منو ارضا نمیکنه/
                    من هم محکومم به ساختن ودرست کردن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed-brce
                      برای سیستم خونه میخوام/آمپ زیاد درست کردم هیچ کدام منو ارضا نمیکنه/
                      سلام دوست عزیز این امپ به درد خونه نمی خوره حالا هر جور خودت راحتی به نظر من دنبال یک سیستم hifi باکیفیت بالا باشید خیلی بهتر ه از اینکه این امپو بسازی ونتونی ولوم را باز کنی برای خانه 50wواقعی بسه حالا شما برو اون مدار av400رو با بایا سینگ درست ومنع تغذیه درست حسابی درست کنید بعد متوجه می شوید که من چی میگم

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        این رابطه ولتاژ ، امپدانس و قدرت خروجی و تعداد ماسفت ها

سلام
                        من یک مشکلی دارم , اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه :

1. این ولتاژ هایی که توی جدول نوشته ( همین ولتاژ های دوبل ) اینا موثر هستند یا ماکزیمم یا ولتاژ dc ؟
                        2. اگر اینا dc هستند , مثلا +/- 50 ولت , یعنی باید یک ترانس مثلا 36 ولت دوبل داشته باشیم که بعد از یکسو سسازیش با خازن خروجی +/- 50 ولت dc بده !؟
                        3. این خازن های خروجی که باعث میشه ولتاژ dc زیاد شه , وقتی بار بهش وصل شه و جریان ازش کشیده بشه این ولتاژ دی سی مثلا 50 ولت تبدیل به همون 36 ولت دی سی میشه ؟ چه طوریه ؟

ممنون
                        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

درود

1- ولتاژ موثر DC و بیشینه
                          2- دقیقا باید 36 ولت AC باشه که پس از یکسو شدن میشه 50 ولت DC خازن ها برای پایداری جریان و ولتاژ هست.
                          3- نه . بازگشت به پاسخ 2 :smile:

پیروز باشی
                          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درود

1- ولتاژ موثر DC و بیشینه
                            2- دقیقا باید 36 ولت AC باشه که پس از یکسو شدن میشه 50 ولت DC خازن ها برای پایداری جریان و ولتاژ هست.
                            3- نه . بازگشت به پاسخ 2 :smile:

پیروز باشی
                            یعنی الان من اگر 600 وات با بلندگو 2 اهمی خواسته باشم راه بندازم باید یک ترانس ( مثلا 8 آمپری ) 60 ولت دوبل بخرم ؟ oo:
                            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

یعنی الان من اگر 600 وات با بلندگو 2 اهمی خواسته باشم راه بندازم باید یک ترانس ( مثلا 8 آمپری ) 60 ولت دوبل بخرم ؟ oo:
                              دقیقا :smile: و هر سر ترانس باید 8 آمپر باشه. البته امیر جان راه اندازی این مدار یک کم دشوار هست :sad:
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دقیقا :smile: و هر سر ترانس باید 8 آمپر باشه. البته امیر جان راه اندازی این مدار یک کم دشوار هست :sad:
                                چرا ؟
                                اگر این دشواره پس راهاندازی nmos های 200 یا 300 ( ورژن های قبلی که قبلا قرار داده بودید ) هم دشوار خواهد بود ؟
                                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X